|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
A jakiej firmy te pigmenty? ja też chcę sobie ładnie pomalować oko
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze z podkladem BGM (3 warstwy podkladu bo lekko kryje).
No i dochodze do wniosku, tzn juz dawno doszlam, ze korektor EDM Multi Tasking to najlepszy korektor ze wszystkich, bo sie zawsze wpasuje!
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Anecka świetnie wyglądasz i jaka bombowa fryzura...no no no
![]() Minerały bardzo ci służą, jest super mamaNiny moje ukłony również w Twoją stronę, wyglądasz ślicznie. I naprawdę oklaski za efekt photoshopa-bez photoshopa Wogóle dziewczyny wklejajcie jak najwięcej zdjęć, bo wszystkie wyglądacie pięknie i uwielbiam oglądać Wasze metamorfozy
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a minerały czynią cuda z twoją twarzą!
|
|
|
|
|
|
#605 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Anecka rewelka, fryzurka super i w ogóle ślicznie wyglądasz. Ładnie Ci w turkusie
|
|
#606 |
|
Wtajemniczenie
|
Anecko, sliczny efekt i wcale nie widać 3 warstw
rzeczywiście masz swietna nowa fryzurkę ![]() i potwierdzam to co już powiedziala Dominkab - ładnie Ci w turkusie
Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2009-04-03 o 11:50 Powód: + |
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
no tak jakos wczoraj poszlam do fryzjera bo mialam dosc dlugich wlosow.Ja z kolei turkusu nienawidze bo zle sie w nim czuje moze przez to ze blada jestem, ale taka koszulke mialam pod reka to wlozylam :P Mnie sie podobaja metamorfozy wczesniejsze.. doslownie ah i oh Ciesze sie, ze wklejacie tutaj fotki! Dzieki!
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka slicznie wyglasz!!!fryzurka i oczko piekne-a buzka jak ladnie wyglada!!!
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
Chyba zwariowałam do reszty
Tak mnie zainspirowałyście, że postanowiłam i ja ujawnić swoje... zacne oblicze![]() Długo się do tego przymierzałam ale ciągle czegoś mi brakowało... Teraz kiedy znalazłam swój odcień w palecie EDM nie mam już żadnej wymówki ![]() To może trochę o mojej skórze. Borykam się z trądzikiem, który nawiedza mnie raz na jakiś czas masakrując wrażliwą cerę. To co widzicie na zdjęciach to w głównej mierze same przebarwienia, podrażnienia i rumień. Czasem bywa lepiej, czasem gorzej-ogólnie jest źle. Mam straszne problemy z doborem kosmetyków bo większość mnie podrażnia (a wiadomo, że kosmetyki przeciwtrądzikowe są bezlitosne )Z tym idealnym odcieniem to też jest tak, że wprawdzie mam jasną karnację i szyję ale częsty i mocny rumień sprawia, ze trudno wyrównać mi koloryt. Póki co najlepiej udało się to Fawn z EDM. Czekam na krytykę, wszelkie wskazówki i porady co zmienić. Możecie być szczere do bólu ![]() Tak narzekacie na swój bardzo dobry wygląd, że aż wstyd mi się pokazywać ![]() TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
yaminishi: Jest świetnie-bardzo naturalnie, leciutko. kolor podkładu idealnie dobrany i nie ma efektu tapety
|
|
#611 |
|
Organizatorka
|
Anecka jak zwykle przepieknie
i ++++++ za nową fryzurkę : ) Bardzo podoba mi się makijaż oka Powalasz tutaj wszystkich jeśli chodzi o przed i po ale w koncu to twój wątek Widzialam ,ze sie nawet na forum izoteku chwaliłaś Bo zaczelam sobie o tym izoteku czytac ale ja sie nie kwalifikuje pod izotek. Aczkolwiek tez sie mecze ale nie az tak ( wiadomo subkiektywnie kazdy sie mocno z niespodziankami meczy o ile ma sie z nimi do czynienia) Yaminishi Jest Ci bardzo do twarzy z minerałkami !!! Mi wszystko pasuje brak zastrzeżeń ! Masz długaśne rzęsy i piękne niebieskie oczy |
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z tym efektem tapety to różnie u mnie bywa, bo chcąc przykryć więcej łatwo przesadzić... Mam jednak nadzieję, że kiedy w końcu nadejdą lepsze czasy dla mojej cery minerały będą wyglądać jeszcze lepiej. No dobra, a teraz ujawniajcie się dziewczęta co by moją facjatę zepchnąć nieco dalej, w głąb wątku ![]()
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
no na tych zdjęciach tapety nie ma
wiem, jak to bywa niestety, bo przy tej ilości proszku, jaką nakładam, to czasem czuję się jak w masce
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A u Ciebie efekt jest mistrzowsko photoshopowy-ja tak dokładnie nie potrafię pokryć przebarwień Dziś może nie nałożyłam tyle podkładu (bo to były takie 2 cieniutkie warstwy) ale czasem nakładam go dużo więcej (i to też zależy od firmy Przyznam szczerze, że czułam się trochę wyalienowana jak dziewczyny pisały, że próbka np. EDM starcza im na minimalnie miesiąc do trzech... U mnie tempo jest znacznie szybsze...ale tak jak pisałam-liczy się efekt końcowy
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
tam się starałam
pisałam też wyżej, jak to robię.. ehh na codzienny spacer z dzieckiem zadowalam się mniejszym kryciem ale np jak spaceruję w towarzystwie męża to też pełna tapeta.
|
|
#616 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Yaminishi minerały nałożone masz po mistrzowsku. Wszystko świetnie przykryte, koloryt wyrównany, a w ogóle podkładu nie widać. I potwierdzam, rzęsy masz przedługaśne
|
|
#617 |
|
Organizatorka
|
Anecka- jak dla mnie jesteś numerem 1, jeżeli chodzi o pokazanie działania minerałów. Ślicznie wyglądasz (ten turkus jak najbardziej jest dla Ciebie) i cieszę się, że wróciłaś tutaj
Yaminishi bardzo ładny, naturalny efekt. Super udało Ci się wyrównać różnicę między szyją a twarzą nie tracąc przy tym bardzo przyjemnego dla oka wyglądu. A rzęsy rzeczywiście do pozazdroszczenia (moje, mimo że codziennie poddawane kuracjom ojekowym, nic sobie z tego nie robią i jakie były, takie są )
|
|
|
|
|
#618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przed Tżtem też się maskuję Cytat:
A co do rzęs to jak byłam mała, mama przeprowadzała mi (a raczej sobie, a mnie przy okazji ) co wieczór kurację olejkiem rycynowym. Kiedyś miałam gęste i ciemne rzęsy... A teraz moja droga, efekt przed zastosowaniem tuszu nie powala Słabiutkie i cieniutkie się zrobiły, smaruje czasem rycyną ale brak mi dyscypliny.Dodam też, że może to zasługa tuszu. Ostatnio kupiłam Sexy Curves Rimmela i jestem pozytywnie zaskoczona-ładnie rozdziela rzęsy mimo iż ja do genialnych makijażystów nie należę ![]() Cathy miło mi, że mistrzyni docenia moje wysiłki ![]() Bardzo dziękuje za komplementy![]() Chętnie zamienię się z Wami rzęsami na cerę!!!...... No i co, nie ma chętnych?!
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-04-03 o 23:07 |
||
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
yaminishi: zgadzam się, efekt jest super!
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Miło mi, ale głupio : D
|
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje ślicznie
![]() Cytat:
Fakt, mamy tutaj całkiem spore grono mistrzyń ale Ty Cathy również zasługujesz na umieszczenie w tej szacownej ekipie. I koniec kropka!.
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
yaminishi widze podobne problemy skorne............sliczni e wyrownalas koloryt skory-ladny naprawde nturalny efekt
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Masz i tak ladna buzie![]() Anecka Jak zwykle bosko I fryzure masz slicznaAh moje sample z Buff`d leca... cos dlugo, ale wiadomo.
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
Anecka, Yaminishi - super efekt, naprawdę gratuluję
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka, Yaminishi - jestescie czarodziejkami
Swietny efekt
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż nie zasługuję na aż tak pozytywne komentarze...czasem coś się zwarzy, wejdzie w zmarszczki itp. ale i tak jest lepiej niż w tradycyjnej kolorówce a do tego zdrowiej A co do czarodziejki to chciałabym nią być... wyczarowałabym piękne cery dla wszystkich wizażanek...no i może jeszcze promocyjne kody na minerały - 99% zniżki
|
|
|
#627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
Anecko- prześlicznie! Zgodzę się z poprzednimi wypowiedziami dziewczyn- piękna nowa fryzurka
Poza tym jest duża różnica pomiędzy Twoim danym "przed" a obecnym "przed" Wiosna... ![]() yaminishi- bardzo naturalnie i dziewczęco i te oczka niebieskie- pozazdrościć!
|
|
|
|
|
#629 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie, bo tak piszecie o tych mineralach, nic o nich nie wiem, wychodzi na to ze jestem zacofana w postepie w dziedzinie make-up.
moje pytanie, czy firmy ktore sprzedaja kosmetyki "zwykle" tzn fluidy itp. maja kosmetyki mineralne, a jezeli maja, czy one sa rownie dobre jak firm ktorych urzywacie, bo szczerze mowiac nie slyszalam o tych firmach. np podklad max faktor http://www.allegro.pl/item598999071_...0_wys_12h.html czy to jest niby podklad mineralny
|
|
|
|
|
#630 |
|
Konto usunięte
|
Tak, to jakis mały procent minerałów, a jedynie interes na nazwie (teraz jest "moda" na minerały, co widac po wszystkich producentach, którzy wprowadzaja produkty "mineralne").
Przejrzyj to forum, bodajże na początku jest parę tematów i po ich przeczytaniu powinnaś wszystko wiedzieć (czego nie zawierają prawdziwe kosmetyki mineralne itd). Pozdrawiam ![]() Przepraszam za OT. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

oblicze
)