|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie ![]() ![]() i postaram się pomóc: nawet świat jest jakiś bardziej kolorowy szczęście? kwestia podejścia zamigotał świat tysiącem barw coś optymistycznego! bo życie pachnie jak malinowa mamba być artystą pięknych chwil kupiłam globus! cały świat jest mój! pamiętaj szczęściu trzeba pomóc ile razy można umrzeć z miłości? so here Iam once more in my playground of the broken hearts a więc jestem znów na placu zabaw zlamanych serc szkoda, że nie umiesz zrozumieć, jak bardzo Cię kocham jesteś bardzo głupi, jeżeli myślisz, że Cię nie kocham kolejna, głupia, niespełniona miłość pora ćwiczyć pamięć, żeby zapomnieć Cytat:
![]() pozostałe: widuję Ci tylko, gdy miasto zapada w sen od ściany odbity dźwięk ciągle dzownie do Ciebie, choć po drugiej stronie jesteś nie widzę kiedy Cię boli, kiedy Cię gryzie bawią Cię chwile i słowa poluje na chwile, by tylko z Tobą być przerywa mi tylko dźwięk budzika dziwne, nawet miętówka jakaś mniej miętowa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Raczkowanie
|
lubię Cię bo nigdy nie zostajesz na dłużej niż na jedną noc
śpijmy przytuleni jak dwoje szczeniąt kiedy tamto wstaje ja się staję nimfomańką idzie wielkie mózgów pranie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-14 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
chcemy cudów ,co wylecą z szafki
chcemy z nieba kolorowe bańki chcemy by pieniądze straciły w końcu sens dzieci nasze uprawiały czary ! naprawię pół świata ,drugie pół zostawiam tobie
#3214 |
BAN stały
|
nigdy nie przegap okazji aby powiedzieć komuś, że go kochasz .
dotknij mych ust . nieprawdopodobne to że miłość jest w nas . myślisz, że jesteś mnie wart ? smakujesz jak wtedy |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Rozeznanie
|
xinnaodciebiex - przepraszam, ale jestem tylko przelotem. na Twoją prośbę postaram się odpowiedzieć później.
![]() _______________________ w rzekach marzeń w słodkim szale płyną chwile. bo Ty jesteś moim DŻENTELMENELEM. ;d w brunatnym śnie się wszystko skończyło.. Mój Ty sensie życia ;* <3 Zupełnie nic. ktoś źle podłączył kable. wyje.bane.. A przecież kocham nadal .. po co ten dystans?.. Bezczelne niezdecydowanie. Przestań gdybać, głupcze. Czas biegnie tylko w jedną stronę. Coś czuję. I to nie jest zwykłe ' lubię '. bez emocjii. Tylko tyle chciałam,a to mało. Brak chemii.
![]() |
#3216 |
Raczkowanie
|
Do czego podobna jest miłość?
- "To jest jak lawina, kiedy musisz uciekać, by ratować swe życie." (Marcin, lat 9) Dlaczego zakochani trzymają się za ręce? - "Oni nie chcą, żeby spadły im obrączki i dlatego się tak mocno trzymają, bo dużo za nie zapłacili..." (Gosia, lat 7) Kiedy można kogoś pocałować? - "Nigdy nie wolno całować chłopaka! Oni są zawsze brudni - dlatego ja przestałam to robić." (Gosia, lat 7) Jak można nauczyć się dobrze całować? - "Możesz poćwiczyć na Barbie lub Kenie." (Zuzia, lat 7) Co ludzie robią na randkach? - "Na pierwszej randce ludzie zazwyczaj mówią sobie kłamstwa, i są one tak ciekawe, że umawiają się na drugą randkę." (Michał, lat 9) Sekretne opinie na temat miłości - "Ja jestem za miłością, dopóki nie przytrafia się ona kiedy w telewizji są kreskówki." (Anita, lat 6) Co myślą ludzie, kiedy mówią "kocham cię"? - "Taka osoba myśli: 'No, ja naprawdę go kocham. Ale mam nadzieję, że przynajmniej raz dziennie bierze prysznic'." (Ewelina, lat 9)
Dziwnie tak jakoś... oboje twierdzą, że kochają tylko z tą o drobną różnicą, że jedna nie umie sobie wyobrazić życia bez drugiego, a to drugie wyobraża sobie jak by to życie wyglądało w pojedynkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Raczkowanie
|
chocapic - dziękuję. Twój opis każdy przecudny! <3
zakichanakrolewna - ten ostatni, długi tekst - brak słów ![]() A czy moglibyśmy zrobić mały wyjątek i dziś uśmiechnęłabym się do Ciebie przed 9? -przepraszam, czy mógłbyś popilnować mojego serca? -nie wiem, czy sobie poradzę. Słyszałem, że łatwo się zakochuje i szybko łamie. -tak, to prawda. Więc proszę Cię, popilnuj je, nie dopuść do kolejnej katastrofy miłosnej. Nie mam siły sprzątać po raz tysięczny mnóstwa krwi i kawałków uczuć… Zamknąć wszystkie drzwi ! nie pozwólcie mu uciec z mojego serca! Marnowałam cały mój czas tylko na Ciebie Nie odbiorę telefonu już nigdy więcej. Nie chcę ryzykować rozmowy z Tobą Mogłaby Ci uwierzyć, ale nie chcę Marzę o dniu, w którym się obudzisz i znajdziesz to, co było obok Ciebie przez kilka lat Żebyś przypadkiem się nie pomylił, Ty należysz tylko do mnie ! Myślałam, że muszę dorównać Twojemu uczuciu, ale moje było za wysokie w przeciwieństwie do Twojego __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny okradam Was ile mogę.
![]() ![]() Tym ostatnim desperackim spojrzeniem chciała wyssać bodaj cień nadziei. Ale nadziei nie było
#3219 |
Raczkowanie
|
Świetne opisy ;D
![]() ![]() ciągle podkradam ^^ kilka mojego autorstwa ;D może coś wybierzecie ![]() Nadal próbuję odnaleźć Twoje spojrzenie, by móc w Twe oczy patrzeć niespostrzeżenie.. Wiesz jaka jestem rozkojarzona kiedy tulisz mnie w ramionach.? Gdzieś daleko za murami pokryłam się niespełnionymi marzeniami.. Tak chciałam poczuć się kochana, nie zostać ot tak zapomniana.. Pragnę poczuc ust Twoich smak, ale Ciebie obok mnie brak kilometry dzielą nas, gdyby tak zatrzymać czas.. Chcę do Ciebie sie przytulić i z Tobą na bezludnej wyspie się zgubić.. i wogóle podobają się.?
Dziwnie tak jakoś... oboje twierdzą, że kochają tylko z tą o drobną różnicą, że jedna nie umie sobie wyobrazić życia bez drugiego, a to drugie wyobraża sobie jak by to życie wyglądało w pojedynkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mówisz o tym, ze tamte wątki są po to, zeby z nich korzystać. Tak? A wiesz, ze w tym momencie zalatujesz mi hipokryzją? Bo ten drugi opis jest mojego autorstwa i zapewniam cię, ze go tutaj dodawałam. Zawsze chciałaś powiedzieć, że się tutaj popsuło? To ja zawsze chciałam napisać, ze takie osoby są irytujące. Skoro uważasz, ze się tutaj zepsuło, to zrób coś w tym kierunku, zeby było lepiej. Nie udzielasz sie tutaj, a mówisz nam, ze się zpesuło i upominasz. Nie bardzo rozumiem, o co ci tak naprawdę chodzi. Bo to właśnie tego typu wypowiedzi psuja tutaj cokolwiek. Więc twój post mija się z celem. Radziłabym więcej konsekwencji. I dziękuję, słoneczka, za pochwały. gdzieś tam widziałam prośbę, ale odpowiem później, bo teraz tak tylko na sekundkę. Kocham ![]() _ zaufaj czasem tej ciszy pomiędzy dwoma uderzeniami serca jest bardzo wymowna.
![]() |
#3221 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() dzisiaj zasypię was opisami moze ktos cos z tego wybierze:P na początek troszke smutnych....
Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować Życie jest P-I-Ę-K-N-E czujesz ten sarkazm??? depresja - obszar poniżej poziomu morza i stan mojej duszyNajgorsze jest to,że w chwilach dla nas najgorszych musimy jeszcze znosić samego siebie... Puste oczy pełne kłamstw... Czarną karetą odjeżdżam w zapomnienie..... Somebody hug me or I blow my fuckin' head up... //Niech ktoś mnie przytuli, albo rozwale swoją pie*****ną głowę... otuliła się ciemnością, smutkiem,rozmyślając o szczęściu. stworzyła swoją rzeczywistość I wstaję co rano z nadzieją,że zdarzy się cud.I przyjdziesz do mnie,przytulisz mnie znów ![]() Przyjdź Demonie zapomnienia...zniszcz wszystkie moje wspomnienia ![]() ...Chwilą rozkoszy, słodkim snem... ;( Chce uniesc się ku niebu. Chociaż już w nie nie wierze Poszukując sensu życia zatracam sie we własnych myslach Gwałtowny kryzys egzystancjalny na arenie mego istnienia "Pokrzywione myśli w głowie mej, bardzo chory dzień " Mój świat runął jak domino,ktoś popchnął jedno kłamstwo ![]() gdzie jest ten świat który miał być dziecka snem...? Któregoś dnia przyjdzie czas, że nad swoim życiem zamyślę się dłuższą chwilę... Czasami brak jakichkolwiek pomysłów żeby stworzyć coś pięknego... ![]() Ludzie, dla których nigdy nie będę taka jak chcę ... Odcienie szarości, mojej codzienności... W Nieskonczonej Przepasci Mysli Ginie Czlowiek Ktorego Znacie ... koniec smutasków, teraz coś bardziej optymistycznego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' ..a serce wali mi.. na myśl o Tobie.. ' ![]() Zaślepiona uczuciem, które nie zna granic... w zasadzie ... to miło jest nie widzieć czyiś wad ... bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną ![]() W Lirycznych Uniesieniach W Poezji Euforii W prawym Życiu W Mojej Historii* Don't solve the problem,when danger is better //nie rozwiązuj problemów jeśli niebezoieczeństwo jest lepsze daj spokój wspomnieniom... daj sie poniesc marzeniom... Na TYm $wiecie potrzebne mi jest Tylko 1 serduszko do szczęscia ;* ...czasami warto wrócić...zapomnieć co było złe... zapomnij się ze mna...choć na chwilę... ...upojne noce pełne słodkich słów... Porażona piorunem nagłego uczucia... · i nagle poczułam, że uwielbiam go bardziej niż kiedykolwiek ..If it’s bitter at the start, then it’s sweeter in the end(...) /Jeśli z początku jest to gorzkie, na końcu będzie to słodsze(...) Oaza uczuciowej stabilności · Niektórzy czynią świat piękniejszym tylko dlatego, że są... ! !!! na innych patrze bezstronnie i spokojnie !! Znowu straciłam dla Ciebie rozum... mam nadzieje ze komuś cos z moich zbiorów przypadnie do gustu ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Rozeznanie
|
"Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie..." F.Mauriac Widzę ŚwiatNie TakimJaki Jest, Lecz JakimChciałabym GoWidzieć xDD z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza... Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi. — Paulo Coelho (ur. 1947) Zahir kradnie i czyta w ogole ktos to..;> Edytowane przez dagmaruffka Czas edycji: 2009-04-14 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne ![]() kradnę ![]() ![]() Paulo Coelho uwielbiam go <33 xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
a może coś o plotkach?
że śmieję się z nich, nie obchodzą mnie chociaż tak wiele osób o tym mówi ![]() kiedyś byłam księżniczką
#3225 |
Rozeznanie
|
ojj ja tez go uwielbiam
![]() a cytatow z jego ksiazek mam duzo.. ![]() <3 Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... Wojownik światła wie, że żaden człowiek nie jest samotną wyspą. Wie, że nie może walczyć sam. Jakiekolwiek byłyby jego zamiary, zawsze potrzebuje innych ludzi. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Raczkowanie
|
nie liczysz siebie - a trzeba.
wszystko co uczynisz w życiu zostawi ślad, więc miej świadomosc czynu. .to co dla mnie miało sens odeszło razem z Tobą. Would you lie with me and just forget the world ? udawane uśmiechy i puste gesty. tyle we mne zostało. szczęścia aura magiczna. abunee - rewelacyjne to Twoje opowiadanie - blog, który masz w podpisie. Gratuluję wyobraźni. ![]()
#3227 |
Raczkowanie
|
nadzieją zabarwiam złe sny.
wczoraj miałam na ciebie ochotę... dziś już nie jestem pijana! ![]() A gdyby tak zamiast kropel deszczu z nieba lecieli faceci? ![]() Ja znam boks,tai-chi,kung-fu, takewondo ,karate i jeszcze rożne inne słowa!! ![]() Zapomnij, a przy okazji... nie trzaskaj drzwiami. Nie jestem leniwa, mam tylko zawyżone wymagania motywacyjne... ![]()
#3228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Plotka - to plotka, ale dwie plotki - to już legenda. Plotka - jak złowiona ryba - im większą ma wagę, tym bardziej cieszy przy obiedzie. Ludzie zrobią wszystko by kogoś zmieszać z błotem ! "...Plotki są tylko o ludziach na szczycie..." Plotka długie uszy ma..Podsłuchuje co się da. posłuchaj głosu serca,a nie ich słow... plotkujesz ? sprawa prosta ! twoja wyobraźnia jest lekko żałosna ! :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
booskie <33 kradnę idealnie pasują do mnie Tęsknisz za tym co było, ale nie chcesz żeby się powtórzyło..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
Rozeznanie
|
facet jest jak papier totaletowy klei sie do KAZDEJ DUPY.
Jeśli mężczyźni są z Marsa...to niech na niego wracają Narysuj mi miłość.Chociaż w ten sposób zobacze jak wygląda... A ja wciąż szukam czegoś, czym mogłabym sie zachwycić. Przejdziesz obok? |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
cieszę się ![]() ![]() __ Toriaa, tylko to przychodzi mi do głowy, ja wiem, że mnie lubicie, ale żeby tak od razu o mnie plotkować? ![]() ty plotkarz, ona plotkara, a JA jestem sławna __ pozostałe: ostatnio przedarłam nasze, ostatnie wspólne zdjęcie nie wiem jak Ty, ale ja nie lubię być marionetką no teraz, teraz ja! teraz ja się zabawię Twoim życiem, a później wywalę je do kosza! Ciebie to bez wątpienia zrobiły krasnoludki ![]() już nie drżą mi ręce, nie galopują konie w brzuchu, ani nie mam zawrotów głowy na Twój widok definitywnie zabicie motylów w jamie brzusznej zakończone sukcesem Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-14 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zadomowienie
|
styrana - ahh! uwielbiam Cię dziewczyno <3
![]() ![]() Little Ballerina - wielkie mrauuu ![]() ![]() nydee - ![]() ![]() ![]() chocapic - ![]() ![]() Eerie - <3 kamisha - jak zawsze cudowne opisy. <3 dontlookdown - świetne. ![]() Drift - <3 rebellious - ![]() ![]() ![]() honey091 - ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejność nie gra roli. Wszystkie jesteście jednakowo cudowne! <3 Jestem tylko jedną z wielu, zawsze na drugim miejscu.. Układam w głowie scenariusz życia, ale zły ze mnie reżyser.. Dotykałam dzisiaj miłości palcami, ustami. Wiesz, miała taki słodko-gorzki smak. Jak łzy. Nim rozpadnie się jej cały świat, nim go znowu przykryje gęsta mgła, pozwól jej po prostu stać obok i wpatrywać się w Twoje oczy, ważyć słowa i tkać misternie tę pustą historię. Był jak muśnięcie motyla, jak szept, a może krzyk.. Ich pierwsze spotkanie pociągnęło za sobą splot nieoczekiwanych wydarzeń, myśli i marzeń.. Za niego oddałaby każdą chwilę nieuwagi, każdą rozważną minutę, każdą piękną sekundę.. Jej twraz pajęczyną oplatały długie, ciemne włosy, a zimne dłonie ściskały martwe serce.. Lubiła ten stan, tę słodką samotność przerywaną od czasu do czasu szeptami drzew. Lubiła tę nikła obecność nadziei, lekki żal i towarzystwo własnych myśli i marzeń. Lubiła łapać ulotne chwile i zatrzymywać wspomnienia.. Czasami pomiędzy jednym a drugim oddechem udawała małą dziewczynkę, z dwoma warkoczykami, w czerwonej sukience i rozsznurowanych bucikach. Tuląc pluszowego misia, topiła się w filiżance herbaty. Mijała na ulicach ludzi bez twarzy, ludzi bez wczoraj. Jej życie stanowiła przelotna suma rzeczy i zdarzeń.. Chciało przyjść szczęście lecz nie dotarło. Może się przestraszyło? ..i zaciskam pięści, by nie zwariować. Krzyczała na chmury, na gwiazdy, na ptaki, bo przeszkadzały jej,
były świadkami słabości i łez.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-14 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Rozeznanie
|
-Ej!Ona nie jest słodka!Dlaczego ją wybrałeś? -Bo ma słodkie serce. -A ja myślałam że mnie kochasz!A Ty?Poszłeś sobie w pi**u!Do tej pi**y -Idziemy! -Gdzie? -Za miłością! -Ale gdzie ona jest? -No dobra.Koniec bajki! -Niee.Jeszcze nie było szczęśliwego zakonczenia. -Ty.!Patrz!Ten chlopak jest ubrany na czerowno.Może to miłość ? Slubny wysyla znaki z lozka, by malzonka polozyla sie obok niego. Gdy w koncu to robi, zaczyna znaczaco wodzic rekami po jej ciele. - Mam pomysl - rozbawiona polowica probuje opedzic sie od tej macanki - wyobrazmy sobie, ze to nasze pierwsze spotkanie. - Ehe - nie przestaje on. - No, co Ty wyrabiasz?! - udaje oburzonie ona - na pierwszym spotkaniu?! obmacujesz mi juz dupsko? - A jak Ty, lubiezna kobieto, przychodzisz na pierwsze spotkanie? Bez majtek?!?! |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Raczkowanie
|
stworzyl lustra przygnębienia
ukryci na dnie szuflady na fotografiach szarych,zakurzonych wspomnień serce zagubione w labiryncie uczuć... Palcem rysowałam serca na białej serwetce. __________________ Trzymając Cię za dłoń, chcę kroczyć dumie przez zawistny świat. Gdy przestanie bić mi serce , Funkcjonować mózg Przykryj dłonią moje zdjęcie , Poczujesz życia puls... |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
|
to ja powinnam zrobić tak: ![]() ![]() ![]() dzięki Kotek, opisy ukradłam ![]() ____________________ szczęście albo mnie nie lubi, albo zgubiło do mnie adres. nie pasujemy to słowo zbyt szczere.! nie zmianie Cię nawet na tego macho spod 3, z czerwonym ferrari. dłużej nie zniosę tego, że Cię nie ma. nigdy nie wolno przestać wierzyć i wyobraź sobie, że ja mocno wierzę, lecz chciałabym kiedyś otrzymać sygnał zwrotny..
#3236 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tym jednym opisikiem trafiłaś do mojego serduszka. <3 Idealny do mojej sytuacji. _____________________ _____________ Spala cię twoja ambicja.
Pukając do drzwi bez skutku. Nie ma nic ponad to jak zasłużyć na własne marzenia. Wprawiasz moje serce w śpiew. Cierpliwości, teraz frustracje w powietrzu. Nie daj się speszyć, nie bój się, nie pozwól by twe marzenia przeciekły Ci między palcami. Nie masz nic do stracenia, więc na co czekasz.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie może coś o wypadach ze znajomymi? Albo coś zmysłowego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Plotka - to plotka, ale dwie plotki - to już legenda... Niezawodną formą reklamy jest romans z plotkarzem... więc jesteś na celowniku! Idola tworzy plotka... Plotka jest jak fałszywe pieniądze: porządni ludzie ich nie produkują, ale bezmyślnie przekazują dalej Plotka ma wielkie usta... nie wiem czy coś się przyda...
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Przyczajenie
|
nigdy nie pojmiesz tego co w mojej głowie ...
o czy myślałeś gdy patrzyłeś w moje oczy?? nagle czar prysnął ![]() dziś mam wszystko, moge wszystko ... Może to nie było miłośćią lecz złudzeniem ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.