|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
![]() a filtr u mnie to podstawa!!! Cytat:
żYCZę WAM BRZUCHATKI RADOSNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH ORAZ SMACZNEGO JAJECZKA!!!
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Nie miam czasu nadrobić tego co napisałyście, ale: Życzę Wszystki Mamusiom i brzuszkom odpoczynku i spokoju wśród bliskich, miłości, a tak wogóle, to następne święta będziemy spędzać już w powiększonym gronie Ja wczoraj odebrałam wyniki, bo we wtorek po świętach jadę na wizytę. Wyszły b.dobrze, tzn. Hemoglobina wróciła do normy, mocz bez bakterii, toxo nie mam i glukoza w normie, co prawda w górnej granicy, ale w normie ![]()
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
wklajam obiecane juz pare dni temu fotki zakupow i brzuszka!! wczoraj prosilam tż zeby zrobil mi fotke brzusia i oczywiscie nie mial czasu.....to wzielam znowu jego lustro i sama cyknelam
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladka brzusio pierwsza klasa
no ładny domek hihi ![]() ja wpadałam sie przywiatac i złozyc życzenia co tez cyznie ![]() Na Wielkanoc od króliczka, niech Ci wpadną do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, by mieć wszystko inne w tyle.
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieeeń dooo bryyy mamuśki
Na początek: Wesolutkich, ciepłych Świąt, smacznego święconego (i nie tylko) i może nie bardzo ale chociaż troszkę mokrego Dynguska . Relaxujcie się i wypoczywajcie bo od tego są święta!!!Cytat:
. Czasem faktycznie dostaję krwotoku po wyczyszczeniu nosa ale czasem myślę, że katar mi cieknie a tu krew ... Ostatnio nawet krwią pluję, a dokładnie wielkimi skrzepami krwi, przeważnie rano lub wieczorem Zaraz po świętach idę na badania kontrolne i na wizytę do lekarza... Na moje oko mój organizm jest przeciążony Cytat:
Brzusio też fajniutki i ten misio z teścikiem A ja jak dziś pamiętam jak na "Planujemy..." pisałaś czerwonymi literkami że są 2 krechy a tu już niedługo rozwiązanie Jak ten czas leci ![]() A ja znowu w pracy do 20 więc na święcenie nie pójdę nie mam kiedy domu wysprzątać więc pewnie bede to robic jutro z samego rana ehhhh ![]() Za oknem słonko świeci, jest fajniutko, cieplutko... Ludzie się kręcą w świątecznym nastroju a ja siedzę i cholera mnie bierze... a pracuje dopiero 1 h i 40 min Idę sobie zrobić kawę |
||
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
wpadłam tylko na chwilkę przeleciałam po łepkach wpisy i muszę lecieć do sklepu, bo kupiłam wczoraj majonez i sierota nie zauważyłam, że zakrętka ma dziurę i lecę dzisiaj wymienić. i zaraz zabieram się do pieczenia ![]() No i dziękujemy za życzenia No i ![]() Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zakupki też fajnie
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Ola-Unhola
|
Cześc Dziewczynki
![]() Witam się Świątecznie, ale uciekam już, bo masa pracy przede mną i jeszcze koszyczek muszę wystroic. Jeszcze raz Wesołych Świąt i Smacznego Jajeczka Brzuchatki Wy Moje
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ja tez uciekam szykowac swieconke do koszyczka!!
|
#3550 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() ja tylko wpadlam zyczyc Wam wesolych, spokojnych i pogodnych Swiat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3551 |
|
BAN stały
|
hej mamuie i brzusie
jeszcze raz wszystkiego dobrego, miłego wypoczynku i słoneczka na te dni
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
JAk ja Wam zazdroszczę tego zabieganiaaaaa
|
|
|
|
#3553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze wyniki tak Ci się poprawiły Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękujemy za zyczenia! Cytat:
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-04-11 o 12:56 |
|||||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogóle to dzień dobry Wielkosobotnio
Ja własnie wróciłam do domku ... jajka poświęcone po drodze byłam jeszcze na cmentarzu i w kwaiciarni ... kupiłam mały bukiecik wiosenny Zaraz lecę robić sałatkę ... Oczywiście składam Wam Wszystkim Wesołych świąt Wielkanocnych!!! .......,.........,._ ........).\.........\."., .. ....../..)... .......)..\ ......./../.........../../ .......|..|........../../ .......\..|. ......../../ ........\.|.-."".-././´ ......../.._....._..\ ......_|../.\.../ .\..|_ ...../.`.-\0|.'.|0/-...\ ...=\.,.:.,._()_.,.:../= ......`-,_.\.I I./_,-´ .............`""` »?»?«?«•»?»?«?«•»?»?«?«•» ?»?» Skacze zajączek po lesie i życzenia Wam niesie. Przez pisanki przeskakuje Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa ![]() ......................... ......................... ......................... a na koniec obiecane fotki moich zakupów ... spodnie są super, ale buty tak sie świecą ze szok! ![]() Tunika ... i moje kwiatki
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania Jaki Ty masz fajniutki ten brzuszek
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Także życzę wszystkim Mamusiom WESŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY!!
Czekoladko21 i Aniu śliczne brzuszki i obydwie bardzo zgrabne jesteście, tylko brzuszki wam urosły
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka21 i Aniu 0104 piękne brzuszki
Kochane Mamuśki życzę Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczyny, niech te Święta przyniosą Wam prawdziwą radość i wiosnę w sercu. I niech będą źródłem siły
. Wszystkiego dobrego
|
|
#3560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no, jeszcze tylko 3 godzinki9 i do domku!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
zaglądam do was z doskoku, wczoraj to chyba kolo 1 wróciłam i doczytałam co u was,dziś z rana i na wieczór tak kontrolnie zajrze
choc tłumów się nie spodziewam.Napiekłam dziś sernika, babki i 2 inne ciasta dla reszty rodzinki, nasiekałam sałatek itp itd i teraz mały odpoczynek a potem moze z pieskiem. Uważajcie na siebie i odpoczywajcie napawając sie porzadkami dobrym jedzonkiem. W przyszłym roku nasze brzuszki będą już około pół roczynmymi bobaskami No i jeszcze chciałam dodac komentarz dzieczyną że zgrabiary z was.Brzuszki kształtne i reszta taka na miejscu bym powiedziała
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chyba pojdziemy z tż na spacerek!! poki co meczy mnie zgaga
|
|
#3563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() więc leżę, na szczęście malutka fika jak zwykle i to mnie uspokaja. czekoladka21 prześliczny brzuszek i laska jesteś Ania0104 spodnie ślicznie na tobie się prezentują Ja z Amelką też życzę wszystkim przyszłym mamusiom i ich brzuszkom zdrowych, spokojnych świąt. Smacznego jajeczka i mokrej głowy w poniedziałek
![]()
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2009-04-11 o 18:37 |
||
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
I ja Was moje kochane opuszczam na te 2 dni wolne od pracy
Raz jeszcze życzę Wam fajniutkich świąt ![]() czekoladka A najgorsze jest to, że od jakiś 4 dni tak jest CODZIENNIE na wieczór ![]() Pa pa buziaki 102 |
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi ania ładny brzusio no i ładne gaciorki
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#3566 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
powoli zaczyna mnie przerazac ta wizja wakacji
![]() z jednej strony sie ciesze i nie moge sie doczekac dzidziolka a z drugiej strony sie boje jak to bedzie, jak ja sobie ze wszystkim poradze i w ogole z jednym dzieckiem to jest luz ale z dwojka
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ty jestes zaprawiona w buju ze tak powiem , wiesz jak sie obchodzic z takim malenstwem a wiekszosc z nas bedzie miala do czynienia z astronauta pierwszy raz do czynienie hihi
|
|
|
#3568 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() Zajrzałam na chwileczkę, bo mam chwilkę ![]() Śliczne brzusie Dziewczynki, po porodzie tylko mieszkanko dzidziolka zniknie i wszystko inne będzie po staremu Zgrabniuszki z Was ![]() Svinecko, nie myśl tyle co będzie jak drugi synuś się urodzi. Ja podchodzę do tego ze spokojem i wiem, że wszystko będzie dobrze. Tak samo u Ciebie ![]() Lecę poleżec przed Shrekiem, bo nóżki spuchnięte po całym dniu
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie i brzuszki
Ja tylko na chwilkę wpadłam złozyc Wam życzonka... *******@--@--@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@--------------------@ **@-----------------------@ **@-(\(\-----------/)/)--@ **@-(=':')-------(':'=)----@ **@(..(")(")..(")(")..)----@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@--@--@ Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" Cytat:
I jesli nadal bedziesz zle sie czuła zadzwoń do gina. Oj rozumiem Cie Moje nózki na wieczór wyglądają okropnie... teraz to nawet puchną juz od poludnia i to mnie zaczyna martwić. Dzisiaj mama obejrzała moje obrzeki i niestety nie wygląda to zbyt dobrze Nie wiem czy to nie początek gestozy(zatrucia ciążowego) ![]() Mnie to wszystko musi dolegać... ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Aniu extra sie prezentujesz w tych spodenkach ciąża Ci służy i wyglądasz naprawdę super. Tylko pozazdrościć takiej figurki. A propo figury po porodzie...wczoraj odwiedziła mnie koleżanka. W maju tamtego roku urodziła ślicznego chłopczyka. Pamietam jak wyglądała w ciąży, też jej sie sporo przytyło. Pod koniec ledwo chodziła taka była opuchnieta i ciężka. A wczoraj jak staneła w drzwiach to nie mogłam uwierzyć, że to ona Dżaga, że hoho!! Nie stosowała żadnej diety tylko karmiła piersią. Wskoczyła na moją wagę i nie mogła uwierzyć ale ważyła mniej niż przed ciążą... Pocieszyłam sie tym bardzo. Także dziewczyny, nie załamujmy sie i nam uda sie zrzucic zbedne kg po ciąży
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

policzyłam, że wychodza taniej niż chusteczki do demakijażu, przecierm nimi twarz, potem myje normalnie żelem. Kiedyś używałam tylko żelu, ale zawsze zostawały mi na ręczniku ślady podkładu gdzieś z szyi czy granicy włosów. Teraz takie miejsca dokładniej przecieram chusteczką, potem woda z żelem i wiem, że sie dokładnie oczyściłam 

ale pewnie świadomość że to moje i przeżycia związane z porodem sprawią że będę wiedziała co robić. a dziś nawet z paczki jednego pampersa wyjęłam i tak się zastanawiałam jak to potem zakładać
masakra. głupie myśli
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
no ładny domek hihi
. Czasem faktycznie dostaję krwotoku po wyczyszczeniu nosa ale czasem myślę, że katar mi cieknie a tu krew
Jak ten czas leci