|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
bo ja już kupiłam ![]() dziękuję za radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
Kasiuher jeśli masz ochote napisz na Pw, może coś zaradzimy na te problemy, głowa do góry
Ja mimo tego, że tż wyższy ode mnie sporo też kupiłam buty z 5 cm obcasem, żeby nie męczyć moich delikatnych ![]() Lustereczko trzymam kciuki za to mieszkanie |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to zdziwiłam się, że tak wiele z nas ma z tym problem. Już myślałam, że jestem z tym sama. Powiedzcie mi jak będziecie się malować, jakimi kosmetykami, żeby zamaskować krostki i żeby ten makijaż utrzymał się przez dłuższy czas? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy też wczoraj u pierwszej przedślubnej spowiedzi. Generalnie wrażenia mam średnie, no ale cóż, spotkałam już tak różnych księży w konfesjonałach, że chyba już nic mnie nie zdziwi ani w jedną, ani w drugą stronę. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ślub 1.08.2009, nawet nie wiedziałam, ze tytle osób ma tego samego dnia slub co ja. Zapraszam wszystkich na ogólny watek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukałam łądnych figurek na tort, ale te co przeglądam sa jakies takie badziewne ech...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Rozeznanie
|
nie ma za co
![]() ![]() zreszta slub to chyba jedyna okazja aby zalozyc welon, to czemu nie, pozniej sciagniesz W ogole diya twoj wczorajszy link sie przydal z podziekowaniem dla rodzicow, przypomne go: http://www.allegro.pl/item605450850_...ub_wesel e.html , dzieki. TZowi tez sie podoba ta statuetka. jeszcze sie zastanawiamy czy je kupic, ale z tych tablic faktycznie nagrobkowych (pozniej to tylko tak nam sie kojarzyly ![]() "Witam Pani ......, Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Odpowiadając na Pani pytania: Statuetki szklane są wykonywane w technologii fusingu, czyli topienia szkła w bardzo wysokich temperaturach. Każdy egzemplarz jest wykonywany ręcznie. Do barwienia szkła stosuje się specjalne farby, które zatapiają się w szkle - dzięki czemu farba nigdy nie zetrze się, nie wyblaknie, nie zniknie. Powłoka statuetek jest gładka i połyskliwa. W zależności od użytych barwników powstają różne efekty. Występuje np. efekt bąbli: http://www.studioszkla.pl/pl/galeria...orm_one/01.htm Bąble powstają samoistnie i nie mamy nad nimi kontroli, co sprawia, że mimo podobieństwa, każdy egzemplarz ma indywidualny charakter. Biorąc pod uwagę powyższe czynniki, zachowanie barwników w wysokiej temperaturze, kolor można zmienić, lecz musimy ocenić, czy połączenie pozwoli uzyskać wymagany efekt. Warianty kolorystyczne może Pani poznać oglądając stronę 1. Studio Szkła - http://www.studioszkla.pl/pl/galeria/gallery.htm 2. Statuetki Szklane - http://www.statuetkiszklane.pl/pl/st...statuettes.htm Jeśli jakieś połączenie kolorystyczne będzie Pani odpowiadać, proszę o przesłanie zdjęć z naszych stron. Istnieje także możliwość zmiany rozmiarów statuetki, jednak przy dużej modyfikacji, ulegną również zmianie koszty wyrobu. Napisy na statuetkach są grawerowane laserowo. Laser wypala górną powierzchnię szkliwa, jednocześnie matowiąc ją. Reszta powierzchni pozostaje połyskliwa i gładka. W zależności od kolorystyki powierzchni, kontrastowość jest większa, bądź mniejsza - co widać w projektach przedstawionych na naszej stronie. Istnieje też możliwość zmiany dedykacji na statuetce, trzeba jednakże pamiętać, iż duża ilość tekstu będzie się źle komponowała na statuetce. Tekst powinien być symboliczny, powinien stanowić dodatek do statuetki. Istnieje możliwość realizacji indywidualnego projektu wg Państwa wskazówek, pomysłów, które odpowiednio przekształcamy do potrzeb technologii fusingu. Nie umieściliśmy jeszcze na allegro innej oferty prezentu dla rodziców - patery, na której również istnieje możliwość wygrawerowania tekstu. Kolorystyka pater jest również dowolna. Przykłady znajdują się na stronie www.studioszkla.pl (która jest w budowie). Pozdrawiam i zapraszam, Leszek Nojman"
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-08 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Wtajemniczenie
|
A ja siedze i czekam aż w końcu TŻ zadzwoni i powie, że już skończył. Od 4 rana siedzi w pracy
![]() ![]()
![]() |
#3103 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() do dziewczyn z trądzikiem, mnie strasznie plecy wysyfiło, ale to dlatego, że biorę lek na regulację okresu ![]() ale jeśli chodzi o twarz, jest taki płyn na bazie siarki, nie ma nazwy, jest na receptę, mnie zapisuje lekarz ogólny - homeopata. Ten płyn wyleczył trądzik na twarzy nie tylko mnie ale i większości moich koleżanek. Najlepiej znaleźć jakiegoś lekarza, który zajmuje się też homeopatą, powinien wiedzieć o co chodzi. Też walczyłam lekami, dopiero ten tonik mi pomógł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
mój tż już od wczoraj w pracy i wróci dopiero jutro, a na dodatek z niedzieli na poniedziałek ma służbę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
możesz mi napisać gdzie znalazłas te ostatnie i przedostatnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na wyregulowanie?.... a co bierzesz jesli moge wiedziec? ja mam biomergon na recepte, ale czy dziala....., jak go biore to owszem, ale jak przestaje to problem powraca
![]() |
#3107 |
Wtajemniczenie
|
No to też masz nieciekawie, ale mój TŻ ma tak tylko przed świętami i właśnie przed chwilką skończył po 16 godz. pracę
![]() |
#3108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
widzisz Madzia a ja nawet o tym nie pomyslalam, a tutaj faktycznie.... a zobacz tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150536
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-08 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko
![]() ![]() jeszcze 150 dni i 05.09 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Wtajemniczenie
|
Pokłóciłam się przed chwilą z TŻ, bo nie chciałam mu iść do żabki kupić karty do telefonu, bo zablokowali mu konto, a on ma 2 min autem na stacje zajechać i w dodatku wszystko zostawia na ostatni moment. Już dawno miał mało pieniędzy na koncie więc mógł wcześniej kupić kartę, a nie dopiero jak mu konto zablokowali ehh
![]()
![]() |
#3112 |
Zadomowienie
|
a dziewczyny, znacie jakiś skuteczny sposób na przesunięcie okresu poza tabletami? słyszałam że są takowe leki, ale zanim zapytam lekarza wolę mieć rozeznanie w skuteczności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
znam te krople, nie wiedzialam, ze pomagaja i w tym problemie. ja je pilam jak bralam tabsy, zeby mi sie guzki w piersiach nie robily. dobrze wiedziec. dzieki za odpowiedz
![]() |
#3114 |
Zadomowienie
|
#3115 |
Rozeznanie
|
U nas 80 dni
![]() iza240 zazdroszcze.... ![]() Dziewczyny udalo sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Wtajemniczenie
|
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-04-08 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
rowniez gratuluje
![]() |
#3120 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Teraz moge sobie planowac jakie dodatki musimy kupic zeby mieszkanko sie lepiej prezenetowalo, napewno wiem ze musimy kupic rolety, firanki i jakies fajne zaslony do salonu, narzuty na kanape i fotele bo teraz sa tam jakies takie przedpotowe i od razu bedzie ladniej plus jakies fajne poduszki figurki i wazon z kwiatami ![]() Juz nie moge sie doczekac, akurat w weekend po swietach jedziemy do Krakowa do zrobimy zakupy w Ikei ![]() Ale chyba zamieszkamy tam dopiero ok 10 maja jak TŻ dostanie kolejną wypłate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.