|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
No to ja się pojawiam
![]() Norma na dzień dzisiejszy już wykonana więc teraz czas na małe obijanko
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co tu takie pustki?????????
Cytat:
Zielono Ci ![]() Cytat:
brzuchol boli dolina.... już mi się 3 dni spóżniałą małpa jedna i myślałam że może dzidziolek będzie a tu nie... w sumie ostatnio się jeszcze aż tak nie staraliśmy bo się leczyłąm ale te spóźnienie dało mi małą nadzieję...ehh co ma być to będzie
|
||
|
|
|
#453 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeszcze Męża nie ma więc wszystko się może zmienić Cytat:
Cytat:
dziś nam trzylatka taką awanture urządziła, że normlanie zabawki i krzesła fruwały byłam w szoku Cytat:
ad2. do każdego auta trzeba się przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() ad2. Cytat:
![]() ad2. ja bym Cię nazwała ogórasem ![]() ad3. jak mi się podobają takie ciemne kolorki ale niestety mi jest lepiej w jasnych wlosach
|
|
|
#454 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to trzeba jakby co mocno sie starac jak cosik ma być ![]() Cytat:
Własnie sobie przypomniałam - to nie w ten weekend co minął rodzice twojego przyszłego psiaka mieli mieć randkę ? Jak poszło ?
|
||
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no będę atakować męża
|
|
|
|
|
#456 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej Żabusie...
________________ Malukta gratuluję mocniuchno! Czekamy na Was!!! Agatko ![]() Cytat:
dzasta Ty mnie kusisz....zobacz co narobiłaś... ==> > znowu żabolinek...bluzik.jpg Cytat:
A mąż wraca ostatnio późno..![]() To sukienka jest! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście, że fociak kcemy... ![]() A grzejesz brzusio, czy tabletusie same?Pokażesz się pofarbowana? ![]() Cytat:
dzidzia się marzy?? ....fajniusio...
Ja uwielbiam mojego K. jak na dzieci ma uciechę...byliśy w sklepie "firanowym" i przed nami była pani z małą dziewusią, co chwilę mi przez ramie mówił...oo zobacz zobacz jakie rączki...od jakiś 2 lat tak mu się zrobiło...to cheba się nazywa instynkt tatusiowy... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-08 o 17:52 |
|||||
|
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
hej ;*
...zmęczona jestem... niby lubię na 8 do pracvy, bo tyle dnia mam po pracy, ale kurcze w środę już wymiękam z niewyspania ![]() ale ja nie o tym chciałam... Malutka ;* dla Ciebie i Maluszka wracaj szybciutko do formy i do nas tutaj ![]() no ![]() jeszcze chciałam coś tam napisać na inne tematy które poczytałam i wczoraj i dzisiaj ale wybaczci idę spać wyprałam dywaniki z łazienki i przedpokoju, zrobiłam zakupy, wcięłam jakieś żarełko i muszę poleżeć moment bo mnie te moje pokrzywione plecy po zakupach napie....* bolą znaczy ![]() Izka super kolejny żabot - ej ie przesadzaj tak bo to ja miałam kupować ten żabot ;p teraz Ci zazdraszczam ![]() Kasieńka jak będziesz pstrykać fotki super butków to ja chce też fotkę Pani Wiosny zobaczyć ![]() to ja na razie znikam jeszcze do Was dzisiaj zajrzę
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry w ten cudowny dzien
humorek swietny mi dopisuje od rana, pogoda letnia, szefowej w pracy nie bylo i za niedlugo zbieramy sie na urodzinki do kolezanki tak straszliwie trzymalam dzis kciuki za Malutka i Dawidka ze nawet kolezance powiedzialam ze nie moge za duzo dzis pracowac bo mam rozkaz do wykonania tzw. misje a tu sie okazalo ze Dzidziolek juz na swiecie GRATULEJSZYN MALUTKA no dobra dzis mam dobry dzien wiec sie chyba odwaze... ![]() nooo booo chcialam sie Was poradzic cosik bo krotko mowiac znudzilam sie sobie ). Wiec chcialabym zebyscie mi doradzily w co sie ubierac (wiecie jak wygladam ), co zrobic z wlosami (za 3 tyg lece do Polski na slub wiec przed slubem chcialabym se walnac kolor - ale nie wiem co i jak , a w sierpniu wracamy na stale i chce sie obciachac - i znowu nie wiem co i jak)..aaa no i jaki makijaz (kolory i wogole ) no i dodatki jakie w sensie kolczyki, korale, bransolety itd bo tu w UK jest tego multum za grosze i chcialabym cos pokupowac jejuuusku jaki mi poemat wyszedl
mam nadzieje ze doczytacie do konca i nie posniecie i pomozecie pliisss no bo kto mi pomoze jak nie WY ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-04-08 o 18:41 |
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Randka była, w poprzedni weekend a teraz suczka ma co i rusz robione badania na poziom progesteronu co by dokładną datę krycia wyznaczyć No i siedzę i niecierpliwie czekam na dalsze wieści
|
|
#460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...to się masaż należy..taki wiesz męzulowy...![]() A ja też bym zobaczyła Panią wiosnę... Cytat:
i moge podsunąć myśl, że kasienka jest dobra w te klocki.... |
||
|
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bierz wszystko jak leci co tylko Ci się podoba bo w pl drożyzna - ja bym tak zrobiła jakbnym zjeżdżała na stałe kurczę nie wiem co doradzić bo nie wiem co lubisz najlepiej mieć wszystkiego po trochu potem można kombinować ![]()
|
|||
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
a myslalam ze fotki na nk wystarcza
jak nie to cos sie pstryknie i wstawi...interesuje mnie zmiana "wizerunku" na moze bardziej elegancki, moze lekka "sportowa" elegancja tak na lato uuuu no to Wam podpowiedzialam |
|
|
|
#463 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super dekolcik, no i jeszcze można odpiąć górne guziczki i juz będzie taki seks zupełny Ad 2 A samowyzwalacza to nie ma Ad 3 No inaczej tego ująć nie można A jak tam Twoje instynkty? Żeby tak nie wyszło, że się wam rozminęły z mężem ![]() Cytat:
Od razu otworzyłam sobie Twoją galeryję na nk żeby podejść do sprawy profesjonalnie tylko że w sumie za bardzo nie masz tam takiego zdjęcia żebyś była cała, solo i w pełnej krasie ![]() Tak na szybko to mogę powiedzieć co do buzi - bardzo ci pasuje jak masz fryzurkę z całkiem prostych włosków z przedziałkiem bardzo z boku i z grzywką spadającą na oko. To bardzo wyszczupla Twoją twarz Widziałabym twoje włoski w jakimś ciepłym odcieniu brązu ale nie za ciemnym Ponadto masz bardzo ładne oczy i powinnaś je zdecydowanie bardziej podkreślać - nie bój się koloru ![]() Co do ciuszków to nie wiem jaką garderobę posiadasz Napewno powinnaś zainwestować w bluzki z głębokim dekoltem najlepiej w szpic żeby wysmuklały szyję a eksponowały biuścik Tyle mi tak na szybko wpadło do głowy ![]() Cytat:
Jak to się mówi - to już połowa sukcesu I daj znać jak juz dojdzie do "właściwego" spotkania
|
|||
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej ho! Hej ho!
ale się u nas zachmurzyło jakby na jakaś burze, mam nadzieje ze nic nie będzie bo się boje okropnie burz i zawsze sie chowam po koldre![]() Cytat:
2- fajnie że się staracie tudzież będziecie starać o dzidziusia, trzymam kciuki zatem ![]() Cytat:
a co do brzusia chciałabym, żeby tylko on był problemem, niestety przy okazji boli mnie też głowa, piersi, mięśnie i jest mi niedobrze, więc bez ketonalu i rumianku się nie obędzie![]() a co do instynktu tatusiowego to mój też tak ma: popatrz jakie ma małe rączki, a jakie paluszki a jakie stópki i tak na każdym kroku ![]() Monai na bolące plecki najlepszy masażyk ![]() Kotek ja sie nie znam na takich rzeczach ale pewni dziewczyny coś wymyślą |
||
|
|
|
#466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 no dobra...przyznam sie.. wykorzystałam tygodniowy limit chwalenia... ![]() O rozmijaniu nie ma mowy...bo ja uwielbiam patrzeć jak on sie zachwyca, a sobie myślę po cichu jakby to fajnie było.... Tak wiem, to powinnam działać, a nie myśleć...jeszcze troszkę, "momencik" Cytat:
![]() Ale fajnie byłoby obejrzeć nowsiejsze foty... |
||
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laski oglądacie dzisiaj YCD?? ja najbardziej lubię te odcinki na żywo
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#469 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A też u nas pochmurzasto się zrobiło i cos nawet burknęło... Ojjj to ja też nie raz tak mam, ostatnio tak mi niedobrze było, ze w szoku była i osłabienie konretne, ze poszłam do łazienki, to nie wiedziałam jak wrócić, bo mi się na zemdlenie zbierało...a brzuch rozsadzic chciało....ble. Także rozumiem Cię doskonale....trzymaj się ciepło... Słodkie takie obserwacje męża... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
no to super ja nie wiem czy zdążę na początek, bo po pracy jeszcze muszę skoczyć to koleżankik po avon ale postaram się być jak najszybciej
|
|
|
|
#471 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
no a mnie chyba nie będzie, bo brat zadzwonił, że będzie u mnie za godzinę. Ciekawe co to go tutaj w te okolice przywiało
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie agunia - zobaczymy zdjęcia
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
wątpię
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc
Sms Malutkiej "hej tu malutka,czuję się dobrze,siedzę i jutro odwiedzę synka,maluch oddycha sam i leży w cieplarce" Pozdrawiam ciotki
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczeta.... Dopiero teraz moglam do was zajrzec
Zaczne od spoznionych zyczen dla naszej wczorajszej Jubilatki. Kinia i ode mnie garsc slonecznych zyczen.... Szczypta iskry w oku, miarka wspolnych zainteresowan Łyżka zdrowego rozsądku, cale opakowanie zyczliwosci Szczypta logiki, Łyżka intuicji, szklanka zachety zmieszanej ze wsparciem Szczypta dobrego stylu, Łyżka współczucia. lyzka zrozumienia troche kompromisu sztuka przebaczenia szczerosc rozpuszczona w godzinach wspolnych rozmow szczypta malych niespodzianek komplementy Wszystko wymieszac zaprawiajac goraca wiara w Boga, dodać ząbek nadziei. Połączyć dobrze ze szczyptą smutku i szklanką radości. Dodać wiadro miłości i mieszać dobrze wiele lat. Trzymać z dala od ognia i nie gotować. Dodać do tego dwie dusze: piękne, troskliwe i pełne ciepła. Podawać, gdy gotowe przelewajac do czystego serca. Niby prosty przepis a jakze duzo z nim problemow. Zycze Ci abys ten zaczyn przyjazni, ktory posiadasz rozdawala wszystkim dookola aby kazdy mogl z niego skorzystac i ofiarowac go dalej. Malutka !!!! Gratuluje!!! Niech Wam chlopak zdrowo rosnie i bedzie duma Kasienko Ty to zawsze cos upolujesz. Mnie moj maz tez dzis wysylal na miasto ale jam dzis u fryzjera siedziala 3 godz wiec na miasto juz czasu nie bylo. Po drugie wczoraj zamowilam bluzeczke u krawcowej i przy okazji zamowilam sobie zielone buciki na koturnach. Kotek widze ze dziewczeta juz Ci pomagaja. Ja to tam zawsze kupuje to co mi w oko wpadnie, a potem mysle do czego mi to pasuje. Izka bluzka zolta jest super, pomine ten zabot, ktory w ogole mi nie pasuje . Bede miec podobny dekoldzik w mojej bluzcze tylko ciut szerszy DZis mialam taki bol glowy, ze dopiero teraz tabletka przeciwbolowa go zniwelowalam. Ale normlanie ostatnio juz mnie tak glowa nie bolala. Nic nie pomoglo, ani slodkie, ani kawa, jedzenie mi sie wracalo, mdlilo mnie a mozg mi chcialo rozszadzic. Po fryzjerze myslelam ze wezme tablete a tu zonk w domu moich tabletek niet. Bo ja oczywiscie moge tylko jeden rodzaj brac. Wiec musialam poczekac az znajoma mojej mamy kupi mi przyu okazji w aptece. I na cale szczescie znow wrocilam do zycia No i przy okazji chwalenia sie wklejam zdjecia moich przyszlych bucikow - to te zielone a zdjecie od fryzjera dostaniecie za chwile jak sie resetne
|
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dagus co tam u Ciebie? jakoś siedzisz cichutko...... Moze nowe fotki psinki robisz dla nas?! Jakoś mnie ostatnio YCD znudził.... eliminacyjne praktycznie minełam, nie wiem czyc dzis zobacze.... A wlasnie od jutra mam wolne hi hi hi Chociaz we wtorek jade do szefowej i chyba bede miala w ogole "wolne".... P.S Daget ile to cudo ma cm?!?! Ze zdjecia jakby 20! Izka fajny kolor bluzki taki cytrynowy. Izusia dzieki za wiesci.... Malutka pewnie się nie moze doczekac az pojdzie do synka
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-08 o 20:50 |
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
artysta po prostu, hihi
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Oby nie taki "artysta" jak kuzyn mojego męża - fotograf, zalega nam ze zdjeciami od slubu czyli ponad pol roku, pomijam fakt dzwonienia, proszenia o wyslanie poczta czy nawet pofatygowanie sie do Wroclawia i nic!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

byłam w szoku 

ale niestety mi jest lepiej w jasnych wlosach 

dzasta Ty mnie kusisz....zobacz co narobiłaś...
znowu żabolinek...
A grzejesz brzusio, czy tabletusie same?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, a w sierpniu wracamy na stale i chce sie obciachac - i znowu nie wiem co i jak)..aaa no i jaki makijaz (kolory i wogole 

hand-made: urodzinowo na 40tkę