|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak sobie poradzic ze stresem:)
Jestem ciekawa jakie macie sposoby na stres zwiazany z cala ceremonia zaslubin. Czy tylko ja sie stresuje ze wybuchne placzem i nie przestane:P??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak sobie poradzic ze stresem:)
Wydaje mi sie że to całkiem normalna reakcja, nie powiem że jestem inna
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny wypowiadajcie sie bo napewno to meczy nie jedna z was
![]() Edytowane przez Sylwinka86 Czas edycji: 2007-02-03 o 04:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie zdradze ci sekretu jak poradzic sobie ze stresem bo NIE ZNAM TAKIEGO SPOSOBU!!!
Moge ci tylko powiedziec ze nie jestes sama. ![]() Ale damy rade wszystkie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No mam nadzieje ze jakos to nam wszystkim wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety ten problem dotyczy nas wszystkich, tylko ze ja mam dodatkowy poniewaz gdy sie bardzo stresuje wyskakuja mi rumience i to takie bardzo widoczne. Moza macie jakis sposob na to???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
STRES w dniu ślubu :(
Dziewczyny, jesteście już bardziej doświadczone o "ten jeden dzień"
![]() Jak się nie stresować albo jak się odstresować tego dnia??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: STRES w dniu ślubu :(
Cytat:
Spójrz tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106408 Fajnie jest jeszcze poprosić mamę, siostrę, świadkową żeby któraś czuwała nad czasem i całym porządkiem dnia przed ceremonią, a potem... po prostu oddać się chwili. Dzień wcześniej fajnie jest sobie zafundować relaksującą przyjemność, może masaż w spa, kąpiel z aromatycznym dodatkiem i kieliszkiem wina, dłuuugi spacer z psem po lesie albo spotkanie z przyjaciółką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: STRES w dniu ślubu :(
Cytat:
Ja też ślubuję w lipcu, dokładnie 18, a Ty? ![]() Mnie stres zżera już od konca lutego, wtedy jakoś uśwaidomiłam sobie, że to już niedługo ![]() Siostra mnie strofuje, że za bardzo przeżywam- i wiem, że ma rację. Martwie się, że zaczepie się o tren i wyłożę się w kościele, że będę tak zestresowana, ze nie będę w stanie się uśmiechać, że moja fryzjerka źle mnie uczesze (a czesze się u niej juz od dawna ![]() Chyba serio musze wyluzować. Ehh stres przedślubny, do tego w piatek zaczynam nową pracę - kolejny stres. A to odbija się na zdrowiu- dokładka stresu ![]() Przed slubem mojej siostry stresowałam się okropnie (byłam świadkiem z TŻtem) a przed własnym?! Ehh... dobrze wiedzieć, że nie jestem sama. Na dokładke jestem osobą, która lubi miec wszytsko po swojemu ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
A nawet gdy kogoś poproszę, to i tak będę się marwtiła czy wszytsko jest ok ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja mam na 15.00... Nie wiem, co mnie pokusiło o tę godzinę, wrr
![]() Ja mam problem z fryzjerem, bo nie mam swojego zaufanego, już bym się chciała teraz umówić, żeby zarezerwować termin, ale w jednym salonie polecana osoba ma urlop, w drugim każą mi dzwonić miesiąc przed ![]() ![]() A i jeszcze na naszym ślubie bedzie nasz mały szkrab (w lipcu będzie miał 11 miesięcy) i też ciągle myślę, żeby nie płakał w kościele, bo będę miała dylemat hehe czy zostać pod ołtarzem czy pójść go potulać hehe ![]() Najbardziej martwię się tym, że spóźnię się na własny ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Klocuszku my mamy ślub 18 lipca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zdjęcia tez się martwię- bo nie uważam się za osobe bardzo fotogeniczną ![]() A nie martw się o suknię- tak szybko sie nie pogniecie. W samochodzie spedzamy chwilę alby dojechać do koscioła, bedzie ok ![]() A synek ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Moderator
|
Jezuuuuu.... laski, ja ogólnie się jeszcze wczoraj śmiałam z paniki przedślubnej, tzn może nie do końca, bo wiem, że stres będzie, ale jednak jakoś myślę wszystko pójdzie. A tu dzisiaj mi się przyśniło, że ubrałam moją suknię ślubną (która się szyje) i się okazało, że to zupełnie NIE TA!!!!
![]() ![]() A co do samego stresu, myślę, że to będzie doświadczenie dla mnie porównywalne do ustnego egzaminu z PNJA (generalnie angielski bełkot). I jak dotąd zawsze miałam tak, że stresowałam się gdzieś tak trzy dni wcześniej, do samego egzaminu, kulminacja była tuż przed wejściem ... a stres jakoś mnie mobilizował i w końcu wychodziłam obronną ręką... Mam nadzieję, że tak samoż będzie przed ślubem. Jedyne czego się boję, to fakt, że przed wejściem na egzamin nie szaleje nade mną rodzinka. A tym razem ogólny nastrój nerwówki ze strony CAŁEJ mojej familii będzie nade mną wisiał jak topór... ![]() Ale się rozpisałam. Aha, myślę, że spacer do lasu dzień przed czy dłuuuuuga relaksująca kąpiel w samotności, tudzież rowerek, basen itp mogą nieco rozładować napięcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
No ja wiem, że na pewno się nie wyśpię. Zawsze tak mam, jak się czymś ekscytuje. A jeszcze dzień wcześniej wieczorem będziemy przybierać salę, więc na bank będzie mi się coś hardcorowego sniło
![]()
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.