![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
jak ja mialam 15 lat to w sieci mialam 17, nazywalam sie tak jak chcialam, mialam ciemne wlosy ( a mam blond) itd...Przeszlo mi tak gdzies po 18 roku zycia, tylko wtedy to juz mialam chlopkaka prawdziwego, poznanego na zywo i nawet nie bylo potrzeby naciagac prawdy a i tez na czaty wchodzilam raz na miesiac jak mi sie nudzilo i wlasciwie tylko na ogolnym gadalam.
Chlopak unika spotkania bo ma wiele do ukrycia i jak mowilam - albo zapytaj wprost, niech powie o sobie wszytsko szczerze i rozwazysz mozliwosc wybaczenia mu i zaakceptowania np. jego wieku, albo po prostu go olej. Nie wiem czemu klamie, przeciez wiek czy imie to nic strasznego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
z jednej strony kłamstwa o wieku czy imieniu nie są jakieś dyskwalifikujące... aczkolwiek ja jestem zwolenniczką wszechobecnej prawdy- jak byłam młodsza też zdarzało mi się bywać na czatach i nigdy nie kłamałam co do swoich cech bo niby po co :P
a omawiane zachowanie chłopaka ... on juz chyba sam gubi się w swoich zeznaniach.. ja chyba jednak nie umiałabym mu zaufać i się z nim spotkać- coś co jest budowane na kłamstwie według mnie nie ma przyszłości... a ja nadal szczęśliwa do granic możliwości :P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Wtajemniczenie
|
ja tez ![]() Dzis przyjechal mnie odwiedzic przed swietami. Poszlismy do kawiarni i potem do parku. W parku mam gorke wiec sie na nia wspielismy i zrobilismy sobie piknik - za koc posluzyl moj polar a za jedzenie jego neste. A potem bylo.. bardzo przyjemnie i calusnie, tak milo ze nie zauwazylismy jak obok nas zawitała druga para ![]() ![]() A ja nadal codziennie wpatruje sie w jego fotki ktore mu robilam jak u mnie byl i sobie marze... We wtorek kolejne spotkanie, a 25 kwietnia u mnie spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Wtajemniczenie
|
nadmiar tluszczyku zatuszuj jakims ladnym ciuszkiem i spotkaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie. co wolicie powolna gre przez smsy gg i tak dalej, powolne poznawanie sie, czy zeby od razu dzwonic i sie ustawiac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że to trzeba wypośrodkować. Tzn pogadać na GG, porozmawiać przez telefon, popisać ze sobą, ale nie przeciągać tego w nieskończoność, tylko w końcu się spotkać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie do was... czy jesli facet dlugo nie odpisuje dostajecie kota? tzn. co sobie wtedy myslicie? ja mam duzo wolnego czasu i co chwile sprawdzam poczte, majac nadzieje ze po prostu sie popsula... i obawiam sie, ze w pewnym momencie juz nie odpisze. a bardxzo szybko "wkrecam sie" i przywiazuje do ludzi.
co mam zrobic ze soba? moze ktos mi pomoze, ma jakies rady, tez sie tak zachowywal jak ja?! PS: nie odpisuje juz 27 godzin <sciana>. ps2: przypomniala mi sie bridget jones:"you have absolutely no messages..."
#2229 |
Raczkowanie
|
hehe mam podobnie
![]() ![]() i też bardzo szybko sie przywiązuje i teraz sobie myśle że chyba by mi brakowało wiadomości od niego gdybyśmy skończyli znajomość...eh..życie.. ![]()
#2230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszcze i jednocześnie gratuluje tego szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ohoho no to sporo nie odpisuje... Gratuluje cierpliwości ![]() Naprawdę ![]() Bo ja to już dawno bym dostała kota ![]() Mnie drażniło to baaaaardzo nieodpisywanie ![]() Ale od momentu, gdy z poczty przeszliśmy na gadu to juz codziennie pisaliśmy każdego wieczorka, więc przestałam się wkurzać z tego powodu, bo go nie miałam ![]() A jak przeszliśmy na smsy... Szczerze mówiąc jesteśmy już parę miesięcy i od dnia, gdy miał mój numer kom wita mnie rano smskiem i tak lecimy już do końca dnia smsując cały dzień ![]() Uzależniliśmy sie od siebie, a jak nie odpisuje na smsa i ja nie wiem co z nim to nerwicy dostaję ![]() Także Telka... Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że wytrzymujesz już 27 godzin ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Przyczajenie
|
![]()
no to i ja dorzuce kilka groszy od siebie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
kurcze... weszłam wczoraj na czat i co?? sami zboczeńcy, napaleńcy... nikogo porządnego.. nie no nawet w necie nie mam szans na drugą połówkę ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dostaję kota od samego rana, mój gmail powinien mieć limit sprawdzania nowych wiadomości, bo w przeciwnym wypadku... wybuchnie ;P zaczelam przegladac historie naszych wiadomosci, przed wczoraj tez odpisal po 2 dniach... po prostu boję się, że już w ogole nie odpisze, czesto tak bywa... ;/ ![]() Cytat:
a moze cos mu sie stało? **** U mnie to może jeszcze wynikać z tego, ze w ogóle lubie dostawać rożne wiadomosci- smsy, maile itd.
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-04-10 o 20:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
nigdy mnie nie oszukal (przynajmniej tak mi sie wydaje) bylismy wobec siebie szczerzy, mowilismy prawde mimo, ze nie zawsze byly to słowa miłe, takie, które ta druga oosba chciałaby uslyszeć. ale przede wszytskim szczerość. ostatnia rozmowa nic nie wskazywała na to by to mialby byc koniec, snulismy plany o spotkaniu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Rozeznanie
|
nie możesz sprawdzic czy wszystko z nim ok? probowalas jakos się skontaktowac?
u mnie ciagle nic.
#2237 |
Przyczajenie
|
no własnie nie za bardzo.
![]() schizuje ze a. cos mu sie stało ( i jakos w to mi jest latwiej uwierzyc niz w pozostałe) b. ze realnosc spotkania sprawila ze mu sie odwidzialo ;/ c. ze kogos poznal... ale tak z dnia na dzien?? jakos nie pasuje ;/ ![]() no nic..chyba musimy sie uzbroic w cierpliwosc. dobrze zrozumialam, ze miedzy Wami tez jest jakas ogleglosc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze co do tzw pokazywania "dobrych ujec". Opisze swoj problem. Poznalem kogos na czacie i rozmawialo mi sie bardzo dobrze, potem sms, telefon. W koncu zaproponowalem spotkanie. Ta osoba wydawala mi sie bardzo doswiadczona i ciekawa, romantyczna a jednoczesnie majaca w sobie cos dzikiego. Bylem wyjatkowo bardzo zainteresowany. Ale ta osoba nie chciala mi pokazac fotki. "Wytlumaczylem", ze musze widziec z kim rozmawiam. Pokazala mi swoje "dobre ujecie" mysle sobie spoko. Ale okazalo sie ze mamy wspolnych znajomych i zobaczylem "prawdziwe" zdjecie (nie bede opisywal szczegolow) stracilem calkowicie zainteresowanie ta osoba i czuje az do tej pory niesmak. Zmiana o 180 stopni. Chcialem to zakonczyc w taki sposob zeby nie zranic tej dziewczyny, niestety mi sie nie udalo. Coz jestem dupkiem najwyrazniej. Wiadomo ze kazdy chce sie przedstawic w jak najlepszym swietle, ale nie róbcie takich jaj facetowi, kiedy zdajecie sobie sprawe np ze swojej nadwagi otylosci albo innych niedoskonalosci. Albo trzeba cos z tym zrobic albo od razu powiedziec wprost w czym problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj mój TŻ przez 2 godzinki towarzyszył w doszkalaniu się w jeździe samochodem ![]() Cytat:
Myszeczko a gdzie Ty jesteś ? co do czekania na czyjeś odpisanie... oj to może być upierdliwe tym bardziej jak należy się do nieicierpliwców :P |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, ja mieszkam w warszawie, on w poznaniu.
![]() |
#2241 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widać nie wiem jak szukać i chyba się nie nauczę. Ta cała miłość jakaś przereklamowana jest. A ci napaleńcy tylko zniechęcają. Głupia jestem i tyle... w końcu mało normalnych jest na czacie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Ci, że widujesz swojego TŻ codziennie ![]() Nas nie dzielą jakieś tam duże kilometry, praktycznie taka odległość to żadna ![]() Ale aj... Widujemy się 2/3 razy w tygodniu ![]() W tym tygodniu jeśli jutro się nie zobaczymy będzie raz ![]() Mam nadzieję, że pod koniec maja będziemy się już częęęęęsto widywać ![]() Wytrzymam ![]() A Myszeczkaaaa.... Myszeczka zapomniała o nas ![]()
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś poznałam chłopaka przez gg, w dodatku z innej miejscowosci, bylismy ze soba 2 miesiace, widywaliśmy sie żadko i wyszło, że mnie zdradzał! Na poczatku było rozowo, wszystko pieknie, pisalismy sobie sms'ki, na gg... Pozniej sie spotkalismy, zakochalismy sie w sobie i co...
Pozniej drugi raz poznalam chlopaka na czacie, spotkalismy sie i on juz na pierwszym spotkaniu był napalony, chodzilo mu o jedno. Pozniej spotkalismy sie raz, ale gdy zaczynal juz przeginac to dostał w łeb! |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Rozeznanie
|
Wesołych Dziewczynki!
![]()
#2245 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam sprawę i mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Wczoraj wieczorem weszłam na gg i miałam wiadomość od niego. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam, że zostawił mi swój nr telefonu. Napisał, żebym do niego pisała jeśli chcę. Ucieszyło mnie to
![]() Czuję sie jakbym była w gimnazjum, heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Rozeznanie
|
szczerze powiedziawszy nie wiem czy interesują kogos moje perypetie, ale....
jakos udalo mi sie zarejestrować na msngerze i okazalo sie, ze "moj" jest online! napisalam.... sprawdzal poczte, ale jeszcze nie odpisywał... pogadalismy chwile, poszedl teraz żebrać o coś do żarcia z kumplami, bo nie pomyslał, ze sklepy beeda zamkniete... postanowilam ze zobacze jak bedzie dalej,ale juz ma u mnie małego minusa ;/
#2247 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że z jednej strony to normalne, że nie pisał na drugi dzień ![]() Pisaliście wieczorkiem, a niektórzy faceci nie lubią często pisać smsów ![]() Np. Mój TŻ od momentu, gdy ma mój numer pisał od samego rana, gdy wstawał ![]() Za to TŻ mojej przyjaciółki po prostu nie znosi pisać smsów ![]() Moja przyjaciółka tak samo jak Ty i puszcza sygnały etc, to pisze, ale on jej odburknie cos tam w dwóch smsach max i już nie pisze, bo nie znosi ![]() Dlatego możę ten Twój jest takim typem faceta co nie lubi smsować ![]() A często faceci przed spotkaniem, tzn. chodzi mi o to, że gdy jeszcze się z jakąś dziewczyną nie spotkali to nie mają właśnie takiego popędu do pisania smsów, bo nie lubią pisać ![]() Może nie spisuj go od razu na straty ![]() Typów facetów jest tyle ile gustów i guścików ![]() Trzeba rozszyfrować indywidualny kod tego faceta, a potem jak z bicza strzelił robisz z nim co chcesz ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-04-14 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jenny większość z nas tak ma ![]() Trafiamy ciągle na idiotów, aby w końcu trafić na tego właściwego i najbardziej sensownego faceta w naszym życiu ![]() Ja trafiłam na tego właściwego ![]() Jedna rada tylko: Nie szukaj na siłę, a sam się zjawi ![]() Spotkałam się , zakochałam i jestem szczęśliwa ![]() Z życiem jest jak z "regułą przekory" ![]() Dlatego myslę Jenny, że nie powinnaś podchodzić do tego tak, "że spotykasz samych idiotów" ![]() Ten facet sam Ciebie znajdzie ![]() Mój sam mnie znalazł ![]() P.S. Ale się rozpisałam ![]() ![]() P.S. 2. O ile dobrze pamiętam to SweetNuka ma dzisiaj spotkanko z TŻ ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.