|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ja pare lat temu poszłam do spowiedzi i dostałam pokute przez miesiac codzienniecały rózaniec
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-09 o 16:28 |
|
|
|
#2042 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
to miałam mówic w domu codziennie ![]() ale odmawiałam
|
|
|
|
#2044 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a była juz w tym sezonie burza u Was?? u mnie jeszcze nie ale dzis straszny upał, więc może potem bedzie, też uwielbiam ten odgłos ![]() Z Tz pomogalismy teściowej, ja umyłam podłoge, Tz ucierał na placki cos tam ![]() aż się zmęczyłam... Zuzua kupiłam sobie wczoraj taki krem, dziewczymy z innego wakt bardzo pole\ły i jest fajny jak narazie, nawilża a cera sie nei świeci ![]() Nie moge wstawic linka z KWC, bo mi sie internet zawiesza, ale krem to Lilliputz taki rózowy
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-09 o 16:39 |
|
|
|
|
#2046 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A burza rano była gigant! W dom nam walnęło bo cały się zatrząsł a z gniazdka iskry poszły! Ale mamy dobry piorunochron na szczęście! |
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeny szok!Ale za burzą się stęskniłam, w tym roku w moich stronach ejszcze nie było. A ja jestem strasznie słaba, zawsze tak mam dzień przed @ lub w dniu, kiedy @ ma się zjawić, chodze jak oszołomiona, i to coraz gorzej się czuje. Nie wiem jak w kościele wytrzymam ![]() Jeśli chodzi o ten krem, to kupisz go jedynie w Rossmanie, bo to produkt rossmanowski. ja dotychczas smaroawłam sie Novea, czasem bambino, ale zawsze byłam tłusta po tych kremach. a ten mi nawilża skóre a jest ona matowa, i bardzo aksamitna w dotyku. Ide za chwile myc buzia i znów się wysmaruje
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, pewnie, że Ciebie pamiętam
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie szykuje do kościoła, ale coraz gorzej sie czuje...nie lubie takiego stanu i samopoczucia
![]() Ala a Ty idziesz do kosciola? Gonal sobie wstrzykujesz jeszcze?
|
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
aga_1981
Jagoda jak przeglądałam Twój profil na nk to mój małż myślał że to moje fotki ) Ze tak powiem, ta sama katygoria wagowo rozmiarowa (szczegółnie w cucu), włoski, sposób ubierania. Mam nadzieje że to porównanie Cię nie obraża![]() Zuziunia i Domi Ja się boje burzu. Mojemu sąsiadowi (na wsi mieszkałam) jednego roku spaliło stodołe a drugiemgo roku inny budynek gospodarczy, z gospodarczego ogień przeniósł się na dom.Oprócz burzy panicznie boje się ruchomych schodów, braku światła (energi elektrycznej, nawet w dzień ) , tuneli (i jak tu metrem jeździć ) mocnego porywistego wiatru(ale tlyko jak jestem w domu) i innych. Ja mam dużo fobii. Małż mówi że powinnam na jakąś tarapie pójść ![]() blondynkapoznan pamiętam jak pisałaś że się staranka powiodły, ześ zaciążyła a już za chwil kilka będziesz małego tulić w ramionach. Ale ten czas szybko leci
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
nie wstrzykuję sobie gonalu, mam sobie dać spokój w tym cyklu
zacznę w 3 dniu cyklu. Do kościoła nie idę, niedawno wróciłam z pracy i jestem padnięta. Zresztą W Wielki Czwartek rzadko kiedy chodziłam na msze, ja chyba mało religijna jestem choć nigdy nie musiałam jako pokuty odmawiać codziennie różańca
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietajcie, że okragłe kształty są modne i m isię obi podobacie ![]() Cytat:
Ja własnie nie miałam nie wiadomo jakich grzechów, poprostu trafiłam na takiego księdza co dawał taką pokute, bo kolezanka dostała taka samą i babcia chyba też taką samą
|
||
|
|
|
#2053 | |||
|
BAN stały
|
dziekuje bardzo
![]() Cytat:
ja tez tak uwazam ze jestem poztywna osoba...i bardzo uczynna,...i uczuciowa...niestety czasem te zalety staja sie moja zmora...Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No co ty nie obrazasz mnie nie ma czym....powiem tak dziekuje za takie Komplementy.....Moj bisut jest moim kompleksem moze to stad sie wzielo ze w szkole mnie przezywali big cyc...i jeszcze apre onnych okreslen... No ale z 2 storny...to czasem go lubie jak ladnie wyglada w bluzeczce.... A innym razem go nienawidze i placze przez niego...CO do fobii...to nie jestes sama ja mam fobie boje sie wlasnie jak wieje wiatr tak ostro.boje sie jak juz wspominalam Windy... i poprstu nie nawidze jej..wole wejsci po schodach nawe 200 schodow jak jechac nia...i boje sie zamykanych przeszeni np.WC...jak sa tak zamykane bez wyscia...dziekuje....Moje krzałty to rozmar: 42 lub 44 przy czym niesety bylyt mniejszy tylko biust jest duzy noo ale talie to mam niecchalac sie... ![]() witajcie ja dzis bylam u Piotrka on mnei tak srednio wyemczyl ale jego brat gralam z nimprzez 2 h w pilke.... pozatym to wczoraj opiekowla sie chwilke 3 miesieczym chlopcem mowie wam zakochalm sie w nim... ![]() buzaczki
|
|||
|
|
|
#2054 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() wróciłam z kościoła, byłam w końcu 3 godz, spowiedź zaliczona, a potem jeszcze na katechezie zostałam, mamy fajnego księdza który tłumaczy w sposób naukowy pewne kwestie. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- dostałam @ nareszcie... mam jakiś dołek nie wiem co się dzieje....
|
||
|
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-04-10 o 09:50 |
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Lejdis
Gdzie Wy sie podziewacie ??? dzieki Zanka za życzenia, na Codzienności dostały obrazek, a my nie, chya bie zasłuzyłysmy
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Domi wybacz jakoś mi umknęło, ale już poprawiłam
a dodam jeszcze gratisy hehe
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczamy ![]() jaki słodziak mmm (sąsiada :P)A najlepsze to zdjęcie ....http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1239349895 cenzura musi być
|
|
|
|
|
#2060 |
|
BAN stały
|
Zanko sliczny jest
i dziekujemy za życzenia Domi ja od rana w kuchni....tort robię i sernik już się piecze. |
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie placki zawsze są kupowane
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka musze z przykroscia stwierdzic ze maly wogole nie jest do Ciebie podobny
cały Tż.Dziekujemy za śliczne życzenia |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Blondynko ja wiem, wszyscy nam to mówią, to chyba nie moje dziecko
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Lejdiski!!! Muszę cosik posprzątać w końcu, więc tylko Was pozdrowię serdecznie i uściskam i szybko zdam relację z kontroli u ginki (pamiętałyście i 3małyście? ![]() ) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - otóż, po długich badaniach i tak i siak (bo wciąż miała wątpliwości czy mogę wrócić do pracy, przede wszystkim przez to nisko ułożone łożysko , okazało się, że jednak troszkę się podniosło - 2cm, tak więc mogę iść! No ale nic to - damy radę! Tylko muszę bardzo bardzo uważać, oszczędzać się, a jakby tylko coś nie tak, to od razu dalej na zwolnienie! A Dzidzi serduszko oglądała i nereczki, i kręgosłup, i wargi maleńkie mówiła, że całe, zdrowe, no i rzekła, że wszystko wygląda ładnie i dobrze! OBY!!! A Wy tu ładnie sobie piszcie - Zanki Filipka miluśkiego oglądajcie ![]() Życzonka dla Was Wszystkich (Blondi, Ali, Magdzi, Domi, Zuzi, Zanki, Piwusi, Jagódki, Cinusiowej, Aankii, Loni, Poziomki i innych "rzadkich" Lejdis ![]() Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzyy jaja święconego i wszystkiego najlepszego!!! ![]() Jane z M i Fasolką ![]() Aha! Kupiłam sobie wczoraj tę oliwkę i płyn do kąpieli, o którym Zuzia pisałą (w Rossmanie - odważyłam się! Buziaczki
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-10 o 13:22 |
|
|
|
#2065 |
|
BAN stały
|
Jane super wieści
Uciekam na 16 do kościoła..a na 20 na katechezę. |
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Lejdis
My z Tz dziś do Kościółka nie idziemy, dziś jestesmy grzesznikami ![]() Widzisz Jane, wszystko elegancko, dzidzia rosnie, zdrowiutka, elegancko To w takim razie ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH WAM ZYCZE NO I SPEŁNIENIA MARZEŃ ![]() Ja tu będę zaglądała tak czy siak, bo kompy często chodzą jak nie u mnie w domu, bo brat coś ściaga wiec wiecznei zaglądam, a jak nie to u Tz laptopa często mam włączonego. Choć już robie odwyk od wizażu i innych stron. Postanowiłam, że jak napisze prace, to już coraz rzadziej będę siedziała i udaje mi się to choć i tak czekają mnie poprawki ze strony technicznej, spisy, bibliografia, wstep i zkaonczenie teraz w okresie swiatecznym
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu, jak się czujesz? Dołek minął?
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty Ala tak mało piszesz ostatnio?
|
|
|
|
#2069 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś tak nie mam o czym pisać, poza tym zajęta jestem. Ale czytam Was regularnie A dziś to zabiegana jestem. W pracy wypuścili nas wcześniej, bo o 14, ale zabiegana jestem, po sklepach chodziłam, piekłam,sprzątałam i jutro to samo. A najgorsze, że nie mogę nigdzie znaleźc sera w takim 1 kg kubełku na sernik w tesco byłam, w Intermarche, moja mama okoliczne sklepy odwiedziła i nic!! jutro z rana wybiorę się do Lidla, bo inaczej nie upiekę sernika![]() Zuzia, fajnie,że d.ół minął. Ja w czasie @ też miewam dołki, także doskonale Ciebie rozumiem wykąpałam niedawno moją sunię, na święta będzie czysta ![]() Jane, super,że z dzidzią wszystko ok
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

wątpie..

taki rózowy

) Ze tak powiem, ta sama katygoria wagowo rozmiarowa (szczegółnie w cucu), włoski, sposób ubierania. Mam nadzieje że to porównanie Cię nie obraża
Mojemu sąsiadowi (na wsi mieszkałam) jednego roku spaliło stodołe a drugiemgo roku inny budynek gospodarczy, z gospodarczego ogień przeniósł się na dom.
) mocnego porywistego wiatru(ale tlyko jak jestem w domu) i innych. Ja mam dużo fobii. Małż mówi że powinnam na jakąś tarapie pójść

patrzyłam na Twoje zdjecia, masz śliczną bluzke <3