![]() |
#2521 |
Konto usunięte
|
Dot.: test gimnazjalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
BAN stały
|
to miło
![]() szczerze to sama w domu jeszcze nic nie powtarzałam... w szkole non stop, z matmy już od listopada saaame powtórki, z polskiego cały czas, z chemii teraz mam, z fizyki, a ang mam nawet taką książkę w której są zadania takie jak na teście... ![]() boję się rozprawki z polskiego ;/ a próbnych nie pisałam, bo chora byłam... tylko z humana - 34 pkt... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, jeszcze całe 2 tygodnie, zdążysz ![]() ![]() Ale ci dobrze, za ponad 40 z angla macie 6 na koniec? U nas tego w ogóle nie biorą pod uwagę a szkoda... jestem w klasie angielskiej i ponad 40 pkt to u nas żadna sensacja, sama miałam 49 ![]() pzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tez jestem w klasie angielskiej i z próbnych mieliśmy średnią klasową 80% ![]() Reszta klas miała po 30,40% mniej,a te testy są wg mnie przecież banalne. Ja po mat - przyr mam już w dupce wszystko,niech się dzieje co chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
A wiecie, że w tym roku na teście językowym na 100% nie będzie nic do wpisania ??
![]() Bedzie tylko trzeba połączyć, zaznaczyć poprawną odpowiedź, nawet w tych ze słuchu to tylko dopasować, albo prawda - fałsz, nic do pisania samemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie to zadanie w ogóle nie przeszkadzało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Nie będzie nawet obrazka i "in the picture i can see...." ? ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Konto usunięte
|
Tak to czytam i szczerze mówiac dziwię się, że tak bardzo się tym przejmujecie. Przecież od tego nie zależy Wasze życie. Ja też wybieram się do dobrego liceum, które ma mniejsze wymagania przy rekrutacji, ponieważ nie jest to tzw. 'elita'. A mimo wszystko wyniki matur mają wyzsze od Mickiewicza. Mówię o Katowicach. Będzie, jak będzie. Jak dla mnie takie testy są sprawdzeniem faktycznej wiedzy, tego co zapamiętałam z gimnazjum. Nie widzę sensu uczyć się do tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może za trudne ![]() [1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;11849978]Tak to czytam i szczerze mówiac dziwię się, że tak bardzo się tym przejmujecie. Przecież od tego nie zależy Wasze życie. Ja też wybieram się do dobrego liceum, które ma mniejsze wymagania przy rekrutacji, ponieważ nie jest to tzw. 'elita'. A mimo wszystko wyniki matur mają wyzsze od Mickiewicza. Mówię o Katowicach. Będzie, jak będzie. Jak dla mnie takie testy są sprawdzeniem faktycznej wiedzy, tego co zapamiętałam z gimnazjum. Nie widzę sensu uczyć się do tego.[/quote] Moja przyszłość będzie od tego testu zależeć. Albo zdobędę około 90 pkt i dostanę się do 'elitarnej' szkoły,albo marzenia prysną jak bańka mydlana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
In the picture I can see jest najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No u nas to angielski w szkole kuleje totalnie,dobrze,że do językowej chodzę i mam całkiem inne podręczniki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole angol jest na grupy i moja grupa ma ekstra nauczycielkę: wymagającą itp. a druga grupa ma taką młodą, co sobie olewa żeby ich cokolwiek nauczyć
![]() ![]() ![]() co do powtórek z anglika, to od początku drugiego półrocza rozwiązujemy taką książkę z testami, listeningi itp. ale się angielskim specjalnie nie przejmuję, bo nie bd mi się liczył do kl. LO ![]() najgorzej boję się zad.z matmy na teście ![]()
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
siemanko
![]() ja się boję mat-przyra. lubię ścisłe przedmioty i dobrze mi idą, ale nie na testach. a z humana chciałabym rozprawkę ;] angielski się na szczęście mi do LO nie będzie liczył ![]()
![]() |
#2534 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzeba myśleć przyszłościowo ![]() My również męczymy testy i listeningi praktycznie od początku 2-ego półrocza non stop. Ale to dobrze ![]() Cytat:
Dla mnie najgorsze są zad z fizyki,bo zawsze coś w nich zryję. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś na rezurekcji się pomodliłam za dobry wynik testów i takie tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
taak ja też chcę rozprawkę albo list mógłby być ... no ewentualnie charakterystyka
![]() ![]() ja tam w sumie z fizyki najlepsza nie jestem, ale jak mam wzór to zrobię ![]() ![]() ja jadę w następną niedzielę do Częstochowy i pomodlę się o testy i dostanie się do wymarzonego LO ![]()
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Z maty to się nie boję, bo umiem i zawsze z maty mam max.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To tak przy okazji za mnie też się tam pomódl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
oj to współczuję
![]() wedle życzenia ![]() ![]()
![]() |
#2539 |
Zadomowienie
|
ale w \sumie mam nadzieję że z fizyki tam nic nie będzie, akurat w tym roku jej nie kumam. zmiana nauczycielki :/
ale mogłyby być jakieś fajowe zadanka z matmy, takie Ciekawe ![]() chcialabym mieć z matmy 45. i z polaka też ![]() ![]()
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
A ja z kolei chciałabym dużo fizy, bo w końcu skapowałam i wszystkie zadanie rozwiążę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
A ja Wam powiem, że jeśli chodzi o angielski, to podręcznik w gimnazjum kupiłam dopiero w połowie drugiej klasy (i w połowie 3 go skończyliśmy).
W tym roku były jeszcze jakieś książki z testami z angielskiego, ale też tego nie kupiłam. Po chusteczkę mi książki na takim poziomie. Aktualnie jestem na kursie do Advance - i nie powiem, że jakichś błędów nie robię, może nawet przez roztrzepanie czy nieuwagę wcale nie będę mieć 50 punktów, ale, jak to się mówi, głupoty nie zmyjesz :P. Nigdy nie lubiłam angielskiego w szkole (tak jak zajęć w klasach 1-3, kiedy ja już dawno z palcem w nosie czytałam, pisałam i liczyłam, a oni te koślawe literki stawiali pierwsze), bo zawsze się nudzę. W rekrutacji na pierwsze miejsce sobie ustawiam klasę, gdzie nie będę musiała angielskiego męczyć w szkole :P. A to, że jestem jednak sporo ponad poziom gimnazjum i tak nie zmienia faktu, że wizja mojej 6 na koniec gimnazjum nie jest zbytnio klarowna, gdyż na szóstkę trzeba jakichś konkursów, a ja - chyba nie jestem dobra w konkursach :P. A dziś taki dzień kurczę niby wolny, ale od rana śniadanie, później kąpiel, suszenie i prostowanie, a za niedługo do babci na obiad. Biorę ze sobą książkę do fizyki i ten^^wydruk z geografii, ale czarno to widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
ja dziś mam "wolne"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Konto usunięte
|
No i prawidłowo
![]() Ja dziś wstałam o 4.50,bo szłam na 6 rano na mszę i nie chce mi się nic prócz spania ![]() Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2009-04-12 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Rozeznanie
|
a ja miałam całe święta powtarzać i wiedziałam, że tak wyjdzie.. nic a nic nie tknęłam
![]() ![]()
![]() |
#2545 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobra, wyciągam zeszyt od biologii ![]()
![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 |
Raczkowanie
|
Hej.
Przez 2 miesiące byłam chora i nie chodziłam do szkoły. A teraz są tego skutki... ![]() Nie mogę sobie poradzić z układami równań ![]() Byłam już u nauczycielki, ale on poświeciła mi tylko 2 minuty na "wytłumaczenie" ![]() W rezultacie i tak niczego nie kumam. Macie jakąś stronkę, na której byłoby krok po kroku super wytłumaczone rozwiązywanie układów równań? Z góry dziękuje za odpowiedź.
![]() |
#2549 |
Konto usunięte
|
Moja przyszłość będzie od tego testu zależeć. Albo zdobędę około 90 pkt i dostanę się do 'elitarnej' szkoły,albo marzenia prysną jak bańka mydlana. [/QUOTE] Od tego do jakiego pójdziesz LO nie zależy Twoja przyszłosć ;] Po LO nie masz nic. A To czy dostaniesz sie na studia nie zależy od renomy szkoły, tylko od Twojego nastawienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;11853289] Od tego do jakiego pójdziesz LO nie zależy Twoja przyszłosć ;] Po LO nie masz nic. A To czy dostaniesz sie na studia nie zależy od renomy szkoły, tylko od Twojego nastawienia. [/quote] Niby tak,ale ja to inaczej pojmuję.. Szkoła, do której chciałabym się dostać świetnie przygotowuje ludzi do matury i co roku absolwenci jej lądują ma b.dobrych uczelniach. Piekielnie mi na niej zależy... Wszystko w moich rękach. Cytat:
Może to tutaj? W miarę jasno wytłumaczona jest najlepsza wg mnie metoda ![]() Przez nauczycieli [złych] wiele się traci niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.