Żony doskonałe PM2008 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 13:36   #451
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

No to ja się pojawiam
Norma na dzień dzisiejszy już wykonana więc teraz czas na małe obijanko

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 16:29   #452
paulinaizabela
Zakorzenienie

A co tu takie pustki?????????

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

1- łahahahahahhahaa
czyli jednak tak myślałas? zemrę za chwilę
2- to zacieszam, że focha nie ma buzi stokrotko

Dziś na mnie mówią "PANI WIOSNA" w pracy
Mam zieloną <coś a'la> sukienkę i zielone rajtki i oko na zielono
zrobione. Taka nieco... monotematyczna dziś jezdem
I w końcu dziś zafarbuję moję mega odrosty
Po raz drugi będzie to... ta daaaaaaaaaaaam: głęboka śliwka z Garniera
focha nie ma

Zielono Ci

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

ja od rana zdycham, @ przyszła i najchętniej bym się położyla i wstała za 5 dni
miłego dnia i może do potem
do mnie też dzisiaj @ przylazła brzuchol boli
dolina.... już mi się 3 dni spóżniałą małpa jedna i myślałam że może dzidziolek będzie a tu nie... w sumie ostatnio się jeszcze aż tak nie staraliśmy bo się leczyłąm ale te spóźnienie dało mi małą nadzieję...ehh co ma być to będzie
Stary 2009-04-08, 16:53   #453
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Jak tam nerwy ukojone już? Mam nadzieje, że żadne z Twoich dzieciaków nie ucierpiało wczoraj
dziś już lepiej ale jeszcze Męża nie ma więc wszystko się może zmienić

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kochane mam dla Was wiadomość od Malutkiej

30 minut po północy urodziła synka
o jaaaaaaaaaaa!!!!!! Od rana dziś o Nich myslałam, a tu Dawidek był już na świecie Malutka wracaj szybko do formy i całuski dla synka

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dzastuś z moich obserwacji wynika, że jak tylko się robi ciepło dzieciaki w przedszkolu wariują, od marca - kwietnia się zazwyczaj zaczyna wrrr
ojjj... masz rację
dziś nam trzylatka taką awanture urządziła, że normlanie zabawki i krzesła fruwały byłam w szoku

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Dzasti ja to i tak Cię podziwiam, że z dziećmi pracujesz. Gdybym popracowała tak przez tydzień to z całą pewnością nie chciałabym mieć dzieci w ogóle

Dzięki dziewczyny. Fajnie, że się Wam podoba. Wczoraj jeździłam i muszę się trochę przestawić bo do tej pory dieselkiem jeździłam i w ogóle muszę się przyzwyczaić
ad1. ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dzieci to istne "szatany", tylko dla niepoznaki wcielone w ciała dzieci ale teorie walnęłam
ad2. do każdego auta trzeba się przyzwyczaić oby dobrze się prowadził

Cytat:
Ja w poniedziałek zakupiłam cudowne <wg mnie> butki w Venezii za jedyne 199 zł. Znaczy się mąż zakupił
Czarne bo czarne- ale jakie wygodneeeeeeeeeeeee
Wiem wiem... pewnie chcecie fotke...
Jak znajdę chwilkę to pstryknę
Aaaaaaaaaaaa i na 100% nie uwierzycie, że są wygodne jak zobaczycie fotkę.

Kurka wodna- odpisuję Wam od jakichś 3 godzin i skończyć pisać nie mogę bo ciągle mi w tej pracy zawracają
Czy oni nie widzą, że ja muszę wizażować????????????
Bezczelność
ad1. przecież normalne jest, że trza cyknąć fotencje i nam pokazać
ad2.

Cytat:
bidulko... ja marzęęęę <po raz drugi w moim życiu- 1 raz byl przed ślubem> o tym żeby już dostac @!!!
Mój PMS poraża na odległość 50 km!!!
Nie można mnie znieść dosłownie Sama się znieść nie mogę

Dziś na mnie mówią "PANI WIOSNA" w pracy
Mam zieloną <coś a'la> sukienkę i zielone rajtki i oko na zielono
zrobione. Taka nieco... monotematyczna dziś jezdem
Po raz drugi będzie to... ta daaaaaaaaaaaam: głęboka śliwka z Garniera
ad1. wiem coś na ten temat
ad2. ja bym Cię nazwała ogórasem
ad3. jak mi się podobają takie ciemne kolorki ale niestety mi jest lepiej w jasnych wlosach

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:05   #454
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
dolina.... już mi się 3 dni spóżniałą małpa jedna i myślałam że może dzidziolek będzie a tu nie... w sumie ostatnio się jeszcze aż tak nie staraliśmy bo się leczyłąm ale te spóźnienie dało mi małą nadzieję...ehh co ma być to będzie
na bolący brzusio i to trzeba jakby co mocno sie starac jak cosik ma być
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to ja się pojawiam
Norma na dzień dzisiejszy już wykonana więc teraz czas na małe obijanko
Cos nie bardzo to Twoje obijanko bo nic nie piszesz
Własnie sobie przypomniałam - to nie w ten weekend co minął rodzice twojego przyszłego psiaka mieli mieć randkę ? Jak poszło ?
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:15   #455
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
na bolący brzusio i to trzeba jakby co mocno sie starac jak cosik ma być
dzięki
no będę atakować męża
Stary 2009-04-08, 17:49   #456
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hej Żabusie...
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
takie zakupy zazwyczaj są najlepsze
dobre
ale my tu lubimy chwalipiętów
i lubimy oglądać nowe nabytki
i większość z nas to uzależnione wizazomaniaczki

Sukienka superaśna
dzasta Ty mnie kusisz....zobacz co narobiłaś...==> >
znowu żabolinek...

bluzik.jpg
Cytat:
izka - ciekawa bardzo ta tuniczka tylko wolałabym fotkę zwykłą w całości na tobie bo ja taką słabą wyobraźnię mam
Ciociu Aniu to trzeba by męża w domu, bo teściowej nie będę pozować...bo pomyśli, że świrka mam... A mąż wraca ostatnio późno..
Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Witam Was
Bardzo dawno mnie nie było, ale o tym moze opowiem pozniej.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
no to trzymam bardzo mocno
sliczna bluzeczka
To sukienka jest!

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej. Mam chwilkę to napiszę i spadam dalej do robotki
Fajowy, do spódnicy ołówkowej superaśny
To już z tym dołem jest...sukienka taka

Cytat:
wczyna jak dla mnie w talencie ma
Jak to nie ma???

Ja w poniedziałek zakupiłam cudowne <wg mnie> butki w Venezii za jedyne 199 zł. Znaczy się mąż zakupił
Czarne bo czarne- ale jakie wygodneeeeeeeeeeeee
Wiem wiem... pewnie chcecie fotke...
Jak znajdę chwilkę to pstryknę
Aaaaaaaaaaaa i na 100% nie uwierzycie, że są wygodne jak zobaczycie fotkę.
Bluzeczka 1 superowa
A ta sportowa taka śmiechowa. Tyle , że ja takich nie noszę

aaaaaaaaaaaaaa i przypominam Ci, że chrupałaś PALUSZKI!
Oczywiście, że fociak kcemy...
Ahhh te paluszki...

Cytat:
ja od rana zdycham, @ przyszła i najchętniej bym się położyla i wstała za 5 dni
Cytat:

miłego dnia i może do potem
A grzejesz brzusio, czy tabletusie same?
Cytat:
Pokażesz się pofarbowana?
Cytat:
Cytat:
dzidzia się marzy?? ....fajniusio...
Ja uwielbiam mojego K. jak na dzieci ma uciechę...byliśy w sklepie "firanowym" i przed nami była pani z małą dziewusią, co chwilę mi przez ramie mówił...oo zobacz zobacz jakie rączki...od jakiś 2 lat tak mu się zrobiło...to cheba się nazywa instynkt tatusiowy...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-08 o 17:52
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:37   #457
monai
Rozeznanie

GG do monai

hej ;*

...zmęczona jestem... niby lubię na 8 do pracvy, bo tyle dnia mam po pracy, ale kurcze w środę już wymiękam z niewyspania

ale ja nie o tym chciałam...

Malutka ;* dla Ciebie i Maluszka wracaj szybciutko do formy i do nas tutaj

no
jeszcze chciałam coś tam napisać na inne tematy które poczytałam i wczoraj i dzisiaj ale wybaczci idę spać wyprałam dywaniki z łazienki i przedpokoju, zrobiłam zakupy, wcięłam jakieś żarełko i muszę poleżeć moment bo mnie te moje pokrzywione plecy po zakupach napie....* bolą znaczy

Izka super kolejny żabot - ej ie przesadzaj tak bo to ja miałam kupować ten żabot ;p teraz Ci zazdraszczam

Kasieńka jak będziesz pstrykać fotki super butków to ja chce też fotkę Pani Wiosny zobaczyć

to ja na razie znikam jeszcze do Was dzisiaj zajrzę
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:37   #458
kotekk81
Zakorzenienie

dzien dobry w ten cudowny dzien

humorek swietny mi dopisuje od rana, pogoda letnia, szefowej w pracy nie bylo i za niedlugo zbieramy sie na urodzinki do kolezanki

tak straszliwie trzymalam dzis kciuki za Malutka i Dawidka ze nawet kolezance powiedzialam ze nie moge za duzo dzis pracowac bo mam rozkaz do wykonania tzw. misje a tu sie okazalo ze Dzidziolek juz na swiecie no to teraz moge juz gratulowac

GRATULEJSZYN MALUTKA

no dobra dzis mam dobry dzien wiec sie chyba odwaze...
nooo booo chcialam sie Was poradzic cosik bo krotko mowiac znudzilam sie sobie i zmian natychmiast potrzebuje (nawet cala garderobe zmienie, powiem malzowi ze PMki mi kazaly i juz ). Wiec chcialabym zebyscie mi doradzily w co sie ubierac (wiecie jak wygladam ), co zrobic z wlosami (za 3 tyg lece do Polski na slub wiec przed slubem chcialabym se walnac kolor - ale nie wiem co i jak , a w sierpniu wracamy na stale i chce sie obciachac - i znowu nie wiem co i jak)..aaa no i jaki makijaz (kolory i wogole ) no i dodatki jakie w sensie kolczyki, korale, bransolety itd bo tu w UK jest tego multum za grosze i chcialabym cos pokupowac

jejuuusku jaki mi poemat wyszedl mam nadzieje ze doczytacie do konca i nie posniecie i pomozecie pliisss no bo kto mi pomoze jak nie WY

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-04-08 o 18:41
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:43   #459
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Cos nie bardzo to Twoje obijanko bo nic nie piszesz
Własnie sobie przypomniałam - to nie w ten weekend co minął rodzice twojego przyszłego psiaka mieli mieć randkę ? Jak poszło ?
a no bo nic nie pisałyście to co, miałam sama ze sobą gadać jak kotek?

Randka była, w poprzedni weekend Pierwsze spotkanko. Przyszli mamusia i tatuś baaaaardzo przypadli sobie do gustu, na koniec nawet sobie całuski dawali a teraz suczka ma co i rusz robione badania na poziom progesteronu co by dokładną datę krycia wyznaczyć No i siedzę i niecierpliwie czekam na dalsze wieści

Stary 2009-04-08, 18:51   #460
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
jeszcze chciałam coś tam napisać na inne tematy które poczytałam i wczoraj i dzisiaj ale wybaczci idę spać wyprałam dywaniki z łazienki i przedpokoju, zrobiłam zakupy, wcięłam jakieś żarełko i muszę poleżeć moment bo mnie te moje pokrzywione plecy po zakupach napie....* bolą znaczy
Izka super kolejny żabot - ej ie przesadzaj tak bo to ja miałam kupować ten żabot ;p teraz Ci zazdraszczam
Kasieńka jak będziesz pstrykać fotki super butków to ja chce też fotkę Pani Wiosny zobaczyć
Jak Cię napier...znaczy bolą...to się masaż należy..taki wiesz męzulowy...
A ja też bym zobaczyła Panią wiosnę...
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo booo chcialam sie Was poradzic cosik bo krotko mowiac znudzilam sie sobie i zmian natychmiast potrzebuje (nawet cala garderobe zmienie, powiem malzowi ze PMki mi kazaly i juz ). Wiec chcialabym zebyscie mi doradzily w co sie ubierac (wiecie jak wygladam ), co zrobic z wlosami (za 3 tyg lece do Polski na slub wiec przed slubem chcialabym se walnac kolor - ale nie wiem co i jak a w sierpniu wracamy na stale i chce sie obciachac - i znowu nie wiem co i jak)..aaa no i jaki makijaz (kolory i wogole ) no i dodatki jakie w sensie kolczyki, korale, bransolety itd bo tu w UK jest tego multum za grosze i chcialabym cos pokupowac

jejuuusku jaki mi poemat wyszedl mam nadzieje ze doczytacie do konca i nie posniecie i pomozecie pliisss no bo kto mi pomoze jak nie WY
Oczywiście, że doczytujemy, jak ważna sprawa, to tym bardziej...wiec ja to chcę zebyś wstawiła tu do nas fotki jakieś...całej Ciebie...i buźki z bliska....żebyśmy miały na bierząca widok...to wtedy można działać...
i moge podsunąć myśl, że kasienka jest dobra w te klocki....
Stary 2009-04-08, 18:52   #461
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
[B][COLOR=teal]
znowu żabolinek...[/LEFT]

Załącznik 2173538
faaaaajna

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
to ja na razie znikam jeszcze do Was dzisiaj zajrzę
to miłego odpoczynku i do później

Cytat:

nooo booo chcialam sie Was poradzic cosik bo krotko mowiac znudzilam sie sobie i zmian natychmiast potrzebuje (nawet cala garderobe zmienie, powiem malzowi ze PMki mi kazaly i juz ). Wiec chcialabym zebyscie mi doradzily w co sie ubierac (wiecie jak wygladam ), co zrobic z wlosami (za 3 tyg lece do Polski na slub wiec przed slubem chcialabym se walnac kolor - ale nie wiem co i jak , a w sierpniu wracamy na stale i chce sie obciachac - i znowu nie wiem co i jak)..aaa no i jaki makijaz (kolory i wogole ) no i dodatki jakie w sensie kolczyki, korale, bransolety itd bo tu w UK jest tego multum za grosze i chcialabym cos pokupowac

właśnie w uk i irl wszystkiego pełno i tanio także musisz się obkupić przed wyjazdem bierz wszystko jak leci co tylko Ci się podoba bo w pl drożyzna - ja bym tak zrobiła jakbnym zjeżdżała na stałe
kurczę nie wiem co doradzić bo nie wiem co lubisz najlepiej mieć wszystkiego po trochu potem można kombinować
ale poradziłam
Stary 2009-04-08, 19:00   #462
kotekk81
Zakorzenienie

a myslalam ze fotki na nk wystarcza jak nie to cos sie pstryknie i wstawi...interesuje mnie zmiana "wizerunku" na moze bardziej elegancki, moze lekka "sportowa" elegancja tak na lato uuuu no to Wam podpowiedzialam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 19:22   #463
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
znowu żabolinek...

Ciociu Aniu to trzeba by męża w domu, bo teściowej nie będę pozować...bo pomyśli, że świrka mam... A mąż wraca ostatnio późno..

Ja uwielbiam mojego K. jak na dzieci ma uciechę...byliśy w sklepie "firanowym" i przed nami była pani z małą dziewusią, co chwilę mi przez ramie mówił...oo zobacz zobacz jakie rączki...od jakiś 2 lat tak mu się zrobiło...to cheba się nazywa instynkt tatusiowy...
Ad 1 Ta bluzia zdecydowanie bardziej mi się podoba Boska Super dekolcik, no i jeszcze można odpiąć górne guziczki i juz będzie taki seks zupełny

Ad 2 A samowyzwalacza to nie ma ?

Ad 3 No inaczej tego ująć nie można A jak tam Twoje instynkty? Żeby tak nie wyszło, że się wam rozminęły z mężem
Cytat:

No to nam kochana poważną sprawę przedstawiłaś Od razu otworzyłam sobie Twoją galeryję na nk żeby podejść do sprawy profesjonalnie tylko że w sumie za bardzo nie masz tam takiego zdjęcia żebyś była cała, solo i w pełnej krasie
Tak na szybko to mogę powiedzieć co do buzi - bardzo ci pasuje jak masz fryzurkę z całkiem prostych włosków z przedziałkiem bardzo z boku i z grzywką spadającą na oko. To bardzo wyszczupla Twoją twarz Widziałabym twoje włoski w jakimś ciepłym odcieniu brązu ale nie za ciemnym Ponadto masz bardzo ładne oczy i powinnaś je zdecydowanie bardziej podkreślać - nie bój się koloru
Co do ciuszków to nie wiem jaką garderobę posiadasz Napewno powinnaś zainwestować w bluzki z głębokim dekoltem najlepiej w szpic żeby wysmuklały szyję a eksponowały biuścik Tyle mi tak na szybko wpadło do głowy

Cytat:
Randka była, w poprzedni weekend Pierwsze spotkanko. Przyszli mamusia i tatuś baaaaardzo przypadli sobie do gustu, na koniec nawet sobie całuski dawali a teraz suczka ma co i rusz robione badania na poziom progesteronu co by dokładną datę krycia wyznaczyć No i siedzę i niecierpliwie czekam na dalsze wieści
No to super że kochankowie się zaakceptowali Jak to się mówi - to już połowa sukcesu I daj znać jak juz dojdzie do "właściwego" spotkania
Stary 2009-04-08, 19:27   #464
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

No to super że kochankowie się zaakceptowali Jak to się mówi - to już połowa sukcesu I daj znać jak juz dojdzie do "właściwego" spotkania
a no jasne że dam znać Sama czekam na info jak na szpilkach

Stary 2009-04-08, 19:34   #465
mooonik
Zakorzenienie

Hej ho! Hej ho!
ale się u nas zachmurzyło jakby na jakaś burze, mam nadzieje ze nic nie będzie bo się boje okropnie burz i zawsze sie chowam po koldre

Cytat:
1- łączę się w bólu
2- fajnie że się staracie tudzież będziecie starać o dzidziusia, trzymam kciuki zatem

Cytat:
znowu żabolinek...
[left]

A grzejesz brzusio, czy tabletusie same?

dzidzia się marzy?? ....fajniusio...

żabolinek bardzo fajny w wiosennym kolorze ,
a co do brzusia chciałabym, żeby tylko on był problemem, niestety przy okazji boli mnie też głowa, piersi, mięśnie i jest mi niedobrze, więc bez ketonalu i rumianku się nie obędzie
a co do instynktu tatusiowego to mój też tak ma: popatrz jakie ma małe rączki, a jakie paluszki a jakie stópki i tak na każdym kroku

Monai na bolące plecki najlepszy masażyk
Kotek ja sie nie znam na takich rzeczach ale pewni dziewczyny coś wymyślą
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 19:35   #466
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Ad 1 Ta bluzia zdecydowanie bardziej mi się podoba Boska Super dekolcik, no i jeszcze można odpiąć górne guziczki i juz będzie taki seks zupełny
Ad 2 A samowyzwalacza to nie ma ?
Ad 3 No inaczej tego ująć nie można A jak tam Twoje instynkty? Żeby tak nie wyszło, że się wam rozminęły z mężem
Seks zupełny....o Ty robaszku zboczusiowy...ogólnie nie mam w swojej garderobie takich dekoldów, ale ta jakos tak wyjatkowo...
2Ale ze mnie bystrzak....zupenie mi wyszło z głowy...
no dobra...przyznam sie..
wykorzystałam tygodniowy limit chwalenia...

O rozmijaniu nie ma mowy...bo ja uwielbiam patrzeć jak on sie zachwyca, a sobie myślę po cichu jakby to fajnie było....
Tak wiem, to powinnam działać, a nie myśleć...jeszcze troszkę, "momencik"
Cytat:
a myslalam ze fotki na nk wystarcza jak nie to cos sie pstryknie i wstawi...interesuje mnie zmiana "wizerunku" na moze bardziej elegancki, moze lekka "sportowa" elegancja tak na lato uuuu no to Wam podpowiedzialam
No to idę na nk...
Ale fajnie byłoby obejrzeć nowsiejsze foty...
Stary 2009-04-08, 19:40   #467
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
1- łączę się w bólu
2- fajnie że się staracie tudzież będziecie starać o dzidziusia, trzymam kciuki zatem
dzięki

laski oglądacie dzisiaj YCD??
ja najbardziej lubię te odcinki na żywo także na pewno będę przed tv i z wizażem na kolanach
Stary 2009-04-08, 19:47   #468
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

ja najbardziej lubię te odcinki na żywo także na pewno będę przed tv i z wizażem na kolanach
ja to obowiązkowo zasiadam przed tv na YCD

Stary 2009-04-08, 19:50   #469
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Hej ho! Hej ho!
ale się u nas zachmurzyło jakby na jakaś burze, mam nadzieje ze nic nie będzie bo się boje okropnie burz i zawsze sie chowam po koldre

żabolinek bardzo fajny w wiosennym kolorze ,
a co do brzusia chciałabym, żeby tylko on był problemem, niestety przy okazji boli mnie też głowa, piersi, mięśnie i jest mi niedobrze, więc bez ketonalu i rumianku się nie obędzie
a co do instynktu tatusiowego to mój też tak ma: popatrz jakie ma małe rączki, a jakie paluszki a jakie stópki i tak na każdym kroku
A ja sie nie boję burz.... Tfu tfu...żeby mnie piorunek nie trąbnął..
A też u nas pochmurzasto się zrobiło i cos nawet burknęło...

Ojjj to ja też nie raz tak mam, ostatnio tak mi niedobrze było, ze w szoku była i osłabienie konretne, ze poszłam do łazienki, to nie wiedziałam jak wrócić, bo mi się na zemdlenie zbierało...a brzuch rozsadzic chciało....ble. Także rozumiem Cię doskonale....trzymaj się ciepło...

Słodkie takie obserwacje męża...
Cytat:
Może ja....
Stary 2009-04-08, 19:57   #470
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
ja to obowiązkowo zasiadam przed tv na YCD

Cytat:

Może ja....
no to super
ja nie wiem czy zdążę na początek, bo po pracy jeszcze muszę skoczyć to koleżankik po avon ale postaram się być jak najszybciej
Stary 2009-04-08, 20:03   #471
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a no jasne że dam znać Sama czekam na info jak na szpilkach

Cytat:
Seks zupełny....o Ty robaszku zboczusiowy...ogólnie nie mam w swojej garderobie takich dekoldów, ale ta jakos tak wyjatkowo...
Nie no tak słodko to jeszcze nikt na mnie nie mówił
Cytat:
Ja będę na pewno Tylko nie z wizażem na kolanach bo mój komp z monitorem za dużo ważą
Stary 2009-04-08, 20:06   #472
agunia82
Zakorzenienie

no a mnie chyba nie będzie, bo brat zadzwonił, że będzie u mnie za godzinę. Ciekawe co to go tutaj w te okolice przywiało

Stary 2009-04-08, 20:21   #473
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
no a mnie chyba nie będzie, bo brat zadzwonił, że będzie u mnie za godzinę. Ciekawe co to go tutaj w te okolice przywiało
może przywiezie Ci fotki z sesji
Stary 2009-04-08, 20:22   #474
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie agunia - zobaczymy zdjęcia
Stary 2009-04-08, 20:22   #475
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
wątpię Mówił, że jeśli już to po świętach. A on teraz w Warszawie chyba był więc raczej nie miał kiedy ich wywołać

Stary 2009-04-08, 20:36   #476
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cześc
Sms Malutkiej "hej tu malutka,czuję się dobrze,siedzę i jutro odwiedzę synka,maluch oddycha sam i leży w cieplarce"
Pozdrawiam ciotki
Stary 2009-04-08, 20:38   #477
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie dziewczeta.... Dopiero teraz moglam do was zajrzec

Zaczne od spoznionych zyczen dla naszej wczorajszej Jubilatki. Kinia i ode mnie garsc slonecznych zyczen....

Szczypta iskry w oku,
miarka wspolnych zainteresowan
Łyżka zdrowego rozsądku,
cale opakowanie zyczliwosci
Szczypta logiki,
Łyżka intuicji,
szklanka zachety zmieszanej ze wsparciem
Szczypta dobrego stylu,
Łyżka współczucia.
lyzka zrozumienia
troche kompromisu
sztuka przebaczenia
szczerosc rozpuszczona w godzinach wspolnych rozmow
szczypta malych niespodzianek
komplementy

Wszystko wymieszac zaprawiajac goraca wiara w Boga, dodać ząbek nadziei. Połączyć dobrze ze szczyptą smutku i szklanką radości. Dodać wiadro miłości i mieszać dobrze wiele lat. Trzymać z dala od ognia i nie gotować. Dodać do tego dwie dusze: piękne, troskliwe i pełne ciepła. Podawać, gdy gotowe przelewajac do czystego serca.
Niby prosty przepis a jakze duzo z nim problemow. Zycze Ci abys ten zaczyn przyjazni, ktory posiadasz rozdawala wszystkim dookola aby kazdy mogl z niego skorzystac i ofiarowac go dalej.

Malutka !!!! Gratuluje!!! Niech Wam chlopak zdrowo rosnie i bedzie duma

Kasienko Ty to zawsze cos upolujesz. Mnie moj maz tez dzis wysylal na miasto ale jam dzis u fryzjera siedziala 3 godz wiec na miasto juz czasu nie bylo. Po drugie wczoraj zamowilam bluzeczke u krawcowej i przy okazji zamowilam sobie zielone buciki na koturnach.

Kotek widze ze dziewczeta juz Ci pomagaja. Ja to tam zawsze kupuje to co mi w oko wpadnie, a potem mysle do czego mi to pasuje.

Izka bluzka zolta jest super, pomine ten zabot, ktory w ogole mi nie pasuje . Bede miec podobny dekoldzik w mojej bluzcze tylko ciut szerszy

DZis mialam taki bol glowy, ze dopiero teraz tabletka przeciwbolowa go zniwelowalam. Ale normlanie ostatnio juz mnie tak glowa nie bolala. Nic nie pomoglo, ani slodkie, ani kawa, jedzenie mi sie wracalo, mdlilo mnie a mozg mi chcialo rozszadzic. Po fryzjerze myslelam ze wezme tablete a tu zonk w domu moich tabletek niet. Bo ja oczywiscie moge tylko jeden rodzaj brac. Wiec musialam poczekac az znajoma mojej mamy kupi mi przyu okazji w aptece. I na cale szczescie znow wrocilam do zycia

No i przy okazji chwalenia sie wklejam zdjecia moich przyszlych bucikow - to te zielone
a zdjecie od fryzjera dostaniecie za chwile jak sie resetne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1006360_a_600_cz.jpg (62,0 KB, 16 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:44   #478
soffera
Zadomowienie

Cytat:
wątpię Mówił, że jeśli już to po świętach. A on teraz w Warszawie chyba był więc raczej nie miał kiedy ich wywołać
Ech braciszek, mamy czekac az do po świat?!?!?! WRRR

Dagus co tam u Ciebie? jakoś siedzisz cichutko...... Moze nowe fotki psinki robisz dla nas?!

Jakoś mnie ostatnio YCD znudził.... eliminacyjne praktycznie minełam, nie wiem czyc dzis zobacze....

A wlasnie od jutra mam wolne hi hi hi Chociaz we wtorek jade do szefowej i chyba bede miala w ogole "wolne"....

P.S Daget ile to cudo ma cm?!?! Ze zdjecia jakby 20! Co do bólu głowy ostatnio mąż miał napady wielkiej migreny, jemu się skonczyly, teraz ja mam to samo - najbardziej w skroniach

Izka fajny kolor bluzki taki cytrynowy.

Izusia dzieki za wiesci.... Malutka pewnie się nie moze doczekac az pojdzie do synka

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-04-08 o 20:50
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:50   #479
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ech braciszek, mamy czekac az do po świat?!?!?! WRRR
artysta po prostu, hihi Oj ja sama jestem ciekawa efektów, ale przy nim już nauczyłam się cierpliwości

Stary 2009-04-08, 20:52   #480
soffera
Zadomowienie

Cytat:
artysta po prostu, hihi Oj ja sama jestem ciekawa efektów, ale przy nim już nauczyłam się cierpliwości
Oby nie taki "artysta" jak kuzyn mojego męża - fotograf, zalega nam ze zdjeciami od slubu czyli ponad pol roku, pomijam fakt dzwonienia, proszenia o wyslanie poczta czy nawet pofatygowanie sie do Wroclawia i nic!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości