Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-13, 21:11   #2101
ula 87
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Patka ja też mam na codzień brzuszek i nie moge się go pozbyć a boję się katować dietami jak się staramy o maluszka ja ogólnie przytyłam zaraz po ślubie i to aż 5 kolo mąż mi tak służy

Allisanko wklejaj zdjątka , choć nie mamy ze sobą kontaktu na żywo ale wiedząc jak wyglądamy bedzię nam się lepiej pisało a jak już się poznamy na całego to może jakieś spotkanko z dziewczynkami... tylko kto nam to zasponsoruje???

lece nynusiać bo jestem padnięta...dobranoc
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 21:27   #2102
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

no w końcu ktoś się odezwał
ok to ja wklejam fotkę z dzisiejszego spacerku
spokojnej nocki Bąbelki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lubiaz_20090413 057.jpg (48,2 KB, 45 załadowań)
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 21:44   #2103
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie Dziewczynki

Ula Ty wcale nie masz brzuszka, nie marudź Ja też idę na ślub w sobotę i mam problem w co się ubrać... W kieckę się niby mieszczę, ale brzuszek widać :/

Aliisanka widzę, że u Was już ślicznie zielono... u nas pewnie za parę dni tak będzie

Ja dziś zaliczyłam miłą wycieczkę z TŻ i znajomymi do Karpacza, spacerek był obowiązkowo Chyba udało mi sie nie objadać za bardzo, choć ciasta były pyyszne, a mazurka już prawie nie ma

Jutro wprawdzie idę do pracy, ale od piątku znów krótki urlopik - jedziemy do moich rodziców i na ślub mojej przyjaciółki - już bardzo sie cieszę
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 21:55   #2104
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
a to na dowód jak się opychałam u mamusi, normalnie mi wstyt że aż tyle zjadłam
a przy okazji mam na sobie bluzeczke co ostatnio sobie kupiłam
to jest brzuszke ojoj co ty gadasz,ja na codzień mam trochę wiekszy
i musze się wziąśc za niego trochę
i slicznie wygladasz

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
wróciłam, 2 dni poza domem dałam Sobie upust, i jadłam ile wlazło
teraz niedawno wróciliśmy, wykąpałam się, dziś nawet byliśmy z teściami w Lubiążu w Klasztorze, pięknie tam
jeszcze jutro mam wolne ale po jutrze do pracy...
dziewczyny, wklejać wklejać swoje zdjątka ze świąt! chwalić się..figurką po objedzeniu!
dziś jeszcze tu pusto, ale jutro znów będą tłumy
jedz jedz mozesz teraz wszystko
a w pracy się oszczędzaj i uważaj

Cytat:

Allisanko wklejaj zdjątka , choć nie mamy ze sobą kontaktu na żywo ale wiedząc jak wyglądamy bedzię nam się lepiej pisało a jak już się poznamy na całego to może jakieś spotkanko z dziewczynkami... tylko kto nam to zasponsoruje???
no spotkanko by sie przydało,ale każda z innego rejonu Polski jakiś sponsor by się przydał

Cytat:
no w końcu ktoś się odezwał
ok to ja wklejam fotkę z dzisiejszego spacerku
spokojnej nocki Bąbelki
no ślicznie i super uśmiech

ja nie wkleje wam zdjęć jak wyglądam,bo mam niemiłe doświadczenia jak kiedyś wklejałam i wiecej nie wkleje i koniec
ale jak któraś chce mnie zobaczyć to jestem na naszej klasie,jak co to pw z danymi prosze,bo mnie nie znajdziecie,bo skryłam się na maxa,bo miałam też na n-k nie miłe doświadczenia,zanim zablokowac wszytsko,to ja usunełam sobie konto wiem wiem nie przemyślałam,ale teraz założyłąm nowe

a my dziś i wczraj wypad za miasteczko nasze,pochodziliśmy sobie uuu nie wiem ile przeszłam,ale nogi bolały
ale miło czas spędzilismy,pomimo,że nie obchodzimy świąt
Stary 2009-04-13, 22:15   #2105
Lenka1000
Rozeznanie

