|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
Za komplement dziękuję bo słoń to niebardzo by się zmieścił! Cytat:
nie dobijajcie mnie tym pędzacym czasem ![]() Cytat:
Cytat:
odpoczywaj! z nóżkami w górze! Cytat:
![]() Ale ja zeby to nie było żadne zatrucie! Widzę że tu straszne pustki dzisiaj ... ja lecę jeszcze poprasować spodnie i bluzeczkę ... i pod prysznic!
|
|||||
|
|
|
#3572 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no ale wedlug tych przesadow to nasze bobaski beda mialy bujna czupryne hehe ![]() Cytat:
Cytat:
ad.2 to dalas mi troche nadziei ze uda sie wrocic do dawnej formy ![]() Witam kochane w te Wielka Niedziele!!! ja tylko zajrzalam przy okazji bo jem sniadanko.......a teraz lece sie zbierac do kosciolka!!! milego swietowania w rodzinnym gronie!!!!
|
|
#3573 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziendobry
![]() noo widze, ze wszystkie swietuja ![]() moj maly byl tak zaaferowany zajaczkiem, ze zasnac nie mogl a rano pierwsze co to pod poduszke zagladal ucieszyl sie bardzo z prezentow i stwierdzil, ze strasznie kocha tego zajaczka, no i mikolaja tez a niedlugo idziemy do rodzicow TZ i maly tez nie moze sie doczekac bo wie, ze i tam zajaczek cos dla niego zostawil
|
|
#3574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka brzuszki
Dziś czuję się już dużo lepiej i brzusio miękki Może jakaś dostawa będzie w przyszłym tygodniu ![]() Cassandra 23 dobrze, że już niedługo wizyta to porozmawiasz z gin o tych obrzękach. Na pewno coś zaradzi. Ty też odpoczywaj z nóżkami w górze Cytat:
Svinecka jak Ty się stresujesz wakacjami to co my mamy powiedzieć
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Co u Was? Ja się tak objadłam, że ruszać się nie mogę ![]() a mamy jeść 5 małych posiłków, a ja zjadłam drugi i ... Dziewczyny brzuszki macie ekstra Cass mam nadzieję, że to nie zatrucie ciążowe o którym piszesz Idę do łóżeczka strawić co nieco by przyszykować miejsce na kolację
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cass ja mam wielką, ale cichą nadzieję że wrócę choćby do formy sprzed ciąży, a jak zeszczupleje bardziej to smucic sie nie bede. Svinecko , myślę ze "nie taki diabel straszny jak go maluja" przynajmniej moge stwierdzic to z perspektywy obserwacji i rozmow z siorka. Twierdzi ze z drugim to już człowiek się tak nie cacka i lepiej umie sobie czas zorganizować, ze bardziej obrotna sie stała i taka zorganizowana. Tez mi przyjdzie to ocenic , jak Laure troche odchowamy ![]() Byłam rano właśnie z siostry synkiem w zoo.Pierwszy raz był, frajde miał niesamowita, no i cale zoo tylko dla nas Nikogo nie było, dopiero jakmy wychodzilismy to jeszcze jedna rodzinka nadjechała.Piekna pogoda u mnie bosko, miłośnie, uroczo i sympatycznie w domku
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez najedzona na maksa
![]() bylam u tesciow, maly polatal na ogrodzie, znalazl tam prezenty od zajaczka i w ogole bylo milo, a pozniej pojechalismy wszyscy nad zalew i najedlismy sie lodow jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak powspominac........Cytat:
Witam w mokry poniedzialek!!!! dzisiaj tez pewnie frekwencja bedzie niska....... ale zajrze potem czy ktoras z was byla
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smutno bez was ![]() W tym roku zające już latały u Laurki ![]() Będę się chwalić tylko aparat od siorki odbiore.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
wpadłam i ja przywitać się z wami świątecznie i życzyć wam miłego drugiego dnia świąt i oczywiście mokrego śmigusa dyngusa . Ja wczoraj miło spędziłam dzień u swojej mamy, a dziś wybieram się do siostry
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka brzuszki
Obudziłam się dzisiaj z potwornym bólem gardła Tż pojechał do apteki i kupił mi syrop sosnowy. Frekwencja rzeczywiście zabójcza dzisiaj Jutro pewnie mamuśki nadrobią Miłego dnia dziewczynki
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wpadłam się tylko przywitać, bo nawet nie chce mi się pisać, bo znowu się objadłam ![]() Ale jestem świnia - nawet nie wiedziałam, że jestem w stanie tyle zjeść pomimo dziecka w brzuchu ![]() i popijam pepsi a co jak Święta to Święta
|
|
#3583 |
|
Ola-Unhola
|
Hejka
![]() Wpadłam się przywitac świątecznie. Zaraz lecimy do teściów na obiad, także kolejny dzień poza domem. Jak będę miała siłę po powrocie to się odezwę. Miłego świętowania
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak mamuski macie chwilke zeby zajrzec
![]() ja namawiam tż zeby gdzies pojechac- jakos nie chce mi sie w domu siedziec!! chcialam pojechac do parku miniatur kolo Wadowic, ale dzisiaj ruch na drogach to pewnie ze 3 godziny by sie jechalo, wiec odpuszczamy, ale moze kino??
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie swiatecznie. Niedziela minela spokojnie i przyjemnie. Teraz mi gorzej, bo nadal Swieta a ja sama w domu siedze, bo Tz w pracy. Ale pogoda sie chociaz troche poprawila to moglam wyjsc na spacerek.
Zaraz biore sie do wykanczania sweterka szydelkowego dla mojego Groszka. Pozdrawiam.
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ...ale dawno tu nie byłam...chociaż widzę ze tutaj frekwencja raczej mała ![]() U mnie święta spokojne...w sobotę u Rodziców pomagałam Mamie...wczoraj cały dzień u Rodziców...dzisiaj mięliśmy jechać do Rodziny Tżeta ale nic z tego nie wyszło..więc siedzimy w domu...za to dostałam moją psinkę na przechowanie więc ciągle na spacerki chodzimy...a poza tym leniuchujemy Co do obżerania się to ja już mam dość...nawet boję się wejść na wagę coby jej nie zepsuć Tym bardziej zazdroszczę pięknych, zgrabnych brzuszków Czekoladki i Ani... dziewczyny naprawdę piękne z Was przyszłe Mamy Ja się właśnie zorientowałam ze jutro zaczynamy 30 t.c.... ![]() Miłego dalszego świętowania Brzuszki...i do później
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Witam późnoświątecznie
![]() Widzę, że tłoku nie ma, ale jutro to chyba wszystko wróci do normy, co? ![]() Za dużo zjadłam, a tak sobie obiecywałam , nie mam silnej woli, buuu...
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Witam jeszcze swiatecznie
![]() Dwa ostatnie dni minely mi bardzo mile, rodzinnie i spokojnie. Raczylam sie smakolykami, ale bez przesady. Duzo odpoczywam, widocznie cale zmeczenie i gonitwa ostatnich tygodni wychodzi ze mnie w ten sposob, ze spie wiecej niz zazwyczaj. Sciskam mocno Mamusie i Brzuszki Czekoladko, Aniu, zgrabne z Was laseczki i macie niezwykle zgrabne brzuszki ![]()
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
my wczoraj cały dzień u teściów dzisiaj u mojej mamy z jedzeniem nie przesadzałam, bo mam ostatnio jakoś mało miejsca - tzn jem mało, ale częściej od dwóch tygodni moja waga stoi w miejscu - dziś się ważyłam, więc święta nie przyniosły za dużo kg - mam nadzieję, ze nie rozszaleje się na nowo, bo dobiję do 20 kg ![]() ja też sobie uzmysłowiłam, że w czwartek zacznę 30 tydzien - masakra
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
no i juz prawie po swietach rzezucha scieta a wiec maselko czosnkowo rzezuchowe zorbione, brzuszki pełne ![]() no to do juterka kochane milej nocki
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3591 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam już prawie poswiatecznie
Ja już w domku ... odpoczywam bo 2-dniowych wycieczkach ... od stołu do stołu ... na szczęście się nie przejadłam za bardzo ![]() gdzie nie poszłam to wszyscy mi mówili że nie wyglądam na końcówkę 6 m-ca ... i kazdy chciał mój brzuch oglądać ![]() No i dzisiaj dostal;ismy zaproszenie na Komunię mojego kuzyna ... ehhh 7 czerwca chyba się poturlam na tą imprezę ... Cytat:
Cytat:
to jeszcze 10 tc i ........ dziekujemy za komplementy ![]() Cytat:
Cieszę sie że odpoczywasz i nabierasz sił! Tak trzymaj! |
|||
|
|
|
#3592 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ooj ja nie mam sily na nic
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
oj masakra
jedzenie, latanie, wycieczki, rodzina i jeszcze nauka jazdy na rowerze mlodego
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
Święta, Święta i po Świętach ![]() Ale to szybko zleciało ![]() za dwa m-ce możemy się już rozpakować i będziemy "terminowe" ![]() a jak te tygodnie przelecą szybko
|
|
#3596 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
u mnie 27 tydz leci
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie i Dzidziolki poświątecznie
![]() Śpicie jeszcze? Ja dzisiaj zamierzam kontynuować zakupy na allegro . I czekam na przesyłki , które nie doszły przed świętami.Miłego dnia
|
|
#3598 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam poswiatecznie
![]() jak tam Wasze brzuszki? bo moj ogromny i zadowolony
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Kawa? ... bo ja śpię na siedząco - normalnie nie mogę spać w nocy a teraz oczy mi się kleją ... Nareszcie dodzwoniłam się do Szkoły Rodzenia ... grupa jest dla kobiet z tp na koniec czerwca - początek lipca ... Pani powiedziała, ze nadaje sie idealnie z moim terminem porodu ![]() Czyli w czwartek zaczynamy nauki! ![]() Nie wiem tylko czy zabiorę małza, bo wczoraj tak mnie wkurzył że przepłakałam pół nocy ... ja nie wiem - te hormony mnie wykończą! ![]() Cytat:
bo mi sie kasa skończyła ... i też kontynuuję zakupy |
|
|
|
|
#3600 |
|
Ola-Unhola
|
I już po
![]() Jak zwykleszybko minęło. Cześc Mamusie Jestem najedzona, wyspana, ale ciągle śpiąca i zdowolona. ![]() W niedzielę wizyta u moich rodziców, w poniedziałek u teściów teraz znowu w domku ![]() jeju Dziewczyny, Wy juz 30 tydz, albo blisko niego. A ja dopiero 24 tydzień zacznę. Dla mnie tez szybko minęło, ale jednak jeszcze trochę, a u Was ??? To już lada moment ![]() Ja dzisiaj śniłam, że urodziłam Antosia, sen był totalnie realistyczny oprócz bólu, bo przy jedny parciu mały pojawił się na świecie. A tak wszystko jak prawdziwe. Wyglądał jak mały Bartuś, tylko miał mniej zmęczoną buzię (bo B. to w brzuchu ze skurczami trochę przesiedział), obsiusiał mnie jak go przewijałam i taki sliczny był. Urodzilam za wcześnie, ale miał 51 cm i 5,25 kg. Śliczny był ![]() Jedyny problem, to był brak kołyski i wanienki oraz pieluch itp. Ale się rozmarzyłam ![]() Lecę na herbatkę. Muszę dzisiaj znowu dzwonic do US, bo przez tydz. nikt nie odbierał ![]() Chcę się dowiedziec jak mój Pit, czy dotarł, czy rozliczony, kiedy przelew itp. Ale połączenie z nimi graniczy z cudem...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Ania0104 spodnie ślicznie na tobie się prezentują
bo słoń to niebardzo by się zmieścił!
hihi
Zgrabniuszki z Was 
zeby to nie było żadne zatrucie!

. Czasem faktycznie dostaję krwotoku po wyczyszczeniu nosa ale czasem myślę, że katar mi cieknie a tu krew