Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 08:25   #2971
anuulaa
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
Widzę że u was przygotowania idą pełną parą, u mnie narazie wszystko staneło, mam teraz trochę problemów i nie mam siły się tym zajmować, sytuacja zmieniła się niektóre moje plany uległy zmianie.
Ciesze sie jednak że wam się wszystko układa .
Iza jeszcze półtorej tygodnia jak się z tym czujesz?
Kasiu, co sie stało??
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 08:31   #2972
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher jakie plany uległy zmianie i z jakich powodów? Co się stało?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 08:33   #2973
kasiaher
Wtajemniczenie

nie chciałabym pisać o tym tutaj , ponieważ bardzo duzo moich koleżanek czyta to i inne forum , a nie chcę żeby któras się dowiedziała.
moge ewentualnie napisać na priv
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 08:46   #2974
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
No i mój TZ sie rozchorował. Ledwo co poszedł do pracy, biedak.
Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Za to znalazłam cos takiego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161578

Poczytajcie dziewczyny z forum sobie chwala ze ładne
Ja niestety niemam nerwow do czegos takiego wiec odpada
ooo to my własnie taki robimy tylko njeszcze sie za niego nie zabarlismy
Cytat:
nie chciałabym pisać o tym tutaj , ponieważ bardzo duzo moich koleżanek czyta to i inne forum , a nie chcę żeby któras się dowiedziała.
moge ewentualnie napisać na priv
Kasiu mam nadzieje, ze nic poważnego. Przytulam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 08:48   #2975
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher napisz
Stary 2009-04-08, 08:52   #2976
Maggie1983
Zakorzenienie

kasia mi tez napisz - na priv jak chcesz
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 08:57   #2977
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któras z was tez pracuje w swięta?? Ja pracuje i w sobote i w swięta. Co prawda płaca nam wtedy 200% wiec sie opłaca i mamy miec za to podobno piatek wolny. ech....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 09:01   #2978
AgatkaL
Wtajemniczenie

Właśnie się dowedziałam, że mój Prezes przylatuje do Polski w niedziele - no i wyjaśni się mój dalszy los w pracy - zostanę czy zostanę zwolniona Najgorsze jest to, ze do czwartku nikogo poza mną nie będzie w biurze i będę skazana na niego sam na sam. Uffffff...trzymajcie kciuki za mnie obym po świętach nie dostała niespodzianki w postaci zwolnienia....

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:08   #2979
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Właśnie się dowedziałam, że mój Prezes przylatuje do Polski w niedziele - no i wyjaśni się mój dalszy los w pracy - zostanę czy zostanę zwolniona Najgorsze jest to, ze do czwartku nikogo poza mną nie będzie w biurze i będę skazana na niego sam na sam. Uffffff...trzymajcie kciuki za mnie obym po świętach nie dostała niespodzianki w postaci zwolnienia....
Trzymam kciuki, żeby Cię nie zwolnili

Kasiuher, mi też prosze napisz
Stary 2009-04-08, 09:13   #2980
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki

Stary 2009-04-08, 09:21   #2981
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez agis04 Pokaż wiadomość
Witam
Ja równiez dołączam sie do pięknego grona Panien Młodych 2009. (2 sierpnia)
U nas jeszcze wszsytko w rozsypce, ale mam nadzieje ze mnie Piękne wspomorzecie.

Pozdrawiam
Witamy

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki

jestem mega szczesliwa, bo mam juz pierwsza spowiedz przedslubna za soba i trafilam na swietnego ksiedza, az nie moge o nim przestac myslec - jakby bylo wiecej takich ksiezy to bysmy mieli wiecej katolikow

Powiedzialam "ze zyjemy w grzechu", a ksiadz na to ze milosc to jest swietna sprawa-rowniez ta fizyczna, ze seksualnosc jest najpiekniejszym oltarzem milosci malzenskiej, tylko trzeba widziec w tym piekno i odnosic sie do niego z nalezytym szacunkiem, by wszystko to co piekne i swiete bardzo latwo sprofanowac. I ze moja rola jest najwieksza, bo to kobiety o wszystkim decyduja - ksiadz mowi ze w gazetach pisza ze to niby mezczyzni rzadza ale mowi to "guzik prawda" wspanialy - wyszlam z tej spowiedzi uskrzydlona
No to naprawdę pozazdrościć takiego księdza. Ja jak idę do mojego to zawsze mam mega stresa czy mi z czymś nie wyskoczy

Cytat:
cześć
Widzę że u was przygotowania idą pełną parą, u mnie narazie wszystko staneło, mam teraz trochę problemów i nie mam siły się tym zajmować, sytuacja zmieniła się niektóre moje plany uległy zmianie.
Ciesze sie jednak że wam się wszystko układa .
Iza jeszcze półtorej tygodnia jak się z tym czujesz?
Co się stało?? Ale ślub nadal jest, nie odwołany?