U nas świeta mineły kameralnie - wczoraj obiad u rodziców, dzis u tesciów a po południu dłuuuugi spacerek po lesie
Lenka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 04:08   #2106
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

my swieta tez minely glownie na obrastwie u rodzicow i TZa rodzicow jestem zmeczona juz tym jedzeniem i siedzeniem za stolem ide spac
po drodze jakies przytulanie bedzie
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 07:41   #2107
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Łojeju....święta święta i po świętach i za 20 minut już będę w pracy..

U mnie 12 dc. Wczoraj przytulanki były rano..wieczorem -zmęczona już tym obżarstwem - poszłam spać.
Pobolewa mnie brzuch ale nie wiadomo-od świątecznych pyszności, czy na owulacje?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 08:30   #2108
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

ja jeszcze dziś ma wolne, ale jutro już do pracy..
coś słabo słabo dziś
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-14, 08:33   #2109
ula 87
Zadomowienie

cześć dziewczyny , kawkę już wypiłam teraz biorę się za sprzątanie bo przez te święta zrobił się bałagan w domku że hej

Sweet trzymam kciuki za staranka

Dra a ja się zgłoszę na pw...a co a czy możesz napisać co Ci się przytrafiło?

Dania ja idę w sukience co miałam na 2 dzień ślubu, tylko ją skróciłam i troszke poszerzyłam ( teściowa jest krawcową) kupię sobie majtki ściągające na brzuszek ( ciii ...ale wstyd) bo go też widać , aled jak już bedę miała ciążowy to już go nie będę ukrywać

Allisanko ślicznie wyglądasz a pogodę miałaś też piękną , za niedługo będziesz nam się tutaj chwalić brzuszkiem ciążowym a nie poświątecznym

no to lece sprzątać...miłego dnia
Stary 2009-04-14, 08:36   #2110
pacierp
Rozeznanie

Cześć dziewuszki

Wsyd, ale tak się obżarłam w Święta, że ojoj. Ale od dzisiaj dieta. Nie ma zmiłuj. Nigdy nie ważyłam tyle co teraz
Rozważamy zakup rowerka stacjonarnego. Mam nadzieję, że starczy mi zapału i przed tv będę mogła trzaskać kilometry i będzie efekt.

W piątek na mojej ulicy spaliło się mieszkanie. Pierwszy raz widziałm na żywo taką tragedie i mam nadzieję, że ostatni. Dwóch pijaczków po raz 4 już zapruszyło ogień w mieszkaniu i tym razem skutecznie. Nic się nikomu nie stało, ale sąsiedzi tych mentów mają zniszczone mieszkania przez wodę, którą gaszo ten pożar. Ech źle się dzieje
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 08:38   #2111
roza26
Raczkowanie

Czesc kobiety!Ehh znow w pracy-swieta i po swietach-jestem strasznei zmeczona-tylu gosci w domu bylo ze szokale co tam przynajmniej rodzinnie byloAliisanka Ty jestes specem od brownies-wyobraz sobie ze mi sie nie udalo-robilam pierwszy raz-ustawilam temp i czas jak powinno byc w przepisie i wyciaglam z piekarnika i po chwili mi upadl i bylo samo ciasto-tak jakby sie nie dopiekl-kurcze a ustawilam na 40min i na zadana temp tez-smutno mi bylo ze mi nie wyszlo Treaz dziewczyny mam inny problem-z innej becziki-wczoraj przy podcieraniu sie po sikaniu(przeprzaszam za tak doslowny opis) mialam na papierze przezroszysty rozciagliwy sluz i byla wnim krew-kurcze okres skonczyl mi sie w zeszlym tyg wiec nie wiem co to-pozniej juz niby nic tylko na wkladce mailam jakas brozowa wydzieline-jak zawsze przed okresem czy przy koncowce-ja sobie tlumacze to ze pewnie przez nadzerke wystapilo to krwawienie-bo mam II stopnia-myslicie ze przez inny powod moze to byc??dodam ze dzis moj 11dc!Pozdrawiam Was serdecznie-kurcze ale jestem zmeczona...
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 08:43   #2112
ula 87
Zadomowienie

dziewczyny jak chcecie też mnie podglądnoć na nk to piszcie na pw

teraz juz naprawdę lecę... tylko tak fajnie się siedzi przy laptopie
Stary 2009-04-14, 08:56   #2113
Nika1980
Zakorzenienie

Witajcie!

święta, święta i po świętach, ale za to jak miło było
mieliśmy cudowne trzy dni, pogoda cudowna, mieliśmy gościod soboty do niedzieli brat męża z żoną) , w sobotę pół dnia w ogrodzie, w niedziele wszyscy razem pojechaliśmy po swiątecznym lunchu nad jezioro na dłuuuugi spacer w lesie i naokoło jeziora , potem do mamy męża na świąteczny obiadek, a w poniedziałek cały dzień dla siebie z mężem i po leniwym przedpołudniu w łóżku pojechaliśmy nad morze....
cudowny długi weekend!

Patka, super, że wróciłaś i że wycieczka byłą taka udana! tęskniłyśmy! poopowidaj nam troszkę wrażenia!

Rosa, krwawienie może być z powodu nadżerki, ale to musi gin potwierdzić. u niketórych kobiet występuje maleńakie krwawienie na owu, ale 11 dzień cyklu to chyba u ciebie na owu za wcześnie. najlepiej odwiedź gina. nie ma co bagatelizować takich spraw

A wszystkich życzę miłęgo powrotu do poświątecznej rzeczywistości!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 08:56   #2114
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
..jak tam przygotowania? już 19
zapaliłam świecę "Płomień Nadziei" kupiłam dziś w kościele
pomyślałam, że ten Płomień będzie w intencji zdrowia Naszych dzidziusów w brzuszkach, aby były zdrowe, i rosły w siłę, a także w intencji, Naszych staraczek, oby jak najszybciej doświadczyły tego pięknego stanu błogosławionego
Piękny pomysł i gest, dziekuje
Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!! Wróciłam

Po pierwsze gratuluję wszystkim zafasolkowanym

Po drugie wycieczka udała się rewelacyjnie!!!!

Wróciliśmy w piątek pod wieczór, ale normalnie nie mogę się w ogóle ogarnąć i ciężko przyzwyczaić się teraz do "naszego" życia

Wycieczka była super! Tyle atrakcji było że szok

A od wczoraj gardło tak mnie nawala, że szok... Kuruję się

Wesołych świąt dziewczyny
To suuuuuper że sie udala wycieczka, pewnie wypoczeci jestescie i pelni energii.

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
U nas świeta mineły kameralnie - wczoraj obiad u rodziców, dzis u tesciów a po południu dłuuuugi spacerek po lesie
To super pogodę mieliscie, u nas pochmurno, zimno i czasami padało od soboty, dopiero dzisiaj sloneczko świeci.

Cytat:
ja jeszcze dziś ma wolne, ale jutro już do pracy..
coś słabo słabo dziś
Ja też mam dzisiaj wolne, męzusia wysłalam do pracy a teraz jem sniadanko i pije herbatke, potem wyjde na dwór i cos porobię na świerzym powietrzu.

A świeta jak to świeta, obrzarstwo i tyle, jak bysmy nigdy nie jedli, ja tez po slubie przytylam i tez nie odchudzam sie jak sie staramy o bobaska.

Milego dzionka życze tym pracującym i co jeszcze troche poleniuchuja.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 09:00   #2115
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Różyczko, jeśli Twój brownies w środku wygląda jak zakalec, czyli środkowa warstwa jakby nie upieczona, to tak ma być! to jest ta czekolada, którą się daje! znaczy się takie ma być
Pacierpq, nic się nie martw, ja na co dzień odżywiam się bardzo zdrowo, trochę nawet dietetycznie, ale na święta zawsze robię sobie upust...
zostało jeszcze tyleeee ciasta, poza tym dostałam od mamy i teściowej, i tam też swojego zawiozłam...tak więc u mnie jak w cukierni dziś, zapraszam ..hyhy no chyba że mąż zabrał do pracy i tam zrobił ucztę kolegom, nawet jescze nie sprawdzałam
napisałam rano post, poszłam na chwilę posprzątać, wracam a tu tyyyle już dziewczynek się odezwało w końcu znów Nasze forum zacznie tętnić życiem
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-14, 09:21   #2116
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Różyczko, jeśli Twój brownies w środku wygląda jak zakalec, czyli środkowa warstwa jakby nie upieczona, to tak ma być! to jest ta czekolada, którą się daje! znaczy się takie ma być
Pacierpq, nic się nie martw, ja na co dzień odżywiam się bardzo zdrowo, trochę nawet dietetycznie, ale na święta zawsze robię sobie upust...
zostało jeszcze tyleeee ciasta, poza tym dostałam od mamy i teściowej, i tam też swojego zawiozłam...tak więc u mnie jak w cukierni dziś, zapraszam ..hyhy no chyba że mąż zabrał do pracy i tam zrobił ucztę kolegom, nawet jescze nie sprawdzałam
napisałam rano post, poszłam na chwilę posprzątać, wracam a tu tyyyle już dziewczynek się odezwało w końcu znów Nasze forum zacznie tętnić życiem
Tylko Aliisanko ja nawet nie moge wyjac tego z blachy wiesz-wiec moze jednak dluzej powinnam trzymac w piekarniku??i wiesz co glupiego zrobilam?dodalam rodzynki-to moze tez zle nie?
Stary 2009-04-14, 09:25   #2117
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Różyczko, nie ma co się smucić, nie wyszło teraz, wyjdzie następnym razem
ja swoje brownies tylko raz ugryzłam ze względu na to że 100 gr tego ciasta ma 500 kcal
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-14, 09:44   #2118
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Patka ja też mam na codzień brzuszek i nie moge się go pozbyć a boję się katować dietami jak się staramy o maluszka ja ogólnie przytyłam zaraz po ślubie i to aż 5 kolo mąż mi tak służy
Ja tam jestem zdania, że życie jest za krótkie by odmawiać sobie takich przyjemności jakim są jedzenie Wszystko z umiarem, ale odchudzanie to nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Patka, super, że wróciłaś i że wycieczka byłą taka udana! tęskniłyśmy! poopowidaj nam troszkę wrażenia!
!
Opowiem, opowiem tylko dziś muszę ogarnąć mieszkanie i tak jakoś w międzyc zasie coś napewno będzie

Ja mam dziś ostatni dzień urlopu i jutro do pracy na 12 h... masakra... Ale mi się nie chce Dziś wstałam po 8, poszłam do sklepu a jutro z pewnością będzie bardzo ciężko wstawać

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 10:41   #2119
kobra913
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Patka wreszcoie wrocilas do nas
Pzred świetami mnie na watku nie bylo dlatego spuznione ale szczere zyczenia wam przesyłam dużo miłości i nadzieji i oby kazdej z nas spelnilo sie kazde marzenie

ja niestety świeta mialam kiepskie.Tesciowa ciagle sie czepiala mnie. Ciagle jej cos nie pasowało.Cały czas chciala po swojemu a kazała mi robic świta.Ciągle mnie poprawiała ciagle mi musiala czyms dopiec mam dość tego Gada cos innego a za chwile twierdzi ze tak nie mówila.Kaze mi mysl;ec za wszystkich za siebie za nia i za jej syneczka.GGGGGGrrrrrryyyy y mam juz dosc dziewczyny juz nie moge....

Aha prosze o zmiane ostatnia @ 11.4.2009
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran

Edytowane przez kobra913
Czas edycji: 2009-04-14 o 10:42
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 10:56   #2120
roza26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Pzred świetami mnie na watku nie bylo dlatego spuznione ale szczere zyczenia wam przesyłam dużo miłości i nadzieji i oby kazdej z nas spelnilo sie kazde marzenie

ja niestety świeta mialam kiepskie.Tesciowa ciagle sie czepiala mnie. Ciagle jej cos nie pasowało.Cały czas chciala po swojemu a kazała mi robic świta.Ciągle mnie poprawiała ciagle mi musiala czyms dopiec mam dość tego Gada cos innego a za chwile twierdzi ze tak nie mówila.Kaze mi mysl;ec za wszystkich za siebie za nia i za jej syneczka.GGGGGGrrrrrryyyy y mam juz dosc dziewczyny juz nie moge....

Kochana nie smutaj sie-ja jestem w pdoobnej sytuacji tyle że ja mam tak z własną mamą z którą mieszkam i tez jest mi ciężko-męzowi jeszcze bardziej ale na szczęście mamy siebie i jakos sie wspieramy-kurcze a Twoj TŻ nie sroi po Twojej stronie??przeciez w takich sytuacjach powinien jakoś zareagować-wybronić Cię-może porozmawiaj z nim o tym co leży Ci na sercu i jakoś wpłynie on na swoja mame?Trzymaj się kochana i nie załamuj się-nie warto!!
Stary 2009-04-14, 11:05   #2121
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
Kochana nie smutaj sie-ja jestem w pdoobnej sytuacji tyle że ja mam tak z własną mamą z którą mieszkam i tez jest mi ciężko-męzowi jeszcze bardziej ale na szczęście mamy siebie i jakos sie wspieramy-kurcze a Twoj TŻ nie sroi po Twojej stronie??przeciez w takich sytuacjach powinien jakoś zareagować-wybronić Cię-może porozmawiaj z nim o tym co leży Ci na sercu i jakoś wpłynie on na swoja mame?Trzymaj się kochana i nie załamuj się-nie warto!!
czasem stanie w mojej obronie ale na ogol tez sie nie oddzywa nie chcemy sie wyklucac z jego mama ale poprostu zaczyna mnie to wszystko przerastac jeszcze jego byla zona dzwonila w świeta i jak uslyszlam co od niego chciala poprostu wyszlam bo mialam juz dosc świat , ich i calego dnia....
- Khalil Gibran
Stary 2009-04-14, 11:49   #2122
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

oj dobrze to znam z własnego doswiadczenia. Juz powoli przestaje sie tym przejmowac. Wiem ze łatwo sie mowi, ale chyba niestety nic na te nasze tesciowe nie poradzimy.
Po ostatnich swietach ja sie troche postawiłam i nie bylo tak ze ja byłam pomocnicą w szykowaniu, zeby mi wytykano błędy co mam robic tak a nie inaczej. Wziełam sie sama za pieczenie. Pokupilam osobno różne produkty, zrobilam swoja salatke juz bez pytania co ona planuje. Było lepiej w kuchni jesli chodzi o te swieta.

Tez nie obylo sie bez komentarzy ale stwierdzilam ze zeczywiscie szkoda nerwow i kłótni. To jest mama męża wiec tez nie chce zeby on sie z nia klocic. Poprostu wysłuchac wysłuchamy, ale robimy swoje

Musisz pogadac ze swoim Tż zeby Cie troche podtrzymal na duchu i zrozumial jak to przezywasz. Najgorsze jest jakby tesciowa stala sie przyczyna klotni miedzy wami.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 11:56   #2123
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość

oj dobrze to znam z własnego doswiadczenia. Juz powoli przestaje sie tym przejmowac. Wiem ze łatwo sie mowi, ale chyba niestety nic na te nasze tesciowe nie poradzimy.
Po ostatnich swietach ja sie troche postawiłam i nie bylo tak ze ja byłam pomocnicą w szykowaniu, zeby mi wytykano błędy co mam robic tak a nie inaczej. Wziełam sie sama za pieczenie. Pokupilam osobno różne produkty, zrobilam swoja salatke juz bez pytania co ona planuje. Było lepiej w kuchni jesli chodzi o te swieta.

Tez nie obylo sie bez komentarzy ale stwierdzilam ze zeczywiscie szkoda nerwow i kłótni. To jest mama męża wiec tez nie chce zeby on sie z nia klocic. Poprostu wysłuchac wysłuchamy, ale robimy swoje

Musisz pogadac ze swoim Tż zeby Cie troche podtrzymal na duchu i zrozumial jak to przezywasz. Najgorsze jest jakby tesciowa stala sie przyczyna klotni miedzy wami.
powiem ci ze raz sie poklucilismy przez nia wczoraj tez o maly wlos tak nie bylo ale moj TZ zazartowal ze i tak jestem jego "żonka" i i tak mnie kocham mimo to jaka ze mnie niezdara
- Khalil Gibran
Stary 2009-04-14, 12:07   #2124
roza26
Raczkowanie

Cytat:
czasem stanie w mojej obronie ale na ogol tez sie nie oddzywa nie chcemy sie wyklucac z jego mama ale poprostu zaczyna mnie to wszystko przerastac jeszcze jego byla zona dzwonila w świeta i jak uslyszlam co od niego chciala poprostu wyszlam bo mialam juz dosc świat , ich i calego dnia....
Ehh zapomnij o tym co złe kochana-będzie dobrze-zobaczysz!
Stary 2009-04-14, 12:26   #2125
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
niezaciekawa sytuacja
a może się z TZetem odważycie i porozmawiacie szczerze z nią o jej zachowaniu , może to pomoże
ja też miałam kłopoty z teściową ale ja miałam lepiej bo nie mieszkamy razem, ale jakoś same się rozwiązały, czego Tobie też życzę
Stary 2009-04-14, 12:39   #2126
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
niezaciekawa sytuacja
a może się z TZetem odważycie i porozmawiacie szczerze z nią o jej zachowaniu , może to pomoże
ja też miałam kłopoty z teściową ale ja miałam lepiej bo nie mieszkamy razem, ale jakoś same się rozwiązały, czego Tobie też życzę
z nia nie da sie pogadac bo powie ze jak nie pasuje to mozemy sami robic a ona i tak za chwile sie wpieprzy
- Khalil Gibran
Stary 2009-04-14, 15:09   #2127
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

śpicie?
bo ja właśnie wstałam
..Iskierką malutką..

Stary 2009-04-14, 15:21   #2128
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
śpicie?
bo ja właśnie wstałam
nie, ciezko pracuje (my). ugotowalam barszcz czerwony, sprzatalam na dworze, ale zmeczyłam sie dosc szybko i pałetam sie po domciu i sprzatam, jak mi cos w nogi podlizie. teraz czekam na mezusia az wróci. chciała bym robic takie wypeiki jak Wy, ale od pieczenia jest mezus i razem cos pichcimy, sama pieke to co potrafie i juz pieklam, nowosci jakos sie boje.
słoneczko pieknie swieci.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 15:23   #2129
roza26
Raczkowanie

Cytat:
śpicie?
bo ja właśnie wstałam
Ja zasypiam w pracy he he a jeszcze 1,5 godz. do konca-masakra!Sluchajcie wczoraj dostaliśmy zaproszenie na 50-lecie ślubu wuja i ciotki-co można im kupić??nigdy nie byłam na takiej imprezie i szczerze nie wiem co sie kupuje ??
Stary 2009-04-14, 15:31   #2130
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Ja cały dzień ogarniałam chałupę kurze, porządki... Nawet balkon zamiotłam, ale już myć podłogi to mi się nie chce

Na 50-lecie ślubu nie mam pojęcia co kupić...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości