|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
ALISANKO GRATULACJE BĘDZIESZ MAMUSIĄ!
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, moją betę już znacie
![]() ale jestem u teściów, i wpadłam na chwilę bo mam pytanie dziś nie mam białego śluzu, tylko ciemniejszy, taki lekko brązowy, czy może to być coś złego? biorę leki na epilepsję, i może jestem trochę przerażona.. hyhy, wiecie coś może na ten temat? jaki macie śluz kochane przyszłe mamusie?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
no już wiem czemu mnie tak brzuch pobolewa
![]() ![]() @ przyszła niestety,troche wczesnie,bo ostatnio to albo 35 albo 36dc przychodziła a dziś 28dc i przyszła pierwszy raz tak,jak miałam regularne to przychodziła w 29dc,raz sie opuźnia teraz wczesnie mam dość,tu takie super wieści,nie chce wam smęcić,miałam cichutką nadzieje i wierzyłam,że moze tym razem się udało,ale niestety smutno mi się zrobiło,myslałam,ze silniejsza jestem,ale po prostu koszmarnie sie czuję teraz,pewnie jutro z pozytywnymi myślami powróce,ale teraz jestem ząłamana i pyatnia dlaczego akurat ja mam dopiero 23 lata a takie trudności z zajściem w ciąże 21 lat poronienie,kurde czym sobie tak zawiniłam,ze życie tak mie doświadcza kurde nie wiem,mam dość tego,muszę w końcu się przyzwyczaić,że dzieci nie będę mieć i tyle,bo inaczej będę cały czas cierpieć... przepraszam was,ale mi już brakuje sił zaczynam 12 cykl ile jeszcze ile.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1984 |
|
Rozeznanie
|
ALIISANKO - GRATULUJĘ!!!! Ale super!!!
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głowka do góry |
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 32 staraczek: PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 ![]() fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 8, last @ 5.03 ![]() celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 ![]() magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 ![]() memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 Lenka100 - (Lena,31 lat) cykl 1, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 4, last @ 28.03 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 4, last @ 2.04 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 2, last @ 3.04.02 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 5, last @ 3.04 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 4, last @ 3.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 12, last @ 4.04 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 8, last @ 4.04 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 5, last @ 5.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 1, last @ 8.04 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 12, last @ 9.04 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 10, last @ 9.04 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 32 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) olka@@@ – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu zuzanna12 – gratulujemy!dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 20 listopada 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Ja byłam u lekarza,mam troche za wysoka prolaktyne dała mi bromka,ale ja musiałam zrezygowac,bo kurs zaczełam a po im fatalnie sie czułam,wiec jak ukończe kurs ide do ginki i zobaczymy i a pewno zleci więcej badań,ale czy warto nie wiem,bo powiedziała mi ginka,że facet musi się zbadać,aby ewentualnie wykluczyć,bo ja będę mieć mase badań,a facet raz chce isć raz nie,teraz jest na etapie,że ie pójdzie,a tak nie dawno miał chęć iść,ale zmiana decyzji już powoli oswajam się z myślą,że nie będa miała dzieci... idę się położyć,bo coś mam zawroty głowy przez tą @
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-09 o 21:55 |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak mi sie nie umsiechniesz to jak boga kocham a ja narazie na usmiech
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ale naskrobałyście tego, czytam i czytam... ale już wszystko ogarnełam Allisanko i Marto moje wielkie gratki Allisanko pożyczyłam Twoich przepisów , jutro już zaczne pichcić mmm...ale będzie ucztaDra kochana nie smutaj się witam nowe staraczki i trzymam kciuki żeby szybko udało Wam się zafasolkować :kciu ki:ja byłam u mamy, odpoczełam troszke ,byłam u fryzjera moją fryzjerką jest moja koleżanka z czasów gimnazjum powiedziała mi co przeżyła...matko aż sobie z nią popłakałam. była z facetem nie wiem dokładnie jak długo ale chyba ok.3 lata , na 3 miesiące przed zerwaniem już robił jej akcje: zaczął mieć pretensje o wszystko , kiedyś zawiózł ją do lasu i zaczął jej grozić , że jak od niego odejdzie to ją załatwi , uderzył ją, nastraszał ...dziewczyna przeżyła piekło , nie może się od niego uwolnić bo mają razem salon fryzjerski,on zrezygnował ale koleżanka musi go oddać do sądu o zwrot kasy była tak zastraszana że jak wsiadała do samochodu zanim wyjechała na jezdnię sprawdzała czy ma hamulce ,a on często się kręcił obok jej salonu , aż w końcu wylądowała u psychiatry ,teraz jezdzi do psychologa i już powoli staje na nogi dziewczyny mówię Wam czysty koszmar ... jak facet może się tzk zmienić przez taki krótki okres czasu??? no to nabazgrałam ![]() wszystkim staraczką życzę 2 kreseczek... sobie też oczywiście
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
bylam u ginekologa z tymi plamieniami - tydzien zwolnienia, mam odpoczywac, 3 razy dziennie duphaston. Pecherzyk jest w macicy, na razie zarodka nie widac
No i pecherzyk jest jakis malutki - wyglada na ciaze ponizej 4 tyg a u mnie dzis juz pelne 5 tygodni Lekarka mowila, zeby sie jeszcze nie nastawiac, ze nie mozna jeszcze nic powiedziec, czy uda sie utrzymac ciaze, czy nie. Mam czekac...A co do plamien- stwierdzila, ze nie takie straszne, bo krwi nie widac. Ten malutki pecherzyk mnie niepokoi, bo ja bylam przekonana, ze owu byla wczesniej niz zwykle a nie pozniej...
|
|
|
|
#1992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() popłakałam sobie posiedziałam przed domem ,przemyślałam i juz lepiej jest,wiedziałąm,że nabiore sił,bo ja łatwo się nie poddam,ale musiałam się wypłakać to pomaga i to bardzo Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze raz dziewczyny dziękuje za słowa,kochane jesteście i dobrze,że jesteście umiecie podniejść na duchu ja cały czas wierze,że kiedyś mi się uda,ale też dopuszcze myśl,że moze dzieci nie będę mieć,wtedy też będę mniej cierpieć,ale nie poddam się do końca będę walczyć
|
|
#1993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam za to bardzo mocno kciuki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym dla mnie dziecko adoptowane będzie dokładnie tak samo kochane i wyczekiwane jak własne. Nie mówię też, żebyś się nastawiała i cierpiała. Może po prostu spróbuj podejść do tego inaczej - przez najbliższe tygodnie nie myśl o dziecku tylko o Was - kochajcie się dla samej przyjemności a nie dla zajścia w ciążę
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Dra biedactwo. Jestesmy w tym samym wieku i masz wierzyc, ze jeszcze duzo przed nami.Wiem jak to jest zaraz jak @ przyjdzie i ciezko wogole pocieszac. Zobaczysz za kilka dni bedzie lepiej, trzeba troszke popłakać i nabrac sil na kolejne starania. BEDZIE DOBRZE i musisz w to wierzyc !!!!!!!!
|
|
#1996 |
|
Rozeznanie
|
Dra nie znajduję słow, żeby przyniosły Ci ulgę. Kobra ma rację, że jesteśmy to żeby sobie pomagać nawzajem. Łatwiej jest nam jęśli ktoś rozumie. my rozumiemy. Może nie staramy się tyle co Ty i pewnie sądzisz, że co my możemy wiedzieć, ale spróbuj znaleść w nas siłe, której Ci teraz brakuje. Oddasz ją jak którejś z nas jak nam zabraknie. Mam nadzieję, że rozumiesz co chciałam powiedzieć
|
|
|
|
#1997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez biore pod uwage adopcje i tez bedzie kochae jak własne,ale dopiero niedawo dowiedziałam sie,ze trzeba miec staz małzenski 5 lat to mie załamało,bo ja zyje w zwiazku wolnym(nawet jak wezme slub) to 5 lat to sporo.wiec musimy zaczac myslec o slubie,,ale nie wiem co z tego wyjdzie Cytat:
Cytat:
kochane jestescie
|
|
#1998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, czy trzeba miec staż małżenski az tyle lat, żeby móc adoptować dziecko. Kodeks mówi o tym, że trzeba byc niekaranym, korzystac z pełni praw obywatelskich, miec stałe zródło utrzymania, warunki mieszkaniowe i stan zdrowia który umozliwia własciwa opieke nad dzieckiem. Musi tez byc odpowiednia róznica wieku miedzy rodzicami adopcyjnymi i dzieckiem a rodzice mają dawać rękojmie, że nalezycie wychowaja dziecko. |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() któryś raz pisze to samo,ale się przypomne,ja miałam badaną prolaktyne mam troche za wysoką miałam przepisany bromergon,odlot miałam po nim straszny czułam,że odlatuje brałam tydzień i musiałam odrzucić,bo zaczał mi sie kurs,a bym nie dała rady funkcjonować na kursie,bo po bromergonie bylam osłabiona i senna,więc na czas kursu dałam sobie spokój ,po kursie wracam do gina i będziemy dalej mysleć o badaniach,ale miałam cichoa nadzieje,że zajme sie kursem i moze się uda,ale pomyliłam się>ale ginka i tak się upiera,żeby facet sie przebadał,ale ja siłą go nie wezme ja taka nie jestem,moze i powinnam go zmusić,ale to nie na tym polega,żeby zmusić,a palić pali niestety,ale też go ie zmusze do rzucenia,sam musi ja moge coś mówić,ale nie zmuszać. A co do adopcji staż małżeński jest potrzebny,bo znajoma z innego forum mi mówiła o tym,która sie dowiadywała,bo tez ma problem z zajsciem i mysli o adobcji + tez inne wymogi o kórych piszesz. Dobra już nie smęce będę walczyc
|
|
#2000 |
|
Rozeznanie
|
Dra, na tvn style szedł wczoraj taki program o 21szej - przebadano spermę 5 mezczyzn, którzy palili i okazało sie, że ich plemniki 2 z nich sa zbyt powolne, zeby doszło do zapłodnienia. Ten program ma powtórki, to moze obejrzyjcie razem i on sam wpadnie na pomysł, żeby rzucic palenie. Mysle, że warto spróbowac kazdej metody poprawienia płodnosci
. Pomyslalam tez o tym, że skoro jestescie parą i chcecie miec dziecko to rozmowy o badaniach i poprawie płodnosci powinny byc naturalne. Mój mężczyzna zaczał łykac cynk i witaminy bo mu o tym wspomniałam .I jeszcze sie ucieszył, że tak dbam o niego i nasze ewentualne wspólne dziecko
|
|
|
|
#2001 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane!
byłam u gina, bo też zauważyłam u Siebie upławy, beżowe/lekko brązowe, przeraziłam się, weszłam na forum, nikogo nie było kto by mi coś na ten temat powiedział, więc zadzwoniłam do lekarza, i pojechałam od razu na wizytę.. okazało się że mam infekcję, endometrium rośnie ![]() dostałam od razu listę badań jakie zrobić, i za 3 tyg. idę znów mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() Celuś! spokojnie Kochana, ja też panikuje strasznie, mam nadzieję że będzie u Nas dobrze! Dra Skarbku! nie zamartwiaj się tak! u mnie poszło właśnie jak odpuściłam i "olałam" sprawę! 3mam baaardzo za Ciebie kciuki! musi się udać!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
Dra prosze zmien mi date na 09.04
|
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym paleniem to jest tak,ze niby chce rzucić,ale jakoś nie możę,już nie palił miesiąc jakiś czas temu,ale wraca do tego,ja sie przyznam ja też paliłam długo długo,ale już nie ruszam śmierdzących papierosów. Zobaczymy jak się wszytsko potoczy musze znim pogadać Cytat:
![]() no już nabrałam sił ,ja tak się nie przejmowałam,po prostu @ dziś mnie zaskoczyła,miała przyjść a tydzień a tu teraz i dlatego złąpałam dołą,ale juz jest dobrze ![]() a powiedz jak tam mąż zareagował ,w końcu ciąża jest potwierdzona ah te @ nie smutaj się,ja wypłakałam się i już mi lepiej już mam siły,więc i ty się nie smutaj kochana
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-04-09 o 21:54 |
||
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
Darusiu! no i dobrze że już ok, bo ja teraz stresować się nie powinnam
a jak Wy się martwicie, to i mnie smutno ![]() mój mąż bardzo się cieszy, i też jest strasznie przejęty jak narobiłam paniki żeby jechać do lekarza strasznie się przejął, a teraz cieszy się że jest ok ![]() cały czas ja trochę drżę jak to będzie i żeby wszystko było dobrze...
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze kochanie i wypoczywaj dużo i może idz na L4 zastanów się nad tym kochana
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
Gratki Allisanka i Marta raz jeszcze
a ja dzisiaj po raz pierwszy sie zle czulam na maksa od rana bol glowy nie do zniesienia poza ty bylo mi nie dobrze mdlilo mnie rowno ale nie wymiotowalam raz zimno raz goraco ale na cale szczescie juz mi lepiej wchodze w 3 miesiac jest to czas kiedy zarodek staje sie plodem mozw dlatego tak sie czulam tragucznie |
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobitki!
Zrobiłam dzisiaj test i 1 krecha , nie wiem dlaczego moze za wczesnie, bo @ jak nadal nie ma i jakby nie miala zamiaru przyjsc, albo moze jednak cos ja opoznia.
|
|
|
|
#2008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może faktycznie za wcześnie na test? nie jest nic przesądzone, więc trzeba trzymać kciuki i my śleć pozytywnie ![]() Cieszę się, że dzisiaj piątek |
|
|
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aliisanka ![]() Cytat:
Powodzenia w starankach i zostawiamy fluidki dla wszystkich
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
ooo, ktoś o mnie pamięta
![]() ![]() Gratuluję zafasolkowanym: dla aliisanki, martyN23, celki2000 ankimb![]() za wszystkie pozostałe![]() U mnie sprawa wygląda następująco: byłam na początku tygodnia u mojego gina. Do tej wizyty starałam się jak najlepiej przygotować, więć zrobiłam znów badania hormonów, podrukowałam wykresiki, załączyłam badania męża, no i poszłam... na wizytę, która trwała 5 minut czekałam 2h do Invicty.... Byłam zszokowana Postanowiłam skonsultować sie z innym lekarzem, bo do tego straciłam zaufanie... ja rozumiem, że nie ma specjalizcji z dziedziny niepłodności...ale mógł chociaż rzetelnie na wyniki spojrzeć, usg zrobić, a on nic Miałam wrażenie, że chce mnie zbyć.... Teraz po świętach ide do innego gina i mam nadzieję, że ten potraktuje mnie lepiej... i że podejmie sie leczenia nas... jak nic z tego nie wyjdzie to po wakacjach pojedziemy do gdańska na leczenie...taki nasz plan na teraz![]() Pozdrawiam wszystkie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

jaki macie śluz kochane przyszłe mamusie?

na usmiech
mmm...ale będzie uczta
:kciu ki:

Dra biedactwo. Jestesmy w tym samym wieku i masz wierzyc, ze jeszcze duzo przed nami.
nie jest nic przesądzone, więc trzeba trzymać kciuki i my śleć pozytywnie
Miałam wrażenie, że chce mnie zbyć.... Teraz po świętach ide do innego gina i mam nadzieję, że ten potraktuje mnie lepiej... i że podejmie sie leczenia nas... jak nic z tego nie wyjdzie to po wakacjach pojedziemy do gdańska na leczenie...taki nasz plan na teraz