![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
To usiądź z nim i powiedz, że ma dzwonić teraz, już, przy Tobie. Inaczej go nie zmusisz a później tylko bedziesz się denerwować, że wszytsko zajęte, bo0 za ciężko było numer wykręcić. Naprawdę uwierz mi podziała. Ja tak zrobiłam w sprawie fotografa, powiedziałam, że ma dzwonić teraz i na drugi dzien mieliśmy podpisaną umowę
![]()
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciężka sprawa... a jakbyś zrobiła tak: on mówi: mamy czas, Ty dzwonisz sama. Zaliczkę fotografowi może dasz radę wysłać przelewem, jeśli nie chcesz jechać sama do Wrocławia. Wiem, że idealnie byłoby razem załatwiać, wybierać, cieszyć się tym, ale jeśli masz się tym wszystkim frustrować to dla świętego spokoju ja bym zajęła się tym sama.. jesteśmy tu wszystkie z Tobą, pamiętaj ![]()
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak obce osoby bardziej się martwią, TZ ma to w gdzieś i się nie martwi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
![]() wiecie pewnie takie myśli mnie nachodzą bo jestem na niego zła, ale coraz więcej rzeczy mnie w nim wkurza i zastanawiam się czy jest sens... ![]() gdybym sama gdzieś zadzwoniła, to by dopiero była afera na pół wiochy
#247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co mi się nie chce już z nim gadać jeszcze przed chwila nawiedzony sąsiad pukał do drzwi, ale nie otworzyłam....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
stresuję się,chociaż wiem,że nie powinnam ale jednak...teście są super i jakoś nie mam się czego bać ani nic a i tak ![]() czemu była by afera jakbyś sama zadzwoniła? ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła gdzie trzeba jeszcze,pozałatwiała, popisała na kartce co załatwione i pokazała kartkę TŻ towi. Może Ci tego nie powie ale na pewno będzie mu głupio,że nie potrafi sam niczym się zająć i wszystko musisz robić za niego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Szanko jemu nie jest głupio to nie ten typ człowieka
idę kupić mamie krem do apteki
#251 |
Rozeznanie
|
konieczna rozmowa, moim zdaniem również. choćby miała być straszna kłótnia i nie wiem, co. jeśli On informuje na prawo i lewo, że ślub w przyszłym roku, to niech lepiej się postara. coś sam zorganizuje. zadzwoń przy Nim, jak radzą dziewczyny.
powiedz mu, aby się zorientował i wykonał kilka telefonów, czy Wasz wymarzony termin jest wciąż wolny na 2010. Może jak się sam przekona, że już ma nóż na gardle, to coś go ruszy. mój P. również początkowo myślał, że mając 1,5 roku do ślubu, spokojnie można poczekać z załatwianiem sal, foto, zespołu... ja dzwoniłam, pytałam i mówiłam mu, że Nasz termin powoli przestaje być realny, bo b. dużo ludzi pyta, dzwoni, rezerwuje. P. również dzwonił, okazywało się, że rzeczywiście nie jest tak, że mogę wybierać, co chcemy, tlyko niedługo to, co zostało. tym sposobem załatwiliśmy wszystko w miarę spokojnie i wspólnie. myślę, że Twój Narzeczony po prostu nie zmierzył się na własnej skórze, realnie z trudem znalezienia i organizacji wszystkiego, stąd jego postawa. Powiedz mu, że nie tkniesz palcem w kwestiach weselnych, jeśli on się nie zaangażuje. Lepiej żeby kłótnia wybuchła teraz z takiego powodu, niż po ślubie, bo TY będziesz wszystkim obarczana. ŚCISKAM MOCNO I 3MAM KCIUKI!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
wiecie co on jest niereformowalny.....bo sam zarezerwował salę i po tygodniu od tego dzwoniła pani z restauracji czy jest aktualna rezerwacja bo jakaś para jest chętna
![]()
#254 |
Zadomowienie
|
dlatego ja bym na Niego nie czekała aż zadzwoni skoro sama widzisz,że On tak to wszystko przyjmuje.Kasieńko zadzwoń sama,bez stresów,nerwów,kłótni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
w sumie to masz rację-możesz się tak właśnie czuć skoro On ma taki olewczy stosunek do ślubu,do załatwiania wszystkiego co z nim i weselem związane. Usiądźcie i pogadajcie sobie tak na spokojnie o tym i powiedz mu jak się czujesz teraz gdy On się tak zachowuje a przecież naprawdę terminy gonią i już zaraz może Wasz być zajęty,sala to nie wszystko,jeszcze trzeba zgrać fotografa,kamerzystę,orki estrę. Mnie to się jednak wydaje,że On ślub chce tylko te załatwianie mu poprostu nie lezy,jest takim typem człowieka,który w takiech sprawach nie potrafi się odnaleźć i zamiast Ci to na spokojnie powiedzieć to woli mówić,że jest jeszcze czas itd,bo to by może wg Niego w jakiś sposób ugodzio w jego dumę(faceci mają dziwne pojęcie dumy męskiej)
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
u Was też pogoda jest taka piękna? u mnie jest ciepluśko jak w lecie
![]() ![]()
#258 |
Zadomowienie
|
Kasiu no ale moment przecież to jest WASZ ślub a nie tylko Twój
![]() ![]() Może chodzi o kasę, może o wiarę że jest jeszcze czas...nie wiem. Ale może i lepsza byłaby kłótnia (w sensie wymiana zdań ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym nic nie załatwiała w takiej sytuacji jeśli TŻ by się w ogóle nie angażował ![]()
#259 |
Zakorzenienie
|
a ja mam od teraz wszystko w
![]()
#260 |
Zadomowienie
|
Kasia ale może powiedz mu to? Powiedz, że skoro się nie angażuje to Ty też przestajesz i z chęcią zajmiesz się organizacją wszystkiego JEŚLI ZACZNIECIE TO ROBIĆ RAZEM
![]()
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba mam alergie na cytrusy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Quillaja na niego własnie nic nie działa, więc tutaj Wam się żalę podoba mi się ta piosenka w radio leciała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Gq4C07xzEBw
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-08 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
helloo
![]() ja caly tydzien zasówam w pracy ale co tam , fajnie jest to mogę chodzic ![]() a teraz ciekawostka przyrodnicza ![]() po pracy ja z koleżanką i kolegą pojechaliśmy do supermarketu sportowego bo chciałysmy przymierzć rolki i się przejchać po sklepie ![]() On: (z krzykiem) gdzie są wasi rodzice Ja nic się nie odzywam bo myślę, że to nie do mnie On: Gdzie są wasi rodzice Ja: ![]() On: tak, gdzie są rodzice Ja: A po co panu moi rodzice? On: Bo jeżdzić można tylko z opiekunami, są czy nie ma rodzicow? Ja: A może być mąż? ![]() ![]() On: ![]() Ja: ale ja mam 24 lata? On: a koleżanka? JA: ![]() ![]() On: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no myslalam, ze padne tam. A z tego co mi mówił kolega to tam od 16 lat mozna samemu jeżdzić, czyli ja wyglądam na 14/15 ![]() ![]() ![]() a ja w Uk w pracy zdawalam egzamin na operatora wózków widlowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Ale jak to jest, rozmawiacie ze sobą o ślubie? Planujecie wszystko tylko nie rezerwujecie tak?
Chodzi tylko o to, że on nie ma jeszcze pracy czy uważa też że jest czas na wszystko? Wydaje mi się, że możesz załatwiać ale tylko wtedy kiedy obydwoje tak zdecydujecie, inaczej to nie ma sensu. A ten tekst znajdź sobie innego to już przegięcie ![]() Kasia kiedy się widzisz z TŻ? Zaraz tu coś wymyślimy, tylko spokojnie ![]() Onaella dobre! Wymiatasz ![]() ![]()
Dominiczka jest już z nami ![]() 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-04-08 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
eh ten TŻ
![]() ![]() b. fajna piosenka ![]() ![]() ale gorąc!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
niebawem
![]() pewnie, że gadamy o ślubie ![]() ![]() ![]() ![]()
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Was jest tym poważniejsza sprawa, bo chcecie jedną konkretną datę i szkoda byłoby żeby Wam "przepadła". Więc co działa na Twojego TŻ? ![]() ![]() Szanuś ja jeszcze nie wiem jakie placuszki będą na te święta ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
u mnie sernik, wafel z mleka w proszku
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.