Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 14:49   #1711
pani-jesień
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To pochwal się nową fryzurką Ja też się zastanawiam czy by nie pójść do fryzjera, strasznie denerwują mnie moje włosy, bo na wietrze frywają we wszystkie strony i po paru minutach od wyjścia z domu wyglądam jak czarownica, musiałabym je czesać co pare minut żeby jakoś wyglądały, są strasznie lekkie a nie chce traktować ich lakierem.
Zupełnie jakbym o sobie czytała. Dlatego na wietrze nie rozpuszczam włosów. Właściwie to bardzo rzadko rozpuszczam, bo wystarczą nawet leciutkie podmuchy, żebym wyglądała jak czarownica
Stary 2009-04-07, 15:12   #1712
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To pochwal się nową fryzurką Ja też się zastanawiam czy by nie pójść do fryzjera, strasznie denerwują mnie moje włosy, bo na wietrze frywają we wszystkie strony i po paru minutach od wyjścia z domu wyglądam jak czarownica, musiałabym je czesać co pare minut żeby jakoś wyglądały, są strasznie lekkie a nie chce traktować ich lakierem.
Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Zupełnie jakbym o sobie czytała. Dlatego na wietrze nie rozpuszczam włosów. Właściwie to bardzo rzadko rozpuszczam, bo wystarczą nawet leciutkie podmuchy, żebym wyglądała jak czarownica

Dziewczny czego o mnie piszecie, czy ktora z Was widziala mnie dzis w rozpuszczonych

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:25   #1713
Wedelka
Raczkowanie

hej. mam takie pytanie, w sumie nie związane z Waszą rozmową.
od jakiegoś czasu używam kosmetyków do włosów z matrixa. ale jak wiadomo kosmetyki należy zmieniać. czy któraś z Was używała może szamponów, odżywek, maseczek gliss kura?? zwłaszcza chodzi mi o odżywkę ekspresową. albo do rozdwojonych końcówek albo na jedwabisty dotyk.

z góry dziękuje
Wedelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:33   #1714
pani-jesień
Zakorzenienie

Wrzucam fotki, tylko nie dostańcie zawału
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (154,2 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krótkie.jpg (148,2 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 012.jpg (152,0 KB, 98 załadowań)

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2009-04-07 o 15:34
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:38   #1715
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Effervescing Elephant Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny.. nie wiem co począć.. bo z jednej strony CHCĘ zapuszczać (pragnę mieć wyraźnie dłuższe włosy), ale z drugiej strony widzę u siebie coraz więcej rozdwojonych końcówek.. i chciałabym je podciąć.. miałam w planach żeby pójść do fryzjera pod koniec sierpnia wiecie, po wakacjach kiedy włosy wymęczone są po słonej wodzie lub basenach.. i na dodatek koszmarnie mnie denerwują włosy, które stały się takie szorstkie przez to, że ciągle ocierają się o ubrania itd!
a może poprosić kogoś w domu żeby lekko podciął..? no sama nie wiem.. jak mi radzicie?
moze sama podetnij albo poproś kogoś zaufanego o to. A zabezpieczasz czymś końcówki?

Cytat:
bardzo ładne włosy i fryzurka
Stary 2009-04-07, 15:39   #1716
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

WOW dostaje zawału pozytywnie i wiesz co Ci powiem, że o wiele bardziej m isie podobasz w takiej dłuości niż w zbyt długich
slicznie wyglądaja, takie zdrowe, boskoo
jestem spragniona zdjęć z tyłu i całej twarzy
ile sciełaś cm?z 15?

Stary 2009-04-07, 15:40   #1717
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia
Ekhm, nie żebym tu się przypominała, ale ktoś mi tu do talii obiecał
Ja swoje w najdłuższym miejscu(na Boga, nie wiedziałam, że mam włosy obcięte w mały trójkąt! ) już mam, teraz mam w planach całkowite ścięcie cieniowania i znów zapuszczanie do talii

Cytat:
a może poprosić kogoś w domu żeby lekko podciął..? no sama nie wiem.. jak mi radzicie?
Jeżeli masz kogoś z wprawną ręką, to czemu nie? Ja swoje włosy daje do podcięcia jedynie siostrze, dla której 1 cm, to 1 cm(wie, ile włosy dla mnie znaczą ).

