![]() |
#2851 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
To możliwe z tym vatem, ale za obsługę to jakaś masakra
![]() ![]() ![]() Wracając do pędzla to mój wczoraj zgubił ze 30 dziś rano z 20 a po południu przy praniu to chyba z 50 włosków. Prawdę mówiąc to wolałabym aby rozpadł się teraz jeśli już ma się rozpaść, bo przynajmniej jest na gwarancji. Mój LHK zgubił przez 3 miesiące może 3 włoski, a oba flat topy przez mniej więcej taki sam czas też najwyżej po 2-3. Może jakiegoś nowego podwykonawcę znaleźli w Chinach i takie skutki są.
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W kolejnym zamówieniu próbek zamówię linen matte. [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1182577 3]To ja kolejny raz się powtórzę. ![]() Dla mnie Matte zupełnie nie ma takiego krycia jak Intensive. Krycie Matte porównałabym do Semi-Matte. Najlepsze krycie mają według mnie prasowańce. ![]() A jest gdzieś zestawienie kolorów prasowańców (tzn. inne niż na stronce EDM ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
ja mam LHK i FT, oba maja moze ze dwa miesiace i zaden nie zubił włoska
![]()
![]() |
#2854 |
skacze bryka i wiruje ...
|
No właśnie problem w tym, że te dwu-trzy miesięczne pędzle są jakby jednak lepszej jakości niż te nowe
![]()
#2855 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
mam pędzle kupowane w końcu zeszłego roku-LHK, Flat, Angled Blush, Eye Kabuki i do cieni i nawet jeden włosek mi nie wypadł aż do tego czasu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
Haa, a mi już przyszły moje sampelki, ale jestem happy ^^
I trafiłam z odcieniem - light jest dla mnie jak ulał, hehe. Zamówiłabym sobie już kolejne, ale nie mam aktualnie paypala, nie wiem jak to przeżyje, buu ![]() A tak w ogóle to jaki pędzelek byscie polecaly pod oczy i na pojedyncze wypryski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Przyszly mi dzisiaj sample, niestety zamiast zamowionych 8 przyszlo 6 paczek (zamawialam w jednym dniu) wiec pewnie zaginelo na poczcie, albo jeszcze dotrze, po swietach...
![]() ![]() ![]()
#2859 |
Raczkowanie
|
Kochane, chcialabym prosic was o pomoc bo ja sama mam straszne klopoty glownie ze wzgledu na strasznie kiepskie oswietlenie w domu
![]() Dzieki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
cos mi sie pokrecilo, bo mialam wrazenie ze, buff perfect jest najciemniejszy z odcieni, ktore mam, a pomalowalam nim dzisiaj cala twarz, i coz- blado wygladam. musialam ozywic twarz innym podkladem.
zrobilam test paseczkowy- i mimo mego zdziwienia (widac jak monitor przeklamuje kolory) perfect okazal sie najjasniejszy, sunkiessed nieco ciemniejszy a fair neutral najciemniejszy. a mialam w planach dokupienie perfecta, teraz sie wstrzymam. jutro sprawdze sunkissed na calej twarzy. korektor multitasking odcieniem bardzo mi pasuje ale nie jest mistrzem w kryciu, choc cienie pod oczami ukryl. EDIT: dziewczyny a ktory odcien jest deko ciemniejszy od buff perfect? Light Neutral? Beige-Neutral? i poczulam ogromna potrzebe posiadania cieni... ![]() teraz se machnelam na oko champagne ![]() bede se musiala jeszcze dobrac jakis roz, ale to spokojnie ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-04-11 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Organizatorka
|
w zasadzie tylko fairly summer- zdjecie na stronce edm jest nieprawdziwe, pasuje jasnoscia i odcieniami do tych co mowilas, i jest cieplejszym bezem ale nie zoltym
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moze ktos ma swatche z m.in. fairly summer, perfect, sunkiessed fair, mulitasking, fairly light? oczywiscie nie musza byc wszystkie, chociaz kilka ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-04-11 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Konto usunięte
|
wrzucałam gdzieś swatch fairly summer, zdjęcie z FS na buzi też
![]() mogę zrobić FS z Perfect i Multitasking, bo Sunkissed Fair i Fairly Light już się pozbyłam ale to dopiero jutro po południu najwcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1184597 3]wrzucałam gdzieś swatch fairly summer, zdjęcie z FS na buzi też
![]() mogę zrobić FS z Perfect i Multitasking, bo Sunkissed Fair i Fairly Light już się pozbyłam ale to dopiero jutro po południu najwcześniej ![]() byłabym wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Załączam zdjęcie ostatnich łupów. Nie wygląda efektownie, ale starałam się jak najwierniej oddać kolory.
Base/Concealer: Sandy Fair jest makabrycznie różowy, musiałam przeżyć chwilowe zaciemnienie, skoro już kiedyś go próbowałam; na widok Sunkissed Fair prawie padłam trupem - sprana marchewka. Linen wydaje się być nieco za ciemny na mojej twarzy, ale dam mu jeszcze szansę. Natomiast Intensive Fair leży i czeka, aż się nad nim zlituję - zakochałam się w Sunlight i innych korektorów nawet nie próbuję testować. Cheeks: Wet Sand mnie nie zachwycił, ot delikatny rozświetlacz - za to Snuggle polecam gorąco. Piękny, świeży i bardzo naturalny dla bladolicych odcień. Trwałość na piątkę z plusem, wtapianie się w skórę również. Eyes: Cień do brwi Dark Brown - o bogowie! W życiu nie spotkałam się z czymś tak intensywnie napigmentowanym; odrobinka nabrana pędzelkiem wystarczyła mi na dwa dni wyglądu a la Groucho Marx. Największy minus - cień może i ciemny, może i diabelnie trwały [wytrzymuje cały dzień na mieszanej skórze], ale - wpada w rudość i to zauważalnie. Nie wiem, co z nim zrobić [zmieszać z czymś?], pojemność 'sample' starczy do końca życia mnie, moim dzieciom i zapewne moim wnu(cz)kom. .
#2868 |
Zakorzenienie
|
pojawiły się swatche paletki sandcastle
https://www.everydayminerals.com/ind...id=2&id=158111 na zdjęciu: Samba Lessons, Boardwalk, Freckles, Funnel Cake, Driftwood, Hot Chocolate mi się bardzo podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Konto usunięte
|
taka sobie ta promocja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
Te swoje promocje ostatnie to niech sobie wsadza w
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
łe promocja beznadziejna i nawet te 5% już nie działa a przy dużym kicie to zawsze 2,5$
![]()
#2872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o pomoc...
Chcę kupić sobie cień do korygowania sinych cieni pod oczami.. moj angielski jest na bakier... proszę o wytłumaczenie co znaczy spot on anti-clockwise forty winks easy peasy Motam się okrutnie i nie wiem co wybrac, przeglądałam wątek przed/po zastosowaniu minerałów i zauwazyłam, ze dośc popularny jest korektor Multi Tasking ... Tylko czy on bedzie ok ? Multi-Tasking Concealer Multi-tasking is a universally wearable shade of beige that works to cover your blemishes, lighten the undereye area, serve as eyeshadow base, and highlight your best assets. Truly a wonderful concealer to have in your makeup kit! Dziękuję bardzo za pomoc a przy okazji.. WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Organizatorka
|
Faktycznie nie za ciekawy ten nowy special
Ale gdzies doczytalam na forum ze 20 kwietnia wchodzą nowe lip balms - co mnie osobiscie nie wzrusza ![]() 12 Maja Summer Line -cokolwiek to jest brzmi ciekawie ![]() Nie wiadomo kiedy ale mają wejść World Tour Line i Skin Care Line Zapowiada się ciekawie i będzie bardzo miło jak opatrzą to nice specialem ![]() Nie wiem czemu ale nie mogę dodać Spring Kita do 34$-owego kita pisze mi że sie nie da - a próbuje na kilka sposobów czy to w ogóle możliwe ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2876 | |
Organizatorka
|
Cytat:
a sunlight pearl daje dodatkowo perlowe rozswietlenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam taki problem, dochodzę do końca zamówienia daje checkout, i wyskakuje mi informacja, że mój kit jest niekompletny /a jest kompletny/ przez co nie mogę zlożyć zamówienia. Miałyscie tak kiedyś?
Ja się z tym pierwszy raz spotkałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy róż Yard Sale był jakąś limitowanką? Chciałam go sobie przed chwila kliknać, a tu lipa. Nie ma go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Organizatorka
|
Cytat:
I jak nie dodalam do darmowego zestawiku rozu II jak dlugo robilam zamowienie i w koszyku wszystko bylo widoczne a naprawde samo sie wykasowalo. Wyloguj się, wyczysc pliki coockie i juz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj pomalowalam sie sunkissed i jest troche lepiej moim zdaniem ale chyba nie idealnie. czegos mi brakuje, bo jednak mam nuty cieple i zimne. ale mysle ze to mozna zneutralizowac tez rozem zeby nie bylo tak neutralnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.