|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie, naprawdę przesłuchałam chyba wszystkie piosenki dla rodizców i żadna do tej naszej nie jest podobna, więc albo moja pamięć szwankuje, albo padło mi na słuch
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
Cytat:
kupiliśmy je w red rubin w Krakowie. stronka www.redrubin.pl dodatkowo mają wtopiony rubin . Nasza para po rabacie kosztowała 2800, straszna cena , ale jak je zobaczyliśmy to nie chcieliśmy już żadnych innych. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejam fotkę mojego 'kompletu'...
Dobrałam bransoletkę do kolczyków.(kolczyki są zwykłe, a bransoletka srebrna) Wydaje mi się, że pasuje A Wy co sądzicie?
|
#3275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem pasuje
tylko nie należy przesadzać z wielkością kwiatka Ja będę miała różę taką jak w bukiecie i welon mgiełkę 60\80. Jesli chodzi o zaproszenia to wklej twoje pomysły, moze wspólnie pomożemy Ci wybrać najładniejsze![]() Jesli chodzi o zaproszenia to powazanie sie zastanawialam nad tymi http://www.allegro.pl/item596351878_...l_deja_vu.html firme znam bo juz wczesniej mialam przyjemnosc zamawiac I sie pochwale ze w weekend znalazlam i zakupilam moja wymarzona sukienke!!!Zdjecia nie oddaja jej calego uroku. Co sadzicie?? |
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ło matko
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z kierowniczką, chociaż nie była chętna, ale się nie poddaliśmy |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanka miala taki bukiet z margaretek!Byl piekny! A ten facet to jakis gbur![]() agis piekna suknia.Mierzylam podobną.Jakiej firmy? myszka maj ja tez podcinam wlosy na slub.Tyle zapuszczalam,ale juz widze ze nic z tego nie wyjdzie Bo nie czuje sie w upieciach
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-09 o 19:49 |
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia superowa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
agis bardzo ładna suknia i zaproszenia
![]() azzis komplet wygląda jakby był kupowany razem, naprawdę pasuje
|
|
#3282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a powiedz mi jeszcze ile się czeka na odbiór obrączek? Wasze są piękne, jeszcze z rubinem to już w ogóle cudo
|
|
|
|
|
#3283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy to co robie to jest dieta, ale dziala, tak wiec: zmienilam nieco swoj jadlospis (zero ziemniakow, makarownow, ryz ale brazowy lub kasza kus kus) + nie jem na noc, jem wiecej salatek i owocow a do tego lykam spalacze tluszczu i od czasu do czasu biegam lub skacze na skakance. w niecaly miesiac stracilam 4 kg, z czego az 2kg w pierwszym tygodniu, kiedy duzo cwiczylam, a teraz nie robie prawie nic i jakos po kiligramie ubywa ![]() agis suknia piekna i zaproszenia tez, ktory kolor bierzesz? podoba mi sie ten pierwszy, fiolet? bylismy dzis z TZ rozgladnac sie za obraczkami, bylismy chyba wszedzie, generalnie juz mamy dosc i zostajemy na tym co wiemy, wiec w gre wchodza 2 sklepy "pryzmat" i "red rubin". w red rubinie jest tak super obsluga, ze naprawde chce sie tam wracac, w dodatku jest tyle mozliwosci z kombinacja obraczek, ze az sie zamotalismy, tylko trzeba czekac az 2 miesiace. daja za to dozywotnia gwarancje na ich obraczki. a co dla mnie najwazniejsze: te z laczonego zlota i z brylantami podejmuja sie zmniejszania i powiekszania (jesli kamyczki nie sa w kolo) w ramach gwarancji. nie wiem moze to oczywiste dla was, ale ja dopiero zaczelam szukac ![]() chcialam spytac, czy ktoras z was zna sklep jubilerski pryzmat? krk, ul slawkowska? tam tez bardzo podobaly nam sie pewne obraczki, ale czy sa slowni odnosnie pomniejszania obraczek pozniej...? martucha bylam w sklepie z twoja sukienka i znam "orientacyjna" cene. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- dopasowalas to tak, ze nie widac roznicy zadnej. super komplet ci wyszedl
|
|
|
#3284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wypróbuj wszystkie tak jak piszesz - ważne żebyś Ty sie dobrze czuła!a poza tym - super fryzurki na tych fotkach... coś takiego jak piszesz też będzie super. |
|
|
|
|
#3285 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszukam może jakiegoś zdjęcia PS.jaki masz wzrost?ja mam 1.65
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-09 o 20:30 |
|
|
|
|
#3287 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o obraczki my wybralismy 'Gold commerce'. Maja dobrej jakosci zloto zwezanie i rozszerzanie w cenie + czyszczenie i odnawianie w cenie. Maja tylko dwa malutkie stoiska bo dopiero wchodza. W galerii mokotow i w promenadzie. Panie sa przemile. My wlasnie tam sie zdecydowalismy na obraczki. AQ o red rubin slyszalamn same pozytywy. Nasze obraczki!!!! |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3289 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witajcie, zupelnie przypadkiem tutaj do Was zajrzalam, poniewaz slub mam w pazdzierniku, wiec nie jestem sierpniowka ale chcialam spytac groszka o obraczki, poniewaz dzisiaj z TZ bylismy wlasnie w krk w red rubin i pani orientacyjne oszacowala nam cene obraczek, ktore nam sie podobaly na 2900 zl, tez mamy karte rabatowa z targow, takze bedzie cos mniej, o ile te obraczki wezmiemy, bo szczerze mowiac jest tam taki wybor, ze moze jeszcze na cos innego sie zdecydujemy i jestem najbardziej chyba z tego sklepu zadowolona (mila obsluga, wiem to ich praca, ale milej jest kupowac w takiej atmosferze). Chcialam spytac, czy ta orientacyjnie ustalona cena 2900 zmienia sie? groszku tez tak mieliscie? czy spada ona np w dol? kusi mnie ten sklep, zreszta ten rubin od srodka w obraczki chyba najlepiej zainwestowac, bo nosimy je cale zycie ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
ale wybor jest super, w dodatku mozna samemu modyfikowac jeszcze te obraczki. dla mnie super
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pamietam jak szukalas fryzurki![]() Wlasnie widze ze Wasz slub juz za tydzien boze jak to zlecialo.A my wlasnie tego dnia przylatujemy do PL
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-09 o 20:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też jestem sierpniówka Pysiowata mam taki sam termin co Ty i też Wrocław Załatwione mam grubsze sprawy (sala, ślub, fotograf, suknia) a reszte planuje maj-czerwiec. Dziewczyny kiedy planujecie rozdawać zaproszenia ja myślałam o końcu maja.
|
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a widze ze ta pani ma przedzialek z boku a ja mam tak grzywke, a ty masz grzywke? zostawiasz ja, czy zaczesujesz na slub do koka?jak wypniesz welon to zostanie piekna ozdoba, tez mam taki zamiar, by tak zrobic, zeby za spokojnie przy tym moim koku nie bylo. a moj wzrost to 1.56, takze odwrotna koncowka niz u ciebie a moj TZ ma ponad 1.85 takze chce sie na ten dzien "wydluzyc"![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
). niestety sklep, ktory proponujesz jest w wawie, a ja w krk...w red rubin zwezanie, poszerzanie, odswiezanie tez jest w cenie (w gwarancji, tak to pani okreslila)
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
agusia ale Ci zazdroszcze
![]() złotko i jaka cena bo wiem ze znasz orientacyjna ja tez bylam dzis z tz tam w salonie ale niemieli jej niestety a ceny nieznala pani, i zaluje.. kolanka fajnie ze zagladnelas... ja tez na pryszcze polecam drozdze, a ten podklad chenie zobacze i tez chodze na solarium zeby przyciemnic sie na wesele![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla rodzicow chce cudownych rodzicow mam - bo raz podoba sie mamie a dwa, jest piekna moze i oklepana ale ma cudowne i prawdziwe slowa.. Cytat:
|
|
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sluby grudzień 2009 r.
oki zatem moze sluby zimowe
|
|
|
|
#3296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Wisienki---a wy gdzie macie slub?Jestes moze z Krakowa? DZIEWCZYNY SIERPNIOWKI--widze ze jestescie zatym azeby ten watek byl.Moze wyrazcie swoje zdanie czy piszemy tu w Sierpniowkach?czy w PM2009? Dzis bylam mierzyc te sukienki ktore wkleiłam ,niestety zadna z nim masakra .Niewiem czy kojarzycie sklep M.E.C ul.Filipa,niestety niemaja stronki www.U nich sa suknie z zagranicy dokładnie USA.Jest tam sukienka ktora bardzo ładnie na mnie lezy,bardzo wyszczupla.Nieczuje sie w niej jak w pancerzu i co najwazniejsze jest lekka .Mam czas zeby sie zastanowic do 20.04.09 i wpłacic zaliczke 40% i wtedy mogłabym sobie zrobic zdjecie ,inaczej niewolno .Dlatego chcialam spytac czy ktoras z was kupowala tam suknie?
|
||
|
|
|
#3297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suknię mam z salonu wrocławskiego Macie już kupiony ubiór dla Pana Młodego?Parę zaproszeń już rozdaliśmy, m. in rodzeństwu i bliskim znajomym, z którymi się już spotkaliśmy. Reszta w maju, akurat będzie w rodzinie komunia ![]() Cytat:
Będziemy wspólnie się stresować i cieszyć i porównywać przebieg przygotowań
Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-04-09 o 21:18 |
||
|
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale właściwie Madzia, mogłabyś dać osobno jego rodzicom płytę. Jedną mamie i drugą jego tacie, bo jedną to wiadomo, że się nie podzielą |
|
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
wiec tak: sukienka ta byla zamknieta w gablotce i pani nie pamietala ile ona kosztowala, ale powiedziala, ze orientacyjnie 1400-1600 zl
|
|
#3300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Riana tak jest bardzo często - ty sobie coś wybierasz, a później live wygląda wszystko inaczej na Tobie. Ale 40% wartości sukni to dużo jak na zaliczkę moim zdaniem. Ja tam nie lubię mrozić pieniążków. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

Nie mogłam się zdecydować które do slubu-więc dostałam 2 komplety od Tz na urodziny

, ale jak je zobaczyliśmy to nie chcieliśmy już żadnych innych. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze
A Wy co sądzicie?

a to jest jakaś róznica oprocz ceny w tych bukietach?

poszukam może jakiegoś zdjęcia
ja myślałam o końcu maja.
a widze ze ta pani ma przedzialek z boku a ja mam tak grzywke, a ty masz grzywke? zostawiasz ja, czy zaczesujesz na slub do koka?
jak go wybierałam to widziałam na takim małym skrawku, a jak zobaczyłam 10 metrów to normalnie zwariowałam. Wyglada jak niekończące się lody waniliowe