Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 11:16   #3181
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.

Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.
Stary 2009-04-09, 11:18   #3182
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333
Dot.: Sluby sierpniowe 2009

Nie ma miesięcznych wątków juz od dawna. PM 2009 zapraszają a suknie ślubne w wątku sukien ślubnych dla PM 2009, tam też futerka, bolerka itp. Za chwilę w ośmiu wątkach będzie to samo.

Riana - czy nie wklejałaś tego Ślubu A-Z juz na PM 2009 ?

Ooaneczka- my sobie pomagamy i doradzamy bardzo ale na PM 09
Stary 2009-04-09, 11:19   #3183
diya1983
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
diya1983 2 i 7 cudo, nie jest to taki zwykly koczek, swietnie to wyglada, napewno ci powagi nie doda wiec sie nie martw a do Twojej sukni super bedzie pasowac i mysle ze z grzywka tez ladnie bedzie wygladac ta fryzura
dziękuję też się nad nimi zastanawiałam, bo nie pasuje mi nic na czubku głowy ani zbyt wylakierowany kok wielkości kapusty
chyba obetnę trochę włoski, bo do takiego koczka mogą być zdecydowanie za długie
dziękuję za radę, utwierdziłaś mnie w tym wyborze
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 11:30   #3184
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Już kiedys wklejałam, ale proszę bardzo. Zaznaczam, że noszę rozmiar 40, a suknie nawet większą ... więc szukałam jakiejś która by mnie wyszczupliła. I ta którą mam na sobie jest za mała, więc odstaje w biuście - tak naprawdę to ten pasek jest pod biustem, ramiączka są ciut dłuższe, deklot większy. Zamieszczam też fotke oryginału .

Zastanawiam się jaki bukiet... welon... pomóżcie pls i powiedzcie co myślicie .
nawiazujac do mojego posta, slonce - moze taki welon:

http://wedding.w8w.pl/DODATKI/WELONY...86-55_jpg.html

a bukietu nie znalazlam dokladnie takiego o jakim mysle, ale tu masz przykladowy ksztalt storczyki pieknie wygladaja we wlosach - ja tez bede miec storczyka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ib_p003_1_16.jpg (100,7 KB, 19 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 11:47   #3185
klion78
Zadomowienie

Witam.
Mam ogromny problem i prosiłabym Was o radę.
Otóż chcę aby nasza uroczystość ślubna w kościele była bardzo skromna i kameralna. A tym czasem koleżanka i kolega mojego Tż z pracy zapowiedzieli się że napewno przyjadą do kościoła.
Jak im powiedzieć że to ma być taka rodzinna uroczystość i czy w ogóle to wypada mówić??
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 11:47   #3186
myszka_maj
Zakorzenienie

Może mi tez cos doradzicie, po świetach wybieram sie do fryzjerki na probna fryzurke ale nie mam wogole pomysłu, tzn wydaje mi sie ze do mojej sukienki pasowalo by coś "romantycznego" a nie jakis tradycyjny kok, wlosy mam do ramion Moze cos zaproponujecie...

I czy taki bukiecik pasowałby? Fotka nr 2 jednak bukiecik w kolorystyce różu z fotki 3, może jakaś trawka zwisająca z prełkami do tego???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (46,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 061403brdbouqzi4.jpg (26,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rozowiutkie%20.jpg (31,1 KB, 13 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:20   #3187
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witam.
Mam ogromny problem i prosiłabym Was o radę.
Otóż chcę aby nasza uroczystość ślubna w kościele była bardzo skromna i kameralna. A tym czasem koleżanka i kolega mojego Tż z pracy zapowiedzieli się że napewno przyjadą do kościoła.
Jak im powiedzieć że to ma być taka rodzinna uroczystość i czy w ogóle to wypada mówić??
Szczerze mówiąc, to nie wiem co Ci powiedzieć. Rozumiem Cię, bo sama nie chcę, żeby ktoś z mojej pracy był na uroczystości. Raczej nie wypada mówić, żey nie przychodzili. Do kościoła raczej może przyjść każdy...
Co prawda ja jeszcze oficjalnie nie poinformowałam szefa, że mam ślub (ale pewnie pocztą pantoflową do niego dotarło) i powiem mu jak będę chciała brać wolne. Ale to tylko na zasadzie, że mam ślub i tyle i chcę wolne. Mam nadzieję, że nie poczuje się w obowiązku przybycia...
A koleżanki z pracy w sumie mogłyby przyjść, ale ślub jest 90km od Wrocławia, więc pewnie nie będzie im się chciało jechać na samą uroczystość.
Ale już niektóre babki się pytały, 'gdzie będziemy jechać na ten ślub'... Ale póki co żadna nie wie gdzie to będzie, więc się nie zjawią

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-04-09 o 12:23
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:26   #3188
diya1983
Zadomowienie

prosicie od siebie z pracy??? moje miejsce pracy jest 3 godziny drogi od miejsca ślubu, jest sens prosić na sam ślub? czy w ogóle?

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-04-18 o 12:35
Stary 2009-04-09, 12:29   #3189
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja póki co nie pracuej, ale mój TŻ nie zanosił zaproszeń do pracy. Wszyscy wiedzą, że bierzemy ślub i pewnie przyjdzie jakaś trzyosobowa delegacja, bo u niego tak zawsze jest.

Mam jeszcze takie pytanie czy Wy będziecie miały jakąś torebkę do ślubu. Wiadomo, że z bukietem nie weźmie się jej do kościoła, ale tak żeby jakieś drobiazgi schować???

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-09 o 12:32
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:34   #3190
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to nie wiem co Ci powiedzieć. Rozumiem Cię, bo sama nie chcę, żeby ktoś z mojej pracy był na uroczystości. Raczej nie wypada mówić, żey nie przychodzili. Do kościoła raczej może przyjść każdy...
Co prawda ja jeszcze oficjalnie nie poinformowałam szefa, że mam ślub (ale pewnie pocztą pantoflową do niego dotarło) i powiem mu jak będę chciała brać wolne. Ale to tylko na zasadzie, że mam ślub i tyle i chcę wolne. Mam nadzieję, że nie poczuje się w obowiązku przybycia...
A koleżanki z pracy w sumie mogłyby przyjść, ale ślub jest 90km od Wrocławia, więc pewnie nie będzie im się chciało jechać na samą uroczystość.
Ale już niektóre babki się pytały, 'gdzie będziemy jechać na ten ślub'... Ale póki co żadna nie wie gdzie to będzie, więc się nie zjawią
No ja też się gryzę czy wypada powiedzieć żeby nie przychodzili.
Tym bardziej, że zgodnie z tym co chcieliśmy, na ślubie będą tylko rodzice, rodzeństwo i chrzestni ... no i te dwie osoby z pracy
Jezuuuu nie wiem co robić

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2009-04-09 o 12:38
Stary 2009-04-09, 12:43   #3191
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc w koncu udało mi się doczyta te 10 stron.

Wczoraj kupiliśmy z TZ garnitur

Poza tym mój pomysł ze słonecznikiem we włosach upadł, pan w kwiaciarni powiedział, ze słonecznik nie przetrwa, opadną mu płatki ale zaproponował taki podobny kwiat do slonecznika, ale zapomniałam jego nazwy

Diya ja będę mieć welon 2 w jednym na grebyku będzie taki welon krótszy do lopatek, lekko zakrywający ramiona, a ta dłuższa ok. 3m warstwa, będzie miała takie pętelki, które nawleka się na grzebyk. Fajnie to wygląda jak taki welon długi wychodzi spod takiego krótszego

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:45   #3192
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej, że zgodnie z tym co chcieliśmy, na ślubie będą tylko rodzice, rodzeństwo i chrzestni ... no i te dwie osoby z pracy
Może przy rozmowie z nimi wejdz na temat slubu i wspomnij że macie bardzo kameralna uroczystośc i chcesz mniec wetdy przy sobie jedynie najbliższe ci osoby, może da im to do myslenia.
Mam ten sam problem choc nasz slub nie bedzie kameralny, podejrzewam ze szykuje sie an niego kilka dodatkowych osób, chcialabym uniknąc ludzi którzy przyjda żeby tylko popatrzec zeby póżniej komentowac jak to "inni mieli lepszy slub",ale tez nie wiem jak to zrobić Chyba sie nie da

Nasz Skarb
Stary 2009-04-09, 12:48   #3193
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
No w takim wypadku, to ja bym chyba powiedziała... skoro to taka na prawdę bardzo skromna i rodzinna uroczystość powiedziałabym im to. Myślę, że by się nie obrazili w takiej sytuacji...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:50   #3194
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość

[quote=Sysunia_d;11813827]
quote]

dzięki bardzo dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

jesli chodzi o welon to gdzies widzialam chyba ta Twoja suknie i byl do tego dlugi welon, zakonczony taka aplikacja jak w tych pionowych pasach na sukni i fajnie to wygladalo, zapytaj w salonie u mnie w salonie widzialam welon zakonczony takimi drobnymi aplikacjami - ale ani to koronka, nie wiem co to bylo, ale mysle ze by pasowalo bukiecik ja bym widziala jakis niewielki ale za to lekko zwisajacy

nawiazujac do mojego posta, slonce - moze taki welon:

http://wedding.w8w.pl/DODATKI/WELONY...86-55_jpg.html

a bukietu nie znalazlam dokladnie takiego o jakim mysle, ale tu masz przykladowy ksztalt storczyki pieknie wygladaja we wlosach - ja tez bede miec storczyka

wiary w siebie mi brakuje strasznie... TZ sie wscieka , ale właśnie taki welon mi sie bardzo podoba... no i storczyki .... moje ulubione !!! bede musiała przemyśleć kwestie wiszącego lekko bukietu, bo nigdy tego nie brałam tak naprawde pod uwage.

Dziękuje!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Cytat:
Może mi tez cos doradzicie, po świetach wybieram sie do fryzjerki na probna fryzurke ale nie mam wogole pomysłu, tzn wydaje mi sie ze do mojej sukienki pasowalo by coś "romantycznego" a nie jakis tradycyjny kok, wlosy mam do ramion Moze cos zaproponujecie...

I czy taki bukiecik pasowałby? Fotka nr 2 jednak bukiecik w kolorystyce różu z fotki 3, może jakaś trawka zwisająca z prełkami do tego???
Suknia po prostu rewelacja! bardzo podobają mi się do niej te bukiety... i włosy... może jakieś lekkie romantyczne fale... zależy co chcesz we włosach mieć, czy welon, czy kwiat, ale może rzeczywiście nie tradycyjny kok, no chyba że kok z super kwiatkiem .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 12:51   #3195
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Może przy rozmowie z nimi wejdz na temat slubu i wspomnij że macie bardzo kameralna uroczystośc i chcesz mniec wetdy przy sobie jedynie najbliższe ci osoby, może da im to do myslenia.
Mam ten sam problem choc nasz slub nie bedzie kameralny, podejrzewam ze szykuje sie an niego kilka dodatkowych osób, chcialabym uniknąc ludzi którzy przyjda żeby tylko popatrzec zeby póżniej komentowac jak to "inni mieli lepszy slub",ale tez nie wiem jak to zrobić Chyba sie nie da
Ale oni wiedzą że to kameralna, rodzinna uroczystość, podkreślamy to przy każdej rozmowie z nimi, ale to jakby nie dociera do nich.
Zaczęło mi się wydawać że jedyny sposób to powiedzieć wprost, ale wcześniej chciałam się Was poradzić czy to wypada.
Stary 2009-04-09, 13:00   #3196
judith8
Rozeznanie

witajcie dziewczyny, na tym watku jestem pierwszy raz
ostatnio z powodu problemow z sala musialam przelozyc slub z sierpnia na pazdziernik (znalezc nowa sale, kosciol bo nie bylo terminow, reszta sie nie zmienila na szczescie) i mam pytanie do tych pm, ktore biora slub w pazdzierniku na ktora macie ustalony kosciol - bo ja zastanawiam sie nad 16.00 bo szybciej robi sie ciemno, a jak to wyglada u was
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:00   #3197
81gosia
Zadomowienie

Rany Dziewczyny czemu wam tak bardzo przeszkadza ten oddzielny wątek. Niektórym na prawdę łatwiej jest porównać przygotowania do tego samego miesiąca niż czytać całą tonę postów z całego rocznika. Czy to znaczy, że wątki dzielące nas na miasta, też powinno się zlikwidować? Czy może też zlikwidować wątek o ślubach cywilnych? Najłatwiej wrzucić wszystko do 1 worka.

Jak niektórym przeszkadza to, że piszemy tu oddzielnie, to niech tu po prostu nie zaglądają. Subskrypcje zawsze można skasować.

Mnie osobiście łatwiej i sprawniej jest pisać w takich wątkach jak:
Warszawskie Panny Młode, Ślub cywilny, Śluby sierpniowe 2009,
bo takie wątki mnie dotyczą. I przyznam, że na wątek ogólny zajrzałam kiedyś i wyszłam bo nie miałam czasu czytać np. o planach na grudzień.

Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:10   #3198
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
ostatnio z powodu problemow z sala musialam przelozyc slub z sierpnia na pazdziernik (znalezc nowa sale, kosciol bo nie bylo terminow, reszta sie nie zmienila na szczescie) i mam pytanie do tych pm, ktore biora slub w pazdzierniku na ktora macie ustalony kosciol - bo ja zastanawiam sie nad 16.00 bo szybciej robi sie ciemno, a jak to wyglada u was

no to ja chyba wbije cie w szok my slubujemy 3 pazdziernika, i slub chcemy miec o 14 , tak tak, dobrze przeczytalas tylko, ze w naszym wypadku wyglada to tak, ze bedziemy miec dosyc duzo gosci i zanim mina wszystkie zyczenia to troche czasu to zajmie no i jeszcze dojaz do restauracji, poza tym jestem z okolic nowego targu (gory), a tutaj wesela z reguly robi sie wczesniej. godzina 16 to juz ostatecznosc i to latem. sama wolalabym pozniej, zeby to zdazyc ze wszystkim, fryzura, makijaz, ubranie, ale u nas wszystko zajmie duzo czasu, wiec obiad nie wiem o ktorej bysmy jedli, wiec dlatego wybralismy godzine 14 jescze nie bylismy u ksiedza, ale wybieramy sie

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:11   #3199
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
a my właśnie dzisiaj odebraliśmy nasze obrączki
śliczne obrączki ja już się nie mogę doczekać swoich

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:16   #3200
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Suknia po prostu rewelacja! bardzo podobają mi się do niej te bukiety... i włosy... może jakieś lekkie romantyczne fale... zależy co chcesz we włosach mieć, czy welon, czy kwiat, ale może rzeczywiście nie tradycyjny kok, no chyba że kok z super kwiatkiem .
Bede miała welon zastanawiam sie tez nad malutkim kwaitkiem zeby po oczepinach ta fryzurka nie zrobiła sie całkiem goła.
tez myslalm moze o jakiś upietych delikatnych loczkach tylko ze ja nigdy nie mialam loczków i nieiem jak sie bede w nich czula bo mam małą głowe jak nic z tych loczków czy fal nie wyjdzie to zetne włosy (moja ukochanan fryzurka) tak do brody wepne kwiatka albo jakis malutki i delikatny diademik -opaske i juz.(fotka)

Cytat:
Ale oni wiedzą że to kameralna, rodzinna uroczystość, podkreślamy to przy każdej rozmowie z nimi, ale to jakby nie dociera do nich.
Zaczęło mi się wydawać że jedyny sposób to powiedzieć wprost, ale wcześniej chciałam się Was poradzić czy to wypada.
Skoro wiedzą, a uroczystośc jest z tego co piszesz bardzo skromna i kamerlana to pozostaje im powiedziec w prost. To ty masz sie czuc dobrze na własnym slubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7761137.jpg (23,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 345.jpg (15,9 KB, 17 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-04-09 o 13:22
Stary 2009-04-09, 13:19   #3201
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
no to ja chyba wbije cie w szok my slubujemy 3 pazdziernika, i slub chcemy miec o 14 , tak tak, dobrze przeczytalas tylko, ze w naszym wypadku wyglada to tak, ze bedziemy miec dosyc duzo gosci i zanim mina wszystkie zyczenia to troche czasu to zajmie no i jeszcze dojaz do restauracji, poza tym jestem z okolic nowego targu (gory), a tutaj wesela z reguly robi sie wczesniej. godzina 16 to juz ostatecznosc i to latem. sama wolalabym pozniej, zeby to zdazyc ze wszystkim, fryzura, makijaz, ubranie, ale u nas wszystko zajmie duzo czasu, wiec obiad nie wiem o ktorej bysmy jedli, wiec dlatego wybralismy godzine 14 jescze nie bylismy u ksiedza, ale wybieramy sie
Ja mam w czerwcu i mam o 13. Ja z kościoła na salę mam jakieś 40 km no i do tego jeszcze te życzenia pod kociołem także gdzieś tak na 15:30 będzie obiad.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:19   #3202
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
Ja ma ślub 10 października i wybraliśmy godzinę 17
BEAMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:38   #3203
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam dzis spałam 4 godziny i zaraz zasne chyba.
Oczywiscie w swieta pracuje
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia butków
Ogólnie jestem z nich zadowolona, tylko rozchodzic je bede musial troche... Ciesze sie ze to mam z glowy, teraz zostal mi jeszcze stanik do kupienia.
aaaaaaaaaaaa własnie cos takiego bym chciała ale na lekko wyzszym obcasie
Cytat:

a teraz moja prośba o radę, nie mam koncepcji co do fryzurki do blond włosów (dalej niż pół plec), gęstych i zdrowych ale struktura włosa cienkieeeeeee
no i grzyweczka prosta, w takiej mi najlepiej.
suknia hiszpanka, ja średni wzrost, planuję kwiat we włosach
Fryzurka nr 7 to moja hehe . Tez sie tak bede czesała.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:47   #3204
diya1983
Zadomowienie

ooooooo fajnie

dziewczyny, znacie sprawdzone sposoby na zrzucenie ciała?
stosował ktoś dietę kopenhaską???
Stary 2009-04-09, 13:48   #3205
Maggie1983
Zakorzenienie

MONIQAC

Cytat:
quote]

dzięki bardzo dziewczyny!

wiary w siebie mi brakuje strasznie... TZ sie wscieka , ale właśnie taki welon mi sie bardzo podoba... no i storczyki .... moje ulubione !!! bede musiała przemyśleć kwestie wiszącego lekko bukietu, bo nigdy tego nie brałam tak naprawde pod uwage.

Dziękuje!

no to pracuj nad soba dziewczyno
slicznie w niej wygladasz i wcale nie jest baardzo skromna - normalna w sensie strojnosci-rozumiesz a jak chcesz jej dodac jakis maly akcent to moze porozmawiaj w salonie by na tej tasiemce pod biustem doszyli ci delikatna kokardke poza tym masz pole do popisu i mozesz w to miejsce poszalec z welonem, wiazanka czy bizuteria ja mam strojna suknie i w zwiazku z tym z dodatkami musze sie troche uspokoic co mi z reszta ciezko wychodzi
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-09 o 13:50
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 13:49   #3206
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Rany Dziewczyny czemu wam tak bardzo przeszkadza ten oddzielny wątek. Niektórym na prawdę łatwiej jest porównać przygotowania do tego samego miesiąca niż czytać całą tonę postów z całego rocznika. Czy to znaczy, że wątki dzielące nas na miasta, też powinno się zlikwidować? Czy może też zlikwidować wątek o ślubach cywilnych? Najłatwiej wrzucić wszystko do 1 worka.

Jak niektórym przeszkadza to, że piszemy tu oddzielnie, to niech tu po prostu nie zaglądają. Subskrypcje zawsze można skasować.

Mnie osobiście łatwiej i sprawniej jest pisać w takich wątkach jak:
Warszawskie Panny Młode, Ślub cywilny, Śluby sierpniowe 2009,
bo takie wątki mnie dotyczą. I przyznam, że na wątek ogólny zajrzałam kiedyś i wyszłam bo nie miałam czasu czytać np. o planach na grudzień.

Mnie wątek oddzielny w ogóle nie przeszkadza. Mało tego ten sierpniowy będzie przydatny na pewno. Chodzi o to, że w takim sierpniowym albo lipcowym wątku będzie nas dużo - a potem powstaną wątki lutowe, marcowe, grudniowe (już jest) i tam będą trzy posty i koniec. Zastanawiam się też nad jednym - skoro jestem PM: 2009, Krakowską, sierpniowa i z suknią ślubną na 2009 i udzielam się we wszystkich wątkach to we wszystkich mam pisać i wklejać to samo? Czasem męczy mnie gdy widzę post dziewczyny, która wkleiła swoją suknię i do tego trzy bukiety z pytaniem które pasują. I widzę to pytanie - na PM 09, na regionalnym, na miesięcznym, na pokaż swoją suknię, bukiety ślubne itd. itd.
Stary 2009-04-09, 13:59   #3207
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
ooooooo fajnie

Witam.

Ja stosowałam tą dietę i nie polecam. Co prawda szybko spada się na wadze, ale mam wrażenie,że to raczej woda schodzi, a nie tłuszcz. Niestety efekt nie był trwały,a w czasie diety byłam bardzo osłabiona i nie mogłam ustać na nogach.
Stary 2009-04-09, 14:03   #3208
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Ja ma ślub 10 października i wybraliśmy godzinę 17

my tez 10 pazdziernika i narazie stanelo na 16.00, dziekuje
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:06   #3209
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mnie wątek oddzielny w ogóle nie przeszkadza. Mało tego ten sierpniowy będzie przydatny na pewno. Chodzi o to, że w takim sierpniowym albo lipcowym wątku będzie nas dużo - a potem powstaną wątki lutowe, marcowe, grudniowe (już jest) i tam będą trzy posty i koniec. Zastanawiam się też nad jednym - skoro jestem PM: 2009, Krakowską, sierpniowa i z suknią ślubną na 2009 i udzielam się we wszystkich wątkach to we wszystkich mam pisać i wklejać to samo? Czasem męczy mnie gdy widzę post dziewczyny, która wkleiła swoją suknię i do tego trzy bukiety z pytaniem które pasują. I widzę to pytanie - na PM 09, na regionalnym, na miesięcznym, na pokaż swoją suknię, bukiety ślubne itd. itd.
Justyna co do wklejania tych samych postów to masz racje spotkałam się z kilkoma takimi samymi w kilku wątkach ale nieważne, skoro ktoś ma taką potrzebe

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 14:12   #3210
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ooooooo fajnie

a próbowałas dietę SB??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości