Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 18:57   #1051
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
... ta kroowa za to napisala cos do ebaya, ze wyslali mi ostrzezenie... wiec wypelnilam to co tam mieli... "odwolanie" pfff... tak jakbym to ja byla winna ... napisalam co mysle i zalaczylam wyciag z kata i przelew... na dodatek cofneli na razie mojego negatywa ale ja poczekam... ja jestem cierpliwa... fax dzis poszedl i zobacze co bedzie dalej

szok przezylam straszliwy... w sumie ten polski sklep znajduje sie kawalek drogi ode mnie... 70 km... wiec juz jakis czas tam nie bylismy... i dzis zabralismy znajoma i moja tesciowa... a tu ZONK ... sklepu nie ma... zamiast niego turecki kebab ... rozpacz czarna... dobrze, ze gdzies mi w glowie switalo, ze gdzies w miescie jest tez miesny Hoinka ... zadzwonilam na info... dostalam adres... wpisalam w navi... i uffff... pyszne wedliny i ruskie pierozki zakupilam hehe... tylko o serniczku moge zapomniec ale nie mozna miec wszystkiego ... ptasie zignorowalam, kupilam sobie na pocieche prince polo

no wlasnie mnie sie podobaja... ja lubie takie kolory ... ale poczekam az mi sie skonczy ktorys co mam
no moj na ustach nie byl taki ciemny ciut je przyciemnil ale to trzeba bylo sie wpatrzec, ale ja to mam jasne usta wiec na ciemniejszych pewnie nic nie bedzie ale odcien byl taki typowo piekny
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 21:46   #1052
thelila
Zakorzenienie

Dziewczynki no coś mnie trafia już z tym wizażem Praktycznie żadna wiadomość mi nie przechodzi i pisiam pisiam na marne

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
hehe
TZ wrocil po 3 miesiacach nieobecnosci no i trzeba bylo cos nadrobic
A co Ci przywiózł oprócz siebie pochwal się nowymi skarbami

Jak przygotowania do Świąt Kochaniutkie ?? Zjadłam juz tyle jajek czekoladowych a żadnych świąt nie odczuwam hihi

Na zajączka mam takie oto cuuudeńko.. śliczna aniołkowa paleta cieni o taka właśnie .. i musze przyznac iż mimo że kolory nie wyglądają za specjalnie to na powiece są świetne naprawde robią wrażenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d3ec6bad3d674_0_n.jpg (8,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lancomecase.jpg (20,8 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-09 o 21:50
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-10, 09:58   #1053
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Dziewczynki no coś mnie trafia już z tym wizażem Praktycznie żadna wiadomość mi nie przechodzi i pisiam pisiam na marne

A co Ci przywiózł oprócz siebie pochwal się nowymi skarbami

Jak przygotowania do Świąt Kochaniutkie ?? Zjadłam juz tyle jajek czekoladowych a żadnych świąt nie odczuwam hihi

Na zajączka mam takie oto cuuudeńko.. śliczna aniołkowa paleta cieni o taka właśnie .. i musze przyznac iż mimo że kolory nie wyglądają za specjalnie to na powiece są świetne naprawde robią wrażenie
slicznie wyglada! TE PRZYWIESZKi i ten kolorek a tam masz chyba czarny cien co;>? zawsze mozesz zrobic czarna kreske i nad nia jakims innym jasnym kolorkiem moze bedzie ciekawie wygladalo? ja bym ja polozyla w widocznym miejscu i sie gapila na nia caly czas
ja jeszcze jajek czekoladowych nie jadlam, ALE za to od niedzieli sie objadam bylam w Mcdonaldzie, dwa razy na pizzy i czuje ze moj brzuch juz strajkuje

oprocz siebie przywiozl mi 2 torby z conversa z plecakami i perfumy hugo bossa XX chcialam tommy girl bo mi sie koncza ale nie bylo na promie a musze kupic tego tommiego i gucci rush 2 i mi wystarcza do szczescia

Wracalam po 1 od kolezanki z druga kolezanka i dwa razy wracalysmy do niej do bloku bo byly jakies krzyki na ulicy! wiec nas odprowadzila kawalek i co sie okazalo? dwie dziweczyny bija chlopaka a jedna trzyma drugiego, ktory chyba byl lekko pijany

Dziewczynki....mialam straszny sen...kuzyn chcial mnie zabic, w sumie zadna nowosc, ale ten sen byl straszny!:|
napisze wam wogole jaka jest akcja z moim kuzynem, ktory mieszka pod nami...ale jednym slowem to jest PSYCHOL
Stary 2009-04-10, 11:20   #1054
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
slicznie wyglada! TE PRZYWIESZKi i ten kolorek a tam masz chyba czarny cien co;>? zawsze mozesz zrobic czarna kreske i nad nia jakims innym jasnym kolorkiem moze bedzie ciekawie wygladalo? ja bym ja polozyla w widocznym miejscu i sie gapila na nia caly czas
ja jeszcze jajek czekoladowych nie jadlam, ALE za to od niedzieli sie objadam bylam w Mcdonaldzie, dwa razy na pizzy i czuje ze moj brzuch juz strajkuje

oprocz siebie przywiozl mi 2 torby z conversa z plecakami i perfumy hugo bossa XX chcialam tommy girl bo mi sie koncza ale nie bylo na promie a musze kupic tego tommiego i gucci rush 2 i mi wystarcza do szczescia

Wracalam po 1 od kolezanki z druga kolezanka i dwa razy wracalysmy do niej do bloku bo byly jakies krzyki na ulicy! wiec nas odprowadzila kawalek i co sie okazalo? dwie dziweczyny bija chlopaka a jedna trzyma drugiego, ktory chyba byl lekko pijany

Dziewczynki....mialam straszny sen...kuzyn chcial mnie zabic, w sumie zadna nowosc, ale ten sen byl straszny!:|
napisze wam wogole jaka jest akcja z moim kuzynem, ktory mieszka pod nami...ale jednym slowem to jest PSYCHOL
To gratuluje Kochanego i prezencików

Te cienie się tak mienią fajowo... a niebieski to juz w ogóle obłędny !!! No a puderniczka śliczniasta

Coś agresywne te kobitki w Sączu hihi... 'ratunku kobieta mnie bije' hahahah

Współczuje kuzyna psychola... często sni nam się to czego podświadomie się boimy więc może dlatego ten sen...

Buuuuuziaczki Kochane..
Stary 2009-04-10, 12:29   #1055
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
To gratuluje Kochanego i prezencików

Te cienie się tak mienią fajowo... a niebieski to juz w ogóle obłędny !!! No a puderniczka śliczniasta

Coś agresywne te kobitki w Sączu hihi... 'ratunku kobieta mnie bije' hahahah

Współczuje kuzyna psychola... często sni nam się to czego podświadomie się boimy więc może dlatego ten sen...

Buuuuuziaczki Kochane..
szkoda ze nie widac na zdjeciach jak sie mienia te cienie!
hehe no te dwie to byl zonk, wszystkie do tego tlenione czarne pewnie dlatego agresywne

moj kuzyn sie leczy na glowe i juz nieraz grozil ze mnie zabije...
Bo to jest tak ze oni mieszkaja pod nami, taki duzy dom mamy jak to sie nieraz rodzinka buduje na kupie, co zreszta teraz okazalo sie strasznie gluuupie
No i on starszy o rok ode mnie i niby sie wychowywalismy razem, z tym ze on jedynak i rodzice mu na wszystko pozwalali wiecznie, on zaczepial naszego starszego kuzyna czy moja siostre, kopal itp a jak oni go popchneli to przybiegal jego ojciec i obrywali oboje bo on taki biedny maly. No a byla taka umowa miedzy rodzicami naszymi wszystkimi ze nie wtracaja sie w nasze sprawy bo wiadomo jak to dzieci, kloca sie i godza no a oni jako jedyni wiecznie go bronili i tukli za niego innych mimo ze on zaczynal, ale jak zawsze bez winy byl.
Poszedl do gim i zostal w klasie gdzie bylo tzw. zle towarzystwo. Mamuska go chciala przepisac, ale sie nie zgodzil. No i sie zaczal nie uczyc, pic, jarac trawke, wloczyc sie, okradac kolegow itp nieraz robil awantury i policja przyjezdzala. To matka zawsze ze on dobry tylko w takim glupim wieku jest i ze sie zmieni sam itd. No i to dlugo trwalo cos, cale gim takie bylo. Opowiadal bajki kolegom, ze ja z nim sypiam jak tylko ma na to ochote, robie rozne rzeczy itp:| probowal nawet maryche sadzic u mnie w ogrodzie ale cos mu nie rosla w domu tez hodowal, ale matka mu wyrzucala ciagle zreszta wywazyl drzwi do dziadka nieraz i go okradal, bo stwierdzil ze jego dziadek to moze mu brac pieniadze. Stawial sie do wszystkich, matke wyklinal, dusil, z ojcem sie bil itd.
No i po gim, oczywiscie ani nie pracuje ani sie nie uczy, bierze, a przynajmniej bral, psychotropy, biegal z nozem za ojcem nieraz, obok nas niedaleko mieszkaja pijacy, i poszedl tam raz to wrocil i podobno z prezerwatywa napelniona biegal po domu i pokazywal rodzicom :| z ta kobieta pijana sie nyny i odwalilo. No i do mnie dzwonil do domu, moja mama odbierala a on do niej gdzie jest ta suk*? ze mnie zabije, ze jestem dziw**, prostytutka itd pozniej sie okazalo, ze wedlug niego, jak on byl w gim, a ja w podstawowce jeszcze, to on mial swojego czlonka na wzwodzie a ja go zlapalam i mu wygielam i on teraz ma krzywego! i on sie kochac normalnie nie moze itp. Tak opowiadal mojej mamie, no i oczywiscie ze babcia mi kazala to zrobic. Pow tez ze moge swoje winy odkupic tylko jak mu dziecko urodze za 4 lata.
Pozniej byl spokoj i ostatnio znowu akcja, moja mama poszla pranie wieszac na ogrod i ja zlapal zeby poszla do niego, to on jej pokaze co na mnie przygotowal, bo on sie zemsci, ze bedzie mojej mamie przykro, ale juz jedno dziecko stracila wiec drugie to co tam:/ ze on do mnie przychodzil i mnie macal, ze teraz by przyszedl i dal mi 100zl wiadomo za co no i takie akcje. Ale na psychicznego rady nie ma i nic mu nie zrobia! chodzil wtedy tez pod domem przez 4h i gadal sam do siebie
Stary 2009-04-10, 12:42   #1056
thelila
Zakorzenienie

Oooo ranyści To strach z takim pod jednym dachem
Współczuje Dimitko
Stary 2009-04-10, 17:50   #1057
ulinkaaa
Zakorzenienie

dzien dobry dzewczynki!

U mnie praca wre. Wszyscy u mnie chorzy ode mnie, wiec ja zasuwam z przygotowaniami swiatecznymi. Wczoraj tz wygral bilety na koncerty jazzowe, nasz kolega gral, wiec sie wybralismy, bardzo fajnie bylo
Dzisiaj tez idziemy
A jutro z rana jade do Czech odebrac mojego pieseczka;D Juz sie nie moge doczekac

Desti - walcz z dziadami, niech zalatwia te sprawe po twoijej mysli
Lilu - sliczne zakupy Ja ostatnio prawie nic sobie nie kupuje Kusi mnie nowy puder mineralny z bourjois, ale rozwietlika mi pisala, ze on ma jakies skladniki rakotworcze, wiec dalam sobie spokoj.

Dimiti - wspolczuje... Ale za to masz nowe nabytki i tz-ta Juz zapomnialam, jak ja ze swoim widywalam sie przez 3 lata tylko w weekendy To byly czasy
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-11, 11:55   #1058
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo ranyści To strach z takim pod jednym dachem
Współczuje Dimitko
no nie jest za wesolo....dzisiaj mi sie tez snil ale spoko zniszcze go we snie!
Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
dzien dobry dzewczynki!

U mnie praca wre. Wszyscy u mnie chorzy ode mnie, wiec ja zasuwam z przygotowaniami swiatecznymi. Wczoraj tz wygral bilety na koncerty jazzowe, nasz kolega gral, wiec sie wybralismy, bardzo fajnie bylo
Dzisiaj tez idziemy
A jutro z rana jade do Czech odebrac mojego pieseczka;D Juz sie nie moge doczekac

Desti - walcz z dziadami, niech zalatwia te sprawe po twoijej mysli
Lilu - sliczne zakupy Ja ostatnio prawie nic sobie nie kupuje Kusi mnie nowy puder mineralny z bourjois, ale rozwietlika mi pisala, ze on ma jakies skladniki rakotworcze, wiec dalam sobie spokoj.

Dimiti - wspolczuje... Ale za to masz nowe nabytki i tz-ta Juz zapomnialam, jak ja ze swoim widywalam sie przez 3 lata tylko w weekendy To byly czasy
to beda foteczki pieska
no widzisz zarazilas wszystkich i teraz sama musisz robic
mi sie cos z wizazem dzieje bo mnie wywala:| znaczy sie wyskakuje ze jest jakis blad i strona sie gasi:|
wlasnie mam zamiar isc cos cwiczyc bo sie objadam od niedzieli okropnie znaczy mi sie to podoba ale juz widze ze brzuszek i ucieka w przod
Stary 2009-04-11, 21:39   #1059
kicia555
Zakorzenienie

Halo Haloooooo , to sem ja

Dziewczynki życzę Wam , aby nadchodzace Święta Wielkanocne wnisoły do Waszego serca
wiosenną radość i świeżość ,
pogodę ducha spokój , ciepło i nadzieję ...

dimiti niezły kuzynek no no , faktycznie psychiczny , a z tym ''członkiem'' - nie no myslalam ze padne
ulinko pieseczka zazdroszcze , ojej bardzo a czeski to normalnie szacun , czy to prawda ze krawat to '' męski zwis ''??? tak gdzieś mi sie obiło o uszy hihi
desti co do pierogów i sernika to uwielbiam !!! pierogi najbardziej z kapuchą i grzybami ... i barszczyk ... takie wigilijne a jem przez cały rok
lila gratulejszyn nowych nabytków

ja kupiłam sobie kolejne piątki i chyba mnie krew zaleje te cienie są nie dla mnie ...

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-11, 21:46   #1060
thelila
Zakorzenienie

Kicia Pojawiło się nasze dziewcze w końcu

Krawat po polsku to zwis męski
A które to piąteczki masz ?? Pokaż pokaż
Stary 2009-04-11, 21:59   #1061
kicia555
Zakorzenienie

no nareszcie stęskniłam się za moimi plotkareczkami co prawda moja obecność na wizazu jest raczej ograniczona ,ale zawsze bede starała sie cos naskrobać i zawsze o Was pamietam , nawet jak mnie nie ma !!!

a pięteczki to goldfever , marzyłam o nich dosc długo ... kiedys bedac na strefie miałam dylemat czy wziać czy nie i nie wziełam a potem załowałam , no wiec w marionnaud słuchajcie była promocja -30% na końcówke kolekcji , wyprzedawali różne starsze egzemplarze no wiec sie skusiłam , ale stwierdzam ze kolejnych piątek juz nie kupie .koniec.
a aaaa i dostałam fajną palete gratis diorka , ale to podczas innych zakupów ... szału nie robi ,ale wiecie, za darmo wiec nie narzekam ma pojedyncze cienie i dwie pomadki , jeden taki biały to ten niby osławiony ''icy white'' no fajny ,ale ja tam nie wiem w czym ten szał tkwi hehe

a tak w ogole to jestem raczej na odwyku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dior Goldfever i paleta.jpg (143,7 KB, 8 załadowań)

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-11, 22:08   #1062
thelila
Zakorzenienie

To milutko że choć o nas pamiętasz i duchem jesteś

Te piąteczki są cuuuuuuuuudne Co Ci się w nich nie podobuje

Uzywałyście może kiedyś kosmetyków Biore?? Kiedyś kiedyś na wycieczce w usa zaopatrzyłam się w kilka produktó z serii pore perfect i byłam basz zadowolona.. nigdy w Europie ich nie widziałam aż do wczoraj i kupiłam po dość fajnej cenie maseczke i emulsje nawilżającą Mam nadzieje że i teraz mnie nie zawiedzie i weźmie pod kontrole te straszliwe porska

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-11 o 22:10
Stary 2009-04-11, 22:23   #1063
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
To milutko że choć o nas pamiętasz i duchem jesteś

Te piąteczki są cuuuuuuuuudne Co Ci się w nich nie podobuje

Uzywałyście może kiedyś kosmetyków Biore?? Kiedyś kiedyś na wycieczce w usa zaopatrzyłam się w kilka produktó z serii pore perfect i byłam basz zadowolona.. nigdy w Europie ich nie widziałam aż do wczoraj i kupiłam po dość fajnej cenie maseczke i emulsje nawilżającą Mam nadzieje że i teraz mnie nie zawiedzie i weźmie pod kontrole te straszliwe porska
goldfever piekne wiem ale ogólnie chyba znalazłam niezły odpowiednik cieni diora , piątek iridescent wlasciwie , w douglasie jest taka firma chyba włoska nouba , maja podwojne wypiekane cienie identycznie napigmentowane , bardzo trwałe kosztuja ok 70 zł a asortyment jest ogomny , kiedys panie w douglasie mnie na nie namówiła ale ja za tym diorem jak oszalała , a teraz na spokojnie stwierdzam ze sa równie dobre , nawet bardziej mi pasują
a co do Biore to nie znam

ale dzisiaj piekna pogoda , normalnie walnełam sie dzisiaj na ogrodzie plackiem do słońca taka jakas bladzizna ze mnie ostatnio hihi

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-11, 22:31   #1064
thelila
Zakorzenienie

Ach znam znam.. znaczy widziałam w kosmetyczkach kuzynek no ale ja nic nie mam- jeszcze ostatnie lata kochałam się w lancomie więc większość mazideł mam z lancome
Ale te Twoje nowe piąteczki sa piękniusie.. pożyczysz w piaskownicy
Stary 2009-04-11, 22:38   #1065
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Ach znam znam.. znaczy widziałam w kosmetyczkach kuzynek no ale ja nic nie mam- jeszcze ostatnie lata kochałam się w lancomie więc większość mazideł mam z lancome
Ale te Twoje nowe piąteczki sa piękniusie.. pożyczysz w piaskownicy
róże maja boskie , kurcze cenowo to prawie jak clinique ok 100 zł , cienie polecam a goldfever jest piekny w ...kasetce , na oku wyglada bardzo deilkatnie , ja juz chyba wyrosłam z taich cielistych odcieni ... nie no ta perła mnie juz meczy . pożycze Ci w piaskownicyhihi

GALAXIA
Istanbul lover

Edytowane przez kicia555
Czas edycji: 2009-04-11 o 23:00
Stary 2009-04-12, 11:28   #1066
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
Halo Haloooooo , to sem ja

Dziewczynki życzę Wam , aby nadchodzace Święta Wielkanocne wnisoły do Waszego serca
wiosenną radość i świeżość ,
pogodę ducha spokój , ciepło i nadzieję ...

dimiti niezły kuzynek no no , faktycznie psychiczny , a z tym ''członkiem'' - nie no myslalam ze padne
ulinko pieseczka zazdroszcze , ojej bardzo a czeski to normalnie szacun , czy to prawda ze krawat to '' męski zwis ''??? tak gdzieś mi sie obiło o uszy hihi
desti co do pierogów i sernika to uwielbiam !!! pierogi najbardziej z kapuchą i grzybami ... i barszczyk ... takie wigilijne a jem przez cały rok
lila gratulejszyn nowych nabytków

ja kupiłam sobie kolejne piątki i chyba mnie krew zaleje te cienie są nie dla mnie ...
no nareszcie!

Cytat:
róże maja boskie , kurcze cenowo to prawie jak clinique ok 100 zł , cienie polecam a goldfever jest piekny w ...kasetce , na oku wyglada bardzo deilkatnie , ja juz chyba wyrosłam z taich cielistych odcieni ... nie no ta perła mnie juz meczy . pożycze Ci w piaskownicyhihi
eee moze Ci sie tylko tak wydaje? masz cienie za ktorymi wszyscy szaleja wiec trzeba sie cieszyc!
Stary 2009-04-12, 12:13   #1067
desti
Zakorzenienie

Lila gratuluje slicznosci ... juz sie pare razy przygladalam tej paletce na ebyau ale jakos nie moglam sie przekonac do zakupu w ciemno

Kicia ... ja najbardziej lubie ruskie pierozki ... i te najtrudniej u mnie dostac... a jezeli chodzi o mazidla to pozostane przy Diorze bo u mnie tej firmy o ktorej piszesz nie ma... a piateczki kocham ... a pozatym ja tez na odwyku

Ulinko czekam na zdjecia pieska

Dimiti padlam jak przeczytalam... nie wiem jak Ty to wytrzymujesz... toz to strach w ciemnosciach kolo swojego domu przejsc ...

a tak przy okazji... to zycze Wam dziewczynki

Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
dużego zająca czekoladowego,
Zdrowia niezawodnego, wielu radości
i przez całe Święta samej wesołości.

-----------------------
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-12, 20:06   #1068
thelila
Zakorzenienie

Kochane...

Niech te święta Wielkiej Nocy
spłyną rzeką Boskiej mocy
otuliwszy serce spokojem i radością...
Życzę Wam chwili refleksji i chwil radości,
spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole...

Lila
Stary 2009-04-12, 20:13   #1069
kicia555
Zakorzenienie

hej dziewuszki

jejku tak sie obżarłam ( objadłam to za mało powiedziane ) ze az mi sie cieżko ruszac tyle pysznosći na raz ...
mam nadzieje ze ''zając'' Was odwiedził i Świeta przebiegają zgodnie z planem
dimiti no wlasnie ... nie bede narzekać skoro wszyscy szaleją to musza byc boskie
desti też na odwyku ? wow musimy to gdzies zanotować
a dziewczynki piszcie jakie macie swoje ''must have'' ? no , ulżyjcie sobie
ja chciałabym
1. tusz YSL effet ... sztucznych rzes raz jeszcze
2. róż z pędzlem clinique
3. prasowany puder mineralny Clinique Almost ...
4. tusz Helenki R . Glorious
5. Meteoryty ?????
6. Lancome photogenic .no boski jest po prostu

a pisze tak bo moze jakis zajączek chcałby mi prezent zrobić ?
jak cos to pisać na PW
buziaki

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-12, 21:21   #1070
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Lila gratuluje slicznosci ... juz sie pare razy przygladalam tej paletce na ebyau ale jakos nie moglam sie przekonac do zakupu w ciemno

Kicia ... ja najbardziej lubie ruskie pierozki ... i te najtrudniej u mnie dostac... a jezeli chodzi o mazidla to pozostane przy Diorze bo u mnie tej firmy o ktorej piszesz nie ma... a piateczki kocham ... a pozatym ja tez na odwyku

Ulinko czekam na zdjecia pieska

Dimiti padlam jak przeczytalam... nie wiem jak Ty to wytrzymujesz... toz to strach w ciemnosciach kolo swojego domu przejsc ...

a tak przy okazji... to zycze Wam dziewczynki

Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
dużego zająca czekoladowego,
Zdrowia niezawodnego, wielu radości
i przez całe Święta samej wesołości.

-----------------------

chyba juz sie troche przyzwyczailam chociaz faktycznie czasami mam cykora ale mam swojego TZ ktory jak mnie odwozi zawsze uwaznie patrzy...
nie dosc ze moj szalony kuzyn ma na imie Michal to jeszcze moj TZ tak samo ma na imie
a ruskie pierogi uwielbiam!

Cytat:
Kochane...

Niech te święta Wielkiej Nocy
spłyną rzeką Boskiej mocy
otuliwszy serce spokojem i radością...
Życzę Wam chwili refleksji i chwil radości,
spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole...

Lila
dziekujemy
tez zycze wszystkiego NAJ kazdej z moich plotkarkowych skarbeczkow

Cytat:
hej dziewuszki

jejku tak sie obżarłam ( objadłam to za mało powiedziane ) ze az mi sie cieżko ruszac tyle pysznosći na raz ...
mam nadzieje ze ''zając'' Was odwiedził i Świeta przebiegają zgodnie z planem
dimiti no wlasnie ... nie bede narzekać skoro wszyscy szaleją to musza byc boskie
desti też na odwyku ? wow musimy to gdzies zanotować
a dziewczynki piszcie jakie macie swoje ''must have'' ? no , ulżyjcie sobie
ja chciałabym
1. tusz YSL effet ... sztucznych rzes raz jeszcze
2. róż z pędzlem clinique
3. prasowany puder mineralny Clinique Almost ...
4. tusz Helenki R . Glorious
5. Meteoryty ?????
6. Lancome photogenic .no boski jest po prostu

a pisze tak bo moze jakis zajączek chcałby mi prezent zrobić ?
jak cos to pisać na PW
buziaki
ja bym chciala meteorytki 03 ale na tru sie nie oplaca a na all ostatnio widzialam cene 209zl wiec nie wiem czy na marzeniu sie nie skonczy??
no wlasnie boskie sa! kazdy je kocha!
ja juz przytylam 1kg z 57 znowu wskoczylam na 58 wiec dobrze ze w opisie nic nie zmienialam
Stary 2009-04-13, 11:11   #1071
dimiti
Zakorzenienie

Dzien doberek slicznotki

Cos mi brzuch rozsadza na sniadanie wtrynilam chyba 7 czekoladowych jajek i marze o tym zeby wrocic na wyklady i znowu sie zaczac odchudzac bo jak tak dalej pojdzie to bede dawala dwa duze cienie zamiast jednego
Stary 2009-04-13, 12:55   #1072
kicia555
Zakorzenienie

Dzień doberek
dimiti to tak Cie odchudzają te wykłady ?? ja mam po dziurki w nosie tej mojej uczelni, marze o tym zeby w koncu zrobic ten cholerny dyplom i wiecej tam nie wracac ,
a ja mam postanowienie .... (nie kosmetyczne ) po pracy wracam pieszo!! jakies 55 min szybkim marszem ... moze w koncu schudne bo przytyłam z 6 kg
miłego dzionka babeczki

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-13, 16:03   #1073
desti
Zakorzenienie

Ja wlascie wrocilam z fitnessu ... objedzona swiatecznie tez specjalnie nie jestem... uodpornilam sie na rozniaste pokusy hehe ... jutro jade na wycieczke do Stuttgardu... tam jeszcze w zoo nie bylam... musze aparat odkurzyc ... wiec bede caly dzis ganiac na swiezym powietrzu.

A co do "must have" ... to wychodzi mi na to, ze nic na mojej liscie sie nie znajduje ... pare rzeczy, ktore kupie kiedys przy okazji... meteoryty jakos za mna chodza ale jak do tej pory nie byly nachalne ... piateczki z tych co bym chciala jak mi w lapki wpadna to przygarne nie powiem ... no i musze powochac Armaniego Code Summer... bo mnie ciekawi, moj sie prawie konczy wiec moze bedzie nastepca ... a pozatym to naprawde nie wiem... heh...
Stary 2009-04-13, 16:18   #1074
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlascie wrocilam z fitnessu ... objedzona swiatecznie tez specjalnie nie jestem... uodpornilam sie na rozniaste pokusy hehe ... jutro jade na wycieczke do Stuttgardu... tam jeszcze w zoo nie bylam... musze aparat odkurzyc ... wiec bede caly dzis ganiac na swiezym powietrzu.

A co do "must have" ... to wychodzi mi na to, ze nic na mojej liscie sie nie znajduje ... pare rzeczy, ktore kupie kiedys przy okazji... meteoryty jakos za mna chodza ale jak do tej pory nie byly nachalne ... piateczki z tych co bym chciala jak mi w lapki wpadna to przygarne nie powiem ... no i musze powochac Armaniego Code Summer... bo mnie ciekawi, moj sie prawie konczy wiec moze bedzie nastepca ... a pozatym to naprawde nie wiem... heh...
no wlasnie te meteoryty mnie jakos napastuja , opinie na kwc sa mocno skrajne sama nie wiem , na strefie sa po 36,5 euro i po 45,5 tylko nie wiem czy sie ta cena różni , za 36,5 mozna w sumie brac , ale czy efekt jest wpółmierny do ceny ? bo jak sie naczytam tych recenzji ,ze niby zadnego efektu nie robia , to dreszcz mnie przechodzi , i weź tu wydaj tyle kasy

a ja wróciłam ze swiątecznego obiadku , zabralismy ze soba psiaka no i znalazł na podłodze jakąś skórzaną ozdobę , róze czy cos i ja zgryzł .... babcia sie wkurzyła no co ... nudziło mu sie

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-13, 16:49   #1075
desti
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie te meteoryty mnie jakos napastuja , opinie na kwc sa mocno skrajne sama nie wiem , na strefie sa po 36,5 euro i po 45,5 tylko nie wiem czy sie ta cena różni , za 36,5 mozna w sumie brac , ale czy efekt jest wpółmierny do ceny ? bo jak sie naczytam tych recenzji ,ze niby zadnego efektu nie robia , to dreszcz mnie przechodzi , i weź tu wydaj tyle kasy
no wlasnie dlatego ich nie kupilam... bo dla samego posiadania to ja nie musze ... a jak efekt niewielki to moze poczekac... na razie i tak tyle tego wszystkiego mam, ze nie wiem kiedy zuzyje

Cytat:
a ja wróciłam ze swiątecznego obiadku , zabralismy ze soba psiaka no i znalazł na podłodze jakąś skórzaną ozdobę , róze czy cos i ja zgryzł .... babcia sie wkurzyła no co ... nudziło mu sie
skorzana ozdoba ideanie nadaje sie na zabicie czasu... i na dziasla dobra hehe
Stary 2009-04-13, 17:23   #1076
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie dlatego ich nie kupilam... bo dla samego posiadania to ja nie musze ... a jak efekt niewielki to moze poczekac... na razie i tak tyle tego wszystkiego mam, ze nie wiem kiedy zuzyje

skorzana ozdoba ideanie nadaje sie na zabicie czasu... i na dziasla dobra hehe
oj desti Ty dobra duszyczko , masz racje dla samego posiadania nie warto , kiedys boss dorwał tez babciny szal , no taki ozdobny z lisa czy tam z jakiejs zwierzyny i dzisiaj jeszcze do jajek wydmuszek ehhh wesoło było , a w domciu u nas taki grzeczniutki
a tusz glourious helenki pogrubiający nie jest , to od razu zaznaczam,

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-13, 19:03   #1077
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek
dimiti to tak Cie odchudzają te wykłady ?? ja mam po dziurki w nosie tej mojej uczelni, marze o tym zeby w koncu zrobic ten cholerny dyplom i wiecej tam nie wracac ,
a ja mam postanowienie .... (nie kosmetyczne ) po pracy wracam pieszo!! jakies 55 min szybkim marszem ... moze w koncu schudne bo przytyłam z 6 kg
miłego dzionka babeczki
hehe no ograniczam sie bardziej jakos jak chodze na wyklady w tygodniu niz jak siedze w domu poki co schudlam 7kg marsz jest dobry! jak bedzie cieplo to nawet to bardzo przyjemne!
Cytat:

kupic kupic kupic!!
ja chyba je tez w koncu kupie bo oszaleje!

a tak wogole to ostatnio dodalam nowy album z wakacji na Rodos zdjec z Chorwacji jeszcze nie znalazlam
Stary 2009-04-13, 19:17   #1078
desti
Zakorzenienie

Cytat:
kupic kupic kupic!!
ja chyba je tez w koncu kupie bo oszaleje!
hehe kusicielka... ale Ty jestes zbieraczka... Ty musisz miec hihi

Cytat:
a tak wogole to ostatnio dodalam nowy album z wakacji na Rodos zdjec z Chorwacji jeszcze nie znalazlam
a wlasnie zastanawialam sie gdzie to... bo ladne ... ja ogolnie nie wrzucam zdjec na wizaz bo jakos zjada a mnie to denerwuje

ja mam moje na digarcie ale juz wieki nic nie wrzucalam ... ale jak ktoras chcialaby zobaczyc to zapraszam > KLIK <
Stary 2009-04-13, 19:22   #1079
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
hehe kusicielka... ale Ty jestes zbieraczka... Ty musisz miec hihi

a wlasnie zastanawialam sie gdzie to... bo ladne ... ja ogolnie nie wrzucam zdjec na wizaz bo jakos zjada a mnie to denerwuje

ja mam moje na digarcie ale juz wieki nic nie wrzucalam ... ale jak ktoras chcialaby zobaczyc to zapraszam > KLIK <
no ja lubie miec to co mnie kusi i kusi hehe nawet jak nie bede uzywala

ale masz zdjatka...w Alpy chce! i nad morze pobawic sie ze zwierzatkami!
sama wszystkie zdjecia zrobilas;>?
Stary 2009-04-13, 19:38   #1080
kicia555
Zakorzenienie

o kurde ale zdjęcia... wow no to jak ja mam swoje wkleic amatorskie jak tu takim profesjonalizmem powiało gratuluje

a co do meteorków to sprawdziłam na stronie duty free (nawet nie wiedziałam ze jest taka możliwosc wiec teraz siedze i robie spis co ile kosztuje i ile mam kasy nazbierać)a ze sie wybieram w wakacje to moze za 36,5 nabędę , to ok 160 zł w sumie nie dużo ,ale jeszcze nie wiem ... męczą mnie ,nie powiem ,ale jak kupie i stwierdze ,ze efekt jest zaden ...to mnie chyba krew zaleje tak w ogole to takie snobistyczne są te kulki

GALAXIA
Istanbul lover

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości