|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
Witajcieee
![]() Zaczynam od tego że krewki juz od wieczora nie widzialam i dziś też nie, mam nadzieję że to koniec straszenia. Mam nadzieję że to nie zwiastun porodu tylko z przemęczenia i przepracowania. Dzisiaj sobie pójdę wieczorkiem do szpitala do mojego gina na USG bo ma dyżur, więc pobada mnie co i jak. Alepowiem wam że albo mam już jakąs obsesję albo wydaje mi sie że mój syncio mniej sie rusza niż zawsze, nawet budziłam sie w nocy i prowokowałam go żeby dał znak życia. Oj niech już będzie po wszystkim, bo nerwowo wysiądę. Ginka mi mówiła że nadal trzymamy sie terminu 3 maj, bo taki mam według OM. Za jakieś 2 godzinki przyjedzie po mnie tata i spędze u nich większość dnia, przejeli sie mną strasznie, tata co chwile wydzwaniał i chcieli żebym sie do nich przeniosła ale ja jakoś wolę byc sama. Wieczorkiem dać znać co mi gin powiedział. *kaalinaa* - nooo to dobrze że plecki nie bolą, a tą herbatke trzeba będzie sobie zafundować. Aguśkaa83 - nooo kochana ja jestem już bliska końcowi bo pozostało mi niby 25 dni do planowanego terminu porodu, a spacerek pewnie udany, ja mam koleżanki w ciąży ale młodszej o jakieś 2-3 miesiące. gosikk_s - no ja odmówiłam niby pójścia do szpitala, bo sama ginka powiedziała że wydaje jej sie że to nic poważnego, chociaż miaładylemat co ze mną zrobić, i powiedziałą że mam sie bacznie obserwować. I co teraz możesz jeszcze zrobic żeby dostać te skierowanie na CC? powodzenia na wizycie ![]() DORIS0208 - na chwilę obecną myslę że to był fałszywy alarm, ale stresior jest nadal. DIDI84 - nooo proszę jaka już duża ta Twoja córeczka, pięknie. sashka20 - nio ja mam termin na 3 maj i nim mam się kierować czyli tak jak poiglocik. Ale między nami malusia różnica mój termin z USG jest na 7 maj, więc jakoś powinien siew ykluć w tych dniach. poiglot91 - to trzymam kciuki za wizytę w szpitalu ![]() Małgosia ![]() Rozaliontka - ja jeszcze chyba musze poczekac na swoją kolejkę w rozpakowywalni ![]() Kathi - niooo to Twoja maleńka wybiera sie na świat, bo mój diavełek chyba poleżakuje jeszcze u mamusi w brzuszku, zoabczymy co gin mi powie dziś w szpitalu przy badaniu.. malutka_24 - kochana trzymam mocniutko kciuki za Ciebie i Twojego maluszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Raczkowanie
|
Hej. Przepraszam Was, że się nie odzywałam. Nawet nie wedzialam, ze zmienila się szata graficzna wizazu. Mamy problemy malzeńskie i nie miałam ochoty na net ani na nic. Zaczelam grac w kulki, taką gre i nie umiałam przestac. To chyba byla jakas forma obrony przed tym, co się stało. Nie wiem, co bedzie z moim mażeństwem, czy bede samotną matką, czy nieszczęśliwa matką, na razie staram się nie zwariowac w tym wszytkim.
