|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
mizia się nimi po swojej twarzy
|
|
#2912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zmykam już spać, jutro znowu rano pobudka i cały dzień w drodze
|
|
#2913 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Czarną Rzepę na zmianę z Proteinami Ryżowymi. Rewelacyjne
cudowne i mój też co wejdę na Allegro to mnie kusi Clarena
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Trochę już mnie męczą te Święta... wybiłam się z trybu, i jestem jakaś taka rozlazła Na szczęście nie przejadłam się jakoś strasznie. Kusi mnie jakiś kosmetyk I wymyśliłam sobie co chcę Czekam tylko na jakąś ciekawą promocję
|
#2915 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam leniwie
![]() Odkąd wstałam jestem padnięta, nie pomaga Bodymax (a już piaty dzień go łykam), nie pomaga kawa, chodzę i ziewam Zaraz chyba pójdę, spać, to może chociaż jutro będzie lepiej W ogóle to myślałam, że sobie odpocznę trochę w te święta, a tu nic z tego. Wczoraj wieczór u babci, dziś cały dzień u drugiej babci, jutro znów u rodzinki. Wszystko ładnie pięknie, ale mnie już dawno takie siedzenie przy stole w świeta nudzi. Ileż można ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę znów zacząć nosić sobie obiadki do pracy, a właściwie to przestawić się na sałatki i surówki bardziej, zamiast zapychać się czym się da ![]() Cytat:
Także może na początek wyciągnę z szafki masażer i postaram się nim pomasować pod prysznicem. Na mokro tak nie boli ![]() Cytat:
![]() zizku, zjadło mi cytata oczywiście ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-04-12 o 23:47 |
||||||
|
|
|
#2916 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama popatrz bo warto nie tylko EDM ale Lumiere ma piekne kolory i taaaki wybor.Mnie bylo ciezko zaspokoic pod katem odcienia i nasycenia rozu,praktycznie zadna firma nie ma do komca takiego jak chcialabym choc wyjatkiem jest L'oreal Blush Delice jednak tutaj pojawia sie problem napigmentowania koloru. Zrobie zdjecia w wolnej chwili ale z EDM mam sample Raspberyy Sherbet,Best Friends,mini Soft Bronzer i pelnowymiarowy Pink Snowflakes-cudny odcien bladego i zimnego rozu. Z Lumiere wzielam sample brazera Ambrosia a roze mam w kolorach Poppy,Violaceous seria veena blush. Mialam okazje juz poprobowac roznosci ale ciagle kusza mnie nowe i chyba nie zdecyduje sie na pelnowymiarowe opakowania tylko wezme nowe porcje sampli,tymbardziej ze przy takim wyborze ciezko sie zdecydowac na ten jeden jedyny Cytat:
Cytat:
Caly myk polega na tym,ze oliwka ma inna baze i stad lepszy efekt masazu-zaden balsam nie da takiego "poslizgu" chyba,ze wzbogacimy go czyms dodatkowo Cytat:
Cytat:
Zanim zdecydujesz sie na maske algowa z Ziaji i to moze przekonam Cie do Bielendy?jakosciowo lepsza
|
|
#2917 | |||
|
Konto usunięte
|
Zaraz idę spać, ale jeszcze wam odpiszę
Cytat:
![]() Ojej Lizzie Jak się wezmę za pielęgnację to ją kupię Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów Maskaradki, jednak one na mnie najlepiej leżą. Komplecik Minerva i Coquette Ivory (nie pokazali na focie), bo mam już tą czarno-turkusową Kokietkę i jest świetna Kusi mnie jeszcze gorser Minerva, ale mam już 3 gorsety i wkładam je tylko na b. specjalne okazje więc póki co racjonalne argumenty działają i go nie klikam. Jeszcze
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Everyday Minerals podoba mi się Favourite Hoodie, DVR Saturday, Theme Park, Cookie Sheet... i pewnie dziesięć innych tyle że na monitorze tutaj wyglądają te kolory zupełnie inaczej niż gdy przeglądałam je w Londynie... nie wiem, któremu monitorowi wierzyć Stronę Lumiere muszę dopiero przejrzeć. Tak czy inaczej na zakup czegokolwiek pozwolę sobie dopiero za jakiś czas, póki co mam silne postanowienie poprawy i zużywam, zużywam...Czy takie sample starczają na długi czas? Maskę algową Ziaji już próbowałam - tę nawilżającą, jestem zachwycona, to jeden z moich ulubionych kosmetyków ![]() Poproszę w aptece o tę maść EDIT: MagJu, jaką Bielendę masz?
Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-13 o 00:44 |
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ziaja pod katem pielegnacji jest taka sobie a seria profesjonalna nie powala,wyjatkiem jest tonik normalizujacy o ile dobrze pamietam a reszta bardzo przecietna-Bielenda wypada lepiej,moim ulubiencem jest akurat maska algowo zurawinowa ![]() Wrzucam czesc zdjec reszta za chwile
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-04-13 o 01:49 |
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry w drugi dzień świąt
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Och, ach jaki cudny! Pogłaskaj kiciusia od cioci Asi ![]() -------------------------- Właśnie sobie zdałam dziś rano sprawę, że muszę zrobić porządne zakupy, bo kończy mi się: - micel Ziaji - nie wiem czy go kupić już po raz 3 czy 4 czy może spróbować tego z Daxa? ![]() - tonik dla wrażliwców Garnier - kupię albo jego albo jego zielonego "brata" - tusz do rzęs - kupię na pewno znów False Lash Effect - polski Wax dla blondynek - chcę go ponownie, bo jest super Do tego nie mam obecnie żadnego peelingu do ciała, chcę jeszcze jakąś maskę do włosów iii...może nowy szampon Jak do tego dodam jeszcze zamówienie z BU, z Avonu i Ori to mogę ogłosić bankructwo No chyba, że Avon i Ori sobie odpuszczę, bo z BU na pewno nie zrezygnuję.EDIT: A co do lanego poniedziałku, to ja też go niecierpię i dlatego nie wychodzę dziś z domu nigdzie
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
On jest faktycznie taki dobry? Jak często go używasz?
|
#2924 |
|
|
Przez Was od godziny siedzę i buszuję w poszukiwaniu informacji o maskach algowych Bielendy i serii nawilżającej Clareny
Hexx a masz może porównanie alg Clareny z Bielendą? ![]() Madziu polski Wax jest naprawdę super
|
|
#2925 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja realizuję póki co wishlistę kolorówkową A z pielęgnacji powoli lista się klaruje. |
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem nawilżający clareny też jest świetny. Ja już w ogóle mam długą listę, tego co będę kupować. kwasy 35% to must have, są świetne, a teraz tańsze trochę więc chyba kupię na jesień i wrzucę do lodówki. I jeszcze kilka innych rzeczy ![]() Co do Waxa używałam rainforest - nic specjalnego, nic nie zrobiło :/ Obecnie szukam info o Active C. Jakie są inne kremy z wit C godne polecenia? Czy lepsze jest to serum z BU (miałam je, fajne, ale może jest coś lepszego?). No i czy można te preparaty z wit C stosować latem?
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Używam go raz na tydzień, bo w tygodniu nie mam czasu myjąc włosy rano przed pracą
Mam nadzieję, że w SP mają nadal te polskie Waxy, bo właśnie tam go kupiłam jak była promocja.
|
#2928 | |||
|
|
Cytat:
a jeśli tak to które? używałaś razem z serum i aktywatorem czy solo? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Od siebie bardzo polecam taką -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21676
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() używałam solo a jak kupiłam kapsułki Gal to na kapsułkę ![]() No rozumiem napalenie seria calming też jest b.dobra. miałam próbki.a np kolagenowe itp używa znajoma, która mnie clareną zaraziła ))i ona miała wszystkie algi i mówi, że są rewelacyjne, więc jej wierzę a aktywator jest zbędny, mieszasz normalnie z wodą.
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w piątek po pracy skoczę na zakupy jak mi się będzie kcieć.Hexiu pisałaś o serii profesjonalnej Bielendy. Gdzie można kupić te kosmetyki?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-04-13 o 10:15 |
|
|
|
|
#2931 | |
|
|
Cytat:
w takim razie darowałabym sobie aktywator i wzięłabym dwa rodzaje alg tylko one są chyba bardzo wydajne? ![]() no i serum.. i tonik
|
|
|
#2932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na tonik, który chwali bossy też mam ochotę Nosku, może jakieś zbiorowe zamówienie ?![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- kwasy - serum antybakteryjne - serum nawilżające - maska rozpulchniająca - krem calming - krem nawilżający - mleczko nawilżające - algi nawilżające, antybakteryjne - peeling enzymatyczny i kilka pozycji dla mamy..
|
|
|
#2934 | |
|
|
Cytat:
a co Cię kusi oprócz toniku? ![]() bossy ale lista
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-04-13 o 10:26 |
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Może peeling enzymatyczny z serii Calming i jakaś maska/algi. A kiedy byś chciała zamawiać, bo mi się nie spieszy prawdę mówiąc
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam jeszcze o kremie z vit c ale musiałabym napisać najpierw do nich jakie on ma stężenie vit c.
ale to zamówienie dopiero chyba zrealizuję w sierpniu jakoś, bo nie kupuję już od dawna niczego co nie jest mi potrzebne. więc najpierw pokończę to co mam i dopiero wtedy pozamawiam. no chyba, że rozbiję zamówienie na 2 fazy.... ![]() A czy chciałaby się któraś z Was wymienić na puder Clinique blended face? Niedawno kupiony, użyty kilka razy....
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-04-13 o 10:37 |
|
|
|
#2937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Zjadło mi cytaty, więc piszę z pamięci:Magju piękny jest ten stanik, co zamówiłaś! Czemu ja mam taki mały biust? ![]() Hex, ładne minerałki, ciekawe kiedy moje nowe dolecą Mam do Ciebie małe pytanie: jesteś zadowolona z cieni edm? Bo kusi mnie jeden zestaw z pędzlem (najbardziej pędzel ) i nie wiem, czy warto....Cytat:
To, które jest lepsze zależy od skóry. Jedne osoby chwalą bardzo serum robione samemu (np. wg przepisu z mazideł) a inne mówią, że nic nie robi i że lepszy jest active C... Z kremów z apteki jest jeszcze redermic i flavo C - serum i krem chyba też. No i można stosować latem, nawet powinno się, najlepiej pod filtry, bo wzmacnia ochronę przeciwsłoneczną A ja od rana jestem zła na banki. Kto to słyszał, żeby robić taką długa przerwę w w elektronicznych przelewach?!
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi głównie o to czy można latem, bo, że to kwestia cery, który lepszy to wiem. Ja chwalę sobie ten z BU ale teraz chcę jednak coś innego wypróbować I chyba kupię Active C.
|
|
|
#2939 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2940 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
U mnie jest: szampon do farbowanych odżywka do farbowanych Wax masło do ciała peeling pianka z Lirene - Pharmaceris maska z Sephory maseczka Gallenica Blue Corn i pewnie coś jeszcze ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

, maluje sobie oczy pędzlem do podkładu. A w tym czasie śpiewa "szczotka, pasta, kubek, zimna woda"
Ale na wszelki wypadek muszę sobie kupić nowy

co wejdę na Allegro to mnie kusi Clarena 
Na szczęście nie przejadłam się jakoś strasznie.
Czekam tylko na jakąś ciekawą promocję 

A na tonik, który chwali bossy też mam ochotę
Mam do Ciebie małe pytanie: jesteś zadowolona z cieni edm? Bo kusi mnie jeden zestaw z pędzlem (najbardziej pędzel