|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
na boczki to mnie hula hop zawsze pomagało
![]() ![]() ja chyba mam lekkie kości tak tu patrze na Was dziewczynki i kilka dąży do tej wago którą mam teraz choć mam 170 cm a to podobno nie mało - mnie mało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sereniti Czas edycji: 2009-04-07 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Cześć wszystkim!
Bardzo chętnie się przyłączę do wspólnego odchudzania, nigdy wcześniej czegoś takiego nie próbowałam raczej staram się ukrywać to ze w ogóle się odchudzam. Teraz ważę (o zgrozo!) 67kg mam 167 wzrostu i ogólnie to każda część ciała jest tłusta i obleśna. Kiedyś ważyła mniej więcej 48 - 50 kg bez żadnego odchudzania a teraz koszmar. Mam wrażenie że im mniej jem tym więcej ważę. Mój największy problem jest taki ze w zasadzie to nie jestem głodna tylko jem bo lubię i cały czas o tym myślę. Mam tak ze np ograniczam jedzenie cały tydzień żeby w piątek o 20 nażreć się pizzy ![]() Jedyny sukces to postanowienie ze w poście nie jem słodyczy - póki co dałam rade ![]() Fajnie by było jakbyście poruszyły wątek co można jeść co jest mało kaloryczne i zapycha i przy okazji nie smakuje jak trawa. I czy stosujecie jakieś herbatki. No i okropny problem ze wzdęciami ![]() Trzymam za Aas wszystkie kciuki i Wy za mnie trzymajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj skąd ja to znam.... tez mi przez podjadanie boczki urosły ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
U mnie jakoś ten drugi dzień leci bez grzeszków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
A u mnie wszystko git
![]() ![]() dzisiaj u mnie także wg planu wszystko: śniadanie I i II to razem wyszło 360 kcal, obiad 250, sok pom. 150 i 2 biszkopty 36 xD Dzisiaj mam nadzieje ze wytrzymam jak wypije jeszcze tylko herbate ;D Ale powiem wam, ze na poczatku jest strasznie zrezygnowac z różnych smakołyków a do niektórych rzeczy sie przyzwyczaic. Ale po kilku dniach już sie do tego przyzywczaja i jest fajnie ![]() Powodzenia wam życzę. ![]()
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
na kolację coś się wymodzi jeszcze
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ktoras z Was pytala,czy moje objawy to nie ciaza ![]() ![]() a poza tym to jestem zmeczona,chyba sie przespie chwile i potem bede sie uczyc chemii na jutrzejsze kolo ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
do pracy i z pracy jechałam rowerem.
Śniadanie: Jajecznica z wędliną + herbata czarna Drugie śniadanie (cały dzień w pracy) 4 kanapki, pół napoleonki, sok paseo z biedronki (0,33 ml) duuuuuuużo wody niegazowanej (nie lubię, ale się zmuszam - wolę bąbelki ![]() Obiadocoś: Dwa tosty z konserwą i serem ![]() Kolacja: dopiszę jak zjem ![]() Za dużo chleba, ale na jutro w pracy mam zostawionego banana, mandarynke i jogurt mały z ziarnami, będzie mix ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Poćwiczyłam trochę, zrobiłam rozgrzewkę i brzuszki, jeszcze zrobię trochę przysiadów.
2 kiwi i herbatka malinowa mnie zasyciły i nawet nie chce mi się jeść, ale oczywiście kolację zjem. Ale trochę później, bo ostatnio chodzę spać ok. 24 ![]() Jak mi przyznają staż to za pierwszą wypłatę kupię sobie tylko ciuchy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
moje sniadanie to ak zwykle jajko na twardo + tost + herb. zielona
IIsniadanie - wypilam 500ml iso plus ![]() przed obiadem zjadłam wieksza polowe takiej PYSZNEJ BABECZKI Z SEREM mniam mniam na obiad barszcz bialy, podwieczorek - buleczka z chudym twarozkiem, Ale jak na mnie nie jest zle, starsznie duzo dzis lazilam, czekaja mnie jesszcze cwiczenia, pozatym odmowilam sobie lodow i innych lakoci na ktore mama mnie namawiala w sklepie.. Ale swoja droga nie wiem jak przezyje te święta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
miss spookiness -> no, te święta to będzie nie lada wyzwanie dla nas wszystkich... Doskonały sposób, aby wyćwiczyć w sobie silną wolę. Ale damy radę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupow - poza dwoma piwami nic nie kupilam zlego;d nawet musli batony wyciagnelam bo stwierdzilam ze mimo ze to troche mniej zle slodycze to jednak slodycze;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
witajcie!
ja też chętnie się przyłącze, zaczęłam 2 tygodnie temu ale dopiero teraz dotarło do mnie jak się zapuściłam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj zjadłam dosyć dużo bo bułe sojową dosyć dużą, nesVitke, 2 szklanki kefiru, 2 jabłka, grejfruta, miseczke zupy brokułowej, 4 kostki czekolady i jakiegoś kotlecika z kurczaka... w zasadzie nie liczyłam ile to kalorii ale czuje się ciężko i czekam na koniec tego wstrętnego okresu
pocieszam się tym, że może od jutra uda mi sie ograniczyć i wreszcie zaczne ćwiczyć bo już nie moge na siebie patrzeć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Ajjj, świeży bochenek chleba leży na stole w kuchni, a ja wcinam twaróg i już mi uszami wychodzi
![]() Ale żeby być piękną, trzeba pocierpieć ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
dopisuje do kolacji dwa piwa troszkęzapiekank i z ziemniakow i dwa piwa; d
a co do boczków jest jeszcze takie cwiczenie kladziesz sie na boku, na rece wlasciwie (nie unosisz glowy), druga reka z przodu zgieta (jakby sie podpieralo na niej) i unosim zlaczone nogi do gory - to dziala na tylna czesc boczkow tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
dzień po terminie ale dołączam
![]() jakies 58 kg (boje się wejśc na wagę, ale tyle bylo w czwartek), 160 cm wzrostu i od września strasznie leniwy typ życia, praca siedząca, droga do i z pracy samochodem, w dodatku mąż świetnie gotuje i nie odmawia mi slodyczy, ech ![]() ![]() w planach jest: - siłownia od wtorku poświątecznego (niestety przed świętami się nie wyrobię już) - zero słodkości w ciągu tygodnia - czekam na weekendy, na drobne przyjemności z czekolady - 4 skromniejsze posiłki w ciągu dnia, w miarę regularnie dodatkowo - jeśli finanse dopiszą - masaże antycellulitowo - wyszczuplające. A poza tym, sama dla siebie, ponieważ nic tak nie mobilizuje jak efekty, postanowiłam się rozpieszczać i dbać o siebie - więc być może kurs wizażu by zmienić się na całego ![]() chciałabym ważyć jakies 50 kg bo wtedy się najlepiej czuję, sprawnie, szczupło. Zdaję sobie sprawę że przez siłownię mogę sobie zbudować trochę masy mięśniowej i będzie to trochę więcej niz 50 kg wtedy, ale najważniejsze żebym sie dobrze czuła. A dziś nawet udało mi się dobrze zacząć, w sumie w ciągu dnia zjadłam 2 bułeczki grahamki z pastellą, 250g sałatki bez dressingu, pierś kurczaka, puszkę tuńczyka no i niestety loda waniliowego. Natomiast w końcu nie rzuciłam się na wieczorną ucztę - własnie mąż robi kolację, ależ pachnie pysznościami! - i jestem z siebie dumna, nawet mimo lodów ![]() powodzenia wszystkim! Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2009-04-07 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
![]()
aaa Madafaka !
![]() Głupia , głupia dziewczyna ze mnie A miało być tak pięknieee ... ! ![]() Dzisiaj było by O.K gdyby nie wieczorny "seans" zjadłam kanapkę z serem i jakiś deser. ![]() ![]() chcąc nie chcąc od jutra zaczynam moją walkę . Muszę wam coś moje kochane Wizażystki wyznać byłam chora na bulimie przez rok teraz jest już miesiąc jak nie wymiotuję i przytyłam 5 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny dzisiejszy dzień był cudowny bo pogoda przepiękna, dostałam max punkty z dwóch przedmiotów na uczelni, trzymałam się dietki dokładnie: 1196kcal i biegałam z bratem
![]() co do boczków to mnie hula-hop pomaga jak już dziewczyny pisały, ale nam się to forum rozkręciło ![]() Edytowane przez karmiii Czas edycji: 2009-04-07 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
A ja nigdy nie umiałam kręcić hula-hop
![]()
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
InFact myślę że najlepszym rozwiązaniem jest ruch i nie katuj się bo zjadłaś coś wieczorem poćwicz troszkę i wyjdzie na zero
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- ja kiedyś też ale próbowałam i w końcu zaczęło mi wychodzić a teraz uwielbiam ![]() dziewczyny a jak to jest z tym bieganiem bo ja na prawde nie znoszę biegać ale liczę że jak będę codziennie troszkę to polubię jak myslicie da sie zmienić nastawienie? czy nic na siłę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
![]()
karmiii ; zaraz zrobię kilkadziesiąt brzuszków . bo należy mi się lanie na goła
![]() ![]() może pomożecie układać mi jadłospisy ? boo jak dlaa siebie to ja nie potrafie a bo to jeszcze sobie loda zjem , a to batonika , a to sobie słonecznika podłubiee fuck fuck fuck ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
No to ja też bym się do was przyłączyła
![]() ![]() ![]() A propos byłby ktoś chętny zacząć od jutra szóstkę Weidera, bez załamań to akurat na czerwiec by się skończyła ? W końcu w grupie raźniej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
ja właśnie się najadłam chleba z "trocinami" jak to mówią u mnie w domu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałam przesadzać, bo już rano Twixa pożarłam, no ale pisałam już, jestem uzależniona od słodkości. Ale pieczywa dzisiaj nie tknęłam, a na kolację był tylko twaróg ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeju z czego ty chcesz schudnąć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
aaaaj dziewczyny przyłaczam sie do was
![]() ![]() taka piekna pogoda trzeba odkryc troche ciala a tu taka masakra, nalezy z tym cos zrobic koniecznieee mam 170cm wzrosru i waze 70kg!! nonsens poprostu jak mozna tak sie przez zime zapuscic, chce cos z tym koniecznie zrobic !! Stwierdzilam ze moj tryb zycia nie nadaje sie do prowadzenia jakies okreslonej diety bo z reguly rzadko bywam w domu, jestem zalatana czesto bywa tak ze przez caly dzien nie jem nic a na wieczor wsuwam jak szalona, z domu wychodze z reguly bez sniadania po samej kawie lub dwoch, dzieje sie tak ze albo nie mam ochoty jesc z rana czesto tez nie mam na to czasu. Chce wprowadzic poprostu kilka zniam i przy odrobinie determinacji uda mi sie cos osiagnac! Chcialam przedewszytskim zrezygnowac z : - z wszelkiego rodzaju slodyczy do ktorych mam slabosc -masla i tlustych rzeczy za czym ida fastfoody, frytki itp -z miesa -slodzenia kawy herbaty -bialego pieczywa a postanawiam sobie: - w ciagu dnia zjesc przynajmniej po jednym rodzaju jakiegos owocu i warzywa - jesc 4 posilki dziennie co 4 godziny - wzbogacic diete o mleko, ryby, jogurty, otreby, suszone owoce rodzynki, jajka -oraz pic 2 kubki mixu (pokrzywy, skrzypu na włosy gdyz zapuszczam a czerowna herabty z cytryna to chyba oczywiste) Zaczynam od jutra trzymajta kciuki, poczxatki sa njagorsze hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.