|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Cytat:
co tam u Ciebie słońce? opowiadaj z imprezki wróciłam ok 3... wszystko bylo by ok gdyby ktos mi powiedział ze dziewczyny maja byc w wyjsciowych sukienkach xD wchodze z psiola w spodniach a tam wszyscy a jakis sukniach o.0 pytam się Werki <ta co miala ur> czemu nam nie powiedziala, a ona że i tak byśmy sukienek nie ubrały,.. no co prawda to prawda xD ale fajnie było uciekam mamę nagadać na morze ![]()
|
|
#1742 |
|
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Wesołego Dyngusa
|
#1743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja dzis juz byłam cała mokra. Tata mi do łozka wiadro wody wlał. |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
heej ;D
ah.. na szczęście nie jestem mokra ;DD jee jee xd
|
#1746 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() brrrr nie zazdroszcze takiej akcji ;p ja też jestem jeszcze sucha ![]() w sumie to chwile temu wstałam i w piżamce jeszcze jestem ![]() popołudniu albo pojadę do rodzinki albo do kumpeli pójdę [o ile nie jest obrażona że wczoraj do niej nie przyszłam]
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ;*
Cytat:
. A w szpitalu byłam, bo zrobił mi się guz pod pachą i musiałam przejść tysiące badań, bo podejrzewali raka. Ale na szczęście nic mi nie jest. Też tęskniłam . Miło, że pamiętałyście <3 Ktoś Was już oblał ?
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też sucha jestem ![]() nie mam zamiaru z domu wychodzić - chyba, że wieczorem. od rana słysze dzieciaki, które latają z wodą i się drą wole siedzieć w domu
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie wychodzę . Tylko do kościoła na 16 pójdę .U nas też latają dzieciaki z wodą
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
wgl to zimno jest..; |
tzn u mnie zimno nie wiem jak u Was?
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem, jeszcze nie wyszłam
ale jak patrze przez okno, to wygląda na to, że cieplutko
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie właśnie nikt nie lata po dworzu z wodą i nikt się nie drze. to znak, że można wyjść
w ogóle nie słyszałam, ani nie widziałam żadnych podejrzanych, małych osobników ![]() i zimno wcale nie jest, wręcz ciepło. słoneczko świeci, aż chce się żyć (;
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-04-13 o 12:48 |
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ja dopiero co przyjechałam do rodziny ![]() i już dopadłam kompa i piszę ;D dzisiaj śpię sobie kulturalnie godzina 9, całkiem wcześnie.i wtedy COŚ mnie budzi ;D mój kochany malutki braciszek (no 11 lat ma ) oblał mnie kubkiem wody ! ma szczęście, że tylko tyle ;D oczywiście odwdzięczyłam mu sie jakby nie było ![]() prysznicem ^^ jak jechałam samochodem to widziałam tylko jedną grupe dzieci z butelkami itd. tak to spokój ![]() ja nie mam dzisiaj zamiaru wychodzić z domu. zresztą tutaj to i tak praktycznie nikogo nie znam xD pewnie wyjde dopiero wieczorem jak wrócę do siebie. i zimno u mnie jak cholera ;( zero słoneczka ;(
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wgląda na ciepło
. Zaraz lecę na obiad .
|
|
|
#1755 |
|
xoxo
|
u mnie jest chłodny wiaterek ale słoneczko świeci.
i jakoś cicho nie słychać dzieciaków żeby latały z resztą teraz to rzadko latają pamiętam jak byłam dzieckiem latałam do koleżanek i robiłyśmy 'bitwę' z chłopakami laliśmy się wodą ile wlezie
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
Dyngus dzisiaj, ach tak. Ja ejstem mokra bo przed chwilką wypełzłam z wanny .
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ahahah ;D też pamiętam chłopaki zawsze byli pierwsi i zawsze to my byłyśmy pierwsze zlane oprócz tego, że ich zawsze było dwa razy więcej. no i przegrywałyśmy ;ppale to fajne było ^^ przebierać się po kilka a czasami nawet kilkanaście razy dziennie xD
|
|
#1758 |
|
BAN stały
|
A u mnie taka srednia pogoda :/ zaraz jade do rodzinki to mimo to ze pogoda nie jest za ciekawa to i tak pewnie nie bedzie na mnie suchej nitki. Ehh , najgorsze jest to ze ja mam tylko 2 kuzynki a reszta to sami kuzyni xD i ci jak juz złapia za wiadra to chocby nie wiem co to bede sie lac do konca no. Ja dzis juz miałam pokój zalany. Nawet pod klawiatura miałam wode
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też suchutka
Przyjechała do mnie tylko mała kuzyneczka z psikawką i mnie trochę zmoczyła, gorzej było wczoraj jak się disko skończyło koło 3 się przypomniało wszystkim, że jest dyngus i oblali mnie całą butelką na głowę, jakie szczęście, że już miałam jechać do domu bo nie wyglądałam za fajnie Dziś też się wybieramy na balety, ale ponoć od północy żałoba narodowa. Myślicie, że wgl nie zrobią ? Czy, że niby do 12, ale przedłużą jak to zawsze...?
|
#1760 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa no tak ;P zapomniałam o h&m ;P ale w sumie rzadko coś tam znajdę dla siebie. w diverse jeszcze niektóre szmatki mają spoko :P nie pokaże się :P jestem za brzydka :P ahahha :P chociaż.. moze któraś z was ma jeszcze zdolnosci i pomogłaby mi przerobić fotkę ? bo czajnik i i mikrofalwka w tlke nie wyglądają dobrze xPmatko.. jak ja dawno w kinie nie byłaaaaam! ![]() Cytat:
ja byłam na 5 minut, ale nic nie widać więc jutro lece na 7 albo 8 ;P'tak w ogóle, to wolicie leżące czy stojące ? :P ahaha, jesczze 2 dni temu byłam zdania, ze w życiu nie pójdę na leżące, ale w solarium ( tym ze stojącą tubą ) było tyle ludzi, że babka mnie chciała dopiero za godzine przyjać ;P to zdesperowana poszłam obok, na leżące. Bałam się niesamowicie, ale stwierdziłam, ze teraz tylko na leżące będe chodzić. ahaha ;D prawie zasnęłam w ciągu tych 5 minut hahaha ![]() Cytat:
no ja z chemii jeszcze trochę ogarnąć musze :P te Cp i tak dalej ![]() ____________ dzień dobry wszystkim ;* ja naszczęście jeszcze nie oblana i chyba się nie zapowiada ufff pogoda wreszcie piękna! słonko tak śliczie świeci i grzeje, że aż chce sie żyć znów! ![]()
|
|
#1761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Cropp fajny, fajny. House jeszcze ok ;]ja to zdjęcie Ci przerabiałaaam! i się moge pochwalić, że jest różowe?
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokaż się nam no ! ![]() u. ja to nie za bardzo utalentowana jestem xD a no hej hahahah xDzazdroszczę wam tej pogody
|
|
#1763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No własnie tez sie zastanawiam bo dzis tez chciałam jechac do Azteki bo bedzie Shon Backer czy jak to sie tam pisze xD w kazdym razie bedzie. I ciekawa jestem czy bedzie tylko do 24 czy nie bedzie wogole czy bedzie normalna impreza |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
u mnei juz tez ładna pogoda :S słoneczko piękne..
y. jakis pies położył siue pod bramka ;\ a moj pies szczeka;| aa i jewm sobie gruszkę mmhm !
|
#1765 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() pamiętam jak jednemu koledze odbiło i chciał nas oblać gnojówką <rzygi> oczywiście moi bracia mnie mu zabronili ![]() ale oblał raz moją kumpele łeeee a drugi raz wylał na siebie bo się pośliznął albo jak inny kolega na nas z pistoletem na wode a my z wiadrami ![]() oczywiście on był cały mokry ![]() Cytat:
mam parę spodni stamtąd i parę bluz, bluzek i sweterek i lubię stamtąd spodnie dresowe po domu i zwykłe jednokolorowe koszulki z diversa mam bluzę której nie lubię byłam w niej może dwa razy i leży w szafce z reszta tam mają ciągle takie same te kolekcje:/ no i adidasy mają niewygodne [już nigdy nie kupie tam adidasów] jedyne co stamtąd lubie to torby mam dwie te prostokątne [wiecie o jakich mówię]*ja trochę przerabiam fotki ale nie wiem o co konkretnie Ci chodzi. *a jeśli chodzi o solarium nie chodzę na leżące nie mogę się przełamać i zamknąć się tam [jakoś mam lęk przed tym] a po drugie to takie niehigieniczne. tyle osób tam leży a na stojące jak idę to zawsze pod nogi podkładam sobie papierowy ręcznik żeby nie stać tam na boso na tym podeście a wogóle na stojącym lepiej się ciało opala bo na leżącym między łopatkami sie nie opala, wewnętrzna strona ud pod pachami, rękami. wole stojące.
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
no jak tak bardzo chcecie to macie ;P ale ostrzegam
oglądacie na własną odpowiedzialność xP
|
#1767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: lilyblack śliczna jesteś
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2009-04-13 o 13:46 |
|
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja na solarium nie chodze
. jestem blada jak ściana i jest gut
|
|
|
|
#1769 | |
|
xoxo
|
Cytat:
Masz piękne pełne usta. Zawsze takie chciałam mieć... Dacia nie lubię być blada lubie miec taką złotą opalenizne z resztą żeby być czekoladką chyba tydzień bym musiała spędzić w solarium bo bladą cere i cięzko mnie łapie
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-04-13 o 13:49 |
|
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie słonko nie lubi, chociaż jakbym nad morzem miesiąc siedziała może bym się opaliła troszkę. solarium nie próbowałam. też nie lubię być blada :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

. A w szpitalu byłam, bo zrobił mi się guz pod pachą i musiałam przejść tysiące badań, bo podejrzewali raka. Ale na szczęście nic mi nie jest. 

. Tylko do kościoła na 16 pójdę 
w ogóle nie słyszałam, ani nie widziałam żadnych podejrzanych, małych osobników 

. Cropp fajny, fajny. House jeszcze ok ;]