Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-07, 18:31   #1381
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3

Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
jeżeli będą przynosić takie zyski jak Twilight to na pewno
oby :P
jesli shreka az 3 czesci były to czemu nie zmierzchu ;P
Stary 2009-04-07, 18:48   #1382
carmenkaa
Wtajemniczenie

musi być bo jak nie to..

drugi plakat mi się podoba najbardziej

a tak w ogóle to dzień dobry, i do widzenia.
wpadłam na chwile, i uciekam uczyć się na geografie, fizyke i niemca.. eh. same sprawdziany. :/
i muszę jeszcze rozwiązać test z matmy, bo przed egzaminami mnie zasypują durnymi zadaniami.

nie moge otworzyć innej strony wątku -.-
otwiera mi się strona biura podróży.
looooooooool

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

.

Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars
23.11.2012 - MUSE

Edytowane przez carmenkaa
Czas edycji: 2009-04-07 o 18:43
carmenkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:04   #1383
madzia38
Raczkowanie

Dziewczyny,widzialam w necie zapowiedzi do Księzyca w nowiu,ale jeszcze nie polska wersja

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Nie wiem czy to odpowiedni wątek,ale skoro są tu jakies babskie rozmówki,to ja się zwierzę ... jeśli mogę :
Moja siostra, 2 lata temu miała chłopaka. swietny,no po prostu gosciu jakiego tylko dziewczyny mozecie sobie wymarzyc.nie będe go tu opisywala,nie ma sensu. Byla znim,tak strasznie tego chciała,po czym zerwała,bo stwierdzila,ze "jest za idealny" ... ;| nie komentujcie tego ... tez kompletnie jej nie rozumiem
Za jakis rok,chciała do niego wrócic.On na nią czekał,mozna tak poweidzieć,wiec bez zadnych słów i zbędncyh dyskusji byli ze sobą... w zasadzie jeden dzien !! Poszli ze sobą gdzies, bylo milo, ale na nast dzien,tej %$##!$@% znów się odwidziało !! Teraz po jakims pół roku czasu,GRRRR ona znowu chce z nim być !! Problem w tym,że ostatnio się trochę z nim zakumplowałam .. To "troche" oznacza po prostu moją miłość do niego ... Widzę,jak się na mnie czasem patrzy jak się widzimy w większym gronie,i w ogóle ,jestem przyjaciółką z moją siostrą,nie powiedziałam jej,co czuje do jej EX,ale za to ona mi mowi,że on mnie podrywa,i ze chyba cos tego ... ;| Wiecie co jest najgorsze?! Moja mama,pytająca ciągle,czy ona z nim jest,mowiąca,że tyle z nim randkuje,itd ... ;/ Kurde... ja nie wiem co mam robić ;/ Byc fair wobec siostry,z którą on już i tak nie bd,bo już stracił do niej cierpliwość i wszytskie uczucią,czy skorzystać ze swojego szczęścia ?!

?!?!?!?!

Edytowane przez madzia38
Czas edycji: 2009-04-07 o 19:09
madzia38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:11   #1384
bananowalaska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia38 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Nie wiem czy to odpowiedni wątek,ale skoro są tu jakies babskie rozmówki,to ja się zwierzę ... jeśli mogę :
Moja siostra, 2 lata temu miała chłopaka. swietny,no po prostu gosciu jakiego tylko dziewczyny mozecie sobie wymażyc.nie będe go tu opisywala,nie ma sensu. Byla znim,tak strasznie tego chciała,po czym zerwała,bo stwierdzila,ze "jest za idealny" ... ;| nie komentujcie tego ... tez kompletnie jej nie rozumiem
Za jakis rok,chciała do niego wrócic.On na nią czekał,mozna tak poweidzieć,wiec bez zadnych słów i zbędncyh dyskusji byli ze sobą... w zasadzie jeden dzien !! Poszli ze sobą gdzies, bylo milo, ale na nast dzien,tej %$##!$@% znów się odwidziało !! Teraz po jakims pół roku czasu,GRRRR ona znowu chce z nim być !! Problem w tym,że ostatnio się trochę z nim zakumplowałam .. To "troche" oznacza po prostu moją miłość do niego ... Widzę,jak się na mnie czasem patrzy jak się spotykamy,i w ogóle ,jestem przyjaciółką z moją siostrą,nie powiedziałam jej,co czuje do jej EX,ale za to ona mi mowi,że on mnie podrywa,i ze chyba cos tego ... ;| Wiecie co jest najgorsze?! Bół,który sprawia mi mama,pytając ciągle,czy ona z nim jest,itd ... ;/ Kurde... ja nie wiem co mam robić ;/ Byc fair wobec siostry,z którą on już i tak nie bd,bo już stracił do niej cierpliwość i wszytskie uczucią,czy skorzystać ze swojego szczęścia ?!

?!?!?!?!
ciezka sprawa porozmawiaj z siostra bo tak czy siak ona sie o tym dowie..
a siostra przegina.. bo on nie jest zabawka.. ale to jest moje skrome zdanie !
Stary 2009-04-07, 19:23   #1385
madzia38
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bananowalaska Pokaż wiadomość
ciezka sprawa porozmawiaj z siostra bo tak czy siak ona sie o tym dowie..
a siostra przegina.. bo on nie jest zabawka.. ale to jest moje skrome zdanie !
To za malo powiedziane !! Co ona sobie kurde myśli !! Że on będzie na nią czekał wieczność i kiedy przyjdzie jej ochota,to z nim będzie ??!!? ?!?!?!?!?!
Właśnie .. też sądzę,że powinnam z nią porozmawiać. Kurczę,ale jak przypomnę sobie słowa jej,zanim jeszcze to do niego poczułam " Nie daj mu się za bardzo polubić,bo ja chcę znów z nim tego ... " ,to .. eh ;/
Nie wiem po prostu jak mam jej to powiedzieć !
Stary 2009-04-07, 19:24   #1386
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

ja popieram bananową ...
Musisz pogadać z siostrą o tym
I może wtedy znim być choć cholera wie co ona też powie, ale jeśłi jesteśic eprzyjaciółkami to chyba będzie chciałą także Twojego szczęścia ..
Stary 2009-04-07, 19:27   #1387
bananowalaska
Zadomowienie

eh.. ja może tez coś napisze może ulży mi.. a więc w maju robię urodziny to będą moje pierwsze urodziny z moimi znajomymi.. poznałam ich jakoś na wakacjach i na dyskach sie czesto spotykalilsmy.. i jest jeden chlopak M. pisalam z nim.. milion buziakow.. budzilismy sie nawzajem rano przez sms'y po jakims czasie to sie skończylo, on ma chyba dziewczyne.. ma takie opisy typu 'kC' ';*****'
na bank bede robila liste osob itp z kuzynka ona o niczym nie wie (chyba) i wydaje mi sie ze bedzie chciala go zaprosić ja musze sie zgodzic bo powiedziec 'nie' nie wypada bo nic takiego mi nie zrobil' ...
i wlasnie boje sie ze na tej imprezie znow cos miedzy nami zajdzie.. boje sie bo nie chce znow tego bolu ktory powoli znika. ! a ona chyba go nie chce.. a on ja kocha.. niedlugo to sie skonczy wierze.. chocicaz hm.. zle mu zyczyc nie chce.! kiedys moze i znow zacznie ta gre.. lecz ja sprobuje byc twarda !!!

y.. wiem wiem ze to glupie ale .. ulzylo mi

madzia38 - trzymam kciuki powiedz jej ze on nie jest zabawka, ze wieczność na nią czekać nie będzie.. ze on ma uczucia ! i co by bylo gdyby ktoś tak z nia postepował

Devileek - milo mi ze sie ze mna zgadzasz ) tylko zyczyc Madzi zeby siostra ja zrozumiala

Edytowane przez bananowalaska
Czas edycji: 2009-04-07 o 19:36
bananowalaska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 19:36   #1388
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
eh.. ja może tez coś napisze może ulży mi.. a więc w maju robię urodziny to będą moje pierwsze urodziny z moimi znajomymi.. poznałam ich jakoś na wakacjach i na dyskach sie czesto spotykalilsmy.. i jest jeden chlopak M. pisalam z nim.. milion buziakow.. budzilismy sie nawzajem rano przez sms'y po jakims czasie to sie skończylo, on ma chyba dziewczyne.. ma takie opisy typu 'kC' ';*****'
na bank bede robila liste osob itp z kuzynka ona o niczym nie wie (chyba) i wydaje mi sie ze bedzie chciala go zaprosić ja musze sie zgodzic bo powiedziec 'nie' nie wypada bo nic takiego mi nie zrobil' ...
i wlasnie boje sie ze na tej imprezie znow cos miedzy nami zajdzie.. boje sie bo nie chce znow tego bolu ktory powoli znika. ! a ona chyba go nie chce.. a on ja kocha.. niedlugo to sie skonczy wierze.. chocicaz hm.. zle mu zyczyc nie chce.! kiedys moze i znow zacznie ta gre.. lecz ja sprobuje byc twarda !!!

madzia38 - trzymam kciuki powiedz jej ze on nie jest zabawka, ze wieczność na nią czekać nie będzie.. ze on ma uczucia ! i co by bylo gdyby ktoś tak z nia postepował

Devileek - milo mi ze sie ze mna zgadzasz ) tylko zyczyc Madzi zeby siostra ja zrozumiala
głupia też u Ciebie sytuacja ja miałam podobną znaczy ja cały czas mam, ja nie jestem z tym chłopakiem a spotykamy się i dochodzi... do sytuacji takich właśnie . nie raz mi jest trudno bo ja coś do niego czuje a on nie.. nie wiem czemu tego nie chce skończyć chyba troche też nudów to ciągne .. zawsze jakoś tak milej się do kogoś przytulic i w ogóle...
nie raz sie zachowujemy jakbyśmy byli razem ale to nie jest to;/ w ogóle tylko kilka osób wie o tym naszym czymś..

Edytowane przez Devileek
Czas edycji: 2009-04-07 o 19:37
Devileek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:44   #1389
madzia38
Raczkowanie

Cytat:

Kurczę,faktycznie głupia sytuacja.. Tak O! po prostu się skończyło ?! Jeśli kontaktu nie zerwaliście przez jakiś głupi sposób, to może to się odnowić. Też miałam taką sytuację,ten gościu też miał laskę,i spotkaliśmy się,i tak jakoś fajnie było,miał z tą dziewczyną zerwać,ale ja jednak stwierdziłam,że nie chcę wcale znim być i niech zostanie tak jak jest.I jest fajnie,bo jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.

Dzięki wielkie za wsparcie dziewczynki Chociaż dalej nie wiem,jak mam jej to powiedzieć ... ;/ Nie wiem po prostu,jak powiedzieć tą kwestię,że ja MARZĘ o tym,żeby z nim być. To jest spełnienie moich snów,marzeń i w ogóle byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi ... Kurczę,skoro ona nie mogła tego wykorzystać,to mogłaby mi dać chociaż taką szanse. .. ;/ Ale i tak boje się jej reakcji ...

Pozdrawiam
Stary 2009-04-07, 19:45   #1390
carmenkaa
Wtajemniczenie

Madziu korzystaj z szansy jaką masz.
Twoja siostra najzwyczajniej się Nim bawi i rani Go.
z Tobą ma szanse na prawdziwą, szczęśliwą miłość.
siostra może i się wkurzy, ale jej przejdzie.
nie wygląda mi na to, żeby darzyła Go jakimś szczególnym uczuciem jeśli w ten sposób Go wykorzystuje..

/ loldwa. jak ja to napisałam może pójde na psychologię? xdd

tak wiem, miałam sie uczyć.. ale jakoś mi nie idze.

999 postów ! xdd
jeszcze jeden

23.11.2012 - MUSE

Stary 2009-04-07, 19:49   #1391
xDJakJaCieLubiexD
Rozeznanie

hmm witam.

mogę się dołączyć. ? ;p

xDJakJaCieLubiexD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 19:58   #1392
carmenkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xDJakJaCieLubiexD Pokaż wiadomość
hmm witam.

mogę się dołączyć. ? ;p
oczywiście

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

wymiękam dziewczyny.
P. totalnie zgasił mnie Jego opisem.
nie daję rady.

idę.

23.11.2012 - MUSE

Stary 2009-04-07, 20:02   #1393
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
hmm witam.

mogę się dołączyć. ? ;p
hey Żaklina jestem;p
Stary 2009-04-07, 20:25   #1394
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
hmm witam.

mogę się dołączyć. ? ;p

Czesc Sandraa jestem

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:

Głupie nie Ja tez sie lubie tu wygadac
A tak wogole to ja jestem zdania, ze dziewczyna to zaden problem xD zawsze mozna zlikwidowac
A wiec, no sytuacja troche głupia, najgorszy jest ten nol pozniej Tylko ze jesli on ci sie podoba i czujesz sie przy nim szczesliwa to czemu nie sprubowac znów zobaczysz co bedzie dalej . A jest ryzyko jest zabawa !

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny,widzialam w necie zapowiedzi do Księzyca w nowiu,ale jeszcze nie polska wersja

Moja siostra, 2 lata temu miała chłopaka. swietny,no po prostu gosciu jakiego tylko dziewczyny mozecie sobie wymarzyc.nie będe go tu opisywala,nie ma sensu. Byla znim,tak strasznie tego chciała,po czym zerwała,bo stwierdzila,ze "jest za idealny" ... ;| nie komentujcie tego ... tez kompletnie jej nie rozumiem
Za jakis rok,chciała do niego wrócic.On na nią czekał,mozna tak poweidzieć,wiec bez zadnych słów i zbędncyh dyskusji byli ze sobą... w zasadzie jeden dzien !! Poszli ze sobą gdzies, bylo milo, ale na nast dzien,tej %$##!$@% znów się odwidziało !! Teraz po jakims pół roku czasu,GRRRR ona znowu chce z nim być !! Problem w tym,że ostatnio się trochę z nim zakumplowałam .. To "troche" oznacza po prostu moją miłość do niego ... Widzę,jak się na mnie czasem patrzy jak się widzimy w większym gronie,i w ogóle ,jestem przyjaciółką z moją siostrą,nie powiedziałam jej,co czuje do jej EX,ale za to ona mi mowi,że on mnie podrywa,i ze chyba cos tego ... ;| Wiecie co jest najgorsze?! Moja mama,pytająca ciągle,czy ona z nim jest,mowiąca,że tyle z nim randkuje,itd ... ;/ Kurde... ja nie wiem co mam robić ;/ Byc fair wobec siostry,z którą on już i tak nie bd,bo już stracił do niej cierpliwość i wszytskie uczucią,czy skorzystać ze swojego szczęścia ?!

?!?!?!?!
Bardzo głupia sytuacja :/. No teoretycznie rodzina jest najwazniejsza i nie powinno sie psóc relacji w rodzinie z powodu faceta, no ale po tym co napisałas to Twoja siostra nic do tego nie ma tylko traktuje go jak zabawke wiec nie powinna sie na długo wkurzyc. Bo w sumie czemu Ty masz nie byc szczesliwa jesli ona w sumie tez nie hcce byc z nim. Wiec ja bym korzystała z okazji I powiedz jej o tym jak najszybciej.

A tak wogle to Sandra jestem bo my sie chyba nie znamy
Calineczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 20:26   #1395
daciaaaaaa
Wtajemniczenie

$!3m@ n0rm@Ln!3 $Ł!+ !!

Dziewczyny kochane mam prosbe. Trzeba mi ktoś dobry z angielskiego. Napadowe bóle głowy mam i nie myśle. Do napisania mam I'm favour of i argument i i'm against i to typu nuclear power czy cos tego typu. pomozecie?:rolleyes :
daciaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 20:32   #1396
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:
Napisane przez daciaaaaaa Pokaż wiadomość
$!3m@ n0rm@Ln!3 $Ł!+ !!

Dziewczyny kochane mam prosbe. Trzeba mi ktoś dobry z angielskiego. Napadowe bóle głowy mam i nie myśle. Do napisania mam I'm favour of i argument i i'm against i to typu nuclear power czy cos tego typu. pomozecie?:rolleyes :

Z miła checia bym Ci pomogła, ale zdolna z anglika to ja nie jestem
Stary 2009-04-07, 20:36   #1397
daciaaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Calineczka777 Pokaż wiadomość
Z miła checia bym Ci pomogła, ale zdolna z anglika to ja nie jestem
okej
daciaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 21:28   #1398
bananowalaska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
głupia też u Ciebie sytuacja ja miałam podobną znaczy ja cały czas mam, ja nie jestem z tym chłopakiem a spotykamy się i dochodzi... do sytuacji takich właśnie . nie raz mi jest trudno bo ja coś do niego czuje a on nie.. nie wiem czemu tego nie chce skończyć chyba troche też nudów to ciągne .. zawsze jakoś tak milej się do kogoś przytulic i w ogóle...
nie raz sie zachowujemy jakbyśmy byli razem ale to nie jest to;/ w ogóle tylko kilka osób wie o tym naszym czymś..
eh.. Twoja widze tez głupia

Cytat:
Kurczę,faktycznie głupia sytuacja.. Tak O! po prostu się skończyło ?! Jeśli kontaktu nie zerwaliście przez jakiś głupi sposób, to może to się odnowić. Też miałam taką sytuację,ten gościu też miał laskę,i spotkaliśmy się,i tak jakoś fajnie było,miał z tą dziewczyną zerwać,ale ja jednak stwierdziłam,że nie chcę wcale znim być i niech zostanie tak jak jest.I jest fajnie,bo jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.
tak po prostu z dnia na dzień może kasy ja na koncie nie miałam może on . nie pamiętam.. no ale jak ? mam napisać mu sms'a ' czesc co u ciebie' raczej nie .. jedynie jakas impreza moze nas zblizyc... no ale nie wiem.
Cytat:
Napisane przez Calineczka777 Pokaż wiadomość

Głupie nie Ja tez sie lubie tu wygadac
A tak wogole to ja jestem zdania, ze dziewczyna to zaden problem xD zawsze mozna zlikwidowac
A wiec, no sytuacja troche głupia, najgorszy jest ten nol pozniej Tylko ze jesli on ci sie podoba i czujesz sie przy nim szczesliwa to czemu nie sprubowac znów zobaczysz co bedzie dalej . A jest ryzyko jest zabawa !
musze czekać do jakiejs imorezy, dyskoteki i%%! wtedy cos moze.. a
teraz to czekam jak glupia' zeby napisal.. dziwi mnie to ze ma mnie na 6 m. w znajomych na fotce.. zadko z konta korzystam ale dziwi mnie to.. bo myslalam ze przede mna powinny byc hoo ho osob .. !
Cytat:
Napisane przez daciaaaaaa Pokaż wiadomość
$!3m@ n0rm@Ln!3 $Ł!+ !!
łiiii !
HeJJkAa DaACiAAa ! JoOOÓlł ZiiIąąĄa
TooSsiAm CiEEEEę !
a i też bym z chęcią pomogła ale ja na angielskim rysuje kondony z oczami ! i fiuty z owłosieniem wiec dobra z anglika nie jestem

sorry musiaalm !

Edytowane przez bananowalaska
Czas edycji: 2009-04-07 o 21:30
bananowalaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 21:44   #1399
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

łiiii !
TooSsiAm CiEEEEę !
a i też bym z chęcią pomogła ale ja na angielskim rysuje kondony z oczami ! i fiuty z owłosieniem wiec dobra z anglika nie jestem

sorry musiaalm ![/QUOTE]

Eee ja na niemieckim sobie rózne rysuje rysunki ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-07, 21:48   #1400
bananowalaska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
łiiii !
TooSsiAm CiEEEEę !

sorry musiaalm !
Eee ja na niemieckim sobie rózne rysuje rysunki ;P[/quote]

ja właśnie lubie niemiecki bo fajna babka a kolesiara od angielskiego to boosz.. wszyscy jedza pija graja na tel a ona nic robi zamiast powiedzieć żeby ktos schowal to jedzenie
mam kolesia od fizy ;| ! nie napiszesz jakiegos slowa lub przekrecisz to masz 0 puntków !
Stary 2009-04-07, 21:58   #1401
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

ja właśnie lubie niemiecki bo fajna babka a kolesiara od angielskiego to boosz.. wszyscy jedza pija graja na tel a ona nic robi zamiast powiedzieć żeby ktos schowal to jedzenie
mam kolesia od fizy ;| ! nie napiszesz jakiegos slowa lub przekrecisz to masz 0 puntków !
ja na niemieckim hmm nauczycielka jakaś niby fajna ale jakoś specjalnie jej nie zalezy ...
Za to ang chodze prywatnie i moze dlatego wole ang ;p

A u mnie facet od Fizyki to matko jedyna
uczy też chemi ..
Ja nie wiem jak napisze ten test na koniec 3 gim a zostało mi 2 tyg !
nic kompletnie nie umiem w dodatku matmy też choc woel zeby było wiecej matmy niz fizyki i chemi bo ja pier** bedize po mnie !
jak pieszemy spr ściagać mozemy ile sie da !
ja nawet nie raz w zeszycie nie pisałam jak mi się nei chciało albo uczyłam sięz innego przedmiotu ...
Stary 2009-04-07, 22:05   #1402
nydee
Zadomowienie

Cytat:
hmm witam.

mogę się dołączyć. ? ;p
jasne Beata jestem

wogóle jakoś ostatnio nie wychodzi mi wkręcenie się w rozmowe.
cóż xd. bywa.

tymczasem idę spać. znaczy czytać książkę, pisać esy i potem spać.
jeszcze spróbuję coś na opisowy.

dobranoc Skarby

nydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-07, 22:05   #1403
mandragona
Marudziara

Witajcie Dziewczynki
Widzę że macie fajne tematy jak zawsze faceci echhh czasami to szkoda na nich słów i ogólnie szkoda mówić

Hmmm ja z angielskiego zadobra też nie jestem więc niepomogę niestety musiałabym sobie powtórzyć ostatnio mialam angielski 2 lata temu echhh to były czasy

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 06:47   #1404
Primadonna
Zadomowienie

Bum
siedzę całymi dniami na polu i troszkę Was tu zaniedbałam moje kruszynki
ahh, nawet nie wiecie jak się stęskniłam!
Stary 2009-04-08, 07:22   #1405
Calineczka777
BAN stały

GG do Calineczka777

Cytat:

musze czekać do jakiejs imorezy, dyskoteki i%%! wtedy cos moze.. a
teraz to czekam jak glupia' zeby napisal.. dziwi mnie to ze ma mnie na 6 m. w znajomych na fotce.. zadko z konta korzystam ale dziwi mnie to.. bo myslalam ze przede mna powinny byc hoo ho osob .. !

!
To moze to jest dobry znak ze jednak o Tobie nie zapomniałCzasami warto odnawiac takie znajomosci Ja tez tak mam ze czasami czekam i czekam a to osoba odzywa sie w najmniej spodziewanej chwili.

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Primadonna Pokaż wiadomość
Bum
siedzę całymi dniami na polu i troszkę Was tu zaniedbałam moje kruszynki
ahh, nawet nie wiecie jak się stęskniłam!
Tez Cie kochamy xD
Ja normalnie wczoraj u siosrty na ogródku robiłam szok.
Sama sie wogole sobie dziwiłam ze ruszyłam za łopate
Stary 2009-04-08, 09:31   #1406
mandragona
Marudziara

Witajcie Dziewczynki
Sprawy z facetami wyjaśnione jest o.k
U mnie śliczna pogoda trzeba iść na spacerek

Już nie buszuję po avatarkach to moje własne zdjątko Oto wasza BABCIA

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:50   #1407
dDoll
Raczkowanie

oo Kochane. wkońcu znalazłam wątek a więc witam mogę się dołączyc? buziaki! *

wiesz brakuje
mi twojego zdjęcia na tapecie,
i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie,
kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ...

nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj...

Edytowane przez dDoll
Czas edycji: 2009-04-08 o 12:01
dDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 10:16   #1408
Kamma1507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dDoll Pokaż wiadomość
Pewnie, że możesz ;** Ja jestem Kamila A ty jak możesz to napisz coś o sobie

Ach wooolne, wreszcie się wyspałam i wgl cudnie, mam nadzieje, że będzie dziś piękna pogoda bo planujemy pierwsze w tym sezonie ognisko ;D

[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone,
jeśli po prostu się uśmiechniesz."

Kamma1507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:59   #1409
dDoll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamma1507 Pokaż wiadomość
Pewnie, że możesz ;** Ja jestem Kamila A ty jak możesz to napisz coś o sobie
Mam na imię lenka.
lubię wszelkie sporty.Od biegania ,przez siatkówkę, koszykówkę,do hokeja , po piłke nożną. komedieeee po filmy romantyczne, horrory tez fajnie gdy pojawia sie odrobina dreszczu xD.

U mnie pięęękna pogoda, a u Was? <jupi> ferie wiosenne

wiesz brakuje
mi twojego zdjęcia na tapecie,
i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie,
kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ...

nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj...

Edytowane przez dDoll
Czas edycji: 2009-04-08 o 12:00
dDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:57   #1410
Primadonna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Już nie buszuję po avatarkach to moje własne zdjątko Oto wasza BABCIA
śliczna jesteś Babeńko

Cytat:
Napisane przez dDoll Pokaż wiadomość
Edzia

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości