Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 11:33   #3001
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

U mnie to pewnie bedzie spokojna impreza gdzies na miescie w jakiejs knajpce, ale czuje ze u TZ to bedzie balanga hehe. on ma tylu kolegów ze szok. Oczywiscie nie wsyztskich zaprasza na nasz slub.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:34   #3002
eseska
Zakorzenienie

Witajcie!
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie? Bo chwile mnie tu nie było (coś ponad tydzień ) i miałabym do nadrobienia 38 stron więc wyluzowałam! Mam nadzieje ze sie nie obrazicie!

Przez ten czas udało nam sie załatwic kilka spraw: mamy metryki chrztu -ale do kancelarii idziemy po swięatch bo przed to księża na spowiedzi są, mamy juz dokumenty z USC - popzło bardzo sprawnie - całośc zajeła nam max 0,5 godziny i kosztowała jak zwykle 84 zł. W weekend ruszyliśmy z zaproszeniami i fajniesię udało bo wszystkie zaplanowane na ten weekend rozniesione - wszystkich zastaliśmy ( a wybralismy bez zapowiedzenia sie więc ryzyko było duże). Odzew gości różny - jedni od razu mówia ze nie przyjda, inni ze bede (no chyba ze umre to nie przyjde - to był cytat) Inni nic nie mówią. Generalnie dziwia sie ze tak wczesnie , ale chcemy by ludzie mieli czas se zastanwić, a zreszta z naszymi pracami to ciężko jest znależc taki zcas by móc iść.
To tyle u mnie!.... A co u was?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:38   #3003
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witajcie!
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie? Bo chwile mnie tu nie było (coś ponad tydzień ) i miałabym do nadrobienia 38 stron więc wyluzowałam! Mam nadzieje ze sie nie obrazicie!

Przez ten czas udało nam sie załatwic kilka spraw: mamy metryki chrztu -ale do kancelarii idziemy po swięatch bo przed to księża na spowiedzi są, mamy juz dokumenty z USC - popzło bardzo sprawnie - całośc zajeła nam max 0,5 godziny i kosztowała jak zwykle 84 zł. W weekend ruszyliśmy z zaproszeniami i fajniesię udało bo wszystkie zaplanowane na ten weekend rozniesione - wszystkich zastaliśmy ( a wybralismy bez zapowiedzenia sie więc ryzyko było duże). Odzew gości różny - jedni od razu mówia ze nie przyjda, inni ze bede (no chyba ze umre to nie przyjde - to był cytat) Inni nic nie mówią. Generalnie dziwia sie ze tak wczesnie , ale chcemy by ludzie mieli czas se zastanwić, a zreszta z naszymi pracami to ciężko jest znależc taki zcas by móc iść.
To tyle u mnie!.... A co u was?
No to sporo załatwiliście. My już zaproszenia dawno rozwieźliśmy i narazie przygotowania stanęły w miejscu, bo mój TŻ zawsze przed świętami siedzi od rana do wieczora w pracy, więc nie ma kiedy, ale po świętach już zaczniemy wszystko załatwiać, żeby mieć miesiąc przed ślubem już spokój.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:38   #3004
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

eseska, to super, ze wsyztsko sie udało a czemu bez zapowiedzi roznosicie te zaproszenia?? Myslałam, ze lepiej wczesniej zadzwonioc co?? dziewczyny a wy jak to robicie??

Stary 2009-04-08, 11:40   #3005
Lustereczko
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Wczoraj zalatwilismy sobie dekoracje kosciola - cena 200 zl za brame plus 16 stojakow z kwiatami, do tego za 30 zl 2 swieczniki
Moj bukiet plus bukiet dla swiadkowej plus 2 butonierki - 150 zl
Bukiety dla rodzicow kazdy po 100 zl - 200 zl
Razem 580 zl ktore mamy zaplacic dopiero po weselu
W szoku jestem jaka jest roznica cenowa miedzy dekoratorkami, jedna za 10 stojakow plus brama powiedziala 600 zl a za moj bukiet 250 zl, a za bukiet dla swiadkowej 120 zl prawie 1000 zl a tam za 580 zl mamy wszystko, naprawde warto szukac, a przede wszystkim pytac znajomych ktorzy sa juz po slubie, nam wlasnie znajomi polecili tamta kwiaciarnie w piatek przed slubem mamy przyjechac i ogladnac czy nam sie podobaja bukiety, a gdyby cos nie pasowalo, to powiedzialy ze zawsze moga poprawic, ale mysle ze bedziemy zadowoleni

Mielismy isc wczoraj do spowiedzi pierwszej przedslubnej ale braklo nam czasu, moze pojdziemy w czwartek.

I najlepsza wiadomosc, trzymajcie kciuki bo jak sie uda to od maja bedziemy mieszkac razem znalezlismy mieszkanie do wynajecia, 45 m2, 2 pokoje, czyns 230 zl plus ok 300 zl odstepne, plus oplaty, czyli dosc tanio mieszkanie cale umeblowane, wszystkie sprzety sa, nowa lodowka, pralka itp, dzisiaj sie wyjasni czy nam wynajmą czy nie

Odnosnie prezentow dla rodzicow do dostana kwiaty, a po slubie fotoksiazk

Wszystkie suknie ktore ostatnio dziewczyny pokazywaly sa sliczne

A ja czasami jak tak patrze na wasze suknie to mnie nachodza watpliwosci czy dobrze wybralam.... no ale trudno.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:40   #3006
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

My dzwoniliśmy do wszystkich najpierw, poza tym jechaliśmy rozwieźć zaproszenia też w góry do rodziny TŻ i chcieliśmy tam zostać na noc także musieliśmy się upewnić, że będą w domu.

Trzymam kciuki, żeby Wam się udało z tym mieszkaniem. Ja też bym chciała, ale póki co nie pracuje, więc nie możemy sobie pozwolić na wynajem.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-08 o 11:43
Stary 2009-04-08, 11:44   #3007
kliwia
Zakorzenienie

madzia pólupięte to półupięte, nie wiem jak to wyjaśnić
alle masz fotke mniej więcej
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura104759.htm

a kok raczej niżej niż wyżej. fryzkerka musialaby wywazyc wysokosc koka, zeby pasowala do ksztaltu glowy i szyji
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura25136.htm

takie cos też ciekawe jest:
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura136166.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura48685.htm
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 11:46   #3008
AgatkaL
Wtajemniczenie

Lustereczko...gdzie tak tanio mieszkania i kwiaty dają ??? w szoku jestem???

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:47   #3009
monia.ch
Raczkowanie

my co prawda ślub mamy dopiero 29. sierpnia, ale jedziemy teraz na święta do rodzinki z zaproszeniami. Może to trochę szybko ale mamy kuzynki i kuzynów za granica i właśnie święta są jedyną możliwością żeby ich zastać w Polsce

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 11:50   #3010
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
my co prawda ślub mamy dopiero 29. sierpnia, ale jedziemy teraz na święta do rodzinki z zaproszeniami. Może to trochę szybko ale mamy kuzynki i kuzynów za granica i właśnie święta są jedyną możliwością żeby ich zastać w Polsce
My rozwieźliśmy zaproszenia już w styczniu dlatego, że wesele mamy w tyg. więc więszkszość musi wziąść urlopy.
Stary 2009-04-08, 11:50   #3011
Lustereczko
Rozeznanie

U mnie w mojej miescinie malej, w Stalowej Woli, a kwiaciarnia jest jakies 15 km od stalowej w gorzycach, wszystko na podkarpaciu
U nas wlasnie odstepne za wynajem jest w granicach 300-500 zl, dlatego narazie bedziemy wynajmowac, a za rok moze dwa kredyt i kupimy swoje. Ja tez narazie nie pracuje ale mysle ze damy rade od lipca pojde do pracy albo na staz, z praca zawsze mialam szczescie i udawalo mi sie cos znalezc wiec mam nadzieje ze dalej tak bedzie teraz tylko chwilowo nie pracuje bo mam glupi plan zajec na studiach i pisze prace, wiec nie daloby rady tego pogodzic z pracą.

A zaproszenia jak rozwozilismy na weekendzie to tez wczesniej dzwonilismy czy beda w domu.

Edytowane przez Lustereczko
Czas edycji: 2009-04-08 o 11:52
Stary 2009-04-08, 11:53   #3012
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia pólupięte to półupięte, nie wiem jak to wyjaśnić
alle masz fotke mniej więcej
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura104759.htm

a kok raczej niżej niż wyżej. fryzkerka musialaby wywazyc wysokosc koka, zeby pasowala do ksztaltu glowy i szyji
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura25136.htm

takie cos też ciekawe jest:
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura136166.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura48685.htm
Nad ta ostatnią zastanwawiałam sie na plener. chciałam aby włosy były takie nturalne. wyprostowane tylko i lekko upiete

a co sądzicie o takim koku?? do tego welon by był oczywiscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fr7.jpg (21,0 KB, 10 załadowań)

Stary 2009-04-08, 11:54   #3013
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
hej laski
azzis śliczne spineczki!!!!!

MAggie1983 nie ma to jak świetny ksiądz, po prostu człowiek można by powiedzieć.

JA też już miałam I spowiedź przedślubną i powiem, ze byłam też bardzo zadowolona. Ja spowiadałam się m.in z używania tabletek anty. No i od tamtego czasu nie biorę i powiem, że po prawie sześciu tygodniach jeszcze nie dostałam okresu - wiem że to normalne bo organizm musi wrócić do równowagi (w maju mam wizytę u ginekologa, czy wszystko jest ok).
Mimo wszystko nie wezmę już tego świństwa do ust. Nie miałam pojęcia, ze to aż tak zaburza hormony!!!

u mnie jest podobnie z ta nieregularnoscia, ale na domiar zlego po 4 latach brania anty zrobilam sobie przerwe, ktora trwa do dzisiaj, juz ponad 2 lata i co.... @ mam nadal tak nieregularny, ze masakra. oczywiscie "lecze sie", biore cos na te rozregulowane hormony. pigulki to super sprawa, ale teraz wiem jakie sa konsekfencje, oby nie bylo juz wiekszych i dlatego tez juz nie wezme ich wicej do ust.

co do wieczoru panienskiego i kawalerskiego, to tez bedziemy miec je osobno. dziwnie tak chyba wspolnie, bo przeciez jak imprezujemy to przewaznie razem a w ten wieczor chodzi o to, zeby sie samemu wyszalec z innymi laseczkami, oczywiscie w granicach rozsadku, ale nalezy wymyslic cos fajnego, zeby bylo co wspominac. ja jeszcze nad swoim sie tak grubo nie zastanawialam. przewaznie u nas to panienki wszystko organizuja, ja tylko mam miec wolny "ten" wieczor, a pomysly sa przerozne. ale szczerze mowiac, to ja bym chciala sie dobrze bawic a pewnie bede myslec, co tam kumple TZa wymyslili dla niego

Madzia12344321 nie wiem jaka masz sukienke, bo niedawno do Was dolaczylam, i nie moge znalesc fotki w poprzednich postach.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:02   #3014
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
U mnie w mojej miescinie malej, w Stalowej Woli, a kwiaciarnia jest jakies 15 km od stalowej w gorzycach, wszystko na podkarpaciu
U nas wlasnie odstepne za wynajem jest w granicach 300-500 zl, dlatego narazie bedziemy wynajmowac, a za rok moze dwa kredyt i kupimy swoje. Ja tez narazie nie pracuje ale mysle ze damy rade od lipca pojde do pracy albo na staz, z praca zawsze mialam szczescie i udawalo mi sie cos znalezc wiec mam nadzieje ze dalej tak bedzie teraz tylko chwilowo nie pracuje bo mam glupi plan zajec na studiach i pisze prace, wiec nie daloby rady tego pogodzic z pracą.

A zaproszenia jak rozwozilismy na weekendzie to tez wczesniej dzwonilismy czy beda w domu.
My tez od lipca będziemy wynajmowac mieszkanko w Piasecznie pod Warszawą - 50m2, miejsce garażowe, super umeblowane za 1600 pln + liczniki. U nas takie ceny to standard. Zazdroszczę Ci

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:04   #3015
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

co do wieczoru panienskiego i kawalerskiego, to tez bedziemy miec je osobno. dziwnie tak chyba wspolnie, bo przeciez jak imprezujemy to przewaznie razem a w ten wieczor chodzi o to, zeby sie samemu wyszalec z innymi laseczkami, oczywiscie w granicach rozsadku, ale nalezy wymyslic cos fajnego, zeby bylo co wspominac. ja jeszcze nad swoim sie tak grubo nie zastanawialam. przewaznie u nas to panienki wszystko organizuja, ja tylko mam miec wolny "ten" wieczor, a pomysly sa przerozne. ale szczerze mowiac, to ja bym chciala sie dobrze bawic a pewnie bede myslec, co tam kumple TZa wymyslili dla niego

Madzia12344321 nie wiem jaka masz sukienke, bo niedawno do Was dolaczylam, i nie moge znalesc fotki w poprzednich postach.
Na temat wieczoru mysle tak samo jak ty. trzeba co wspominac, ale i tak bede myslami przy TZ, co tez on tam wyprawia hjehe

zdjecia juz wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s ar kc026.jpg (25,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6818_big_Mauo.jpg (23,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6820_big_ykGQ2.jpg (22,2 KB, 12 załadowań)

Stary 2009-04-08, 12:05   #3016
eseska
Zakorzenienie

Nie dzwonilismy wczesniej bo niestety z praca Tz nie można nic zaplanowac. Czesto ma mieć jakąs zmina a okazuje sie ze ma inna. Albo ma miec wolne i okazuje sie ze idzie do pracy. Więc choć po cichu cos planujemy to np ni jestesmy w stanie zadzwonic tydzien wczesniej i powiedziec ze przyjedziemy wtedy a wtedy. Więc zostaja nam wizyty niezapowiedziane.

Lustereczko! Trzymam kciuki za mieszkanie!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:13   #3017
Lustereczko
Rozeznanie

Madzialenka12344321 mi sie podobala ta fryzura co kiedys wklejalas co ci fryzjerka zrobila jak szlas na wesele
Ja bede miala cos w tym stylu jak na zdjeciach, w maju ide na probna fryzurke jak bedziemy isc na komunie TZ chrzesnicy.

Wybralismy wstepnie piesni jakie chcemy zeby schola nam zaspiewala.
Wejście Nasze:"Ty tylko mnie poprowadz" http://kurniczek.wrzuta.pl/audio/ewO...mnie_poprowadz

Przed czytaniem "Przyjdz Duchu Swiety..."albo "Duchu Swiety przyjdz"http://djembeman.wrzuta.pl/audio/ytIh7qdDsA/i_i_ii_onz_soblowka_2008-_duchu_swiety_przyjdz

Ofiarowanie: Ofiaruje Tobie Panie mój http://polonia02.wrzuta.pl/audio/fus...obie_panie_moj

Komunia : Bo jak smierc potezna jest milosc http://doisa14.wrzuta.pl/audio/zk5ue..._jak_smierc_1_

Dziekczynienie: Milosc Twa http://jutpm.wrzuta.pl/audio/vVosLVK...ian-milosc_twa

Jak bedziemy isc do ołtarza Matki Boskiej to bedzie ave maria na skrzypcach

I na zakończenie oczywiscie marsz mendelsona
Co wy na to?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7547fed778ab34a5.jpg (11,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6866357.jpg (47,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9131786.jpg (30,5 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-04-08, 12:15   #3018
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Na temat wieczoru mysle tak samo jak ty. trzeba co wspominac, ale i tak bede myslami przy TZ, co tez on tam wyprawia hjehe

zdjecia juz wklejam

Madziu suknia pekna. zapewne super cie wydluza....? pytam bo jestem niska a moj TZ baaardzo wysoki ladnie bedzie polyskiwac przez te kamyczki na niej i odciecie pod biuscikiem tez robie swoje... bosko. a kolor to jest taki ecru/smietanka?
jesli chodzi o moje zdanie odnosnie fryzurki, to ja bym na pewno spiela wlosy w koczek. sama tez tak chce, bo pomysl sobie, ze cala noc bedziesz "na chodzie", to tanczenie, to gonienie do gosci od stolika do stolika, przypocisz sie i co... rozpuszczone wlosy beda sie przyklejac do ciala, do twarzy, a tak to bede ladnie upiete i nie beda przeszkadzac. ale to tez zalezy od nas samych co kto lubi, bo ja zawsze na codzien mam upiete wlosy, chocby w kucyk, bo nie lubie jak mi cos przeszkadza,a jeszcze w tym dniu i przez cala noc jakbym miala kontrolowac fryzure a wlasnie pozniej w tygodniu na plener mozna sobie cos swobodniejszego uczesac

Stary 2009-04-08, 12:16   #3019
monia.ch
Raczkowanie

Madzialenka12344321 śliczna suknia!!!!!!!!!!!!
a te kolczyki tez są ekxtra.
Właśnie takich szukam, nie orientujesz się może gdzie mogłabym dostać coś takiego??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-08, 12:16   #3020
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Lustereczko, ja tez byłam zakochana w tych loczach, ale dziewczyny na innym wątku słusznie mi powiedzoiały, ze do mojej sukni to bedzie przepych. bo ona jest bardzo strojna. wiec jak narazie jestem za tym koczkiem co wklejałam wyzej

ps. ojoj juz masz piesni wybrane?? ja jeszcze nie. a to w kazdym kosciele mozesz sobie je wybrac??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-04-08 o 12:17
Stary 2009-04-08, 12:20   #3021
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu suknia pekna. zapewne super cie wydluza....? pytam bo jestem niska a moj TZ baaardzo wysoki ladnie bedzie polyskiwac przez te kamyczki na niej i odciecie pod biuscikiem tez robie swoje... bosko. a kolor to jest taki ecru/smietanka?
jesli chodzi o moje zdanie odnosnie fryzurki, to ja bym na pewno spiela wlosy w koczek. sama tez tak chce, bo pomysl sobie, ze cala noc bedziesz "na chodzie", to tanczenie, to gonienie do gosci od stolika do stolika, przypocisz sie i co... rozpuszczone wlosy beda sie przyklejac do ciala, do twarzy, a tak to bede ladnie upiete i nie beda przeszkadzac. ale to tez zalezy od nas samych co kto lubi, bo ja zawsze na codzien mam upiete wlosy, chocby w kucyk, bo nie lubie jak mi cos przeszkadza,a jeszcze w tym dniu i przez cala noc jakbym miala kontrolowac fryzure a wlasnie pozniej w tygodniu na plener mozna sobie cos swobodniejszego uczesac
Dzieki. ja jestem w niej zakochana od pierwszego zobaczenia i to nie mija tren jest podpinany na guziczek
no własnie dlatego wybiore chyba ten koczek co go wklejałam wyzej jest taki inny, ma cos w sobie. a kolczyki te co w załączniku (tak mysle) i nic juz na szyje. welon a;la cichopek ale do łopatek. i pozostanie tylko bukiet.
Cytat:
Madzialenka12344321 śliczna suknia!!!!!!!!!!!!
a te kolczyki tez są ekxtra.
Właśnie takich szukam, nie orientujesz się może gdzie mogłabym dostać coś takiego??
niestety nie mam pojecia, bo ja bede miała inne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s ar kc009.jpg (15,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s ar kc026.jpg (22,3 KB, 3 załadowań)

Stary 2009-04-08, 12:22   #3022
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
.

niestety nie mam pojecia, bo ja bede miała inne.
Te pierwsze są piekne!!!!!

Stary 2009-04-08, 12:25   #3023
Lustereczko
Rozeznanie

Madzialenka12344321 nie mam pojecia czy w kazdym kosciele mozna wybrac. U nas bedzie schola dzieciaca spiewac, i oni powiedzieli zebysmy juz wybrali piesni jakie chcemy, bo oni musza sie tego nauczyc i przecwiczyc z dzieciakami dlatego wstepnie juz wybralismy, teraz mamy przekazac to im i zobaczymy co oni na to powiedza

Ja akurat kokow nie lubie, sama nigdy nie chodze w zwiazanych wlosach, uwielbiam jak mi cos lata na glowie hehe, dlatego bede miec troche rozpuszczone i troche upiete, a po za tym brzydko mi w calkiem spietych wlosach

Tutaj link do naszej scholi http://www.youtube.com/watch?v=EqwN-foUV4o
Stary 2009-04-08, 12:27   #3024
zlotko855
Rozeznanie

a wlasnie dziewczyny moze macie jakis pomysl co do fryzury dla niskiej osoby? tak jak napislaam wczesniej, miedzy mna a moim kochaniem we wzroscie jest spora roznica, jakies 20 cm dlatego wlasnie szukam sukienki, ktora by mnie "wydluzyla", do tego wysoki obcas i moze jeszcze fryzurka "jakas", welon tez chce miec jakos uniesiony na czubku glowy
zastanawialam sie nad takimi opcjami:

53041972a3[1].jpg

pompeya3-195[1].jpg

image2[3].jpg

slubne2[1].jpg

Stary 2009-04-08, 12:28   #3025
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

zdjecia juz wklejam
a fryzurka, ktora ma modelka tez nie jest glupia

my przed kazda wizyta do kazdego dzwonilismy sie zapowiedziec ze bedziemy wtedy i wtedy, bo po co jechac i wracac z kwitkiem albo wiadomo, ze kazdy ma jakies swoje sprawy i moze byc zajety albo miec innych gosci-szczegolnie, jak sie jedzie w weekend to jest bardzo prawdopodobne

ja sie teraz biore za zamowienie ciast na wesele, kto wie ile ciasta potrzebuje na wesele dla 120 os bez poprawin, ale chcialabym by kazda rodzinka dostala pudelko z ciastem powiedzieli mi w cukierni, ze 14 kg ciasta na wesele i jakies 6 kg na pakunki, kg srednio 20-22 zl
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:31   #3026
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
a wlasnie dziewczyny moze macie jakis pomysl co do fryzury dla niskiej osoby? tak jak napislaam wczesniej, miedzy mna a moim kochaniem we wzroscie jest spora roznica, jakies 20 cm dlatego wlasnie szukam sukienki, ktora by mnie "wydluzyla", do tego wysoki obcas i moze jeszcze fryzurka "jakas", welon tez chce miec jakos uniesiony na czubku glowy
zastanawialam sie nad takimi opcjami:

