|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Cytat:
|
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
Aliisanka i Marta
|
|
|
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
to będzie długa noc
bo z samego rana chyba polecę do apteki sama nie wiem czy jeszcze poczekać? pamięt acie tydzień temu wyszedł negatywny
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję! |
|
|
|
|
#1895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() MartaN23, Tobie też gratuluję! Mam nadzieję,że wiosna zawita w pozostałych brzuszkach
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano nie jest dorosła dla mnie to żyje w świecie fantazji,a teraz ryczy,ze pieniedzy nie ma,bo cos tam u rodzicow ze zdrowiem,przepraszam bardzo,ale powinna dawno na siebie zarabiac,a nie rodzice ja utrzymuja i jej meza,ale chłopak tez nie odpowiedzialny,oni zalozyli firme budowlana i moim zdaniem to jest dobry zarobek,fakt sezon martwy jest,ale teraz juz nie,a tu nie ma pracy no sory jest na pewnoa,le kto nie chce pracować to pewnie nie ma pracy,jak ja bym miala firme to bym nie mogla siedziec w domu,a rodzice zaplaca zus to jest nie odpowiedzialność... Cytat:
tydz temu nie mówg wyjsc za wcześnie było kochana ,ja bym ci radziła,abyś w piatek zatestowła jak cos,ale idz na bete tam bedzie pewność ja na dziś uciekam dobranoc
|
|
#1897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w 6 tygodniu u zarodka można już wyróżnić głowę i ogonek, pojawiają się zawiązki rąk więc na pewno już zobaczysz swoją krewetkę i jej bijące serduszko
Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-04-07 o 21:47 |
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kurde ja jeszcze nie mam @
![]() ![]() jak pisałam popołudniu to był bązowy śluz a teraz jest biały nie wiem co myślec już nawet chciałam kupic test po drodze ale nie było |
|
|
|
#1900 |
|
BAN stały
|
allisanka i marta gratki hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez mialam blada krecha a teraz juz 8 tydzien....czekam ktora nastepna bedzie rzeczywiscie wiosna idzie pelna para ---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- allisanka i marta zapraszam do watku mamusie zimowe litopadowop grudniowe
|
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
hyhy zrobiłam test
![]() kreska nadal nie jest taka ciemna jak ta pierwsza, ale jest, trochę blada ale jest ![]() jadę zaraz z mężem na bete, On musi załatwić coś w pracy więc od razu podjedziemy do przychodni dam znać
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:Cytat:
z samego ranka takie wiadomości no...no aż mi się humorek poprawia bo jak Wam się udaje to zaczynam wierzy ć że mi się też uda zapomniałam się przywitać Edytowane przez ula 87 Czas edycji: 2009-04-08 o 07:06 |
||
|
|
|
#1903 |
|
Wtajemniczenie
|
Uluś! no pewnie że Wam się uda!!!
My wszystkie już nad tym czuwamy, by każdej z Nas się udało ![]() i nie ma zmiłuj! wiecie jakie ja mam teraz obawy, czy aby nie za wcześnie, czy aby powinniśmy już, czy aby na pewno chcę... czy wszystkie bąbelki tak miałyście jak zaszłyście?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
no kochane ja zmykam , jadę do mamy ,jutro wrócę a w międzyczasie na zakupy i do fryzjera i mo że wypad z przyjaciółkami
moje kumpele są spoko, jesteśmy wszystkie"razem" od przeczkola i nawet jak się wyprowadziłam gdzie indziej to nie zrywamy ze sobą kontaktu ,spotykamy się raz na tydzień ![]() wiedzą że sie staramy tylko że one mówią "nie myśl tak", "przestań o tym myśleć" nie mam do nich pretensji, tylko że jak tego nie doświadczysz to nie wiesz co druga osoba czuje ![]() dlatego dobrze że Wy tutaj jesteście , pomagacie mi bardzo...bardzo DZIĘKUJĘ WAM ZA TO a teraz lece... trzymam kciuki za pomyślny rozwój wydarzeń ![]() : kciuki: ... no to do jutra |
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi mozesz podziekowac kroliczkowi wielkanocnemu hyhy tak sie zastanwaiamalam ty np watek od króliczka do mikołaja - 9 miesiecy mozesz zalozyc ![]() gratuluje wszytskim zafaslkowanym widze ze wiosna wam sprzyja a dla nie zafasolkowanych od Nataniele i ode mnie ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
kup test i zrob wieczorem
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo, bardzo dobrze, że druga kreska nigdzie sobie nie poszła. Jak poznacie wynik bety to zobaczysz, że jak zrobisz jeszcze jeden teścik na pamiątkę to druga kreska zarumieni się ze wstydu, że była taka nieśmiała i obie będą pięknę. Martuniu a jak u Ciebie? powtórzyłaś test? trzymam kciuki mocno ![]() Byłam wczoraj na pierwszej z czterech dawek szczepionki przeciw żółtaczce i się ucieszyłam bo lekarka zaproponowała mi przyspieszoną procedurę i kolejne dawki mam za tydzień i potem za dwa a ostatnią za rok w kwietniu. Cieszę się bo po 2 dawce mam isć po skierowanie do szpitala i operacja będzie szybciej niż myślałam. Super To chyba głupie, żeby się cieszyć z operacji???
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
ALISANKO ja nie mam żadnych wątpliwości!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
kochana buziaki!!!!!!!!! Martusia!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!! wiosna przyszła....na próbować do skutku wysyp...tutaj wysyp....cudownie....aż mam łezki w oczach....wszystko przez te hormony.... PS: dziweczynki, już was czytam, ale musiałam najpierw to skomentować , a teraz poczytam rtesztę
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-04-08 o 08:39 |
|
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle nowości ![]() Przede wszystkim Marta i Aliisanka gratulacje!!!! Od razu tu optymizmem i radością powiało ![]() Paulinaizabela zrób test - na razie dobrze to wygląda ![]() Pogoda piękna, nastrój dobry, nawet pracować mi się chce ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim!!! ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Wszystko będzie oki, zobaczysz
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane jesteście
no są dwie kreseczki ale nadal blade więc to chyba jeszcze wcześnie poczekam co będzie dalej może naprawdę będę mamąA tu dla was kochane staraczki |
|
|
|
#1911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
czesc kochane!
ehhsmutno mi bo ja chodze do lekarza i sie badam a on ma cos dla nas zrobic to ciagle zwleka-dlaczego emzczyzni tak bardzo boja sie tego badania Aliiska i Martunia trzymam kciuki i Paulinko za Ciebei tez-zrob test-rozwiejesz watpliwosci !milego dnia kochane
|
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
kochana jabym chyba dała chociaz raz na luz przestała liczyć mierzyć i nakręcać się
może mały urlopik dobrze wam zrobi?Trzymam mocno kciuki i życzę wszystkiego dobrego jak zwylke ślę |
|
|
|
#1914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smutno mi jakos
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
jak fajnie, miło, wiosennie i fasolkowo się zrobiło.. oby tak dalej.. gratuluję dziewczęta!
wczoraj dowiedziałam się, że jeszcze 2 moje "równolatki" są w ciąży.. wychodzą długie zimowe wieczory mam nadzieję, że nam też wyjdą trochę krótsze - wiosenne ![]() chwytam
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam bete, jutro wynik
![]() dziękuję wszystkim ! kochane jesteście Pacierpq, super że udało ! ja miałam normalny przebieg tych szczepień, więc super że Ci się udało szybciej ![]() ![]() ![]() no nic, spadam się malować, bo jedziemy z mężem, do moich rodziców, mamy pogrzeb sąsiada dziś ![]() w ciąży można tylko apap, prawda?
|
|
|
#1917 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() Cytat:
Wczoraj pierwsza nocka w naszym domciu była |
|||
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Aliisanka to czekamy z zapartym tchem na wynik. Będzie piekny i wysoki
Magdulec zazdroszczę domku na odludziu. Nam też się marzy jakaś niewielka chatynka gdzieś na uboczu. Żeby ptaszki śpiewały, było zielono. Pieski kotki, kurki może? Mam nadzieję, że kiedyś zrealizujemy nasze marzenia.
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki
nie mogłam zasnąc w nocy bo ciągle myślę co tam się u mnie dzieje ![]() no i wieczorem znowu zgaga była a dzisiaj mam taki pomarańczowy śluz ale tylko jak się wycieram po siku a normalnie nic nie leci nie wiem może to początek @ zobaczymy jak cały dzień normalnej @ nie będzie to na pewno zrobie test jutro rano...![]() miłego dnia |
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
oj jak tu dziś cicho............
Ja już sama TŻ właśnie wyszedł do pracy mdli mnie jakoś ciężko mi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

sama nie wiem co o tym myśleć, chyba muszę powtórzyć rano...

bo z samego rana chyba polecę do apteki
sama nie wiem
pamięt acie tydzień temu wyszedł negatywny

hihi mozesz podziekowac kroliczkowi wielkanocnemu hyhy 
może mały urlopik dobrze wam zrobi?