Cytat:
Lekko za ramiona są, prawda? Według mnie, ładnie jest Ci w nich, naprawdę No i ten połysk, mhrau

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:43   #1718
domi7ks
Zakorzenienie

gdybym nie miała slubu w październiku to też bym obciachała z 5 cm chociaż i może troszke zeszła z cieniowania. teraz pani- jesien nie powinny Ci sie robić straki

Stary 2009-04-07, 15:45   #1719
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
bardzo ładne włosy i fryzurka
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
WOW dostaje zawału pozytywnie i wiesz co Ci powiem, że o wiele bardziej m isie podobasz w takiej dłuości niż w zbyt długich
slicznie wyglądaja, takie zdrowe, boskoo
Dziękuję Wiesz, Dominisiu, ja myślałam, że Ty najwięcej będziesz krzyczeć

Cytat:
jestem spragniona zdjęć z tyłu i całej twarzy
Z tyłu mogę wrzucić np. jutro. A całej twarzy na razie nie pokażę, bo mnie potwornie obsypało, jak zwykle w okresie okresu

Cytat:
ile sciełaś cm?z 15?
Nie, no co Ty, moim zdaniem mniej niż 10 cm. Choć mogę się mylić

W sumie fryzurka jest taka nijaka (), ot, proste włosy równej długości

Narku, jeszcze nic straconego przecież, przeca mogę zapuszczać I tak, masz rację, są lekko za ramiona, tak, jak chciałam

Edytowane przez pani-jesień
Czas edycji: 2009-04-07 o 15:46
pani-jesień jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:49   #1720
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka "nijaka"? "Pani-jesienna"!

Cytat:
Napisane przez pani-jesień
Narku, jeszcze nic straconego przecież, przeca mogę zapuszczać I tak, masz rację, są lekko za ramiona, tak, jak chciałam
Ale włosy powinny być coraz dłuższe, a nie krótsze
Żartuję oczywiście, jeżeli w takiej długości czujesz się najlepiej, to przecież nic na siłę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 15:54   #1721
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ale włosy powinny być coraz dłuższe, a nie krótsze
Żartuję oczywiście, jeżeli w takiej długości czujesz się najlepiej, to przecież nic na siłę
Moje zadowolenie z włosów jest zwykle krótkotrwałe - i dlatego ja tak na zmianę zapuszczam i ścinam, zapuszczam i ścinam...
Dziś w jakimś czasopiśmie fryzjerskim wyczytałam, że z badań wynika, iż radykalnie zmieniamy nasz image co 3 lata - to by się nawet zgadzało, bo ostatni raz drastycznie skróciłam włosy w lipcu 2006

EDIT: Ciekawe, co powie mój TŻ, miłośnik długich włosów
Stary 2009-04-07, 16:03   #1722
izeczkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Wyglądają zdrowo i tak się ładnie błyszczą
Bardzo fajna, wiosenna zmiana
Stary 2009-04-07, 16:04   #1723
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Rany, ile osób schodzi z cieniowania! No ale fakt, cieniuje się w kilkanaście minut, a wraca się do równych włosów czasem kilka lat. Nic dziwnego, że cicho o cieniujących włosy :P

A ten wątek naprawdę szybko się rozwija. Sama nie nadążam czasem za czytaniem, a dużo na Wizażu siedzę xD
Wolę miec pocieniowane, ale bez przesady tak odrobine przód, gustownie tył i nie od głowy malutko a najdluższe do pasa... to wcale nie nadaje im gęstości wizualnej..

Cytat:
Napisane przez Żenada Pokaż wiadomość
To ja jestem trzecią która chce mieć pocieniowane długie włosy Moje włosy się wtedy lepiej układają i wyglądają na gęsciejsze. Tylko nie chce mieć wyciętych włosów w trójkąt, tylko górne warstwy wycieniowane a końcówki proste.
Tak ogólnie to mam nadzieję że mogę do Was dołączyć Włosy zapuszczam od około dwóch lat, chociaż rok temu fryzjerka obciachała mnie na krótko() Ale włosy na szczęscie odrosły, teraz do połowy pleców czyli wymarzonej długości brakuje mi ok.10cm
To juz nie tak dużo. Też tak miałam :p wolałabym stopniowo jak wy schodzić z ostrego wycieniowania, a nie ciach i po sprawie. Teraz mam numer do zaufanego faceta z fantacją: jemu dajesz ramkę: długo i nie ostro wycieniowane i ponoć robi cuuuda!

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Bo szkoda, że fryzjerki zalecają cieniowanie nieświadomym cienkowłosym kobietom Cieniowanie jest super, gdy włosów jest za dużo, a nie za mało . Zdziwiła mnie ostatnio Pani, u której podcinałam końcówki- krytykowała cieniowanie, pierwszy raz i się to zdarzyło!
Mi się wydaje inaczej - że one lubią ten nożyk do cieniowania i dlatego zaradzają cieniowanie.. każdemu!

Cytat:
Zdjęcia niestety nie mam, ale to będa włosy do połowy pleców, wycieniowane warstwowo i z lekką grzywką na bok Chociaż zastanawiam się czy nie zapuścić grzywki i nie czesać się tak jak dziewczyna na zdjęciach..
ta dziewczyna wyglada na czesaną wiatrem po prostu xD

Cytat:
Cytat:
[
Taka zmiana ci się przyda zresztą, w porównaniu do wcześniejszego zdjęcia z zajęć te mi się bardziej podobają ta ślicznie się błyszczą.

Cytat:
kurcze dziewczyny.. nie wiem co począć.. bo z jednej strony CHCĘ zapuszczać (pragnę mieć wyraźnie dłuższe włosy), ale z drugiej strony widzę u siebie coraz więcej rozdwojonych końcówek.. i chciałabym je podciąć.. miałam w planach żeby pójść do fryzjera pod koniec sierpnia wiecie, po wakacjach kiedy włosy wymęczone są po słonej wodzie lub basenach.. i na dodatek koszmarnie mnie denerwują włosy, które stały się takie szorstkie przez to, że ciągle ocierają się o ubrania itd!
Myślę, że najlepiej pomyśl nad lepszą pielegnacje. albo sama spróbuj.

Cytat:
domi7ks, napisałaś, że masz strączki jak Kayah, chodzi Ci o coś takiego, jak na załączonym zdjęciu? BTW, nie wiedziałam, że Kayah ma kolonie
nie widze ja przynajmniej nic takiego jak na tym zdjęciu. i co to kolonia xd

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:09   #1724
Żenada
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje

Niedawno czytałam że włosy do ramion są najmodniejszą fryzurą wśród gwiazd, więć nie są nijakie ładnie błyszczą

"ta dziewczyna wyglada na czesaną wiatrem po prostu xD"

chodzi mi tylko o ten przedziałek mocno na boku, a nie o dlugość czy stylizacje

Edytowane przez Żenada
Czas edycji: 2009-04-07 o 16:12
Żenada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:15   #1725
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Bo szkoda, że fryzjerki zalecają cieniowanie nieświadomym cienkowłosym kobietom Cieniowanie jest super, gdy włosów jest za dużo, a nie za mało .
Ja mam cienkie włosy, chociaż jest ich odpowiednia ilość, i cieniuję. Jestem z tego zadowolona. Ale to kwestia tego, że tylko przy cieniowaniu się dobrze falują.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Cieniowanie jest fajne na początku, a później kiedy poprawiasz/znowu cieniujesz włosy są coraz cieńsze, coraz ich mniej i coraz gorzej to wygląda.
Tak jest tylko jeżeli kolejne cieniowania są źle wykonane. Inaczej się cieniuje włosy równej długości a inaczej już wycieniowane. Ja cieniuję już rok i nie ma najmniejszego problemu. Ale to kwestia tego, że robię to sama

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
W ogóle to ja tu jestem chyba jedyną osobą która chce mieć długie i pocieniowane
Spokojnie, jak widać nie jedyną. Trochę nas tu jest

Cytat:
Jedna rzecz mnie zezłościła, taka, która złości mnie podczas każdej wizyty u fryzjera, a mianowicie - wyrywanie i łamanie włosów przez fryzjerkę Moja czupryna nienawidzi gwałtownych gestów, szarpania, rozczesywania na siłę, plastikowych grzebieni i szczot nie wiem z czego, ale z czegoś, co koszmarnie drapie skalp i masakruje włosy
A nie możesz powiedzieć fryzjerce, że ma się inaczej z Twoimi włosami obchodzić?

Cytat:
Dziś w jakimś czasopiśmie fryzjerskim wyczytałam, że z badań wynika, iż radykalnie zmieniamy nasz image co 3 lata
U mnie to się nie zgadza :P
Stary 2009-04-07, 16:23   #1726
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję

Cytat:
Taka zmiana ci się przyda zresztą, w porównaniu do wcześniejszego zdjęcia z zajęć te mi się bardziej podobają ta ślicznie się błyszczą.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A nie możesz powiedzieć fryzjerce, że ma się inaczej z Twoimi włosami obchodzić?
To nic nie da, one przecież nie mają wyczucia, nawet mój TŻ, który jest bardzo delikatny, wyrywa i łamie mi włosy, kiedy je czesze

Cytat:
U mnie to się nie zgadza :P
A u mnie chyba tak - właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze wcześniejsze drastyczne skrócenie włosów przeze mnie miało miejsce latem 2003 - więc coś w tym naprawdę jest
Stary 2009-04-07, 16:23   #1727
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Z rosmanowskiego, z ziaji, może jeszcze z etorebki?
Z rossmannowskiego

Pani-jesień, ładnie Ci w takiej długości ale myślę, że w długich też Ci by było pięknie

A co do cieniowania - już widzę, że nie jestem jedyna

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:33   #1728
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam cienkie włosy, chociaż jest ich odpowiednia ilość, i cieniuję. Jestem z tego zadowolona. Ale to kwestia tego, że tylko przy cieniowaniu się dobrze falują.
To jak się falują to supeeer. Moje to się wtedy robią fajnie uniesione,ale do trzech myć. Potem mam super przyklapnięte i robi się ich malutko.

Nie wiem,czy tamta fryzjerka krytykowała cieniowanie na moich włosach, bo nie umiała, czy co, ale jeśli tak to i tak trafiła, ze u mnie się nie sprawdza.

Mam chyba kryzys włosowy (zresztą widzę, ze nie tylko ja ). Wczoraj Tż zrobił zdjęcie moich włosów i tak jakoś sama nie wiem, co mam o nich myśleć. Kobiety.

Pani -jesień, bardzo ładne włosięta. Fryzurka też. Jak mi się marzy grzywka takiej długości! Ładnie błyszczą. (A jakie sympatyczne oczko )
Poza tym, kupiłam dziś olej kokosowy! W oszałamiającej dla mnie cenie (8,90zł za 200 gr). Pani w sklepiku polecała naleśniczki na tym oleju i baaardzo mocno się zdziwiła,że ja to na włosy zużywam. No cóż, człowiek całe życie się uczy.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:39   #1729
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Pani-jesień, ładnie Ci w takiej długości ale myślę, że w długich też Ci by było pięknie
Dziękuję

Cytat:
Mam chyba kryzys włosowy (zresztą widzę, ze nie tylko ja ). Wczoraj Tż zrobił zdjęcie moich włosów i tak jakoś sama nie wiem, co mam o nich myśleć. Kobiety.
Pokaż zdjęcie, to ocenimy

Cytat:
Pani -jesień, bardzo ładne włosięta. Fryzurka też.

Cytat:
Jak mi się marzy grzywka takiej długości!
Grzywka takiej długości, jak moje włosy? Nieźle

Cytat:
Ładnie błyszczą. (A jakie sympatyczne oczko )
Stary 2009-04-07, 16:48   #1730
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie gładkie i zdrowe włosy
Ja też narazie zapuszczam na równo. Nigdy nie miałam cieniowanych długich włosów (zresztą nigdy nie miałam dłuższych niż do łopatek) i nie wiem jak to jest. Może kiedyś zdecyduję się na lekkie ścieniowanie, jak już znudzi mi się moja wymarzona długość (ale to bardzo odległa przyszłość ).
Moje włosy teraz szybko stają się przyklapnięte i smętnie zwisają, do tego zbijają się w kolonie A upiąć w żaden sposób ich nie mogę - wyglądam okropnie w każdym upięciu.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:57   #1731
karo69
Rozeznanie

Cytat:
Zazdroszczę takich prostych błyszczących włosków. ja zawsze mam z góry takie siano a Ty proszę, proszę ładne zdrowe i gładkie. PIĘKNE!!

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 16:59   #1732
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

Grzywka takiej długości, jak moje włosy? Nieźle

Troszkę przesadziłam. Taka do brody w sensie, noo

(Was tez tak wkurza reklama portalu bliscy.pl?)

Zdjęcia: (plus moje zdolności fotoszopowe )

Jak zdjęcia straciły na jakości! Chyba jednak nie mam w ogóle takich zdolności.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2448.jpg (118,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2453.jpg (103,9 KB, 61 załadowań)
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-04-07 o 17:01
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:20   #1733
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Jakie gładkie i zdrowe włosy

Cytat:
Ja też narazie zapuszczam na równo. Nigdy nie miałam cieniowanych długich włosów (zresztą nigdy nie miałam dłuższych niż do łopatek) i nie wiem jak to jest. Może kiedyś zdecyduję się na lekkie ścieniowanie, jak już znudzi mi się moja wymarzona długość (ale to bardzo odległa przyszłość ).
Ja kiedyś byłam ciekawa, jak to jest mieć pocieniowane włosy i... żałowałam.

Cytat:
Moje włosy teraz szybko stają się przyklapnięte i smętnie zwisają, do tego zbijają się w kolonie A upiąć w żaden sposób ich nie mogę - wyglądam okropnie w każdym upięciu.
Ja też nie podobam się sobie w spiętych włosach, ale wygoda nade wszystko

Cytat:
Napisane przez karo69 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę takich prostych błyszczących włosków. ja zawsze mam z góry takie siano a Ty proszę, proszę ładne zdrowe i gładkie. PIĘKNE!!
Dziękuję

Cytat:
Troszkę przesadziłam. Taka do brody w sensie, noo
A już myślałam, że chcesz mieć taką długą grzywę Albo, że dopatrzyłaś się na moich zdjęciach jakiejś grzywki, której, jako żywo, nie posiadam

Agusiu, co niby jest nie tak z Twoimi włosami?
Stary 2009-04-07, 17:39   #1734
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi mi tylko o ten przedziałek mocno na boku, a nie o dlugość czy stylizacje
jakiś czas tak nosiłam, ale trzeba początkowo torturować je rozczesywać na mokro, lakier aby to trzymało bez takich buł.. ja jednak zostałam przy normalnym na boku xd

Agusiu o0 jakie świetne włosy

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 17:47   #1735
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Wiesz, Dominisiu, ja myślałam, że Ty najwięcej będziesz krzyczeć

a właśnie nie, podobają mi ię bardzo, takie równiusie
i nie mysl sobie przypadkiem, że sie ciesze, bo masz krótsze niż ja...absolutnie
ale w sekrecie powiem, że mnie ostatnio też naszły praze razy takie mysli, żeby moje przyciąć i mieć takie równiusie

Cytat:

Moje zadowolenie z włosów jest zwykle krótkotrwałe - i dlatego ja tak na zmianę zapuszczam i ścinam, zapuszczam i ścinam...
Dziś w jakimś czasopiśmie fryzjerskim wyczytałam, że z badań wynika, iż radykalnie zmieniamy nasz image co 3 lata - to by się nawet zgadzało, bo ostatni raz drastycznie skróciłam włosy w lipcu 2006
kurcze, to ja mam jeszcze pół roku....faktycznie...osta tni raz radykalnie ściełam w listopadzie w 2006 roku, akurat po slubie pasuje mi tutaj

Cytat:
ja juz bym sie go bała

Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
jak najabardziej się zgadzam

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość

zgadzam się

Cytat:
nie widze ja przynajmniej nic takiego jak na tym zdjęciu. i co to kolonia xd
no tak..na tym zdjeciu minute po rozczesaniu...

Stary 2009-04-07, 17:55   #1736
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a właśnie nie, podobają mi ię bardzo, takie równiusie
Kiedyś strasznie na mnie krzyczałaś, że chcę obciąć, stąd moje obawy

Cytat:
i nie mysl sobie przypadkiem, że sie ciesze, bo masz krótsze niż ja...absolutnie
Nawet mi to przez myśl nie przeszło Zresztą przed ścięciem też były krótsze niż Twoje

Cytat:
ale w sekrecie powiem, że mnie ostatnio też naszły praze razy takie mysli, żeby moje przyciąć i mieć takie równiusie
A ile musiałabyś przyciąć, żeby były równe? Bo może to nie taki zły pomysł?

Cytat:
kurcze, to ja mam jeszcze pół roku....faktycznie...osta tni raz radykalnie ściełam w listopadzie w 2006 roku, akurat po slubie pasuje mi tutaj

Cytat:
ja juz bym sie go bała
"Miłość ci wszystko wybaaaczy"

PS. Kto nie wie, czym są kolonie, powinien się cieszyć
Stary 2009-04-07, 17:57   #1737
mOna01
Zakorzenienie

A ja kupiłam Rossmannowski spray ochronny do włosów zobaczymy co to maleństwo potrafi, boję się że będzie obciążać

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:13   #1738
dzastina1234
Raczkowanie

pani-jesień i agusia, sliczne włosy! błyszczące, gładkie, zdrowo wyglądające. Do tego bardzo ładny kolor- i tu pytanie do WAs obydwu: farbujecie włoski czy to Wasz naturalny kolor? bo obydwie macie bardzo fajny!
byłam dziś w naturze w poszukiwaniu maski naturia z miodem i ni maaaa!

echh... mam dzis kiepski dzień- poróżniłam się z TŻ, smutno mi i chce mi się płakać... na nic nie mam ochoty... nie wiem skąd to się bierze echh....

" Zawsze robię plany na przyszłość i zawsze zaskakuje mnie teraźniejszość..."
dzastina1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:17   #1739
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
pani-jesień i agusia, sliczne włosy! błyszczące, gładkie, zdrowo wyglądające. Do tego bardzo ładny kolor- i tu pytanie do WAs obydwu: farbujecie włoski czy to Wasz naturalny kolor? bo obydwie macie bardzo fajny!
Ja mam naturalny kolor, dziękuję

Cytat:
echh... mam dzis kiepski dzień- poróżniłam się z TŻ, smutno mi i chce mi się płakać... na nic nie mam ochoty... nie wiem skąd to się bierze echh....
Oj, bidulka Nie smuć się, na pewno wszystko się ułoży Ja też tak ostatnio miałam, ale zrobiło się ciepło, wreszcie przyszła wiosna i od razu żyć się chce
Stary 2009-04-07, 18:38   #1740
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kupiłam Rossmannowski spray ochronny do włosów zobaczymy co to maleństwo potrafi, boję się że będzie obciążać
A co to za spray ? Szukam czegoś ochronnego od słońca.

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
byłam dziś w naturze w poszukiwaniu maski naturia z miodem i ni maaaa!

Też szukałam ostatnio tej maski i odżywki w Leclercu ale nie było, udało mi się kupić tylko szampon.

Ja od soboty pokłucona z TŻ, nie odzywamy się do siebie a ja już za nim tęsknie ale pierwsza się nie odezwe bo nie z mojej winy kłótnia więc on powinien mnie przeprosić ale najwyraźniej ma to daleko gdzieś.

Pani-jesień śliczne masz włosy jakie gładziutkie i błyszczące Pasuje Ci ta długość Mi się znudziły moje włosy od lat tak samo wyglądają, kiedy ja ostatnio je obcinałam u fryzjera chyba w podstawówce. Zawsze mama mi podcina końcówki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości