|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2461 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 761
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
Cytat:
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-04-07 o 11:13 |
|
|
|
|
#2463 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 761
|
Proszê uprzejmie
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 941
|
Cytat:
I jakos nie moze Sa jasniejsze niz byly ,ale cos czuje ze nie da rady wrocic do brazu.Mam juz odrosty i nie wiem co na to teraz naloze.Bo jesli naloze jakis braz ktory wczesniej wychodzil nie czarny to pewnie odrost bedzie jasniejszy ?Czy sie mylê Kurcze nigdy przedtem nie mialam takich przygod z farbami
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 890
|
Cytat:
mo¿e nie farbuj i poczekaj pó³ roku a je¿eli po³o¿ysz br±z zwyk³y to bêd± ja¶niejsze odrosty a uwierz wygl±da to brzydko cierpiê widz±c odrost w lustrze a teraz s³oneczko grzeje to i od niego wyp³owiej±.
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 785
|
Casting sie spiera dosc dobrze
a dawno farbowalas? Moze sprobuj pomyc wlosy jakis czas szamponem przeciwlupiezowym, podobno pomaga. No bo pol roku nie farbowac to ja bym osobiscie nie wytrzymala i tak beda odrosty.
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
Nie¼le, to siê nazywa ekstremalne prze¿ycie, powiem Ci, ¿e twarda z Ciebie sztuka £atwo siê nie podda³a¶ ![]() Jak ta szamponetka? Daj jakie¶ fotki
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 941
|
Cytat:
Ze tez mi sie zachcialo tej farby No i u mnie ciezko ze sloncem bo mieszkam w Irlandii tu ciagle pada![]() papiszynka farbowalam dwa miesiace temu.Uzywam szamponu przeciwlupiezowgo i pod slonce jest juz br±z,ale tylko pod slonce....Za tydzien ide podciac grzywe i zobacze co powie fryzjer.No trudno zachcialo mi sie farbowania to mam
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-08 o 18:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 648
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
przy³±czam siê do Was
jutro farbuje w³osy farba garnier color naturals z³oty br±z 4.3 trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
Do³±czam do br±zowow³osych
Najpierw mia³am ja¶niutkie blond w³osy, to zafarbowa³am palette xxl gorzko-s³odka czekolada i zniszczy³a mi w³osy. Od tej pory albo chodzê do fryzjera albo uzywam profesjonalnych farb i tu muszê polecic Wam firmê Allwaves. Zapyta³am fryzjerkê jak± farbê uzywa bo by³am zadowolona z trwa³o¶ci i powiedziala ze wlasnie tê. Ju¿ dwa razy farbowalam wlosy na ciemny br±z i choæ pocz±tkowo wygl±da na prawie czarny, to po tygodniu wyra¼nie widaæ ¿e jest to br±z ) Jestem bardzo zadowolona, w dodatku po farbowaniu wlosy lepiej sie uk³adaj± i s± g³adsze. Zawsze juz nie mogê siê doczekaæ kolejnego farbowania. Niestety farba ciê¿ko dostêpna, na allegro nie ma
|
#2473 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 248
|
Mam jeszcze jedn± sprawê
otó¿: mój obecny kolor w³osów to taki jakby jasno-¶redni br±z. Chcia³abym uzyskaæ taki kolor => http://www.kosmetykionline.pl/data/g...e/1/7/2971.jpg (tzn. mo¿e nie dok³adnie taki,ale podobny bo chodzi mi o kolor z ferii "intensywny bursztynowy kasztan"),ale gdy zrobi³am go na takie w³osy,jakie mam-wyszed³ efekt brunetki z czerwonym poblaskiem wymy¶li³am,¿e mo¿e gdybym najpierw rozja¶ni³a w³osy rozja¶niaczem o jakie¶ 2-3 tony,a potem po³o¿y³a tamt± farbê..? jak my¶licie-czy po takim zabiegu mam szanse na ten intensywny bursztynowy kasztan? link do rozja¶niacza,który chcia³abym kupiæ => http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-29675-big.jpg
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
juz po farbowaniu
jestem zadowolona ;p jutro zrobie fotki i wrzuce , buzka
|
|
|
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy przypadkiem ten Blond Reflex nie dzia³a tylko na blond w³osy,a na br±zie nie bêdzie zbytnich efektów..? a gdybym jednak siê myli³a,to czy na takim sposobem rozja¶nione w³osy wyjdzie mi burszynowy kasztan?
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz jeszcze na jakie w³osy k³ad³a¶ farbê
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 871
|
A ja chcialam pokazac wlosy po 2m-cach od farbowania.
nadal jest ciemny braz (ale mam juz odrosty i niedlugo znowu farbuje) To byla farba Londy "ciemny braz"
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post11824357 o BLond Reflex i na brazowych wlosach duzo dziewczyn pisze ze rozjasnialo zbyt ciemne farby tym sprayem. |
|
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
no wiêc dodaje fotki
![]() 1 : wyprostowane w³osy , przed farbowaniem 2 : naturalne przed farbowaniem 3: kola¿ w pofarbowanych w³osów kilka zdjêc robionych w roznym swietle , sorry za jakos i wogole ale by³y robione dos³owie minute temu . a na g³owie mam nieogar bo jestem w trakcie pieczenia i sprzatania chaty :P naturalnie mam loczki ;p na kolazu mniej wiêcej prostowane :P (na profilu te¿ s± zdjêcia) pewnie aparat te¿ troszkê sk³ama³ co do koloru ;x takie czerwone siê na fotach wydaj± . buzka |
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie to troche zbyt czarny ten kolor ;x ale ³adnie
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie wiem. Na pewno wolniej bedziesz schodzi przy spray z koloru. Ja bym sie bala przy rozjasniaczu plam i rudosci marchewkowej. Zapytaj dziewczyn na watku o Blond Reflex albo [poczytaj go troche- jest sporo zdjec przed i po. Mi sie kazda farba zawsze zmywa po max 7 myciach wiec ja nie mam takich problemow
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2485 |
|
Przyczajenie
|
natura mi dala jasno brazowe wlosy
. duzo raz malowalam ich. bylam zielona( to zla farbe vybralam), zolta, ruda a teraz znowu brazowa ile nacierpialam sie od malowania. w koncu pomalowalam sie na brazowo i mysle ze juz nie chce wiecej sie malowac muj odcien natural& easy odcien kasztanowy braz. jak pomalowalam to byl czarny alez i przeleklam sie. omijalam lusterki ale rodzina powiedziala ze ladnie mi tak potem kolor vyblakl i teraz mam oto taki kolorek---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- niestety nie udaje sie zalaczyc zdjec nie nachodze temu przyczyny |
|
|
|
#2486 |
|
Przyczajenie
|
teraz chyba sie udalo
|
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
a co z moim nowym kolorkiem ;> nikt nie chce siê wypowiedzieæ ?
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Bo siê obra¿ê
![]() Nie jestem Nikt ![]()
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
ale ze mnie gapa a Tobie jaki kolorek wyszed³ ![]() wybacz |
|
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie wyszed³ naprawdê ¶liczny, u mnie na odrostach wyszed³ marchewkowo rudy a na reszcie w³osów prawie nic nie z³apa³ (mia³am wcze¶niej sp³ukany blond taki karmelowy). No ale to by³o jaki¶ czas temu.U Ciebie wygl±da ¶wietnie, ja zrobi³am przed wczoraj garnierem Blond (7) oczywi¶cie w³osy nie s± blond ale lubiê ten kolorek.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

I jakos nie moze

rano nalozylam 7 Blond garniera, odrosty wyszly karmelowo rude
no i teraz zmylam szamponetke Palette sredni braz i mam cos w okolicach czekolady, ale narazie trzymam maske, wiec jak ja zmyje i wysusze wlosy to sie okaze. W kazdym razie do ludzi juz moge wyjsc 
No i u mnie ciezko ze sloncem bo mieszkam w Irlandii tu ciagle pada

nie nachodze temu przyczyny