|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Marudziara
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Witajcie Dziewczynki
![]() Smacznego śniadanka ![]() Wesołych Świąt
|
#1682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie też tak nie ma. ;P ja już po śniadaniu niedługo wybieram się do kościoła. Miłego dnia Wszystkim ^^ i jeszcze raz Wesołych Świąt ! ![]() smacznego jajka i mokrego Dyngusa. ![]() _______________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-12 o 10:11 |
|
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po. dzień dobry
świetne to z tym kinder jajkiem i to z tymi pisankami !o 12:45 idę oglądać Sisi..., ale do tego jeszcze mam czas. nie chce mi się nic, więc siedzenie przed kompem to dobra rzeczy by zabić czas i sie nie nudzic .jesli chodzi o dyngusa to tego nie lubie. jak bylam mala zawsze chodzilam pod bloki i mnie oblewali starsi, a ja ich dogonic nie moglam teraz juz chyba ok. 3 lat mija jak mnie nikt nie oblał, bo zazwyczaj w domu siedze. nie chce potem nabawic sie grypy, a to mi przychodzi bardzo latwo. niby, ze zostane stara panna, itd. xd a co tam, a pozatym nie ma juz starych panien tylko sa single :p---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- no dobra. widzę, że jestem sama. wrócę później, a teraz idę wypić herbatki .
Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-04-12 o 11:01 |
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
hej dzieczynki
![]() wesołych świąt ![]() mam prośbę ![]() ![]() macie może jakies orginalne pomysły na tekst żeby wygrawerować na obrączkach ( spoko spoko ;D srebrne złote bd poźniej ) ? bbaaardzo prosze o pomoc ![]() ![]()
|
|
#1685 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ooo kogo ja widzę ;D dawno panny u Nas nie było ![]() hmmmm ja bym chyba chciała cos prostego np imiona albo 'my angel' albo datę a cos takiego oryginalnego 'dwa wyrazy trzy sylaby dziewięć liter' w ogóle to Dzień dobry ![]() byłam w kościele, wypiłam kawke z mamą. jest tu ktoś ?
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-04-12 o 12:06 |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i szukam pomyslu ;D a no jestem. ;D nie wiem na ile ale jestem ;D ![]() wilkołaki przyprowadziłam do Was na obiad
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pomyślałam sobie...."a co mi tam pojde na rezulekcje..." NIGDY WIĘCEJ!!! półtora godziny ;/ przecież temu naszemu burakowi już odbija do końca... myślałam że o 7 bd w domu.. a byłam przed 8^^ dopiero co wstałam xD na śniadanie zjadłam moją ostrą sałatkę ....OGIEŃ xDD idę włosy farbować ;] za pol godzinki zajrzę ;D
|
#1688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Serca złączone... w jedność uchwycone. Zawsze na mnie tak patrz. Na zawsze razem! miłość zwycięży wszystko! Dziś i na zawsze! Nierozłączni!!! (Twoje imię i chłopaka) Cały Twój-Cała Twoja! Gdzie Ty,tam i Ja! Bliski/ bliska memu sercu. My aż do końca świata... Kocham całym sercem. Miłość nigdy nie ustaje. Tylko Ty. Wasze inicjały. Są dwa serca ich ciągłe, nieustanne bicie zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie, łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą, będą bić zawsze razem, albo bić przestaną. Byron mam nadzieję, że któryś Ci się spodoba. ![]() _____________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-12 o 12:24 |
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
o z tymi sylabami, literami, etc. to dobre było
|
|
|
|
#1691 |
|
BAN stały
|
A ja byłam na 7 na rezulekcjach . Potem troche sie przespałam. I teraz lerze przed telewizorem i ogladam "syn prezydenta" ale reklama jest xD potem kawałek Sisi obejrze i do ciotki jade.
A potem impreza. Ale jesczze zajrze do was moje kochaniutkie **I wszystkim Wesoołych Swiat !
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=VsQ60rcEUjk
jak nie oglądałyście, to polecam ;P naprawdę warto obejrzeć cały film ryczałam oczywiście przy tym ;Pa od jakiś paru miesięcy cały czas tego słucham i nie wiem czemu za każdym razem pojawia się uśmiech na mojej twarzy. ah. tak w ogóle to dzień dobry słoneczka moje
|
#1693 | |
|
xoxo
|
Cytat:
i o której na jakim programie ![]() dziś chyba popołudniu na tvn bedzie stowarzyszenie wedrujących dzinsów [podobał mi się ten film, ksiązki też fajne ]
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1697 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
siweta.. tiaa.. !
a co tam u Was ;D ))
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie i chyba zaraz pójdę po jakieś ciacho :PP
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
ja tak samo.... ale od tego są Święta :P
dobrze że Boże Narodzenie i Wielkanoc jest raz w roku ;P a u mnie deszczyk pada, a u Was jaka pogoda? ![]() Idę przed tv, później zajrzę, ;* _____________ wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym była ostatnią dziewczyną na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ... nic nie było
wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-12 o 13:23 |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ślicznie <3333 słońce fajnie świeci...
ale jak szłam na 6 na rezulekcje to była taka mgła że masakra... i... pierwszy raz widziałam kształt słońca... na prawde ;d
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz jade do babci... a tak mi się nie chcę, cała rodzinka będzie ;l
Zobaczyłam ciekawy opis na gg jak wy go rozumiecie ? jak się jest ładnym to co ? Tylko brzydkie kobiety wiedzą, co to jest prawdziwa Miłość.
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciła ciocia Daćka
. jest tu kto?---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- w międzyczasie przeglądam allegro i stwierdzam, że new yorker ma świetne ciuchy, ale drogie
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hm.. może chodzi o to, że teraz chłopacy w większości patrzą na wygląd kobiet a nie na ich wnętrze.. że chodzi im o to, żeby móc się pochwalić przed kumplami.. a jak brzydka kobieta znajdzie faceta, to znaczy, że naprawde mu na niej zależy, że nie obchodzi go wygląd zewnętrzny tylko piękno wewnętrzne? nie wiem, coś słabo mi idzie tłumaczenie ![]() uf. najadłam się pękam ![]() a Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów słyszałam że jutro leci. ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() no ale, to, że drogie to trzeba im przyznać. ![]() kupuje tam głównie jakieś koszulki, bo zawsze mają takie fajne, kolorowe jakby popaćkane farbą spodni nie mam żadnych, bo za 130 zł to dziękuje. a bluze mam jedną.. sweter w sumie taki czarny, ogromny
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
o tak.
New Yorker ma świetne ciuszki. strasznie dużo rzeczy stamtąd mam. Od spodni, bluzek po kurtki :P no i C&A - ale tutaj jesczez drożej ale w sumie lepsze gatunkowo i naprawdę długo się w nich chodzi. Przykładowo spodnie, dałam 119 zł, a nie dość, że śliczne, to chodzę w nich już parę miesięcy i ani troszkę się nie przetarły :PPno i na orsay też nie narzekam świetne, stylowe i modne ubranka. Czego chcieć więcej ?
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. jak jestem w Rzeszowie to wydam tam z 2 stówy . bluzki mają świetne. ile razy jestem w jakiejś bluzce z tamtego sklepu to dużo komplementów słyszę 'o jaka świetna bluzka, gdzie ją kupiłaś?' tylko jak mówię, że w ny to niektórym miny ż/rzedną . ze spodni mam z tamtąd pumpy taaakie dresowate, bardzo fajne. wkurzają mnie te ich wielkie metki, bo zaraz trzeba obcinać. i niewdawno zakochałam się w bezrękawniku z tej firmy <3 ja chcę do Rzeszowa ;(
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
zostałam sama znów ?
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- a nie ;d moja sliczna daaaaaaaaaaacia jest <3
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
no weź, bo się zaczerwienięę!
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Dobra, to ja bez owijania w bawełnę powiem krótko. Zostawiam wam same 11 i liczę na rewanżyk. Kiss for you, etc. A teraz ciociunia daciunia się zmywa. Trzeba coś na pb poszukać
|
|
|
|
#1710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ba ! u mnie nie ma żadnego firmowego sklepu same takie gówna jakieś.. za przeproszeniem ![]() kupuje coś w NY zawsze jak jeżdzę do Poznania ![]() a opórcz NY to lubie jeszcze Croppa ![]() też mają genialne bluzki ostatnio spodobały mi się ciuchy z Zary, Carry i Reservedera.chociaż to totalnie nie mój styl
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

!

świetne, stylowe i modne ubranka. Czego chcieć więcej ?
. jak jestem w Rzeszowie to wydam tam z 2 stówy