Załącznik 2172612

Załącznik 2172613

Załącznik 2172614

Załącznik 2172615
Ja też jestem bardzo niska,a miedzy mną a TŻ jest 30 cm róznicy i najleoiej jakbyś włosy miała uczesane wysoko, a co do sukni to myślę, że ta 2 bardziej by Cię wydłużyła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 685078.jpg (34,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2370178.jpg (30,9 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-04-08, 12:35   #3027
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
eseska, to super, ze wsyztsko sie udało a czemu bez zapowiedzi roznosicie te zaproszenia?? Myslałam, ze lepiej wczesniej zadzwonioc co?? dziewczyny a wy jak to robicie??
My na pewno będziemy dzwonić, żeby nie jechać na marne.

Cytat:
I najlepsza wiadomosc, trzymajcie kciuki bo jak sie uda to od maja bedziemy mieszkac razem znalezlismy mieszkanie do wynajecia, 45 m2, 2 pokoje, czyns 230 zl plus ok 300 zl odstepne, plus oplaty, czyli dosc tanio mieszkanie cale umeblowane, wszystkie sprzety sa, nowa lodowka, pralka itp, dzisiaj sie wyjasni czy nam wynajmą czy nie
Trzymam kciuki

Cytat:
My mamy tydzień przed Wami. Za granicę wysyłamy 2 zaproszenia, bo niestety nie będzie okazji się spotkać w święta. A resztę w maju, w weekend majowy i będzie komunia, to od razu kilka zaproszeń rozdamy. A tak znajomym to już staram się spotykać i dawać np. dzisiaj

Cytat:
a co sądzicie o takim koku?? do tego welon by był oczywiscie
Podoba mi się

Cytat:
Mam takie same zdanie. Też będę miała koka,poza tym będę miała gęsty welon, więc nie pasują rozpuszczone włosy. Coś w tym stylu chcę.

Madziu, 4 ostatnie to dodałam dla Ciebie, fajne są i propozycje z grzywką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (23).jpg (17,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1913a00982af33damed.jpg (32,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg veilwflower.jpg (31,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002_primary.jpg (15,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54.jpg (13,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5118407.jpg (21,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg n gf.jpg (21,8 KB, 15 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 12:35   #3028
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat kokow nie lubie, sama nigdy nie chodze w zwiazanych wlosach, uwielbiam jak mi cos lata na glowie hehe, dlatego bede miec troche rozpuszczone i troche upiete, a po za tym brzydko mi w calkiem spietych wlosach
a ja zawsze chodze w kucykU plus prosta grzywka do tego. nie lubie całkowicie rozpuszczonych włosów.
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a fryzurka, ktora ma modelka tez nie jest glupia
tylko, ze ona ma bardzo wysokiego koka a ja bede miała jeszcze grzywke i do tego welon, wiec chyba nie zbyt.

Stary 2009-04-08, 12:35   #3029
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Madzialenka12344321 nie mam pojecia czy w kazdym kosciele mozna wybrac. U nas bedzie schola dzieciaca spiewac, i oni powiedzieli zebysmy juz wybrali piesni jakie chcemy, bo oni musza sie tego nauczyc i przecwiczyc z dzieciakami dlatego wstepnie juz wybralismy, teraz mamy przekazac to im i zobaczymy co oni na to powiedza

Tutaj link do naszej scholi http://www.youtube.com/watch?v=EqwN-foUV4o

super spiewaja te dzieciaczki super przezycie bedzie na mszy, tak wesolo. z pewnoscia nie jedna osoba sie wzruszy - slub to duze przezycie nawet dla gosci podczas Nabozenstwa (wspomnien czar dla malzenstw)

Stary 2009-04-08, 12:37   #3030
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Madziu, 4 ostatnie to dodałam dla Ciebie, fajne są i propozycje z grzywką
te 2 ostatnie zdjecia tez są sliczne. zaraz sobie zapisze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości