![]() |
#1591 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Rozeznanie
|
moim największym kompleksem jest to, że zawsze trafiam ta jakichś idiotów!! (oczywiście o facetach mowa)
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
"krzyczę na Ciebie, bo nie radzę sobie z sobą"
Ten cytat perfekcyjnie opisuje mój kompleks... I czuję się brudna xD ale to przejściowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Wtajemniczenie
|
jestem gruba
![]() jestem niska mam jeszcze aparat na zębach ![]() wielki nos ![]() uczę się w miarę dobrze (zamiast bardzo dobrze ![]() do tego mam zaczepiście trudny charakter... ![]() i na tym tle też mam kompleks...
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
![]() W moim podpisie widać za co ![]() Moje kompleksy... Hmmm... * niezgrabny tyłek (niezależnie od wagi, ilości ruchu, diety- wiecznie "kwadratowy"); * okropne sińce pod oczami (żaden korektor nie jest w stanie ich zakryć, no chyba, że ktoś zna jakiś cud specyfik- z chęcią poznam ![]() * niekształtne piersi (ja chcę ładne okrągłe ![]() * boczki ![]() * "sflaczałe" ramiona ![]() * największym kompleksem jest chyba jakiś straszny leń na dbanie o siebie, robię tyle, co TRZEBA, ale nogi to już raz w miesiącu golę ![]() ![]() ![]() * mam motor i nie umiem nim jeździć (jeżdżę tak dobrze jak mój brat gotuje- czyli tragicznie ![]() To chyba na tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |
Wtajemniczenie
|
tak mi rób, tak mi dobrze!!
![]() ![]() ja też mam na górę i na dół ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1597 |
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie
Jestem studentką 3 roku kosmetologii i pisze pracę dyplomową- badawczą o psychologicznych aspektach, motywacjach chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Ponieważ trudno jest znaleźć 200 osób w klinice i kilku gabinetach w ciągu 2 tygodni, dlatego zwracam sie z GORĄCĄ PROŚBĄ o pomoc właśnie tu. Napewno liczyłabym na szczere odpowiedzi aby badanie ankietowe było jak najbardziej wiarygodne. proszę o kontakt gg: 1260187 e-mail: schilus@poczta.onet.pl . (W pracy pomaga mi klinika dr Sankowskiego, ale niestety nie są w stanie zapewnić mi takiej liczby osób w tak krótkim czasie, a wiadomo kontaktu bezpośredniego do osób po zabiegach dać mi nie mogą) DO ANKIETY ZAPRASZAM PANIE PO OPERACJACH PLASTYCZNYCH, (KOREKCJACH, MODYFIKACJACH itd) ORAZ PANIE PO ZABIEGACH MEDYCYNY ESTETYCZNEJ (MEZOTERAPIA, LASER, FLP, ILP) DZIĘKUJE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Już sie chyba wypowiadałam tu- nie wiem
![]() ![]() W ogole czuję się jakbym była jedyną osoba na świecie z trądzikiem <lekkim bo lekkim ale zawsze!>. Co do aparatów- kurczę zawsze chciałam mieć aparat! A tu dupcia... Mam dość proste zęby i nie ma sensu zakładać ; ( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Raczkowanie
|
hmm.. kompleksy? Tak mam, a mianowicie:
*pupa - no nie znoszę jej ![]() *boczki ![]() *odstający brzuszek ![]() i jak tu tego cholerstwa się pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 |
Zadomowienie
|
wiecie co? wszystkie jesteśmy fajniutkie laski, grubiutkie, z małymi cycuszkami, odstajacymi uszkami, lekko krzywymi ząbkami...
przecież tak szczerze? to się nie liczy, ważne jest to co w S ER C U! kurdę ja się śmieje z tego że nie mam aktorskich ząbków czy tam hoolyywodzkiego nosa, normalnie cieszę się że jestem jaka jestem, normalnie przeraziły mnie wasze wypowiedzi, które u niektórych muszą być pisane od serca, przerażona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1602 |
Zadomowienie
|
Kompleksy?ja?ja nie... mowie,ze ich nie mam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Hm... Wiecie co? Myślałam trochę o tych swoich kompleksach... Przed kąpielą stanęłam naga przed lustrem i przyjrzałm się sobie. Hm... Może jednak ładniej wyglądam. Stwierdziłam, że faceci wolą chyba mieć się do kogo przytulić a nie do samych kości
![]()
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
a jaaaaa.........
![]() ![]() ![]() wiecie, jestescie idealnie nieidealne i to jest w was piekne ![]() o!;p cmokam ![]()
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
z reguły nie mówię o swoich wadach. tuszuję je i pokazuję tylko zalety- ludzie wtedy inaczej mnie postrzegają.
jedyne, do czego się przyznaję to: mały biust i zbyt jasna cera^^
![]() |
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
mam kompleks... zaczęłam być nieugięta, twarda, uparta, pewna siebie, myślę, że dla siebie samej jestem idealna, a dla innych być nie muszę, o i tak właśnie jest.
bo żyję z samą sobą i najważniejsze żebym sama czuła się dobrze. fakt, że mam boczki i przysadziste uda, nie jest moim kompleksem. jestem w stanie to zmienić i powoli zmieniam, chudnę ostatnio regularnie, ćwiczę, mam dietę i się tego pozbędę. a charakteru nie zmienię, bo nawet nie chcę. niby to wszystko kompleks, ale mnie to jest dobrze z tym. i dlatego czasem myślę, że jestem zbytnio zgodna z własną naturą i to mnie gubi :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Konto usunięte
|
Ja mam miseczkę E, przez co mój biust nie jest zbyt wysoko.... Jak czasem wejdę na pudelka i znowu artykuł, że któraś niby ma obwisły biust a jest po 40stce i ma dzieci a cycki ma jak ja (lat 21) to nie wiem co mam sobie myśleć... Co z tego, że duży biust skoro obwisły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim te moje małe cycki (Rozmiar A/B) i nieproporcjonalność figury. Do tego niekształtny nos i wystający brzuch. Ech.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1610 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam kompleksów i nie widzę sensu posiadania ich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
-prosty zgryz.. tzn dolna szczęka nie jest wsunięta w jamę ustną tylko jest na równi z górną
-za mały biust (b75) chociaż lepiej sie pieści to co sie w ręce mieści ![]() -czasami dobija mnie to ze jestem za chuda i za bardzo koścista ( 47kg/168cm) ale tylko czasami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Raczkowanie
|
- tłuszczyk
- za duzy biust <75D> - blaaaada cera - szerokie biodra - z charakteru: chorobliwa ambicja, zawisc, pamietliwosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;11123833]mam too samo tylko u mnie to uzasadnione (178cm)
![]() Ja mam 172, dla mnie to za dużo. Mój chłopak ma 179 i sie garbi, wiec wystarcza 3 cm obsacy i już jestem wyzsza od niego. W dodatku wyglądam jak wieloryb, bo mam dużą oponke na brzuchu, wielkie biodra. Kiedyś miałam chociaż szczupłe łydki, ale teraz to nawet na nich mam rozstepy. Wolałabym być mała i okrągła niż taki mutant! Zęby prostowałąm aparatem, ale co z tego, jak są żółte jak słoneczko (przynajmniej dla mnie, bo dla innych sa śliczne i śnieżnobiałe, jasne). Mam też odstające uszy i za duże usta. Kiedys miałam śliczny i malutki, zadarty nosek, ale oberwałam piłką do siatki i zrobił mi sie garbek (odentyczny jak ma moja mama! ona tez dostała, tyle, że drzwiami!). Mam też "podbite" oczy, wieczne siene, ile bym nie spała... Biust mam taki sobie, rozmiar D. Acha i obrażam sie za nic na swoich najbliższych. Mam już jakieś problemy z emocjami! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2009-04-11 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
ja chce przytyc
![]()
![]() |
#1615 |
Wtajemniczenie
|
ja Ci oddam moje 5 kilo. Ty będziesz idealna i ja idealna
![]() bede ważyła 50 kilo ![]()
![]() |
#1616 |
Konto usunięte
|
Aj, to lepiej nie tyj tylko przypakuj. Lepiej to wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
ja chciałam schudnąć i chodziłam na siłowni i przytyłam :P śmiesznie
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Może miałaś jakieś złe ćwiczenia
![]() Kurczę zawsze chciałam być taka malutka, drobniutka, filigranowa. I mieć długie włosy... <buja w obłokach>
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
długie włosy są do zrealizowania, bo jak jesteś wysoka to się przecież nie skurczysz
![]() ja też marze o długich włoskach ![]()
![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zapuszczam ;D na razie idzie słabo, ale siedzę non stop na forum dot. zapuszczania kudełek i szukam coraz nowszych sposobów na zdrowsze włosy= dłuższe przy okazji ;D
w ogóle przez wizaż zaczęłam szukać coraz nowszych sposobów o dbanie o siebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.