Cytat:
Dasz radę
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:26   #2982
AgatkaL
Wtajemniczenie

Właśnie z moja Świadkową obgadujemy organizacje Wieczoru Panieńskiego Z przyczyn technicznych odbędzie się on na miesiąc przed ślubem. Moje pytanie jest takie - gdzie urządzacie wieczorki panieńskie i czy są to imprezy składkowe, czy jak to się odbywa???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:29   #2983
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane Zaraz zabieram się za dalsze robienie zaproszeń, dzisiaj mam spotkanko z 2 koleżankami i będę miała okazję im wręczyć zaproszenie

Jak patrzę ile się dzieje w ostatnie tygodnie to aż mam stresik mały Fajnie, że możecie się złożyć na kwiaty w kościele, wyjdzie o wiele taniej.
Ja po 6 lampkach bym leżała pod stołem, hehe taka ekonomiczna jestem:P

Co do tych książek to mi również one się nie podobają. W ogóle nie lubię jak coś ma leżeć i się kurzyć:/

Witaj My zawsze służymy radą Opowiedz coś o Was, jak przygotowania?

Zazdroszczę takiego księdza A co Wy już tak szybko na spowiedzi byliście?
bo I spowiedz miala byc zaraz po spisaniu protokolu, a druga musi byc na dzien - dwa przed slubem z reszta czy ja wiem, czy to wczesnie?? slub za niecale 2 m-ce wiec chyba nie ma co zwlekac
Cytat:
trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Witamy

No to naprawdę pozazdrościć takiego księdza. Ja jak idę do mojego to zawsze mam mega stresa czy mi z czymś nie wyskoczy

Dasz radę
najgorzej, bo TZ sie wkurzyl, ze razem nie poszlismy, ale on wczoraj mial naprawiac samochod, a ja pojechalam z mamcia po nawozy i na dzialke i tak nam sprawnie poszlo, wiec mysle sobie Kurcze caly wieczor wolny .... pojde do spowiedzi albo teraz albo wcale i poszlam pod wplywem chwili a tz sie zdenerwowal, ze nie poszlismy razem, tymbardziej ze trafilam na fajnego ksiedza teraz mnie straszy, ze wcale nie pojdzie, ja mu dam
nawet sie zastanawiam, czy nie isc dzis jeszcze raz do kosciolka, by zajac mu kolejke do konfesjonalu do tego fajnego ksiedza tylko zeby dzis tez spowiadal
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-08, 09:42   #2984
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o ślub i wesele to nic nie odwołujemy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 09:44   #2985
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie z moja Świadkową obgadujemy organizacje Wieczoru Panieńskiego Z przyczyn technicznych odbędzie się on na miesiąc przed ślubem. Moje pytanie jest takie - gdzie urządzacie wieczorki panieńskie i czy są to imprezy składkowe, czy jak to się odbywa???
Ja będę miała ok 13 dziewczyn na panieńskim, niestety niektórych nie będzie np. mojej świadkowej, bo przylatuje w tygodniu zaraz przed ślubem ale będzie miesiąc przed ślubem, z kolei jak bym zrobiła miesiąc wcześniej to innych moich przyjaciółek nie będzie. Ja to najchętniej zrobiłabym imprezkę domową, u mnie lub u mojej przyjaciółki. Z jedzonkiem na pewno coś mi pomogą, poza tym planujemy jakoś sexi się ubrać, może w jakieś przebrania, dlatego nie wyobrażam sobie w tym wyjść do klubu Poza tym, wolę poszaleć w domu bez krępacji

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
bo I spowiedz miala byc zaraz po spisaniu protokolu, a druga musi byc na dzien - dwa przed slubem z reszta czy ja wiem, czy to wczesnie?? slub za niecale 2 m-ce wiec chyba nie ma co zwlekac

najgorzej, bo TZ sie wkurzyl, ze razem nie poszlismy, ale on wczoraj mial naprawiac samochod, a ja pojechalam z mamcia po nawozy i na dzialke i tak nam sprawnie poszlo, wiec mysle sobie Kurcze caly wieczor wolny .... pojde do spowiedzi albo teraz albo wcale i poszlam pod wplywem chwili a tz sie zdenerwowal, ze nie poszlismy razem, tymbardziej ze trafilam na fajnego ksiedza teraz mnie straszy, ze wcale nie pojdzie, ja mu dam
nawet sie zastanawiam, czy nie isc dzis jeszcze raz do kosciolka, by zajac mu kolejke do konfesjonalu do tego fajnego ksiedza tylko zeby dzis tez spowiadal
No to nieźle, TŻ teraz pewnie żałuje. Właściwie fajnie, że tak wczesnie, bo bedziesz miała to z głowy
Stary 2009-04-08, 09:50   #2986
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny jaką fryzurę mam wybrac do mojej suknii slubnej??

Stary 2009-04-08, 09:54   #2987
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka patrz co napisze ponizej
Cytat:
jeśli chodzi o ślub i wesele to nic nie odwołujemy
i BARDZO DOBRZE, bo juz sie wystraszylam
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja będę miała ok 13 dziewczyn na panieńskim, niestety niektórych nie będzie np. mojej świadkowej, bo przylatuje w tygodniu zaraz przed ślubem ale będzie miesiąc przed ślubem, z kolei jak bym zrobiła miesiąc wcześniej to innych moich przyjaciółek nie będzie. Ja to najchętniej zrobiłabym imprezkę domową, u mnie lub u mojej przyjaciółki. Z jedzonkiem na pewno coś mi pomogą, poza tym planujemy jakoś sexi się ubrać, może w jakieś przebrania, dlatego nie wyobrażam sobie w tym wyjść do klubu Poza tym, wolę poszaleć w domu bez krępacji

No to nieźle, TŻ teraz pewnie żałuje. Właściwie fajnie, że tak wczesnie, bo bedziesz miała to z głowy
Moj Tz chyba chcialby oddzielnie kawalerskie, ale ja go namawiam, by zrobic cos razem - mamy taka dzialeczke nad rzeczka w lasku, nie ma tam super warunkow mieszkaniowych, ale przeciez bysmy sie jakos przemeczyli tam wydaje mi sie, zeby mozna bylo poszalec i wogole. ja chce bysmy kawalersko-panienskie zrobili razem, bo to swietna okazja, by nasi znajomi sie poznali bo u nas czesc jest ode mnie, czesc od tz, czesc od nas z miasta, czesc dojezdnych, a tak to by sie spotkali i na weselu byloby wesolo
Stary 2009-04-08, 09:57   #2988
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

My wieczór panieniski i kawalerski bedziemy mieli oddzielnie. tak razem chcemy.
a ja wymysliłam, ze mozemy go zrobic na 2 tyg przed slubem, a tydzien przed slubem albo spędzic razem rozmantyczny wieczór, albo wtedy wspólnie spotkac sie ze znajomymi .

wspólne wieczory panienski-kawalerskie jakos mi nie podchodzą.

Stary 2009-04-08, 10:01   #2989
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja się nad tym jeszcze nie zastanawiałam. Nasi znajomi przeważnie robią razem wieczór panieńsko-kawalerski i mi by taki odpowiadał. A poza tym jeszcze przed ślubem będziemy mieli "trzaskanie" taka tradycja na śląsku i znowu kolejna imprezka, więc nie wiem czy w ogóle nie robić takiego wieczoru.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 10:06   #2990
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja się nad tym jeszcze nie zastanawiałam. Nasi znajomi przeważnie robią razem wieczór panieńsko-kawalerski i mi by taki odpowiadał. A poza tym jeszcze przed ślubem będziemy mieli "trzaskanie" taka tradycja na śląsku i znowu kolejna imprezka, więc nie wiem czy w ogóle nie robić takiego wieczoru.
wieczór trzeba zrobic hehe

ps. dziewczyny to co doradzicie mi co z tą fryzurą??

edit:
jutro mam na 5 do pracy masakra. bede musiała wstac o 4 rano

Stary 2009-04-08, 10:09   #2991
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Wiem, że taka jest tradycja, ale na to "trzaskanie" chcemy zrobić większa imprezkę z grillem u mnie na działce, więc troche pieniążków pójdzie, a taki wieczór panieński też za darmo się nie zrobi, a mamy ograniczony budżet niestety Ja nie pracuje, więc nie mamy tyle pieniędzy.
Stary 2009-04-08, 10:09   #2992
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka Do twojej sukni będzie pasowała spokojna fryzurka. Bez zbęnych fal i loczków. Postawiłabym, raczej na gładkiego- eleganckiego koka, masz grzywexczkę, która na przymiarce na prawde fajnie wyglądała
Jak nie kok, to pół rozpuszczone a pół upięte tez by ładnie wyglądały.

Ja nie mam z kim zrobić ssobie panienskiego, więc nie wiem czy będe mieć taki wieczór.
Stary 2009-04-08, 10:14   #2993
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka Do twojej sukni będzie pasowała spokojna fryzurka. Bez zbęnych fal i loczków. Postawiłabym, raczej na gładkiego- eleganckiego koka, masz grzywexczkę, która na przymiarce na prawde fajnie wyglądała
Jak nie kok, to pół rozpuszczone a pół upięte tez by ładnie wyglądały.

Ja nie mam z kim zrobić ssobie panienskiego, więc nie wiem czy będe mieć taki wieczór.
hmmm czyli cos takiego pewnie mało pasuje ??
a kok jaki?? wysoko upiety. nisko??moze jakies zdjecia dla podpowiedzi?? chce miec tez welon a'la cichopek ale do łopatek, wiec na górze bedzie juz bogato.
a mówisz pół upiete to znaczy??

a na moim wieczorze moze beda ze 3 kolezanki. wiec gdzies sobie na spokojnie wyskoczymy tylko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00542.jpg (25,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wzieli_slub_Zakopanem_2835153.jpg (38,4 KB, 49 załadowań)

Stary 2009-04-08, 10:15   #2994
monia.ch
Raczkowanie

Ja nie robię panieńskiego. Nie widzi mi się taka impreza, to takie "amerykanckie".
A zresztą często wychodzę gdzieś się pobawić z dziewczynami,wiec raczej nie byłaby to dla mnie jakaś super atrakcja, tylko po prostu imrepzka z laskami

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-04-08 o 10:17
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 10:18   #2995
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja nie jestem zwolenniczką łączenia panieńskiego i kawalerskiego, bo to wtedy nie ma właśnie tego uroku. Robi się z tego normalna impreza. Ja zrobię w domu a TŻ chyba jakiegoś grilla na działce zorganizuje.

Madzia, Kliwia ma rację, do Twojej sukni pasuje coś klasycznego i delikatnego, bo masz falbanki na sukni.
Stary 2009-04-08, 10:20   #2996
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Ja nie robię panieńskiego. Nie widzi mi się taka impreza, to takie "amerykanckie".
A zresztą często wychodzę gdzieś się pobawić z dziewczynami,wiec raczej nie byłaby to dla mnie jakaś super atrakcja, tylko po prostu imrepzka z laskami
Dokładnie dla mnie to też taka imprezka, a poza tym będziemy mieli wspólną impreze na działce, więc po co jeszcze robić osobno?
Stary 2009-04-08, 10:24   #2997
Sysunia_d
Zakorzenienie

Czesc Laseczki

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć kochane moje

A ja byłam kilka dni temu u ginekologa i podczas badania powiedział mi że mam małą madżerke ale mam sie tym nie przejmować bo to samo zginie. kurcze dziewczyny powiedzcie mo o co chodzi z ta madzerką? co to jest? to jest coś groźnego?
potem jak mi robił USG to okazało sie że mam jeszcze jakiś bąbelek na jajniku ale też powiedział że mam sie nie martwić bo to pozostałość po okresie czy jakoś tak. i pobrał mi tem wymaz i powiedział że teraz czekamy na wyniki. a ja itak sie martwie i denerwuje
Generalnie lekarz powienien cie wysłać na to badanie mikroskopijne jesli ono wykarze ze wszystko jest ok to zostawia sie ja w spokoju. Lekarza raczej jej nie usuwaja , jesli jeszcze sie nie rodziło ponieważ przy ciazy nadzerki zazwyczaj sie pojawiaja a po drugie przy ciazy nadzerki ktore istnieja sie wchłaniaja. Zabieg pozatym moze czasami zostawic zrosty a to znowu moze spowodowac problem z zajsciem w ciaze. Tak wiec narazie tego nie ruszaj jesli nie masz np zapalen czy nadmiernych upławów

Tu masz linka na ten temat http://www.resmedica.pl/ffxart11993.html

Cytat:
kwiatuszek

Wiem, że taka jest tradycja, ale na to "trzaskanie" chcemy zrobić większa imprezkę z grillem u mnie na działce, więc troche pieniążków pójdzie, a taki wieczór panieński też za darmo się nie zrobi, a mamy ograniczony budżet niestety Ja nie pracuje, więc nie mamy tyle pieniędzy.

Na czym polega ta tradycja , nigdy nie słyszałam o czyms takim

Cytat:
AgataL

. Moje pytanie jest takie - gdzie urządzacie wieczorki panieńskie i czy są to imprezy składkowe, czy jak to się odbywa???
Mój wieczór panienski urzadza mi świadkowa z koleżanką. Ja w tym nie biore udziału moja zadanie jedyne jest takie ze mam podac liste osób .
U nas przeważnie zabawe rozpoczyna sie w domu tam oczywiscie kilka wzmacniaczy , czasami dopina sie pani młodej np uszka króliczka czy cos w tym stylu aby była z daleka widziana na ulicy i sie wyrusza na podboj miasta. Rezerwuje sie tez jakis lokal aby mozna było sie pozniej swietnie pobawic. Na ulicy spiewa sie piosenki , pije zdrowie , zatrzepia Panów czasami dziewczyny wymyslaja zadania - czasami sa takie ze Pani mloda nie wie jak do tego podejsc. U mojej kolezanki byl tort w ksztalcie narzadów meskich i musiała go zjesc w knajpie gdzie byl tłum facetów wyobrazcie sobie jak sie gapili

Moim zdaniem wieczor powinien byc tak zorganizowany zeby bylo wesolo ale zeby zabawy mialy jakas granice bo wiadomo nie kazdy ma taka odwage .

Cytat:
Madzialenka
Dziewczyny czy któras z was tez pracuje w swięta?? Ja pracuje i w sobote i w swięta. Co prawda płaca nam wtedy 200% wiec sie opłaca i mamy miec za to podobno piatek wolny. ech....

Ja mam w UK wolne 4 dni od piatku. Tz np pracuje w sobote 5 godzin a tak to ma wolne.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 10:26   #2998
ania20m
Wtajemniczenie

A ja planuje wieczór pamieński na tydzień przed ślubem. U mnie w domu i będzie około 15 dziewczyn. a w tym czasie mój tż będzie miał kawalerski z chłopakami

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 10:27   #2999
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Po prostu pare dni przed ślubem przychodzą znajomi (nawet ci nie zaproszeni na wesele) i trzaskają przed domem Panny Młodej szkło, a my za to dajemy im wódke no i oczywiście musimy to sprzątać hehe, ale nie ma jakiegoś ograniczenia. Moja siostra np. jak już wszystko wysprzątała to oni na nowo zaczęli i mieli ubaw
Stary 2009-04-08, 10:32   #3000
zielony_motylek
Rozeznanie

Maggie1983 super że trafiłaś na takiego spowiednika, mam nadzieje, że ja trafie podobnie

kasiaher napisz mi też o co chodzi, mam nadzieje, że wszystko się poukłada

jeśli chodzi o panieński to ja sama nic robić nie mam zamiaru (z mojej inicjatywy) jak laski będą chciały to coś wykombinują, jak nasza koleżanka wychodziła za mąż to też my zajmowałyśmy się organizacją a ona tylko wiedziała, że ma sobie zrobić wolne na ten właśnie wieczór. Byłyśmy w małym gronie, nie piłyśmy bo PM była w ciąży, a zabawa byla ekstra
kwiatuszekk88 ja mieszkam w Rudzie i u mnie trzaska się szkło a nie porcelane, reszta wygląda tak samo

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-04-08 o 10:33
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości