|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
![]() ale nie szalej ja też miałam takie sny chyba 2 albo 3,za pierwszym razem tak świrowałam,że poleciałam testa zrobic z radości i spotkało mnie rozczarowanie,wiec bez nakrecania,ale mam nadzieje,że @ nie przyjdzie ![]() a masz regularne jak w zegarku?? ja to nie wiem kiedy się spodziewać,około 16 ma być i czekam,mam malutką nadzieje,ze sie nie doczekam ,ale czas pokaże co ma być to będzieja uciekam na dziś do jutra kochane
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Aliisanka
![]() paulinaizabela dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#1803 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem ze to juz koneic nie wrocimy juz do siebie....zareczyny zerwane... Dlaczego do tego doszlo poprstu zaczleam rozmaiwac z nim o naszej przyszlosci....i nie tak sobie ja ja wyobrazlam...i klotnia bylam i koniec...Paweł wsumei nie podal 1 waznego powodu...ale to juz mnie nei obchodzi....Musze teraz zaczac zyc...od nowa....bez niego bedzie trudno juz jest ale moze jakos to bedzie.... jeszcze apre miesiecy wczesniej nas cos laczylo teraz juz NIC ![]() ![]() ale co jest najwazniejsze ita bedzie nas cos laczyc do konca zycia to to ze mielsmy razem dzieci... ![]() ![]() ![]() Maria2008_gratulacje kochana![]() |
|||||
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana on najzwyczajniej nie był ciebie wart zasługujesz na mądrego i odpowiedzialnego faceta |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękujędziewczyny za słowa wsparcia ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Malga, głowa do góry! Na razie będzie Ci ciężko ale zobaczysz jak minie największa złość, żal i rozczarowanie znowu zaczniesz się uśmiechać ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Alisanko co u Ciebie? Dra odganiam od Ciebie czające się @! :bije:
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
Koonko, a no nic, czekam czy przyjdzie @ czy nie
![]() pierwszy raz tak się przejęłam...i taką mam małą nadzieję że może tym właśnie razem się udało, w nocy śniło mi się że ujrzałam 2 kreseczki..potem się obudziłam i nie mogłam już usnąć..rano chciałam lecieć po test, ale mąż prosił bym się wstrzymała.. i tak biegam dziś od rana i sprawdzam czy aby nie ma @ ..albo pierwszych objawów @ ..i taką mam cichą nadzieję że może nie przyjdzie przez następne 9 miesięcy...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
aliisanko, trzymam mocno kciuki!
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Malinko
kradnę małego fluidka po cichu
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Maria - gratuluję!!!
|
|
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie chcę sobie wkręcac tym bardziej,że mnie trochę brzuch pobolewa co ma byc to będzie....Cytat:
zobaczysz znajdziesz sobie porządnego faceta z którym będziesz miała gromadkę zdrowych dzieciaczków miłośc rodzi się na wiosnę więc może niedługo zawita do Ciebie strzała amora Życzę Ci tego z całego serducha Dobrej nocy kobitki
|
||
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry kobitki ja już kawke wypiłam...pyszna była,
humorek już lepiej a jak u Was, która już testowała dziś???? trzymam kciuki ![]() :kc iuki:
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
aliisanko - testowalas juz?
Nie trzymaj nas w niepewnosci...
|
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś jestem pierwsza...
![]() @ nadal nie mam...
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
przeczucie może nie, raczej nadzieja
![]() ale same wiecie jakie figle płata nam czasem @ ![]() na razie nie testuję, mąż jest przeciwny, prosi bym się wstrzymała ![]() może ma i rację, może nie ma sensu się nakręcać ![]() a mamy teraz razem urlop, więc spędzamy ze sobą 24 godziny na dobę, i nie mam jak po kryjomu nawet kupić testu
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
![]() Edit: aliisanko - a Ty miewasz tak dlugie cykle? Bo to juz 34 dzien...
Edytowane przez celka2000 Czas edycji: 2009-04-07 o 09:21 |
|
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Maria - gratuluję!!! Malga 19 - przykro mi bardzo. Wiem jak boli rozstanie. U nas na szczęście skończyło się powrotem po roku bycia osobno. Ułożysz sobie życie. Jeszcze będzie dobrze. Aliisanka no kochana Ty wiesz, że my tu wykorkujemy z niecierpliwości!? Trzymam mocno kciuki i dawaj znać jak najszybciej. Musi być dobrze i przydałby się kolejny powiew optymizmu na wątku Byłam wczoraj u gina bo w końcu dostałam @ po 40 dniach i co? Idę na operację. Jeszcze nie wiem czy laparo czy otworzą brzuszek. Nie chcę za bardzo otwierać brzucha, żeby się to nie przyczyniło to komplikacji w poźniejszej (ewentualnej) ciąży. Tak jak po cesarce mogą być problemy. Niestety nasze starania to ogromna lekcja cierpliwości i pokory. Chciałabym JUŻ iść pod nóż, ale nie tak szybko, bo muszę zaszczepić się przeciw żółtaczce typu B w dwóch dawkach co 4 tygodnie!!! dziś idę na pierwszą. Gin zapisał mi jeszcze jakieś hormony na to żeby okres mi znowu nie zniknął na dwa miech bo jak to ujął "to popsułoby nam szyki" także ten miesiąc jestem poza obiegiem i najuczciwiej byłoby wstawić na listę starania zawieszone, ale nie chcę tak bo chyba bym się zaryczała widząc takie słowa. Tłumaczę sobie, że to też są starania, tylko trochę inne i wydłużone w czasie. Ech... jeszcze wczoraj się trochę poprztykaliśmy i humor mam do d.. mimo, że już wszystko ok między nami. Zawsze długo odreagowuję takie rzeczy. Tulam was i powodzonka Edytowane przez pacierp Czas edycji: 2009-04-07 o 09:25 |
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Bąbelki, sama nie mogę już wytrzymać, ale mąż obok
![]() poza tym wczoraj dopiero minął termin @, o ile dobrze obliczyłam ![]() mam biały śluz za to.. chciałabym już wiedzieć, jest coś czy nie..a tak to myślę wciąż o tym.. no mała nadzieja wciąż jest ![]() po tylu cyklach bez efektów, jakoś trudno mi uwierzyć że się mogło udać...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-04-07 o 09:25 |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Malga...strasznie mi przykro....czasem życie stawia nas niespodziewanie na zakręcie. i już za późno, żeby się cofnąc , a iść do przodu też strach, bo nie widać , co się kryje za zakrętem. Kochana, życzę Ci siły, abyś szła do przodu, nadziei, że za zakrętem czeka szczęście i spełnionych marzeń- szkoda, że trzeba za nie czasem płacić taką cenę...
wierzę, że dasz radę i jeszcze wszystko się ułoży! Paulinaizabela...ta zgaga to mi podejrzanie wygląda zaciskam kciuki.....Alisanko..z całego serca życzę Ci tego, naco tak czekasz, zaciskam mocno kciuki.... i wysyłam Wam kochane fluidki:
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Pacierpq
tak mi przykro.. to ja tutaj z byle powodu myślę i myślę, choć u mnie nie jest jeszcze nic przesądzone ..a Ty biedna tyle przechodzisz strasznie mi szkoda Ciebie, że musisz tyle przechodzić... trzymaj się, będziemy Cię wciąż wspierać, i naprawdę wierzę, że dobry Bóg pozwoli Ci w końcu urodzić zdrowego dzidziusia, który da Wam radości i wynagrodzi wszystkie niepowodzenia, łzy i smutki... trzymam mocno naprawdę bardzo mocno kciuki za Ciebie Serduszko Kochane! ![]() Nikuś dziękuję ![]() Malinko
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-04-07 o 09:32 |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie mówię, ale...
|
#1824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie!!! Ale Alu, z jakiego byle powodu!!! Dla nas wszystkich to bardzo ważne, żeby Ci się udało i to nie jest byle powód! Nie wolno Ci tak pisac. nu nu Nie traktuję tej operacji jak czegoś złego wrecz nie mogę się już doczekać. Wiem, ze dobrze robie i wiem dla kogo (mojego dzidziusia). Muszę być dzielna dla niego. Nawet nie bardzo przyjemne rzeczy robione z miłości nie są wcale złe, no nie?
|
|
|
|
|
#1825 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
ufff.....
w koncu Was doczytałam. Nie było nie 2 dni a tu tyyyyyllllle napisane ![]() Cytat:
biedactwo Wiekszość z nas juz chyba wie jak to jest, kazda przezywa. Nastawienie to chyba kwestia czasu.Zauważyłam że im bardziej los nas do swiadcza tym bardziej jestesmy mocniejsi Bedzie jeszcze dobrze trzeba w to wierzyc !!!! Cytat:
Wzielismy siostrzenice na sapcerek. Poczulismy sie troche jak rodzice . Dziecko pełne energi oj boje sie czy ja bede miec tyle sily na codzien dla swojego dzidizusia. Nie chodzi mi o cierpliwosc ale o nadążenie nad energicznym dzieckiem ![]() Cytat:
bo tez tam spacerowaliśmy ![]() Cytat:
w moim przypadku to ja sie juz boje testów i jestem juz nastawiona całkowicie przeciwnie dla szybkiego testowania. ...ale to chyba ja mam tylko takie "szczescie " do tych testów Nikuś , ale Ci zazdroszcze ![]() napewno wspaniale uczucie. Cytat:
![]() Cytat:
biedactwo trudno mi nawet sobie wyobrazic jak mozna sie czuc w takiej sytuacji bardzo mi przykro.Widoznie tak miało być , ale zobaczysz jeszcze sie los usmiechnie do Ciebie i bedzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze masz takie nastawienie. Trzeba tak sobie tłumaczyć, że to są ciagle starania i przygotowywanie do tej ciazy. Bedzie dobrze
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
no przedostatni cykl, trwał 33 dni, ten już dziś ma 34 dni, i na duchu na razie podtrzymuje biały śluz
zobaczymy co z tego będzie..jadę teraz z mężem kupić nowe meble do ogrodu ![]() a Wy 3majcie kciuki Kochane Pacierpq
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2009-04-07 o 10:27 |
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mam śliczną pogodę , lecę na zakupy a pózniej do ogródka dokończyć to co wczoraj zaczełam a jutro idę do fryzjera zrobić ze sobą porządek
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się cieplutko---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- aliisanka trzymam kciuki aby się udało... ![]() ![]() : magia: |
|
|
|
|
#1829 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki wielkie za słowa otuchy. Bardzo dużo to dla mnie znaczy. Kochane jesteście
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Pacierb nie martw się-to tylko dla Twojego dobra-bedzie wszystko dobrze i doczekasz sie cudownej i wspanialej dzidzi-ja tez czekam i czekam ale caly czas mam nadzieje!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

ja to chyba w nocy spać nie będę przez to
a jeszcze ten mój sen co miałam w nocy! oj ja biedna 

:przyt ul:
co sie stało?staraliście się o dzidzie a tu nagle

ja nic nie mówię, ale...