|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jutro idę do fryzjera - pomóżcie! :)
Jutro wybieram się do fryzjera i dojrzałam do zmiany fryzury - tylko sama nie wiem na jaką
![]() ![]() ![]() To tyle moich wielkich wymagań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jutro idę do fryzjera - pomóżcie! :)
nie jestem specjalistką ale..
jeśli lubisz długie włosy to dlaczego z nich rezygnować... "w tym wieku" hehe rozśmieszyło mnie przepraszam..moja mama jeszcze po 40stce nosiła do ramion ;P co do koloru - nie pasuje mi coś w nim.. ale nie znam się - spróbuj zrobić analizę kolorystyczną włosy (wnioskuję ze zdjęcia) trochę falują może jeśli je pocieniujesz to będą się same ładnie układały? choć widzę zniszczone końcówki ![]() nie przepadam za krótkimi włosami.. sama zamierzam nosić długie aż mi wszystkie nie wypadną ![]() ![]() tyle z mojej strony pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, nie scinaj włosów tylko dlatego że tak wypada! Zreszta kto tak powiedział? Po co robić z siebie starsza niz jesteś. Dobrze wyglądasz w długich włosach, możesz zrobić grzywke na bok i pocieniowac włosy. Piękne długie włosy są bardzo kobiece, eleganckie i seksowne. Bardzo mi sie podoba jak dojrzałe kobiety mają ładne zadbane włosy, widać że podobaja sie sobie. Co do koloru to poprostu zafarbuj na podobny kolor jak masz, może trochę ciemniejszy.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za sugestie. Co do długości - nie zamierzam ścinać się na krótko (zresztą mój mąż by tego nie przeżył
![]() Moim problemem są właśnie lekko falujące włosy, które wywijają się jak chcą (zresztą z jednej strony do środka, a z drugiej na zewnątrz). Dlatego skłaniam się raczej ku niewielkiemu cieniowaniu, bo inaczej boję się, że będą się "stroszyć". Co do koloru - nie wiem, czy na zdjęciu wyszedł podobny do realnego, bo zdjęcie było robione na szybko wczoraj wieczorem. W każdym razie kolor jest taki "zwyczajny" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może wypróbuj farbę taką co powoli się wypłukuje z włosów? Większość firm dostępnych w salonach fryzjerskich takie oferuje. Ja bym mocno wycieniowała...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja bym widziała cię w czymś takim jak na zdjęciu, a kolor bym rozjaśniła o kilka ton
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Loverynko, dziękuję - pomysł faktycznie wart zainteresowania. Pogadam z fryzjerką i popytam, co by i poleciła
![]() Majka, dzięki za ciekawe propozycje! Właśnie o takiej długości myślałam, ale grzywka spadająca na oko odpada - nienawidzę, jak mi włosy włażą do oczu! Zresztą i tak chyba zaczynam mieć początki zapalenia spojówek - pewnie nie od za długiej grzywki, ale i tak dostaję z nią szału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a może coś z grzywką? nie jakąś krótką, ale dzięki temu można zmienić fryzurę bez drastycznego ścinania całości itp. no i proponuję pocieniować, włosy pod spodem dłuższe, te nawierzchu krótsze. paniki nie ma, i tak odrosną
![]() i tak z własnego doświadczenia napiszę, że jeśli miałaś długo długie to nie radzę robić czegoś krótszego niż w ramiona bo na początku będzie fajnie ale idzie lato, a więc będzie gorąco i osobiście wolę włosy spinać niż mieć je na szyi i się pocić. ale to oczywiście kwestia gustu itp daj znać na co się zdecydowałaś
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie ścinaj tylko dlatego, że nie wypada...
Bo właściwie dlaczego nie wypada? Ja proponuje balajage z jednego kolorku, jakoś może rozświetl te włosy, a odrostów przy takim farbowaniu nie widać...
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi o to, że już nawet mnie samej wydają się za długie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No, i już jestem po
![]() ![]() Zdjęcie wkleję przy najbliższej okazji ![]() Dzięki Wam za wszystkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kurcze, bardzo mnie ciekawi jak wyglądasz teraz.
Z niecierpliwością czekam na fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Tadam! Oto moje nowe wcielenie:
![]() Jeszcze jedno zdjęcie (niestety nie mogę edytować posta): Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-04-06 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
zupełnie inna osoba
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jakas zbyt prosta ta fryzurka, tzn brakuje objetosci moim zdaniem i dobrego cieniowania. Pianka w ruch i zeby te wlosy nie byly takie przylizane tylko lekko roztrzepane...
ps. maz chyba plakal za dlugimi wlosami? ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj zaeksperymentowałam z pianką, ale efekt niewielki. Chociaż w sumie ja i tak nie lubię "napuszonych" włosów, bo kojarzą mi się ze starszymi paniami (no, powiedzmy w "średnim wieku"
![]() ![]() A co do męża - przyjął to dzielnie, a ostatnio nawet stwierdził, że fajnie mi w tej nowej fryzurze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.