Dokuczają mi skurcze, takie stawianie się, napinanie brzucha, ale poza tym jak na razie (odpukać) jest ok. Ściskam Was mocno! ![]()
#4983 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() widzę, że u nas zaczyna się na dobre ![]() ![]() dobrze, że dziś przychodzi moja mama trochę pomóc. ja najchętniej przeleżałabym cały dzień... ciągle jestem niespakowana. chcę to zrobić po świętach. wczoraj dowiedziałam się, że dostaniemy od koleżanki przewijak z wanienką, więc odpadł kolejny wydatek. czuję się potwornie zmęczona. mimo że za oknem piękne słońce ![]() co do nazwy wątku, to ja jestem za tym proponowanym przez Pakusię - i jako część V, i na odchowalnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() oj zaczyna sie ostro dziać teraz to juz nie wiadomo kto pierwszy urodzi ![]() ![]() mnie przed 4 rano obudził skurcz taki silny potem drugi wziełam tabletke i się uspokoiło a teraz znowu czuje taki niespokojny ten brzuszek ![]() ja od początku ciaży może miałam z 10 takich porządnych skurczów a mimo to szyjki już brak zaczyna się rozwarcie i ogólnie jestem gotowa do porodu ![]() przeraża mnie myśl że maluszek musiałby leżeć w inkubatorze i takie tam ![]() ![]() przez takie mysli jeszcze bardziej się nakręcam musze wyluzować może melise wypjie ![]() kathi fajny brzuszek ja mam podobny ![]() ![]()
#4985 |
Zadomowienie
|
pimach, przykro mi bardzo. mam nadzieję, że bez względu jak się ułoży, to będzie dobrze dla Ciebie i Antosia..
![]() bercia, myślę, że malutkiej nikt nie przegoni, więc rozpakuje się jako pierwsza. jeszcze dwie godziny ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-04-08 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wszytko musi być okey ![]() trzymam za Nią ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4987 |
Wtajemniczenie
|
gosikk wspolczuje Ci tych problemow z ta cesarka, a moze wybierz sie do jakiegos faceta lekarza ktory moglby Ci wypisac takie skierowanie na cc?
pimach mam nadzieje ze Wam sie jakos ulozy, jak urodzi sie Antos to wszystko bedzie inaczej ![]() marika trzymam kciuki za wizyte ![]() kathi sliczny brzuszek i coraz nizej ![]() Dziewczyny prosze przypomnijscie mi co sie brało na twardnenie brzucha magnez czy wapno ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Marika,
![]() ![]() Pimach, nieciekawe wieści ![]() ![]() ![]() Bercia, trzymam kciuki żebyś przetrwała jeszcze trochę ![]() ![]() ![]() Malutka, myślę o Was i trzymam mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
magnez ![]()
![]() |
#4990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Wtajemniczenie
|
Bercia, gosikk dziekuje
![]() ![]() gosikk wydaje mi sie ze faceci troche inaczej podchodza do kobiet, ja trzymam kciuki zeby Ci sie udalo, niepotrzebnie sie przeciez tym stresujesz |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
BAN stały
|
marika2121
daj znac wiczorkiem po badaniu co i jak ![]() malutka_24 -TRZYMAM KCIUKI!!!!! ja chyba mam MEGA NIEDOBÓR MAGNEZU;/ biore rano magnez z witB6 a wieczorem falvit dla kobiet w ciazy- a dzis w nocy miała gigantyczne skurcze łydek- myslałam, ze umre. Cała spocona,Tz w pracy wiec sama zacisnełam zeby i jakos zyje. Co 1-2min skurcze ok 30 sekundowe przez 10-15 minut i łydka twarda jak kamien. l jeszcze teraz jak wstałam 1 skurczyka miałam;/ ide po magnez rpzpuszczony i bede 2xdziennie piła |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zadomowienie
|
Wlasnie wstalam po calutkiej przespanej nocy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() marika2121 widzisz, dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo, ale skoncz z tymi porzadkami ![]() ![]() pimach trzymaj sie cieplutko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie i brzusie
![]() To jak, zaczynamy zbiorowe 3manie kciuków za naszą medalistkę Malutką? Każda z nas ma przynajmniej cztery piąstki do zaciskania hihi ![]() Kathi miejmy nadzieję, że nóżka jest tylko nadwyrężona ![]() ![]() ![]() Gosik brawo za przespaną noc ![]() ![]() Oj zabierz mnie ze sobą do kosmetyczki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do cc... zgadzam się z Kuroikaze.. próbuj u faceta... te lekarki to jakaś znieczulica opanowała ![]() Marika 3mam kciuki za wieczorne USG ![]() ![]() PS. Ja wg OM też mam termin na 3 maja ![]() ![]() Pimach wierzę, że wspólnie z mężem pokonacie problemy i będziecie szczęśliwą rodzinką ![]() ![]() Rumiankowa dbaj o siebie i nie przesadzaj ze sprzątaniem ![]() ![]() ![]() Bercia zaciskamy nóżki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- A ja dziewczynki pozwolę sobie na małe zboczenie z tematu... Patrzcie czym od wczoraj żyję... http://www.domfort.eu/projekt,agatka,315.htm Mój wymarzony domek ![]() Działeczke już mamy, teraz kombinujemy z kredytem ![]() Jak się wkurzę to sama wbiję łopatę w ziemię i zacznę budować ![]() ![]() ehhh.... marzenie ![]()
#4995 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewuszki
![]() Kurcze wchodze na forum czytam sobie i tu takie rzeczy piszecie ze az mi oczy wyszly na wieszk ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za Malutka wierze ze wszystko bedzie dobrze z nia i z dzidzia i rowniez trzymam kciuki za Gabi i jej malenstwo i oczywiecie za cala reszte z was;p ![]() ![]() Pimach-ja rowniez trzymam kciuki ze jednak sie ulozy wam i bedzie wszystko oki!Ale rowniez wierze ze dasz sobie rade sama z Antkiem bo kazda z nas musi byc i jest silna kobitka!Trzymaj sie buzka ![]() ![]() Kurde a ja niedlugo musze od szkoly smigac masakra i po swietach odrazu mam zaliczenia ze wszystkiego o boze ![]() ![]() ![]() A dzisiaj jade spac do mamusi bo jutro z bratem bede siedziec heheh za nianie bede robic ![]() ![]() A w piatek to gin i moze wkoncu sie dowiem co mam w brzuszku kurde juz nie moge sie doczekac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- boszenka69-kurde jak zobaczylam ten twoj projekt to az sie rozmarzylam piekny naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
MAma odpoczywa zwolnienia ma tydzien i jak troche gimnastykuje jest lepiej ale jak posiedzie to nie ciekawie
Jak tak dalej pojdzie to do 30 kwietna bede ciagac brzuch miedzy nogami i okrakiem chodzic hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
Boszenko super plany. My tez takie mielismy zanim kupilismy mieszkanie. Ziemie mozemy miec od moich dziadkow, ale jak dziadek chcial ja na mnie przepisac to sie okazalo, ze tam kiedys jakies zle podzialy zostaly zrobione i trzeba bedzie to na nowo wszystko zrobic ;( Stwierdzilismy wtedy, ze za dlugo tzreba bedzie czekac i kupilismy mieszkanie, bo chcielsmy juz byc na swoim. Ale szansa na wybudowanie zawsze jest, trzeba by bylo doprowadzic do porzadku sprawe ziemi. Zazdroszcze Ci, pamietam jak sama juz mialam wszysto rozpalnowane, lacznie z meblami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
Mamuski udzielam sie na watku "juz po" na ktorym udziela sie rowniez Malutka i mam do was wiadomosc:
Kochane mam dla Was wiadomość od Malutkiej 30 minut po północy urodziła synka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
#4999 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() GRATULUJEMY!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Raczkowanie
|
Nom to super gratulacje dla MALUTKIEJ I JEJ SYNECZKA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Malutka GRATULUJE ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5002 |
Zadomowienie
|
No to sie zaczelo dziewczeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dla Malutkiej
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo dla MAlutkiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to narazie tyle!!!
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
Malutka Gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() laseczki teraz trzeba wkoncu jakis temat na odchowalnie wkoncu napisac ![]() ![]() tez mysle ze nie warto jej meczyc, moze wieczorkiem jakiegos smska jej napisac niech dojdzie do siebie Mamy juz 5006 postów Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-04-08 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post11799282
Tu temacik dla rozpakowujacych sie bo mamy 5000 postow a na odchowalni to te co urodzily powinny zalozyc my nie mamy jescze tego prawa |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
BAN stały
|
Malutka- gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | ||
Zakorzenienie
|
Malutka gratulujemy
![]() ![]() ![]() To co dziewczynki, opijamy? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do budowy to jeszcze hohoho... ![]() ![]() ![]() Superżabulko my też zastanawialiśmy się nad zakupem mieszkania, ale ceny mnie powaliły... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.