|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
No niestety. Dla mnie tutaj jest po prostu za dużo różnych watków i standardowo jak wchodzę wieczorem po pracy/uczelni (dzis wolne), to nie daje rady czytac tych wszystkich stron, nie rozrozniam osob itd. Moze załozymy watek plotkowy na spolecznościach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Wtajemniczenie
|
O rety...co tu się teraz porobiło...masakra jakaś ...!
![]() |
#3453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie liczyła bym na wyjątki. Na granicy Węgiersko Chorwackiej raczej takie wyjątki się nie zdarzają. Paszport to podstawa do Chorwacji. Jak by cokolwiek się działo ze zdrowiem lub z autkiem brak paszportu oznacza nielegalne przebywanie w Chorwacji i spore kłopoty. Życzę Wam Dziewczynki Wesołych Świąt. Pewnie na tym wątku już się nie zobaczymy, bo nie odpowiada mi taki bałagan. Nic nie można znaleźć. Komuś bardzo nie pasowało, że same w sierpniowym stworzyłyśmy już ok 70 postów. Uważam iż osoba odpowiedzialna za połączenie wątków powinna przeczytać najpierw wszystkie nasze posty, a potem może nas zapytać. Bo większość pisała, że chce mieć oddzielny wątek. Ja nie dam rady śledzić całego rocznika Buziaki, znikam na Warszawski o ile i tego ktoś tu nie wrzuci. Ps. nic nie mam do tych które piszą na ogólnym, ale dla mnie sierpniowy był wygodniejszy
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2009-04-10 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
dziewczyny szukam pomysłu na ciekawy oryginalny prezent dla rodziców, a w głowie pustka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Co tu soie porobiło - masakra - NIECH KTOS TO COFNIE !! polaczenia watkow to nie dobra sprawa nic sie nie da odczytaci zrozumiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z regulaminu: "7. Usunięcie z wątku treści, które powodują jego zniszczenie (kluczowej treści, zdjęć na temat których toczy się dyskusja itp...) jest równoznaczne z otrzymaniem bana tymczasowego. Usuwanie treści i zdjęć o mniejszym znaczeniu, grozi punktem karnym. Punkty karne są sumowane w zależności od ilości zniszczeń. Czyli: Bana tymczasowy na 14 dni za: - usunięcie pierwszego posta - usunięcie wszystkich wypowiedzi w wątku (wielokrotne usunięcie treści) - usunięcie zdjęć, jeśli były one przedmiotem pytania/dyskusji." dla mnie połączenie tych 2 wątków to jak usunięcie wątku Ani żaden moderator, ani inna osoba odpowiedzialna za forum nie poinformowała nas o chęci przeniesienia wątku, a to chyba nie bardzo zgodne z zasadą forum. Jak się zamyka wątek lub go spaja z innym to jet obowiązek poinformować o tym. Przynajmniej takie są zasady na innych forach i tu też były takie stosowane jak zauważyłam w innych wątkach.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2009-04-10 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Nadgorliwość. Lepsze jest złem dobrego.
#3461 |
Raczkowanie
|
jak założycie coś nowego to dajcie znać
![]() ![]()
![]() |
#3462 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko jestem ciekawa kto połączył wątki...z tego uciekam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
toż to masakra jakas
![]() kto taki bajzel tu zrobił.... ![]()
#3464 |
Zakorzenienie
|
Może niech ktoś z wątku "Śluby sierpniowe 2009" zrobi "Śluby sierpniowe". Zwariować teraz tu można. Dziewczyny, co Wy na to?
81gosia, w pełni się z Tobą zgadzam. Nigdzie się tak nie robi. Zawsze wątek jest zamykany, dziewczyny o tym informowane i nie ma problemu. A to co? Nagle bez słowa ktos połączył dwa wątki, w którym ten drugi miał już 4 strony. Kto jest za to odpowiedzialny?
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-04-10 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jego robienie własnie pochłonęło ![]() ![]() ps. nie sadziłąm ze opis imion i znaków zodiaku tak do mie i do TZ pasuje. ale ja to juz chodzacy przykąłd jestem z tych opisow ![]() któras dziewczyna jakies czas temu wklejała do niego link. ja nie mam linku bo z pół roku temu juz sobie wkleiłam gotowe zdjecia na wzór do komputera. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam, że śluby grudniowe 2009 też wrzucili tu zamiast na śluby zimowe. Paranoja
#3468 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem najlepiej jest podzielić na pory roku...
śluby wiosenne, letnie, jesienne i zimowe. ![]() takie wątki byłyby uniwersalne, a np. porady co do stroju, kwiatów miedzy np. kwietniem a majem za bardzo się nie różnią, więc po co robić wątki majowe, kwietniowe, grudniowe...itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gwoli ścisłości:
Jak sama nazwa wskazuje, to jest wątek dla wszystkich Panien Młodych 2009 roku razem wziętych. Od dłuższego już czasu wątki miesięczne są łączone w wątki roczne. Tak zostało ustalone między Moderatorami i tej zasady się trzymamy. Jest kilka wątków miesięcznych, ale uniwersalnych bez podziału na lata, np.: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90345 czerwiec http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155757 styczeń http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82525 maj Jeśli ktoś chce, zapraszam do zakładania wątków jesiennych, wiosennych itp. ale tematycznie, np. dot. ubiorów na "ślubnym image", dot. dekoracji na "dekoracjach" itp. Dziękuję za wyrozumiałość ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-04-10 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny myslcie ze jak mam jakies moje zdjęcie to moge isc do fotografa z nim ( a nie z kliszą) aby mi z niego zrobił odbitkę)?? czy musze je np. zeskanowac, nagrac na płytke i wtedy mi je wywoła?? Potrzebne mi to jest do albumu dla rodziców, a nie wiem czy sa takie mozliwosci u fotografów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. widzę, że prace ręczne ida pelną parą ![]()
![]() |
#3473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Widze ze robotki z albumami dla rodzicow ida Wam pelna para, a ja jeszcze albumu nie kupilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
a ja się nie chce dzielić na żadne miesiące, bo jestem zżyta z PMkami z innych miesięcy a jak się jakieś chcą dzielić to niech sie dzielą, tylko po co to teraz łączyć. Nie rozumiem
![]() ech |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak narazie dzis zrobiłam juz 11 stron tekstów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ladnie kraśc cudze pomysły, ale może coś mnie zainspiruje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam zdrowych i bardzo rodzinnych Świąt
![]() lecę do mojego TŻ, bo biedach leży chory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161578 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
teraz to mnie sie od moderatora dostanie, bo nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłam wątek dla "sierpniówek"
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327109 jak skasują lub połączą z ogólnym to znikam całkiem z Wizaż`a
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.