|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
oby :P
jesli shreka az 3 czesci były to czemu nie zmierzchu ;P
![]() |
#1382 |
Wtajemniczenie
|
musi być
![]() drugi plakat mi się podoba najbardziej ![]() a tak w ogóle to dzień dobry, i do widzenia. wpadłam na chwile, i uciekam uczyć się na geografie, fizyke i niemca.. eh. same sprawdziany. :/ i muszę jeszcze rozwiązać test z matmy, bo przed egzaminami mnie zasypują durnymi zadaniami. ![]() nie moge otworzyć innej strony wątku -.- otwiera mi się strona biura podróży. ![]() looooooooool ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- .
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars ![]() 23.11.2012 - MUSE ![]() ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-04-07 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,widzialam w necie zapowiedzi do Księzyca w nowiu,ale jeszcze nie polska wersja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Nie wiem czy to odpowiedni wątek,ale skoro są tu jakies babskie rozmówki,to ja się zwierzę ... jeśli mogę : Moja siostra, 2 lata temu miała chłopaka. swietny,no po prostu gosciu jakiego tylko dziewczyny mozecie sobie wymarzyc.nie będe go tu opisywala,nie ma sensu. Byla znim,tak strasznie tego chciała,po czym zerwała,bo stwierdzila,ze "jest za idealny" ... ;| nie komentujcie tego ... tez kompletnie jej nie rozumiem Za jakis rok,chciała do niego wrócic.On na nią czekał,mozna tak poweidzieć,wiec bez zadnych słów i zbędncyh dyskusji byli ze sobą... w zasadzie jeden dzien !! Poszli ze sobą gdzies, bylo milo, ale na nast dzien,tej %$##!$@% znów się odwidziało !! Teraz po jakims pół roku czasu,GRRRR ona znowu chce z nim być !! Problem w tym,że ostatnio się trochę z nim zakumplowałam .. To "troche" oznacza po prostu moją miłość do niego ... Widzę,jak się na mnie czasem patrzy jak się widzimy w większym gronie,i w ogóle ,jestem przyjaciółką z moją siostrą,nie powiedziałam jej,co czuje do jej EX,ale za to ona mi mowi,że on mnie podrywa,i ze chyba cos tego ... ;| Wiecie co jest najgorsze?! Moja mama,pytająca ciągle,czy ona z nim jest,mowiąca,że tyle z nim randkuje,itd ... ;/ Kurde... ja nie wiem co mam robić ;/ Byc fair wobec siostry,z którą on już i tak nie bd,bo już stracił do niej cierpliwość i wszytskie uczucią,czy skorzystać ze swojego szczęścia ?! ?!?!?!?! ![]() Edytowane przez madzia38 Czas edycji: 2009-04-07 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a siostra przegina.. bo on nie jest zabawka.. ale to jest moje skrome zdanie ![]()
![]() |
#1385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie .. też sądzę,że powinnam z nią porozmawiać. Kurczę,ale jak przypomnę sobie słowa jej,zanim jeszcze to do niego poczułam " Nie daj mu się za bardzo polubić,bo ja chcę znów z nim tego ... " ,to .. eh ;/ Nie wiem po prostu jak mam jej to powiedzieć ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
ja popieram bananową ...
Musisz pogadać z siostrą o tym I może wtedy znim być choć cholera wie co ona też powie, ale jeśłi jesteśic eprzyjaciółkami to chyba będzie chciałą także Twojego szczęścia ..
![]() |
#1387 |
Zadomowienie
|
eh.. ja może tez coś napisze może ulży mi.. a więc w maju robię urodziny to będą moje pierwsze urodziny z moimi znajomymi.. poznałam ich jakoś na wakacjach i na dyskach sie czesto spotykalilsmy.. i jest jeden chlopak M. pisalam z nim.. milion buziakow.. budzilismy sie nawzajem rano przez sms'y po jakims czasie to sie skończylo, on ma chyba dziewczyne.. ma takie opisy typu 'kC' ';*****'
na bank bede robila liste osob itp z kuzynka ![]() i wlasnie boje sie ze na tej imprezie znow cos miedzy nami zajdzie.. boje sie bo nie chce znow tego bolu ktory powoli znika. ! a ona chyba go nie chce.. a on ja kocha.. niedlugo to sie skonczy wierze.. chocicaz hm.. zle mu zyczyc nie chce.! kiedys moze i znow zacznie ta gre.. lecz ja sprobuje byc twarda !!! y.. wiem wiem ze to glupie ale .. ulzylo mi ![]() ![]() madzia38 - trzymam kciuki ![]() Devileek - milo mi ze sie ze mna zgadzasz ![]() ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-07 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie raz sie zachowujemy jakbyśmy byli razem ale to nie jest to;/ w ogóle tylko kilka osób wie o tym naszym czymś..
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę ![]() Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-04-07 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za wsparcie dziewczynki ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Wtajemniczenie
|
Madziu korzystaj z szansy jaką masz.
Twoja siostra najzwyczajniej się Nim bawi i rani Go. z Tobą ma szanse na prawdziwą, szczęśliwą miłość. ![]() siostra może i się wkurzy, ale jej przejdzie. ![]() nie wygląda mi na to, żeby darzyła Go jakimś szczególnym uczuciem jeśli w ten sposób Go wykorzystuje.. / loldwa. jak ja to napisałam ![]() tak wiem, miałam sie uczyć.. ale jakoś mi nie idze. ![]() 999 postów ! xdd jeszcze jeden ![]()
#1391 |
Rozeznanie
|
hmm witam.
![]() mogę się dołączyć. ? ;p
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- wymiękam dziewczyny. ![]() P. totalnie zgasił mnie Jego opisem. nie daję rady. ![]() idę.
#1393 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1394 | ||
BAN stały
|
Czesc Sandraa jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() A tak wogole to ja jestem zdania, ze dziewczyna to zaden problem xD zawsze mozna zlikwidowac ![]() A wiec, no sytuacja troche głupia, najgorszy jest ten nol pozniej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() A tak wogle to Sandra jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Wtajemniczenie
|
$!3m@
![]() ![]() Dziewczyny kochane mam prosbe. Trzeba mi ktoś dobry z angielskiego. Napadowe bóle głowy mam i nie myśle. Do napisania mam I'm favour of i argument i i'm against i to typu nuclear power czy cos tego typu. pomozecie? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z miła checia bym Ci pomogła, ale zdolna z anglika to ja nie jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz to czekam jak glupia' zeby napisal.. dziwi mnie to ze ma mnie na 6 m. w znajomych na fotce.. zadko z konta korzystam ale dziwi mnie to.. bo myslalam ze przede mna powinny byc hoo ho osob .. ! łiiii ! ![]() HeJJkAa DaACiAAa ![]() ![]() TooSsiAm CiEEEEę ! ![]() a i też bym z chęcią pomogła ![]() ![]() ![]() ![]() sorry musiaalm ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-04-07 o 21:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
łiiii !
![]() HeJJkAa DaACiAAa ![]() ![]() TooSsiAm CiEEEEę ! ![]() a i też bym z chęcią pomogła ![]() ![]() ![]() ![]() sorry musiaalm ![]() Eee ja na niemieckim sobie rózne rysuje rysunki ;P
![]() |
#1400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja właśnie lubie niemiecki ![]() ![]() ![]() mam kolesia od fizy ;| ! nie napiszesz jakiegos slowa lub przekrecisz to masz 0 puntków !
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ang chodze prywatnie i moze dlatego wole ang ;p A u mnie facet od Fizyki to matko jedyna ![]() uczy też chemi .. Ja nie wiem jak napisze ten test na koniec 3 gim a zostało mi 2 tyg ! nic kompletnie nie umiem w dodatku matmy też choc woel zeby było wiecej matmy niz fizyki i chemi bo ja pier** bedize po mnie ! jak pieszemy spr ściagać mozemy ile sie da ! ja nawet nie raz w zeszycie nie pisałam jak mi się nei chciało albo uczyłam sięz innego przedmiotu ...
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
jasne
![]() ![]() wogóle jakoś ostatnio nie wychodzi mi wkręcenie się w rozmowe. cóż xd. bywa. tymczasem idę spać. znaczy czytać książkę, pisać esy i potem spać. jeszcze spróbuję coś na opisowy. dobranoc Skarby ![]()
#1403 |
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Widzę że macie fajne tematy jak zawsze faceci echhh czasami to szkoda na nich słów i ogólnie szkoda mówić Hmmm ja z angielskiego zadobra też nie jestem więc niepomogę niestety musiałabym sobie powtórzyć ostatnio mialam angielski 2 lata temu echhh to były czasy ![]()
#1404 |
Zadomowienie
|
Bum
![]() siedzę całymi dniami na polu i troszkę Was tu zaniedbałam moje kruszynki ![]() ahh, nawet nie wiecie jak się stęskniłam! ![]()
#1405 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() Ja normalnie wczoraj u siosrty na ogródku robiłam ![]() Sama sie wogole sobie dziwiłam ze ruszyłam za łopate ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Sprawy z facetami wyjaśnione jest o.k ![]() U mnie śliczna pogoda trzeba iść na spacerek ![]() Już nie buszuję po avatarkach to moje własne zdjątko ![]() ![]()
#1407 |
Raczkowanie
|
oo Kochane. wkońcu znalazłam wątek
![]() ![]() ![]() ![]() __________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-08 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ach wooolne, wreszcie się wyspałam i wgl cudnie, mam nadzieje, że będzie dziś piękna pogoda bo planujemy pierwsze w tym sezonie ognisko ;D
![]() |
#1409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lubię wszelkie sporty.Od biegania ,przez siatkówkę, koszykówkę,do hokeja , po piłke nożną. komedieeee po filmy romantyczne, horrory tez fajnie gdy pojawia sie odrobina dreszczu xD. U mnie pięęękna pogoda, a u Was? ![]() ![]() ___________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-08 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.