Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-08, 16:39   #1831
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Dziękuję

domi7ks, ja mam pytanko do Ciebie - pisałaś niedawno o jakimś fajnym, brązującym balsamie do ciała - możesz powiedzieć, który konkretnie miałaś na myśli? Bo chętnie bym się przybrązowiła troszkę przed wiosenną odsłoną

Ja mam Lirene body arabica "cafe mocha" (jest jeszcze do jasniejszej karnacji latte) polecam go, ale musisz sie regularnie smarować. O zacieki sie nie bój, to jest przy tym balsamie niemozliwe

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:00   #1832
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja mam Lirene body arabica "cafe mocha" (jest jeszcze do jasniejszej karnacji latte) polecam go, ale musisz sie regularnie smarować. O zacieki sie nie bój, to jest przy tym balsamie niemozliwe
Dzięki Nazwy brzmią smakowicie Dobra wiadomość z tymi zaciekami, miałam o to pytać. Jeśli jeszcze nie śmierdzi, to w ogóle super
Stary 2009-04-08, 17:04   #1833
motylek1007
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za wsparcie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:06   #1834
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
ehh...może to jednak lepiej, że mój Tż jest jedynakiem
Z tym, że jedynacy to często rozpuszczone maminsynki

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
mam dola wielkiego patrze w lustro i widze wielki zwisający kawał, nie kawałek tylko kawał, łupiezu, odgarniam włosy a tam po prostu porażka

pytam WHY, WHY przed impreza rodzinna, no WHY?????

nie zmienialam ostatnio ani szamponu ani odzywki, jedynie co to miałam wielki stres i mozliwe ze tak sie odbilo na mnie, bo dosc czesto stres odbija sie na twarzy w postaci plam albo łupieżem

O ile dobrze pamiętam używasz wcierki z Joanny. Może to przez alkohol w składzie?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 17:19   #1835
motylek1007
Zakorzenienie

odstawilam rzepe po 2 tygodniach uzywania, wiec to nie od niej, jak juz z powodu jej braku?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-04-08, 17:20   #1836
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
odstawilam rzepe po 2 tygodniach uzywania, wiec to nie od niej, jak juz z powodu jej braku?
Nie, raczej nie. Może rzeczywiście to wina stresu? Sama nie wiem.
Kuruj skalp

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-04-08, 17:24   #1837
motylek1007
Zakorzenienie

stawiam na stres bo zawsze tak jest albo łupiez albo plamy przy duzym albo długotrwałym stresie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-04-08, 17:30   #1838
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Dzięki Nazwy brzmią smakowicie Dobra wiadomość z tymi zaciekami, miałam o to pytać. Jeśli jeszcze nie śmierdzi, to w ogóle super

mi akurat ten zapach się nie bardzo podoba, ale Tz tak

Stary 2009-04-08, 17:31   #1839
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Z tym, że jedynacy to często rozpuszczone maminsynki
Coś w tym jest Tż jest okrutnie rozpuszczony... ale nie jest mamisynkiem

A tak w ogóle, to przesadziłam dzisiaj z mazidłami. Wczoraj nałożyłam na całe włosy olej kokosowy i jojoba, dzisiaj rano umyłam włosy, nałożyłam Kallosa, po myciu psikadło Nivei (diamond gloss), odrobina jedwabiu Joanna na końcówki i... mam jakieś tłuste strąki Pewnie gdybym nie wyprostowała włosów na szczotce, to by wyglądały nieźle (ja lubię takie "mokre" fale), ale teraz to po prostu...
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:23   #1840
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
doruś dziękuje za rady w sprawie TŻ

Robiłam dzisiaj porządek w kosmetykach i pstryknęłam zdjęcia mojego zbioru
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3591
Wow! Całkiem pokaźna kolekcja
Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, tak w ogóle, życzę Wam przepięknych, radosnych świąt Wielkiejnocy!

ja zaraz mykam do domku na święta, więc nie będzie mnie przez dłuższą chwilę!

A pozostałym Dziewuszkom przesyłam moc buziaków i uścisków! I niech Wasze włoski pięknieją z dnia na dzień!!!!
Trzymaj się i spędzaj miło święta!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:29   #1841
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Wow! Całkiem pokaźna kolekcja :
Jestem zadowolona ze swojej kolekcji nie ma w niej rzeczy, których nie używam (no może odżywka Fructis, próbowałam parę razy ale mi nie pasuje) ale staram się troche ograniczać, teraz muszę skupić się na zakupie wiosennych ubrań

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 18:41   #1842
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zadowolona ze swojej kolekcji nie ma w niej rzeczy, których nie używam (no może odżywka Fructis, próbowałam parę razy ale mi nie pasuje) ale staram się troche ograniczać, teraz muszę skupić się na zakupie wiosennych ubrań
Fajnie mieć sprawdzone kosmetyki, które służą, a nie zawalają łazienkę. Ja juz powolutku dochodzę do tego, które kosmetyki są dla mnie odpowiednie. Nie ukrywam, że z kosmetykami do włosów mam łatwiej niż z tymi do cery, gdyż moja cera przechodzi jakąś dziwną przemianę Z mieszanej z tendencją do przetłuszczanie w sferze T zrobiła się bardzo sucha Podejrzewam, że to przez matująco-wysuszające kosmetyki Całkowicie zmieniłam pielęgnację i jest lepiej
Co do wiosennych ubrań to i ja się rozglądam. Ale w sklepach taka drożyzna..... Więc chodzę po ciucholandach. Wczoraj upolowałam 2 pary cudnych rybaczek za 28 zł obie

Stary 2009-04-08, 19:03   #1843
zapaałka
Zakorzenienie

Buu.. musze tu troche ponadawac na kokosa, a raczej na to, ze nie chce opuscic moich wlosow przy myciu Zawsze zmywal sie idealnie po 1-2 myciach delikatnym szamponem, ale od kilkunastu myc za kazdym razem mam pol glowy tlustej, jakbym sie wysmarowala, co najmniej, smalcem Myje delikatnie cala glowe, probuje palcami dotrzec do kazdego zakatka, a mimo to po wysuszeniu w niektorych miejsach mam tluste, smetne straki Macie na to jakas rade?
Stary 2009-04-08, 19:10   #1844
carlo_rossi
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie mieć sprawdzone kosmetyki, które służą, a nie zawalają łazienkę. Ja juz powolutku dochodzę do tego, które kosmetyki są dla mnie odpowiednie. Nie ukrywam, że z kosmetykami do włosów mam łatwiej niż z tymi do cery, gdyż moja cera przechodzi jakąś dziwną przemianę Z mieszanej z tendencją do przetłuszczanie w sferze T zrobiła się bardzo sucha Podejrzewam, że to przez matująco-wysuszające kosmetyki Całkowicie zmieniłam pielęgnację i jest lepiej
Co do wiosennych ubrań to i ja się rozglądam. Ale w sklepach taka drożyzna..... Więc chodzę po ciucholandach. Wczoraj upolowałam 2 pary cudnych rybaczek za 28 zł obie
Zgadzam sie, trzeba miec to swoje minimum kosmetykow, ktorych jestesmy pewne (mniej lub bardziej) i ich sie trzymac, 20 odzywek czasem nie pomoze tak jak jedna a odpowiednia. Problemem jest znalezienie tej odpowiedniej. ehh. Co do cery to moja tak samo ma jakas metamorfoze. z mieszanej z tendencją do przetłuszczania zrobila mi sie sucha prawie na wiór. Mysle, ze to raczej czasowe odwodnienie ale z kosmetykami do twarzy to zawsze mam problem. Wole zajmowac sie wlosami
Stary 2009-04-08, 19:18   #1845
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez zapaałka Pokaż wiadomość
Buu.. musze tu troche ponadawac na kokosa, a raczej na to, ze nie chce opuscic moich wlosow przy myciu Zawsze zmywal sie idealnie po 1-2 myciach delikatnym szamponem, ale od kilkunastu myc za kazdym razem mam pol glowy tlustej, jakbym sie wysmarowala, co najmniej, smalcem Myje delikatnie cala glowe, probuje palcami dotrzec do kazdego zakatka, a mimo to po wysuszeniu w niektorych miejsach mam tluste, smetne straki Macie na to jakas rade?
Może przekarmiłaś włosy tym kokosem?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 19:36   #1846
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo z cerą u mnie jest to zależne od pory roku, w zimie mam mega wysuszoną a w lecie mieszaną. Zauważyłam, że lepszy dla mojej cery jest minimalizm im mniej kosmetyków używam tym mam lepszą cerę wystarczy mi krem od czasu do czasu zazwyczaj tylko na noc (Lilliputz lub masło do ciała Dove bo świetnie nawilża i mam bardzo gładką buzię po nim), mleczko do demakijażu, raz na tydzień robię peeling.

Stary 2009-04-08, 19:38   #1847
mOna01
Zakorzenienie

Laptop mi się psuje wiesza się bez przerwy, np. przy włączaniu FF, otwieraniu nowej karty, a wczoraj przebił sam siebie - zawiesił się jeszcze przed wpisaniem hasła do całego systemu nawet nie mogę nadrobić wszystkich zaległości w czytaniu bo ciągle się wiesza... Porażka jakaś

Miki, piękny zbiorek Powiedz, jak się spisuje ten Body Lotion z Isany? Bo szukam czegoś fajnego jak zużyję mleczko Babydream i balsam z J&J

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 19:40   #1848
domi7ks
Zakorzenienie

Kupiłam krem Liliputza, dzieki Dziewczyny
i przy okazji dwie maseczki Dax Cosmetics, bo w Rossmanie są każda po 1,19 a są bardzo dobre, tylko używam nieregularnie

Stary 2009-04-08, 19:50   #1849
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Macie na to jakas rade?
Może nałóż na suche włosy sam szampon? Tłuszcz powinien zemulgować się i wszystko pięknie zejść

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2009-04-08, 20:17   #1850
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Laptop mi się psuje wiesza się bez przerwy, np. przy włączaniu FF, otwieraniu nowej karty, a wczoraj przebił sam siebie - zawiesił się jeszcze przed wpisaniem hasła do całego systemu nawet nie mogę nadrobić wszystkich zaległości w czytaniu bo ciągle się wiesza... Porażka jakaś

Miki, piękny zbiorek Powiedz, jak się spisuje ten Body Lotion z Isany? Bo szukam czegoś fajnego jak zużyję mleczko Babydream i balsam z J&J
Jest on bardzo przeciętny, bo kiepsko nawilża a ja mam wysuszoną skórę po zimie i potrzebuję dużej dawki nawilżania Ma dość ładny zapach, jeśli nie potrzebujesz dużego nawilżania może się sprawdzić.

Stary 2009-04-08, 20:43   #1851
Żenada
Rozeznanie

Cytat:
Miałam tak samo... Używałam kosmetyków do cery tłustej i trądzikowej, a tylko wysuszyły mi skórę, trądzik pozostał. Teraz przerzuciłam się na delikatniejsze kosmetyki.
Cytat:
i przy okazji dwie maseczki Dax Cosmetics, bo w Rossmanie są każda po 1,19 a są bardzo dobre, tylko używam nieregularnie
Jutro wybierałam się po krem, teraz widzę że muszę dorzucić jeszcze maseczki Przez ten wizaż można zbankrutować

Żenada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 20:56   #1852
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
O kurczę! Nie pomogę Ci, bo mi kokos zawsze zmywa się idealnie. Wystarczy jedno mycie szamponem Babydream.
Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Zgadzam sie, trzeba miec to swoje minimum kosmetykow, ktorych jestesmy pewne (mniej lub bardziej) i ich sie trzymac, 20 odzywek czasem nie pomoze tak jak jedna a odpowiednia. Problemem jest znalezienie tej odpowiedniej. ehh. Co do cery to moja tak samo ma jakas metamorfoze. z mieszanej z tendencją do przetłuszczania zrobila mi sie sucha prawie na wiór. Mysle, ze to raczej czasowe odwodnienie ale z kosmetykami do twarzy to zawsze mam problem. Wole zajmowac sie wlosami
Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo z cerą u mnie jest to zależne od pory roku, w zimie mam mega wysuszoną a w lecie mieszaną. Zauważyłam, że lepszy dla mojej cery jest minimalizm im mniej kosmetyków używam tym mam lepszą cerę wystarczy mi krem od czasu do czasu zazwyczaj tylko na noc (Lilliputz lub masło do ciała Dove bo świetnie nawilża i mam bardzo gładką buzię po nim), mleczko do demakijażu, raz na tydzień robię peeling.
Dziewczyny, a ja właśnie wyczytałam tu na wizażu, że skoro miałam (mam?) skórę mieszaną, to błędem było jak stosowałam kremy, toniki, żele itp. matujące, ponieważ to tylko przesuszało cerę, a ta produkowała jeszcze więcej tłuszczu (to się chyba sebum nazywa?). No i wyczytałam też, że zamiast tych matu7jących powinnam używać kosmetyków NAWILŻAJĄCYCH. Tak też zrobiłam. No i szok! Makijaż lepiej mi się trzyma, twarz się nie świeci, wystarczą góra 2 przypudrowania w ciągu dnia (wcześniej robiłam to co 2-3 h). No po prostu same plusy. A i gładsza mi się buzia zrobiła i nabrała ładnych kolorków. Nie wiem jak to działa, ale działa

Właśnie siedzę z nałożoną farbą na odrostach moich miesięcznych, które mają 1,5 cm

Stary 2009-04-08, 21:09   #1853
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
O kurczę! Dziewczyny, a ja właśnie wyczytałam tu na wizażu, że skoro miałam (mam?) skórę mieszaną, to błędem było jak stosowałam kremy, toniki, żele itp. matujące, ponieważ to tylko przesuszało cerę, a ta produkowała jeszcze więcej tłuszczu (to się chyba sebum nazywa?). No i wyczytałam też, że zamiast tych matu7jących powinnam używać kosmetyków NAWILŻAJĄCYCH. Tak też zrobiłam. No i szok! Makijaż lepiej mi się trzyma, twarz się nie świeci, wystarczą góra 2 przypudrowania w ciągu dnia (wcześniej robiłam to co 2-3 h). No po prostu same plusy. A i gładsza mi się buzia zrobiła i nabrała ładnych kolorków. Nie wiem jak to działa, ale działa
Mam taką samą cerę, w dodatku policzki są wrażliwe i nie zawsze reagują dobrze na kremy. Wcześniej miałam problemy z trądzikiem, ale dzięki maściom od dermatologa udało mi się z nim pożegnać. Pozostał tylko ten błyszczący nos. Teraz na policzki używam kremu Ziai z alesem, a na strefę T matującego z Nivei Young (?). Może spróbuję używać Ziai na całą twarz Zawsze wydawało mi się, że krem do normalnej albo suchej cery może za bardzo przetłuścić strefę T.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 21:19   #1854
mOna01
Zakorzenienie

Bo kremy do cery tłustej i mieszanej to pic na wodę, tak naprawdę nakręcają tylko błędne koło Niestety, zdążyłam sobie dość zniszczyć skórę przez kilka lat używania cudownych specyfików, zanim zmądrzałam i zrozumiałam, że krem MUSI nawilżać

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 21:27   #1855
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

a ja mam kryzys, włosy ogólnie mam cienkie a zaskórniki dziwne, siedzą jakoś głęboko, że nawet już się wycisnąć ich nie da jeju wyglądam i czuje się bardzo blee

jeszcze jutro idę po nowe okulary
CzerwonyKolczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 21:41   #1856
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Żenada Pokaż wiadomość
Miałam tak samo... Używałam kosmetyków do cery tłustej i trądzikowej, a tylko wysuszyły mi skórę, trądzik pozostał. Teraz przerzuciłam się na delikatniejsze kosmetyki.

Jutro wybierałam się po krem, teraz widzę że muszę dorzucić jeszcze maseczki Przez ten wizaż można zbankrutować

a najlepsze jest to, że jedna coś ma to zaraz druga to samo chce ja więkoszość kosmetyków mam przez Was, a raczej dzięki Wam
Ja sie wysmarowałam kremikiem (tzn. twarz), jak narazie podoba mi sie to co mi sie dzieje z twarzą. Nie jest tłusta po tym Lilliputzie, ale jest nawilzona. Dawno takiej cery nie miałam. od lat używam kremu Nivea lub bambino, czasem oliwki Hipp na noc, al zawsze cre miałam tłustą.
Czyli...już mi sie podoba, ale nie chwale, nie chwale...
Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Pokaż wiadomość
a ja mam kryzys, włosy ogólnie mam cienkie a zaskórniki dziwne, siedzą jakoś głęboko, że nawet już się wycisnąć ich nie da jeju wyglądam i czuje się bardzo blee

jeszcze jutro idę po nowe okulary
Jutro bedziesz miała nowe okularki i masz myśleć "jestem piękna"

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-04-08 o 21:43
Stary 2009-04-08, 22:07   #1857
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak planuje, ale nie mam z kim, bo mama się wyparła i woli z koleżankami, a sama nie mam weny

Cytat:

zdjątko zdjątko maseczek ;> Takie białe ?

Cytat:
Dziewczyny, a ja właśnie wyczytałam tu na wizażu, że skoro miałam (mam?) skórę mieszaną, to błędem było jak stosowałam kremy, toniki, żele itp. matujące, ponieważ to tylko przesuszało cerę, a ta produkowała jeszcze więcej tłuszczu (to się chyba sebum nazywa?). No i wyczytałam też, że zamiast tych matu7jących powinnam używać kosmetyków NAWILŻAJĄCYCH. Tak też zrobiłam. No i szok! Makijaż lepiej mi się trzyma, twarz się nie świeci, wystarczą góra 2 przypudrowania w ciągu dnia (wcześniej robiłam to co 2-3 h). No po prostu same plusy. A i gładsza mi się buzia zrobiła i nabrała ładnych kolorków. Nie wiem jak to działa, ale działa
Zastanawiam się, czy nie zmienić jak ty. Mam taką samą cere, czoło świecace się jak cholera i nos... I skacze po matujących i żaden nie pomaga. W jakim dziale o tym czytałaś?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 22:16   #1858
aanika
Zakorzenienie

A co polecacie do mycia twarzy?
Kończy mi się obecny żel (Clean&Clear likwidujący błyszczenie - pic na wodę; jak zobaczyłam w TV jego reklamę to się uśmiałam) i nie wiem, co teraz kupić.

Właśnie wysmarowałąm się Joanną Rzepą. Zapach rzeczywiscie jest delikatniejszy, może wyparuje przez noc. Ciekawe tylko, czy włosy się nie przetłuszczą
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-08, 22:50   #1859
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Zawsze wydawało mi się, że krem do normalnej albo suchej cery może za bardzo przetłuścić strefę T.
Mi się też tak wydawało. Ale używam teraz tylko nawilżającycj kremów i jest cudnie
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Bo kremy do cery tłustej i mieszanej to pic na wodę, tak naprawdę nakręcają tylko błędne koło
No więc właśnie... Ja się tak cieszę, że jest nasz wizaż. Tyle mądrych rzeczy się tu dowiedziałam czy to o włosach czy o cerze, dietach, ćwiczeniach.
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Też tak planuje, ale nie mam z kim, bo mama się wyparła i woli z koleżankami, a sama nie mam weny

Zastanawiam się, czy nie zmienić jak ty. Mam taką samą cere, czoło świecace się jak cholera i nos... I skacze po matujących i żaden nie pomaga. W jakim dziale o tym czytałaś?
Ojej.. A może z koleżanka jakąś pójdziesz?

A oto dział, dzięki ktyóremu dobrałam sobie nowe kosmetyki do twarzy:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183599

Stary 2009-04-08, 22:56   #1860
zapaałka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Może przekarmiłaś włosy tym kokosem?
Calkiem mozliwe, bo stosuje go na noc przed kazdym myciem (co 2 dzien)

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Może nałóż na suche włosy sam szampon? Tłuszcz powinien zemulgować się i wszystko pięknie zejść
Slyszalam o tym sposobie, tylko nie bardzo moge sobie to wyobrazic Wystarczy rozprowadzic szampon na suchych wlosach, a dopiero wtedy polac woda i myc jak zwykle?
Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A co polecacie do mycia twarzy?
Kończy mi się obecny żel (Clean&Clear likwidujący błyszczenie - pic na wodę; jak zobaczyłam w TV jego reklamę to się uśmiałam) i nie wiem, co teraz kupić.
Ziaja TinTin, albo jeszcze delikatniejsza Calma HLC - cudo Nie maja w skladzie SLS ani SLES przez co nie sciagaja skory po umyciu, ale tez, co moze byc dla niektorych duzym minusem, w ogole sie nie pienia

A wszystkie kremy matujace to jak juz ktos wspomnial tylko pic na wode - przesuszaja skore przez co jeszcze bardziej sie przetluszcza Dlatego tez dobry, nawilzajacy kremik + ew. puder i skora bedzie bardzo wdzieczna

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości