Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 09:17   #4561
Sonia11
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Dzień dobry

rudalbn - trzymam za Was kciuki

już mnie dziś nie będzie więc buźka dla wszystkich
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 14:28   #4562
martuko
Wtajemniczenie

witajcie. Ja myślę że nieobecnośći na wątku to z różnych powodów - dluższe dni, sprzątanie i przygotowania świąteczne...
Ja bylam dziś u lekarza, nock przeżylam, nawet się po południu wybrałam na spotkanie wielkanocne, bo sie lepiej poczulam. Dziś jeszcze popołudnie i mam wolne na tydzień.
bylam przy okazji w orfeuszowych outletach io tym meblowym sklepie. Nie wiedzialam że tam takie fajne meble i tapicerowane też są.
Yoolia, nie sprawdzilam dokladnie czy to nie na mniejsze dzieci bo ja wyczucia w rozmiarach dziecięcych nie mam, ale widzialam tam takie śliczne dziecięce kapelutki i czapeczki, jak najbardziej wiiosenne jakbyś byla gdzies w okolicy to możesz sprawdzić
zmykam bo już zaraz pracę zaczynam. Ale szczęśliwa będe wychodzić o 22 miłęgo dnia.

a, rudalbn - ppowodzenia!
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:03   #4563
martynka81
Rozeznanie

cześć dziewczyny

ja się tylko pochwalę że jadę do męża na święta( dla tych co nie pamiętają mój Tż pojechał na 3 miesiące do Holandii, wraca w sumie za 4 tygodnie, ale co tam jadę) i już się doczekać nie mogę.

życzę wszystkim miłego wieczorku

Rudalbn
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:08   #4564
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wróciłam, mam nadzieję,że to był mój ostatni pobyt w szpitalu.

Anadum gratulacje Czekam z niecierpliwością na relację i fotki synka.
Rudalbn
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 18:57   #4565
Malpka
Zakorzenienie

hej ale miałam wczoraj koszmarny dzień

Anadun gratulacje synka
Rudalbn miało być 14-go oczywiście kciuki
Selka fajnie że już jesteś i obyś następnym razem do szpitala to już na poród trafiła

Tola, Bandola szkoda że wczoraj nie napisałyście o tym spacerku bo ja od 8 byłam w Lublinie to chętnie bym się przyłączyła

Sija dużo sił dla Ciebie i mniej marudzenia dla Ani niedługo pewnie też sie będe z tym zmagać

martynka super że święta spędzisz z mężem
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2009-04-07 o 18:58
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:34   #4566
pola_m
Wtajemniczenie

dzień dobry

Dawno mnie tu nie było, jakos brakuje mi czasu ostatnio... Chodzę ostro na tą jogę, wciągnęłam się jak nie wiem, w ogóle dużo zajęć a jeszcze chciałam się zapisać na ruski i na taniec... chyba jednak nie dam rady
A dzisiaj mam wolny wieczór, małż na ścianie a ja wróciłam wcześniej trochę, zrobiłam sobie pyszną sałatkę, herbatkę, będzie przyjemna muzyka i książka, błogość błogość

Małpka, a co się działo, że koszmarny dzień?

Anadun, gratuluję potomka!!

Martynka, a w jakim mieście jest mąż? Fajnie, że do niego jedziesz

Rudalbn, bądź dzielna, trzymam kciuki
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 22:13   #4567
bandola18
Zadomowienie

ANADUN GRATULACJE!!!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość

Tola, Bandola szkoda że wczoraj nie napisałyście o tym spacerku bo ja od 8 byłam w Lublinie to chętnie bym się przyłączyła
Hej Małpka, nieuważnie czytasz posty, bo my o tym spotkaniu pisałyśmy już wcześniej wczoraj było tylko potwierdzenie i ustalenie godziny. Szkoda, że sie nie spotkałyśmy, pogłaskałabym Ci brzusio na szczęście!

Selka, a co się stało, że musiałaś jechać do szpitala?
Dobrze, że już wróciłaś.

Jodie, a co z Tobą, słabo się odzywasz!
Stary 2009-04-07, 22:53   #4568
martynka81
Rozeznanie

martynka super że święta spędzisz z mężem [/quote]

też się cieszę

Martynka, a w jakim mieście jest mąż? Fajnie, że do niego jedziesz

w Tilburgu
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 07:14   #4569
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

witam dawno mnie nie było. starłam się podczytywać co się dzieję, wiec gratuluje andun dzidziusia, selka super, że już w domku. wszytskie Was bardzo ciepło pozdrawiam, zwłaszcza martuko, co sieo mnie zatroskała

nie było mnie, bo:

- miałam taki mały kryzys egzystencjalny, bo sama nie wiem czego chce

- psinka nam się baaardzo rozchorowała, tak bardzo, że nadal niewiadomo, co jej jest robiabadania, czekamy na wynik histopatologii. ma na boczkach strszane rany, schudła, opadły jej zmarszczyk pzrez sterdydy i wyglada jak najbardziej zabiedzony psiak ze schoroniska. ale i tak jest naśliczniejsza.

- aha wkurza mnie nowy wizaż, do szału mnie dorpowadza, ze nie można przesunąć str do niższych okienek, to boczne szybkie menu itp

na razie tyle ściskam...

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2009-04-08 o 07:28
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 07:21   #4570
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość

Małpka, a co się działo, że koszmarny dzień?
miałam wypadek motorzysta mi wyskoczył pod koła nie wiadomo skąd

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Hej Małpka, nieuważnie czytasz posty, bo my o tym spotkaniu pisałyśmy już wcześniej wczoraj było tylko potwierdzenie i ustalenie godziny. Szkoda, że sie nie spotkałyśmy, pogłaskałabym Ci brzusio na szczęście!
!
a to że cos planowałyście to widziałam ale czekałam na tą godzine i miejsce no ale rano tez nic nie widziałam a w lbn to juz nie miałam gdzie wejc na neta ale spoko jeszcze mam nadzieje nie na jeden spacer sie załapie tylko to głaskanie po brzuszku przegapiłam

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
nie było mnie, bo:

- psinka nam się baaardzo rozchorowała, tak bardzo, że nadal niewiadomo, co jej jest robiabadania, czekamy na wynik histopatologii. ma na boczkach strszane rany, schudła, opadły jej zmarszczyk pzrez sterdydy i wyglada jak najbardziej zabiedzony psiak ze schoroniska. ale i tak jest naśliczniejsza.
mam nadzieje ze już ci sie poprawilo samopoczucie no a dla psinki zdrówka

a ja sie biorę za porządki

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2009-04-08 o 08:27
Stary 2009-04-08, 08:46   #4571
omikrona
Raczkowanie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja się tylko pochwalę że jadę do męża na święta( dla tych co nie pamiętają mój Tż pojechał na 3 miesiące do Holandii, wraca w sumie za 4 tygodnie, ale co tam jadę) i już się doczekać nie mogę.
życzę wszystkim miłego wieczorku
Rudalbn
super

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wróciłam, mam nadzieję,że to był mój ostatni pobyt w szpitalu.
dobrze że już jesteś w domu

Cytat:
witam dawno mnie nie było. starłam się podczytywać co się dzieję, wiec gratuluje andun dzidziusia, selka super, że już w domku. wszytskie Was bardzo ciepło pozdrawiam, zwłaszcza martuko, co sieo mnie zatroskała

nie było mnie, bo:

- aha wkurza mnie nowy wizaż, do szału mnie dorpowadza, ze nie można przesunąć str do niższych okienek, to boczne szybkie menu itp

na razie tyle ściskam...
mam nadzieję że z wiosną nastrój Ci się poprawi
Szkoda psinki, pewnie swędzi ja skóra, trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowaiła.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
miałam wypadek motorzysta mi wyskoczył pod koła nie wiadomo skąd
ojoj, ale chyba nikomu nic poważnego się nie stało?
Stary 2009-04-08, 09:42   #4572
Sonia11
Wtajemniczenie

Ojej ale tu pustki - myślałam że z godzine będę Was czytała a tu tylki kilka pstów od wczoraj.

SELKA - super że już jesteś w domu

Malpka - to nieciekawie, ale wszystko ok?
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:46   #4573
tola3804
Zakorzenienie

Rudalbn! Trzymam kciuki!

Selka! Dobrze, że jestem już w domu. Życzę Ci kolejnego pobytu w szpitalu już na porodówce.

Martynka! Fajnie, że jedziesz do męża na święta. Mam nadzieję, że ten czas rozłąki, co Wam pozostał jakoś szybko minie.

Malpka! Ojejku, ale mam nadzieję, że Tobie i dziecku nic się nie stało? Co do spotkania, to pisałyśmy z Bandolą dzień wcześniej. No szkoda, że się nie udało, ale następnym razem na pewno się uda! Może już w większym gronie?

Ciągle nie mam żadnej odpowiedzi odnośnie tej pracy, tak więc straciłam już nadzieję, bo mówili, że decyzję podejmą bardzo szybko. Tak więc zapewne zadzwonili tylko do wybranej osoby. Wczoraj siedziałam do 24:30 i pisałam i wysyłałam kolejne aplikacje. 4 tym razem. Oj zła jestem, bo nienawidzę na rozmowy kwalifikacyjne chodzić, no ale najpierw ktoś mnie jeszcze musi na nie zaprosić, co też jest czasem nie lada wyczynem. Eh...

Omikrona! A u Ciebie jak z tą pracą?
Stary 2009-04-08, 10:13   #4574
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Malpka - to nieciekawie, ale wszystko ok?
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość

Malpka! Ojejku, ale mam nadzieję, że Tobie i dziecku nic się nie stało? Co do spotkania, to pisałyśmy z Bandolą dzień wcześniej. No szkoda, że się nie udało, ale następnym razem na pewno się uda! Może już w większym gronie?

Ciągle nie mam żadnej odpowiedzi odnośnie tej pracy, tak więc straciłam już nadzieję, bo mówili, że decyzję podejmą bardzo szybko. Tak więc zapewne zadzwonili tylko do wybranej osoby. Wczoraj siedziałam do 24:30 i pisałam i wysyłałam kolejne aplikacje. 4 tym razem. Oj zła jestem, bo nienawidzę na rozmowy kwalifikacyjne chodzić, no ale najpierw ktoś mnie jeszcze musi na nie zaprosić, co też jest czasem nie lada wyczynem. Eh...
naszczęście z nami wszystko dobrze bo nawet miałam wizyte wieczorem u lekarza, no ale swoje sie ostałam( od 13 do 17.30 ) i odenerwowałam. W sumie nic groźnego sie nie stało, bo pasażer motoru zaczepił kolanem o mój tył. Tak serio to ich wina bo mnie nie zauważyli bo ja wycofywałąm i juz byłąm w połowie na głównej drodze, no ale oczywiście ze to ja z podporządkowanej wyjeżdzałam to wina moja . No ale dobrze ze nic sie nie stało

Tola a tobie to powodzenia w szukaniu pracy, jak również i Bandoli i Ostrowczance i nie pamietam czy ktoś jeszcze szuka
Stary 2009-04-08, 10:30   #4575
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry
Miłego dnia wszystkim Wam, kochane życzę.
Miss.hot co u Ciebie???
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:01   #4576
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda ale to dopiero była pierwsza rozmowa. za powodzenie w szukaniu

Cytat:
Omikrona! A u Ciebie jak z tą pracą?
Pracuje, nowy szef wczoraj zapomniał dokumentów mi zostawić więc kolejny tydzień mija bez umowy - nie lubię tak, bo jestem dość zasadnicza i lubię mieć wszystko czarno na białym Pewnie pracuje do końca czerwca i koniec, bo sprzedaży jak nie było tak nie ma.

Podobnie jak niektóre z Was siedzę i przeglądam ogłoszenia, ale nic z tego nie wynika, bo we Włodawie czy okolicach nic się nie dzieje. Całe szczęście że mam coraz mniej czasu na rozmyślania,bo jak nie szukanie psa po okolicy (tak tak, ciągle ucieka rozginając sobie nowiutką siatkę) to gotowanie, babranie się w ziemi i próby zrobienia jakiegoś "ogródka" itp
Stary 2009-04-08, 12:34   #4577
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cześć wszystkim

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Miss.hot co u Ciebie???
Byłam wczoraj u ginki i tak średnio ciekawie jest
Tu napisałam więcej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3433

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:57   #4578
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

na poczatek sorry -szlag mnie trafi z tym wizażem?!?! grrr komercha zupełna- no ilez razy można próbowac klikac na nr str a tu dalej reklama.

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
mam nadzieję że z wiosną nastrój Ci się poprawi
Szkoda psinki, pewnie swędzi ja skóra, trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowaiła.

co do wiosny - ani wiosna, ani lato, ani.. nic mnie nie pociesza, ani mi się nic nie chce, ani mi się nic nie podoba, nawet zakupy mnie denrwują - nie chce mi sie przymierzac rzeczy. dlatego, zeby tu nie truć nie zaglądam.
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
hmmm nie wiemn, czy to cosbardzo powaznego ale nie martw sie na zapas, bo dokładasz organizmowi i dzidzi - stres najgorszy. może odpoczywaj więcej?

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2009-04-08 o 12:59
Stary 2009-04-08, 13:56   #4579
jodie
Zakorzenienie

Hej!
Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Jodie, a co z Tobą, słabo się odzywasz!
bo nie mam weny i ochoty nie znam się na dzieciach ,pieluchach, smoczkach itd i nie poszukuję pracy a to dwa zasadnicze tematy na wątku. więc o czym mam się wypowiadać , dla mnie Wasze tematy są odrealnione, dla Was moje.i tak chyba jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

w zasadzie nie wiem co to oznacza ale trzymam aby było wszystko ok
Stary 2009-04-08, 15:46   #4580
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

bo nie mam weny i ochoty nie znam się na dzieciach ,pieluchach, smoczkach itd i nie poszukuję pracy a to dwa zasadnicze tematy na wątku. więc o czym mam się wypowiadać , dla mnie Wasze tematy są odrealnione, dla Was moje.i tak chyba jest lepiej.

wiesz jodie ja sobie tak myślę, że to są problemy dnia codziennego - w twojej firmie ty zwlaniasz ludzi, dziewczyny z forum zostały zwolnione. tobie ktoś rysuje samochód, inni myśla, który smoczek lepszy itp. a twoja odpowiedź zabrzmiała mi jakoś tak ( nie obraź się) złośliwie. no o czym mozna gadać na babskim forum? o babskim życiu, troskach, radościach - nie róbmy sztucznych podziałów na te relane, odrealnione i jakieś tam problemy. ty piszesz o swoich probelmach codziennych, dziewczyny o swoich. i one, i ty, i ja wszystkie jesteśmy w tym monotematyczne.

Stary 2009-04-08, 15:55   #4581
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

ja troche rozumiem jodie - mi też trudno wypowiadać sie na temat smoczków, etc., ale przy okazji znajdują sie też inne tematy - poza tym fajnie czasem dać znak, co słychać... ale rozumiem też, że nie zawsze się ma na to ochotę

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 16:16   #4582
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz jodie ja sobie tak myślę, że to są problemy dnia codziennego - w twojej firmie ty zwlaniasz ludzi, dziewczyny z forum zostały zwolnione. tobie ktoś rysuje samochód, inni myśla, który smoczek lepszy itp. a twoja odpowiedź zabrzmiała mi jakoś tak ( nie obraź się) złośliwie. no o czym mozna gadać na babskim forum? o babskim życiu, troskach, radościach - nie róbmy sztucznych podziałów na te relane, odrealnione i jakieś tam problemy. ty piszesz o swoich probelmach codziennych, dziewczyny o swoich. i one, i ty, i ja wszystkie jesteśmy w tym monotematyczne.

wiesz indygo absolutnie nie miałam zamiaru nikgo obrazić ani być złosliwa - poprostu stwierdziłam fakt - rzeczywiście mogłam przestac pisac ot tak jak niektóre inne wizazanki - np.niebieska.lwica.Ty nie zrozumiesz mnie ja Ciebie ale nie boję się tego otwarcie napisać.
napisałam szczerze dlaczego nie piszę tylko dlatego że niektóre z Was znam osobiście i uznałam ze tak jest najuczciwiej.

ruda - dzięki za zrozumienie
Tola,Bandola,Miss.Hot- Wy wiecie najlepiej za co
Stary 2009-04-08, 16:19   #4583
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
wiesz indygo absolutnie nie miałam zamiaru nikgo obrazić ani być złosliwa - poprostu stwierdziłam fakt - rzeczywiście mogłam przestac pisac ot tak jak niektóre inne wizazanki - np.niebieska.lwica.Ty nie zrozumiesz mnie ja Ciebie ale nie boję się tego otwarcie napisać.
napisałam szczerze dlaczego nie piszę tylko dlatego że niektóre z Was znam osobiście i uznałam ze tak jest najuczciwiej.

ruda - dzięki za zrozumienie
i juz sie zmienił temat

Stary 2009-04-08, 16:29   #4584
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ojoj, widzę, że czasem forum nie tylko, ale i dzieli - no cóż.
Na wiosenną poprawę humoru - moja dekoracja wielkanocna.
Aha, mamy już narożnik! Jak uprzątnę tu to wszystko to obfocę i się pochwalę .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0729.jpg (156,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0731.jpg (159,7 KB, 12 załadowań)

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:07   #4585
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

indygo wpółczuję z powodu psinki, życze jej szybkiego powrótu do zdrowia

u nas też nieciekawie, nasz królik ma nowotwór nad ząbkami na dziąsłach urosła mu jakaś narośl i się powiększa, jutro jedziemy do lub.centrum małych zwierząt na zabieg. Będzie miał to usuwane przez hirurga pod narkozą. Po tym może być z nim kiepsko, jak z tego wyjdzie, to bardzo prawdopodobne, że narośle będą się znowu pojawiać
u wiekszych zwierząt np. psiaków stosuje się chemioterapię ale u tych mniejszych nie. Zobaczymy jak to bedzie...
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:17   #4586
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Yoolia - ja operowałam na Stefczyka moją szczurkę. Też miała nowotwór, tyle że to był gruczolak - było to w grudniu, dzisiaj szczurek ma się b. dobrze. Operowała ją pani dr Jurczuk - jest w miarę niezłym specjalistą od małych zwierząt. Uszy do góy .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:22   #4587
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Yoolia - ja operowałam na Stefczyka moją szczurkę. Też miała nowotwór, tyle że to był gruczolak - było to w grudniu, dzisiaj szczurek ma się b. dobrze. Operowała ją pani dr Jurczuk - jest w miarę niezłym specjalistą od małych zwierząt. Uszy do góy .
dr Jurczuk to właśnie nasza pani doktor!!!(bardzo fajna kobieta i lekarz), będzie usypiać Maćka, ale operował będzie jakiś podobno dobry hirurg.

mam nadzieję że będzie dobrze, Maciek już sporo przeszedł, jest częstym gościem w kilnice i chyba wszyscy go tam już znają i jego przypadki. Ostatnio miał żółtaczkę, co dzień przez 2 tygodnie jezdziliśmy z nim na kroplówki, nie dawano mu bardzo szans ale wyszedł z tego.
Poza tym krzywy zgryz i nie może sobie ząbków ścierać i z tego powodu co miesiąc jeździmy na podcinanie.

Edytowane przez Yoolia
Czas edycji: 2009-04-08 o 17:25
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:47   #4588
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Proszę , polecamy się na przyszłość
Btw kiedy się wybierasz do Lublina ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:03   #4589
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
dr Jurczuk to właśnie nasza pani doktor!!!(bardzo fajna kobieta i lekarz), będzie usypiać Maćka, ale operował będzie jakiś podobno dobry hirurg.

mam nadzieję że będzie dobrze, Maciek już sporo przeszedł, jest częstym gościem w kilnice i chyba wszyscy go tam już znają i jego przypadki. Ostatnio miał żółtaczkę, co dzień przez 2 tygodnie jezdziliśmy z nim na kroplówki, nie dawano mu bardzo szans ale wyszedł z tego.
Poza tym krzywy zgryz i nie może sobie ząbków ścierać i z tego powodu co miesiąc jeździmy na podcinanie.
no to niezły przypadek- wspólczuję, wiem jak to jest jak zwierzak choruje, królisia tez miałam jak moze pamiętasz. trzymam kciuki zeby było okej. nasz póki bierze sterydy jest dobrze, co po odstawieniu i co to w ogóle jest? jeszcze nie wiedzą - biopsja poszła ażdo Niemiec bo w Polsce nie ma takiego specjalisty... na szczęscie cena w miare polska. btw nie uważasz, ze powinno być cos takiego jak NFZ dla zwierzaków?

Stary 2009-04-08, 22:07   #4590
tola3804
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Widzę, że wiosna wiosną, święta świętami, ale humory do d... U mnie też do d... Byłam dziś u spowiedzi i aż się poryczałam normalnie, co mi się chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło. Ale chyba trochę mi to pomogło. Poza tym byliśmy dziś z Mikim u lekarza, widać, że butelka mu służy. Waży już 6900 gram, mierzy 68 cm. Mała kuleczka się robi. A oprócz tego cały dzień na dworze, bo inaczej wrzask, chyba polubił wiosnę.

Malpka! To dobrze, że nic poważnego się nie stało.
Miss.hot! Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymam kciuki!
Jodie! Jeszcze się spytasz jaki smoczek kupić! Nie wymyślaj, pisz co u Ciebie, bo zauważ, że wiele osób to interesuje, np. mnie! I chętnie się oderwę od tych pieluch i poczytam, co tam słychać w Rzeszowie!
Indygo! Yoolia! Trzymam kciuki za Wasze zwierzaki!
Ostrowczanka! Przypomniałaś mi tą dekoracją, że ja może też bym coś w kierunku świąt pomyślała.

Buziaki dla wszystkich!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości