![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
trwać z tobą przez złe dni.
pewnej nocy prysnął czar. jestem pewna że wciąż potrzebujesz mnie. kochanie, trzymaj mój grunt. razem płyńmy w nasze emocje.
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
abunee
tylko jeden przyszedł mi do głowy: takie święta, to nie święta to jest chyba jakiś matrix repeat, please pora rozprostować myśli jest tak pięknie, że mam wrażenie, że zaraz się obudzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Rozeznanie
|
Dziękujje pomogłyście wszystkiee
![]() A te : - GoracaCzekolada - Marzeniatko - Czarnula4 - abunee - paulqa94 - Paajkaa - Little Ballerina - powinnam - lilyblack - nydee - chocapic - alexandretta - caroline060 - nieliczylamwcalesie - Madziula55 - styrana to chyba wszystkie . <3 powaliłyście ![]() ![]() coś ode mnie ; melanżowe ![]() - dziś świat obróci mi się o 36o stopni , może i więcej - melanż ![]() - i znów zobaczę swiat do góry nogami ![]() - Uwielbiam tę chwile gdy nogi odmawiają mi posłuszeństwa . - libacja - Nie ma , impreza - szukać w rowie . - Jedynie dziś co mnie kopnie to procenty . ![]() - %% bawię się %% - chluśniem bo uśniem - te słowo usłyszę dziś nie raz . - procenty ![]() - chop na jedną nóżkę , chop na drógą nóżkę ![]() - załatwiłam sobie towarzysza na jutro, mój całodniowy kolega - kac . ![]() i niemelanżowe ; * Zapytali się mnie czy często płacze . Ja odpowiedziałam -
że tylko wtedy gdy widzę twoje zdjęcie . * i w głowie mam ' naszą ' dawną piosenke . * powiedzieli że tak będzie lepiej dla mnie .. - Dziś wiem , że lepiej jest tylko dla nich . * Zostałam przywieziona do szpitala . Ostatnimi siłami popatrzałam na moje ręce , były całe z krwi . Podpięli mnie do kroplówki , szykowali do operacji , powiedzieli że muszę walczyć , że nie mogę się poddawać , że nie mogę umrzeć ! Odpowiedziałam im że już dawno umarłam bo Ciebie już od dawna nie ma . I usnęłam . * Jeśli chcesz być moim przyjacielem najpierw naucz się doceniać . * I dalej twierdzę , że kocham bezgranicznie <3 *faceci w telewizji coś mówią o wulkanach ze wkrótce będzie wybuch i zginie świat - a my zostańmy obok , a my zostańmy tu .. * Ja jestem taki sam jak ty, tak samo ciesze sie i tak samo lecą mi łzy.. * Ciągle mało Ciebie mam, a to więcej niż tlen . ______ A tak poza tym to zdrowych i spokojnych , oraz smacznego karpia ![]()
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-04-11 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
Wasze opisy gg - cześć IX
eey , dziewczyny . wszystkie jesteście boskie . <3 od jakiegoś czasu czytam Wasze opisy i okradam . ![]() a co jeśli nasze spojrzenia nigdy już się nie spotkają ? porozmawiajmy , jak nigdy dotąd nie wypadało nam . za Twoje oczy milion gwiazd . pokochaj jak nigdy dotąd nie kochał nikt . książe z bajki ? - przereklamowane . _________________________ ________________ eŁ . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
P. Coelho "Na brzegu rzeki Piedry..."
w ciszy rozmawiały ze sobą ich serca.
a gdy te dwa serca powiedziały sobie już wszystko, mogły dzielić ze sobą wielkie tajemnice. tak długo czekałam na tę chwilę, a gdy w końcu nadeszła, zabrakło mi słów. miłość odkrywa się kochając. - Kocham Cię. - A ja uczę się miłości od Ciebie. Odkrywam na nowo miłość. A na to potrzeba czasu. Twoja miłość jest dla mnie ratunkiem i przywraca mi moje marzenia. Miłość trwa wiecznie. Tylko ludzie się zmieniają. Miłość powróciła do mnie pod postacią innego mężczyzny, z nowymi marzeniami i nową nadzieją. Inną rzeczą jest myśleć, że jesteśmy na dobrej drodze, a jeszcze inną wierzyć, że to jednyna droga. owa magiczna chwila, w której dwa światy sypią się w ruinę i rodzą się nowe gwiazdy. Może byłam zbyt leniwa, by wyobrazić sobie inną dla siebie drogę? Może bałam się tego, co pomyślą inni? Może bycie innym wymaga zbyt wiele wysiłków? Każde przebudzenie było jednakowe, powtarzałam bez przerwy te same słowa i śniłam sny podobne do siebie. Ta chwila była kwintesencją całego mojego życia, życia kogoś, kto nie traci nadziei, marzy i szuka własnej drogi pod słońcem. Pozwól mi uczyć się miłości, gdyż miłość nigdy nie oddala marzeń. To właśnie w tych chwilach, kiedy nie mówiliśmy nic - zrozumiałam jak bardzo był mi bliski. Żadne z nas nie wyrzekło ani jednego słowa. Zresztą jaki sens ma rozprawianie o miłości, skoro miłość posiada swój własny głos i mówi sama za siebie?
#2856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczy, żebyś tylko był . Ty, reszta nie ma znaczenia . Do pełnego szczęścia brakuje mi tylko Ciebie . Stan Twojego portfela nie ma dla mnie znaczenia ! ..przecież tutaj ma wszystko lepszy smak, niż tam . He is my Golden Angel . /On jest moim złotym aniołem ./ I keep thinking bout that little sparkle in your eye . /Nadal myśle o tej małej iskierce w twoich oczach ./ Sometimes u think everything is wrapped inside a diamond ring . /Czasami sądzisz, że wszystko jest zawinięte w środku pierścionka z diamentem ./ ___________________ to hell wit ya .
/do diabła z Tobą ./ Yeah I remember that time we went to Pizza Hut . /Taa pamiętam ten czas gdy poszliśmy do Pizza Hut ./ When did u become such a damn gentleman ? /Kiedy stałeś się takim cholernym dżentelmenem ?/ I saw how beautiful u looked beautiful hazel eyes . ![]() /Widziałam jak pięknie patrzyłeś, pięknymi piwnymi oczami ./ Why every time I try to tell u how I feel It's like a hiccup comes up . ![]() /Dlaczego za każdym razem, kiedy próbuję ci powiedzieć co czuję, to tak jakby nadchodziła czkawka ./ pour me a cold one and btw, rub my feet . ![]() /Nalej mi zimne piwo i przy okazji wymasuj mi stopy ./ oh, rub my neck, will ya' ? ![]() /Oh wymasuj mi kark, wymasujesz ?/ Hey, u ain't nothing but a hooker selling your f***ing soul . /jesteś niczym prócz bycia dziwką sprzedającą swoją pieprzoną duszę ./ I feel sorry for ya ass is out of sealing . ![]() /Jest mi przykro, ale twój tyłek jest po sezonie ./ u don't have a f**ing clue what all about . /Nie masz pieprzonego pojęcia o czym mówię ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-11 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
XxValedictionxX kurczaki, dziękuję
![]() ![]() babie lato, nuda, mgły, jesień mruga szkice szminką po ceracie, cepeliada i fotogeniczny strach oranżada z wodą z kranu stoję na balkonie, mam zardzewiałe dłonie, kochanie podarowałeś mi cenne wrześniowe dni mów ciszej, a najlepiej nie mów nic głośno zamknięte drzwi, mocno zamknięte drzwi wolno oddychaj i nie popychaj i nie dotykaj mnie zakochuję się w tramwajach, zakochuję się na mieście |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Raczkowanie
|
' aaan ' ii ' Marzeniatko ' . oczywiście regularnie okradam . ;DD
![]() ![]() _________________________ _________________________ ____________________ ,,Był to marzec i poczułam, że mam Cię w sercu." powietrze przesycone p r z e z n a c z e n i e m . x33 czekamy , aż nasze spojrzenia spotkają się znów . x33 dwoje ludzi spotyka się przypadkiem , a okazuje się , że czekali na siebie całe życie . <3 gdzies w oddali , na jego fali , płynę razem z nim x3 byle on , byle tu , byle być znów . <3 sny mają smakk m a l i n o w e j mamby . moje malinowe sny , w których jesteś Ty , niech spełnią się , bo ja tak chcę . ! x3 Było to serce trudne do zrozumienia . (...) Niekiedy opowiadało historie pełne tęsknoty, kiedy indziej znów zachwycało się wschodem słońca na pustyni i wyciskało skrywane łzy z oczu . ^z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm . powietrze przesycone przeznaczeniem . powietrze , które pachnie Tobą . byle gdzie . byle co . byle On . byle byc z nim . x33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nadzieja - zawsze ta k**wa w zielonej sukience.' I te krótkie momenty kiedy czułam, że ty czujesz to samo.' Nie liczy się nic. Wystarczy byś był.' Marzą się lepsze dni,one przyjdą z czasem, ,trzeba tylko ruszyć d**e i pokazać klasę.' Marzenia-odzwierciedlenie naszych pragnień.' Nawet w jego milczeniu były błędy językowe.' człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które żywi do innych, ale i za te które w kimś budzi.' Egoizmem byłoby bycie samotnym,samotnie.' wbrew zasadom.'
![]() |
#2860 |
Rozeznanie
|
Zgwałciłaś, niepobożna śmierci, oczy moje. Możesz być łysy, szczerbaty, gruby i biedny. Bylebyś był.Dziewczyny, które mi pomogły z opisami - DZIĘKUJĘ. Przydał się od każdej z Was. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - Słonko. Twój za to jest każdy idealny <3
XxValedictionxX - dziękuję bardzo. ja Ciebie również okradam. ![]() Plotkaraaa - wiesz, ja lubię być okradana. w przez Ciebie to już w ogóle. mrr <3 tak naprawdę to ja już jestem złodziejką Twoich bajecznych opisów! ![]() peculiarity - wiesz, ja Ciebie jednak bardzieeej! <3 ![]() TiS - i kto to mówi? moja Najlepsza <3 mm. lilyblack - oh wiesz, ja za każdym razem coś od Ciebie zabieram ![]() spirito - ooł. cudnaś ;* ![]() abunee - spróbuję pomóc Kochanie, trzymaj się! <3 Nie będzie Cię kolejny raz..ale wiem, że wciąż mnie kochasz Pewnie chciałbyś żebym była silna.. spróbuję być – dla Ciebie Kilka ton tęsknoty wciąż śpi w moim sercu Wszystko wraca. Twój zapach, śmiech, miłość. Teraz to jest coraz silniejsze Zniknąłeś tak po prostu. Ale moja miłość do Ciebie nigdy nie zniknie Pamiętam jeszcze jak pisanki malowaliśmy razem… Te cholerne kurczaki, króliki i pisanki wciąż przemawiają Twoim głosem Ah. Ależ magia świąt – bez Ciebie? Wybaczcie. Diva069 - Skarbie <3 może coś zdołam wymyślić Nie oczekuję wiele. Po prostu bądź Kochaj mnie, tak ja Ciebie Nie potrzebuję nic oprócz Twojego śmiechu, zapachu, spojrzenia i miłości I tak dla mnie to już jesteś księciem z bajki Mój aniele. Bądź. Przy mnie. Bądź Tul mnie zawsze nee - co do prośby <3 nie rozumiem życia. Jest dla mnie za ciężkie i za trudne kocham Cię coraz bardziej, ale pomimo wszystkiego nie będziemy razem przepraszam za miłość tyle spojrzeń, uśmiechów, chwil, miłości – na nic… może ktoś kiedyś zmieni wszystko i jeszcze poczujemy swoją miłość razem zwyczajnie kochamy się, ale to nic nie pomoże ~~~~~~~ W świecie, którego nie zna zupełnie nikt Każdy nawet maleńki kawałek miłości – przyjmę Mam nadzieję, że serce zaprowadzi Cię z powrotem do mnie Odbierasz mi dech w piersiach Mam na Ciebie gwarancję, więc jestem spokojna Jak zniszczyć komuś idealny dzień Poczuć całą radość w środku Słyszę Twój śmiech i widzę Cię uśmiechniętego, jestem coraz bardziej sfrustrowana Spójrz ! niebo jest złote Idę płacząc, a Ty chwytasz mnie i przytulasz Zaszliśmy chyba za daleko Czy twarz w lustrze, spoglądająca wstecz na Ciebie, może być aż tak smutna? Miałam nadzieję, że znajdę Cię, tak jak kiedyś, w mojej kieszeni szarej bluzy, lecz tym razem Ciebie tam nie było Zrobiłby dla niej wszystko. Dał jej nawet gwiazdę betlejemską. Liczył na dodatkową szansę. Ale nie otrzymał jej Mam tonę Ciebie w kieszeniach __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-04-11 o 11:28 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
czerwień barw mych z twymi złączyć.. ![]() to kłamstwo jak z nut, że miłość nie znaczy nic.! bywa nieraz że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów.. nie wiesz jak masz to zrobić by mężczyzną się stać.. ^^ no dalej. idź mój zagubiony książę. szukaj szczęścia. ja wiem, że odnajdziesz je.. ‘Idź do diabła.!’ - mówią ludzie pełni cnót. ^
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-04-11 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Raczkowanie
|
Jestem taka dumna kiedy trzymasz mnie za rękę!
Jestem Ciebie całkowicie pewna. Stuprocentowo zakochana. Moja pierwsza wiosna z Tobą. Pierwsza z miliona. Patrząc przez pryzmat czasu, wiem że to właśnie on jest tym jedynym. Jesteś tutaj. Zawsze będę czekać na Twój głos. Razem. Zabijał mnie i jednocześnie utrzymywał przy życiu. Nie kłam. Nie wierzę. Przecież wiesz gdzie mnie szukać. Powiedziałam sobie, ze muszę być uprzejma. Tylko z Tobą pragnę przeżyć resztę życia. Tylko z Tobą. *** Na koniec chcę ci podziękować. Za każdą chwilę razem, ale przede wszystkim za to, że odchodząc dałeś mi szanse bycia kimś. Z satynowej pościeli, z pokoju zasłoniętego żaluzjami przez które przebijało się światło styczniowego poranka, przeniosłam się do ludzi... Już nie jestem tak od nich odizolowana jak ty się o to starałeś... Cudowne jest to, że obudziłam się pewnego ranka, a w myślach nie miałam już ciebie.
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
Little Ballerina - obawiam się że bardziej się nie da ;D <3
Diva069 - nie byłam wymieniona. ale jeden przychodzi mi do głowy : ' ja nie chcę nic . ja chcę żebyś był . ' chwilowo było mi dobrze. lubiłam Cię mieć przy sobie - i tyle. i wmawiam sobie że Cię nie kocham. czy to nie żałosne ? -,- to nie tak, że dla mnie nie istniejesz. pamiętam jak mi wciąż powtarzałeś że deszcz jest tylko przejściową fazą przed nadejściem słońca .. wpuścić chamstwo na salony .. wybacz że nie mam 1, 75 cm wzrostu. że nie mam długich blond kręconych włosów. wybacz że nie mam krótkiej różowej mini. i 10 kg tapety na twarzy . wybacz że nie mam dekoltu po pępek . i że nie daję dupy za każdym zakręcie .. ; ) krzywda to rzecz względna. czasami samo spojrzenie zabija. ja go chciałam tylko kochać .
wolę się czasem zastanawiać .. D. ![]() Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-04-11 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zadomowienie
|
Punkt kulminacyjny perfekcyjnego kłamstwa
obserwujesz mnie Tym razem wisząc na linie Świat jest lepszym miejscem Kiedy jest do góry nogami, chłopaku Dlaczego nie jedziesz Po mojej stronie ścieżek Jest tak ciężko go uchwycić Nie zostawiaj mnie zawieszonej W mieście tak wymarłym, Podtrzymywanej tak wysoko Na takiej wątłej nitce. Masz swoich głupich kumpli, Wiem, co oni mówią, Mówią Ci, że jestem trudna, Ale tacy są oni. Lecz oni mnie nie znają, Czy w ogóle znają Ciebie? Te wszystkie rzeczy, które chowasz przede mną, Wszystkie podłości, które robisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzieli nas tak wiele, a jednak przeciwieństwa się przyciągają. nie chcę majątków wielkich, chcę miłości. prawdziwa miłość na stan konta nie patrzy. nie potrzebuję prezentów, pieniędzy, potrzebuję Ciebie! nie musisz mnie obsypywać złotem. wystaraczy, że będziesz. tylko tyle zdołałam wymyslić, juz mi nie przychodzi nic do głowy. pomogłam? ![]() ___________________ teatr temperamentów, szarpane emocje i wczorajsza wódka. już nie płaczę kiedy podnosisz głos. już przestaje mi zależeć. Kusząca wizja przyszłości. Wyprodukuję sok o smaku miłości. już nie ja, nie ze mną, nie w ten sposób, nie tutaj brzuch mnie boli. nie wiem od czego. ale jak boli to pewnie od ciebie. Nic nie wiem. Nie moge znaleźć butów. Nie mogę znaleźć siebie. Jak w Romeo i Julii, jak w Titanicu. to jest opowieść dla dzieci śmietników. pocałuj moje życie. pada deszcz. milion szklanych śmierci na wystraszonej szybie. otrzepuję się z jego wzroku, z miłości toksycznej wycieram twarz.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-11 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zadomowienie
|
Plotkaraaa - miło mi Słońce <3.
XxValedictionxX - dziękuję, kradnij ile tylko chcesz <3. Cytat:
- po prostu bądź. niczego więcej nie pragnę. - Twoja miłość jest najwspanialszym prezentem jaki możesz mi dać. - bo najważniejsze w życiu jest to, czego nie można kupić za pieniądze. - daj mi to, czego inni nie będą mogli dostać na byle targu. swoją miłość. tylko tyle. - i nawet najbogatszy człowiek świata nie byłby w stanie dąć mi tego, co Ty możesz. uwierz. - nie wiem czy wiesz, ale materialistki zazwyczaj kończą u boku bogatego faceta, który w ogóle się nimi nie przejmuje, a miłość przelicza na pieniądze. nie chcę podzielić ich losu. może coś przypadnie do gustu ;* ______________ z uśmiechem na twarzy wstaję rano, wychodzę na balkon i krzyczę : "Kocham życie !" wiatr ostro podwija spódniczki wszystkim dziewczynkom. a to zboczeniec ! ; p i zawijam włosy na kolorowe ołówki. już zawsze będę szczęśliwa. cza - cza - cza a powietrze tak uparcie przepełnione słońcem. wiosna w pełni. nic smutnego ! : ) oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba. a ten blask słońca aż bije po oczach. razii ! dusznoo ! wiosna <3 tak bardziej wiosennie. i optymistycznie. bo widziałam prośby o takowe. może się przyda : )
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
-Miłość ... uczucia ... jak powiew . Nie widzisz . Poczujesz.
-Jest rzeczą równie rozsądną ukazać jakiś rodzaj uwięzienia przez inny, jak ukazać coć, co istnieje rzeczywiście, przez coś innego, co nie istnieje -Cofnąć czas.... On zaczepia się o kant miednicy jej... Mogę poprosić coś o koleżance z którą widziałam się bardzo dawno temu ona wyjechała i się za nią stęskniłam ? Mam nadzieję że się z nią zobaczę wkrótce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
wszystkie Was okradam . ;DD
![]() ![]() ![]() CukrowaPanna , peculiarity , Rozkosznie , One for all , Little Ballerina , Czarnula4 , Plotkaraaa , Miluuu , alexandretta , KaMa2704 , Marzeniattko , aaan , XxValedictionxX , nydee , Twirly , dontlookdown ii reszta . ![]() ![]() _________________________ ___________________ Gdy Jego obecnośc jest jedynym powodem do radości . bo dwie połowy RazeM znaczą idealny stan . zapomnisz mnie ? - prędzej zapomnę jak się oddycha .. Legenda o smoku uczy , By nie zaspokajac glodu byle baranem . Pamiętać chcę ... słodki smak Twych ust. Ciepło w Twoim uśmiechu, jest ciepłem jakiego pragnę. Chce tu byc chce czuc to szczescie ktore dajesz mowiac zostan jeszcze. ..każdy twój uśmiech z fotografii nie da mi tyle,co dotykk twójj. Pokaż mi.. Twoje sny , w których szukasz mnie . .przytule sie do ciebiee . trzy . dwa . jeden . świiat..a w nim tysiąc gwiiazd..gwiazd , które tulą nas. ! Czułam ze kiedyś Ty znów zjawisz się staniesz przede Mną uleczysz jak lek Otworzyć chce oczy by ujrzeć Cie jesteś już blisko tak czuje... W rytm naszych serc zaczyna się. dzień.a wiatr gra tę naszą piosenkę . Ja i Ty to jedno . tak bardzo chcę zostać Twoją królewną . Popatrz na mnie tak . jakbym mogła zastąpić Ci świat . Chcę być Twą muzą..radosnym uniesieniem.Twych marzeń spełnieniem Gdy świat jest czarno biały.Uśmiechem mu przywracasz barwy.. Pocałuj mnie i podaruj mi raj. Niech poczuję że szczeście mam ;* _________________________ __________________ eŁ . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
<333333333333333
To historia niczym z krainy dreszczowców.
Carramba! Mam Ci dać trzecią... czwar... kolejną szansę, tak? Ja się zakochałam? To dobre! Ha ha ha. Bałam się każdego dnia, że sobie nie poradzę... z tęsknotą... A dzisiaj... wiem, że wszystko da się przeżyć. I że warto. Jak ktoś jest mądry, to wcześniej czy później go docenią. Jak mam zdobywać szczyty, skoro potykam się o dwa kamyki? Jest wredna, podła i tak dalej. A zwłaszcza i tak dalej! Kiedyś i tak trzeba będzie wstać, a z mojego doświadczenia wynika, że lepiej zaraz. Mężczyznę trzeba stale uwodzić tajemniczością i wyrafinowaniem. Musisz być trochę damą, a trochę... No wiesz. Wesołych Świąt moje Aniołki. ;*
![]() |
#2871 |
Przyczajenie
|
hej !
![]() PS: wasze opisy są ŚWIETNE !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje! przemiło! ![]() ![]() tylko jak cię odnajdę w takim kosmosie z okien? dzwonię przez pomyłkę, sprawdzam czy zmieniłeś numer ten Pan pluje mi w oko widzę świat na mokro i w niskiej rozdzielczości zasypiamy byle gdzie, oddychamy tym co jest na "pe" od niechcenia mamy te marzenia ta etykieta to gruby nietakt, jak cały ten świat PS. Bananowalaska mam nadzieję, że opisy sie już nie powtarzają. ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-11 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Przyczajenie
|
* to jest jeden z tych złych snów, kiedy nie możesz się obudzić * to tak jakbyś bujał huśtawką, a ja była dzieckiem , które z niej spada * zapomniała zadzwonić.. bo wiesz, ona teraz dobrze się bawi ! * nie wiesz co robisz i dlaczego tam jesteś, ale wiesz, że tak ma być * żeby umieć żyć, bez znieczulenia, bez niepotrzebnych myśli * nie powiem o tym wprost, Ty przecież sam dobrze wiesz * wciskasz gówno swoim dzieciom, że będzie dobrze jeśli skończą szkołę, że będą kimś, a ja to pier.dolę ! * za to, że chciałeś zamknąć mi pysk.. za to, że byłam bo liczył się zysk ! * powoli zamknę w sobie przeszłość * zabieram te lepsze wspomnienia, o tamtych wolę byś Ty pamiętał * będzie może trudniej, ale wiem, że jakoś będzie na razie tyle .. może coś się przyda .. ![]() ----------------------------------------- dziś jestem silna, zupełnie inna - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! ;* ;*gotowa, by dalej żyć ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem w śród tych wspaniałych osób? Szok! Zaskoczyłaś mnie, oczywiście pozytywnie! ![]() ![]() Cii... Nie przeszkadzaj mi.
Musiałam się poniżyć abyś mnie w końcu zobaczył?! Piesku, mam Ci dać zaproszenie czy sam przyjdziesz? Na dobre, na niedobre i na miłość boską. Milczenie, którego nigdy miało nie być. Zbyt dużo powiedziałam, zbyt mało zrozumiałeś. Uśmiechnął się do mnie. Wtedy poczułam, że wiara czyni cuda.
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Raczkowanie
|
XxValedictionxX
jejuu jak mi miło ![]() I te niemelanżowe to zabieram wszystkie ![]() ![]() _____ # Jestem córką szczęścia, tylko ono uchyla się od alimentów # Byłeś jak wino którym się upajałam. Zawiodłeś mnie, to boli. I...wytrzeźwiałam. Mam kaca, boli mnie głowa. Mój błąd. Nie wiedziałam, tanie wino wybrałam. # Wybacz bo nie smutno mi wcale, wybacz proszę wiem że umiesz # Boże naucz mnie kochać, albo zmień mężczyzne. # I myślą że podcieli mi skrzydła których nie miałam # Cholera, płaczę przez tego człowieka # Nie sprawie byś chciał dzielić ze mną świat # Bo przecież miał być zawsze blisko...
#2876 |
Zadomowienie
|
Onax3 CukrowaPanna , peculiarity , Czarnula4 , Plotkaraaa , Miluuu , KaMa2704 dontlookdown abunee powinnam Styrana <33 ! moje guuru xd
![]() ;rozłączeni, lecz jedno o drugim pamięta zostań bo.. jak nikt, przynosisz mi powietrze.` 'Jest takie miejsce na ziemi, gdzie spełniają się sny ?' Świat powstał chyba ze strachu przed pustką. - Jak się nazywa to uczucie w głowie, uczucie tęsknego żalu, że rzeczy są takie, jakie najwyraźniej są? - smutek,
#2877 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie dorastam Ci do pięt ![]() _________________ prędzej niż ciebie zauważyłabym powietrze. pocałuj moje życie. pada deszcz. milion szklanych śmierci na wystraszonej szybie. bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko. przecież diabeł nie śpi z byle kim. czasem brak mi odbicia siebie w jego oczach.. zabij mnie... to nic nie boli, jeśli chcesz zamknę oczy.. Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia. trzymasz w garści moje sny, a ja stoje tam, taka całkiem sama wiesz że nic mnie nie obchodzi, mam swoje 50 dróg do Ciebie
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Raczkowanie
|
macie coś w stylu , że byłam z nim kilka lat , ale juz nie jesteśmy razem . Ja go nadal kocham , on daje nadzieje , ale nie jestem pewna czy on czuje to samo co ja . Jeśli macie coś o tym to bardzo dziękuje .
![]() ![]() _________________________ _________________________ ________________________ czekamy , aż nasze spojrzenia spotkają się znów . bo nadal czekam . bo nadal kocham . bo nadal chcę . nadal tylko Ty w sercu mym . lubię czuć , że jesteś . że jesteś na pewno i na bank . lubię czuć , że Cię mam . zmywam po kolei palców Twych odciski , byłeś mi bliski . tych kilku lat nie da się tak łatwo wymazać . dziwne kakao , słodkie myśli . jestem fanką jego uśmiechu . kocham Cię o wschodzie i zachodzie słońca , o świcie i o zmroku , w smutku i szczęściu . po prostu Cię kocham . a kiedy będę Ci patrzeć w oczy zrozumiesz , co straciłeś . gdy patrzysz na mnie całą depresje trafia szlak . a ch_j by to wszystko strzelił , szczególnie tą pieprzoną m i ł o ś ć . _________________________ _________________________ ____________________ eŁ . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
i choć mam Cię na wyciągnięcie ręki
odczuwam przeraźliwą pustkę Życie jest jak partia szachów.Jeden nieprawidłowy ruch pionem a tracisz wszystko. Bolą mnie oczy od nie patrzenia na Ciebie... Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. Gdy koniecznosć istnienia trudna jest do zniesienia... Są wspomnienia - na marzeniach kurz... Pamięć nie boli. Mnie nie boli. ...i nie myśleć, a czuć Kochać to nie znaczy zawsze to samo uważaj ziomek, bo ta suka leci na twoje siano Co znaczy kochać? poznać jej nie dano Zweryfikuj wtórnie, może sypiasz z blacharą |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
BAN stały
|
Nic już nie wiem, nie pytam prawie.
Jestem wciąż niejasna, niesyta. I tylko ten stukot w głowie. Patrzysz niby wprost jednak, obok gdzieś. Przez chwile popatrz jeszcze wstecz, zawahaj się... Ty nie starasz się zatrzymać mnie. No tak, taka właśnie była ta cała nasza przyjaźń. Te chwile w pamięci mieć jak zdjęcie. Chcę, rozpalić tu ognisko. Chcę, być z tobą bardzo blisko, Chcę, a jednak wciąż nie umiem... wszystkie was okradam, jesteście boskie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.