|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
Cytat:
![]() a z poetą nie widziałam, pewnie fajna ![]() hm, lubię ten wątek ![]()
![]() |
#4113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieznoszę reklamy żuru Knorr (chyba? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie domysliłyście sie o co chodzi... a gdyby na miejscu tych starszych ludzi byli młodzi? To pewnie bez żadnych problemów od poczatku wiedziałybyscie o co chodzi. Koleżanka sadza ich obok siebie przy stole i potem ślub, i młodzi, piekni ludzie, to byłoby zrozumiałe od razu. Pojawienie się starych osób jako "młodej pary" całkiem burzy to na co podświadomie jestesmy nastawieni i przestajemy rozumiec co widzimy ![]() Ta reklama trochę przełamuje stereotypy i dlatego jest niezła. ----------------- Widziałam wczoraj reklamę "o kupie". Porażka miesiąca ![]()
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Najgorsza reklama to ta, gdzie facet ma problemy z prostatą i ciagle chodzi za nim "psi psi". Glupia jest też reklama pasty do zębów, gdzie ktoś pluje do zlewu! <fuuuuuuj> Lubie reklame Telewizorów (chyba Bravia), jak takie kolorowe pileczki skaczą po San Francisco =*
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo to ogólnie bardzo przyjemna reklama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Castorama wymiata!"Idź kędy wiedzie strzała gorejąca" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zadomowienie
|
Reklama Jogobelli mnie juz dobijaaa. :P
Jogurt je na śniadanie,jogur je na kolacje. Samymi jogurtami normalnie zyje. :| |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Zakorzenienie
|
Ja nie o reklamie telewizyjnej, bo nie wiem, czy ona leci w telewizji.
Uwielbiam jedną reklamę, tu na wizażu, aż żałuję, że wcześniej zbyt szybko wciskałam X ![]() Reklama adidasa z piosenką beggin (nawet Beckham mnie nie drażni i pisenka mi się podoba, bo w oryginalnej wersji teledyskowej ten utwór denerwuje mnie okropnie). Tak sobie chodzę po wizażu i szukam reklamy - chyba pierwszy raz mi sie to zdarzyło ![]() EDIT: zajrzałam na stronę adidasa - mam łakomy kąsek - full wersja http://www.adidas.com/campaigns/orig...gth-film/video
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2009-04-09 o 09:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna jest jeszcze ikea i Caprio(?)z orandżem najgorsze- bris mini sprej, żur knorr(dziewczyna-pseudo wróżka z wyłupiastymi oczami), i vitaral z muzyczką bleh
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2009-04-10 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Zadomowienie
|
mi ostatnio spodobała się reklama actimela - ta z brzuchami
![]() ![]()
#4123 |
Zakorzenienie
|
jestem chora jak widze i slysze reklame: "Pawel i Gawel...", cos mi sie dzieje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mogę patrzeć na Edytkę z PM i jej "KOCHANIE A MOŻE WRÓCIMY DO DOMU? TAM JEST BLISKO DO Careffoura, tam takie atrakcyjne ceny"
![]() ![]() No i kupa u Tomka ![]() A ulubiona? Zdecydowanie Pepsi ![]() aaaa no i ta "a po wafle idę taaak" ![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2009-04-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Konto usunięte
|
O tak, kupa u Tomka to przebój.
Ale że nie zostało sprecyzowane że chodzi o reklamy w tv to mnie jeszcze wykańczała Wizażowa reklama Adidasa. Miałam tydzień odwyku od forum przez to upierdlistwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zadomowienie
|
prawie całkowicie nie oglądam tv, i teraz próbowałam wyszukać te, o których mówiłyście że fajne. przypadkiem trafiłam na taka (chyba po włosku?) i po prostu lubię takie urocze klimaty :
http://www.youtube.com/watch?v=sUnl-...eature=related no i oczywiście - jesteśmy dla szczeniaczków (hiper poważnym głosem) http://www.youtube.com/watch?v=79_qq...eature=related idąc dalej tropem pedigree (dziwnie "romantyczna" mi sie wydała) : http://www.youtube.com/watch?v=lXGmo...eature=related kupa tomka oczywiście fatalna. wkurza mnie orange, coraz głupsze są te z mumio, tesco i biedronki. fajne za to te promujące np. tunezję, turcję itd. i jakaś z sokiem z pomarańczy prosto skądśtam... i kiedyś były triady np. szła diewieczka do lasieczka... http://www.youtube.com/watch?v=qY9NW6uU1Fs
Playing it safe is the most popular way to fail. W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin. Jakie są Twoje plany na dzisiaj? Edytowane przez numb05 Czas edycji: 2009-04-10 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Konto usunięte
|
Najgorsza: Calgon ("To tak jakby pani syn jeździł bez kasku"
![]() Najlepsza: Castorama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Raczkowanie
|
Bóbr liczący do 1000.
Reklama roku. ![]() 998, 999, 1000... 1... 2... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Zadomowienie
|
Moja ulubiona to jedna z reklam STR8:
http://www.youtube.com/watch?v=RYXuqg0RR5M Świetne połączenie obrazów i do tego jeszcze ta muzyka... Za każdym razem, jak ją oglądam, przechodzą mnie ciary ![]() Druga też STR8, może nie tak, jak poprzednia, ale też fajnie zrobiona: http://www.youtube.com/watch?v=zBeP2I9KfNc I jeszcze jedna lubiana przeze mnie reklama, tym razem stara reklama axe: http://www.youtube.com/watch?v=2a6pnyUWVtM Feministki mogą się oburzyć, że seksistowska itp., ale mnie się bardzo podoba i świetnie wyszły te skojarzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
reklamy tesco
![]()
![]() |
#4132 |
Zadomowienie
|
Bardzo lubię reklamę DogInTheFog ze skazanym na krzesło elektryczne i czerwoną gałeczką
![]() Fajna była też reklama Biedronki z ziemniakami i diabolicznie śmiejącym się ogórem (uwielbiam ten śmiech ![]() Świetne są też reklamy: - Castorama z panem "tłumaczącym idealnie każdemu" - zestaw Tefal z odłączaną rączką z chłopakiem, który nie może upchać rondelka w szafce ![]() Poza tym z postaci reklamowych kocham Małego Głoda i Pana Rybę ![]() Jeśli chodzi o te znienawidzone to nie mogę patrzeć na Paradontax z pluciem krwią i zębem w umywalce i na reklamę jakiegoś Benecolu czy czegoś tam innego na cholesterol, w której kobieta tłumacząc mężowi, że cholesterol osadza się w żyłach jak tłuszcz, przejeżdża palcem po jakimś ociekającym tłuszczem naczyniu i przystawia tego palucha z tłuszczem do kamery fuuuuj ![]() A co do "kupki u Tomka" to zakwalifikowałabym ją jako jakieś dziwne zjawisko wśród reklam tv. Nawet nie to, że jej nienawidzę, tylko po prostu, jak ją pierwszy raz zobaczyłam, osłupiałam i od tamtego momentu cały czas nie mogę pojąć, jak można wymyśleć coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
ukochana reklama: 0statnie sekudny reklamy Bebiko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Raczkowanie
|
Boże, nienawidze reklamy monte i jogobelli -te durne piosenki w tle..
i dlaczego każde jedzenie w proszku musi mieć tą cudownie rodzinną atmosfere z sepleniącymi dziećmi..... ![]() albo ostatnio Silan feel fashion ![]() ![]()
#4135 |
Wtajemniczenie
|
Ryba wpływa na wszystko
Jak dla mnie rewelacja!! Wszystkie kawałki są dobre ![]()
#4136 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra muzyka z reklam H&M i ogólnie całość. ktoś pisał wcześniej o tych piłeczka kolorowych i w tle piosenka heartbeats. lubię! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam ją tylko raz i już nigdy więcej nie chcę widzieć... Jak można coś takiego w ogóle wyprodukować... Żenada po prostu.
Do tego dodałabym jeszcze wszystkie reklamy Perwolla. Oczywiście, gdzie by człowiek nie był, to ma pod ręką ten cudowny płyn do płukania ![]()
![]() |
#4138 |
... choć nie Westwood
|
Padłam po zobaczeniu śpiewającej Delmy... Żal po prostu
![]() A wspomniane wyżej reklamy H&M uwielbiam!
![]() |
#4139 |
Zadomowienie
|
Kocham reklamę jakiejś kaszki (bobovita?) w której te dzieci się śmieją i "mówią" czy ja wyglądam jakby mnie coś bolało itp. Zawsze kiedy te dwa ostatnie dzieciaczki się śmieją to mi się też śmiać chce
![]()
#4140 |
Raczkowanie
|
Tak jak koleżanka wyżej uwielbiam te dzieciaczki, ktore sie tak pieknie smieja
![]() A nienawidze i to barrrdzo reklamy twixa. Ciastko,karmel,czekolada. ... PORAZKA TOTALNA! Na pewno wiecej tego batona nie kupie!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.