|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Hej
![]() Ja odpoczywam dziś, może do babci pojade z rodzicami. ale cisza ![]() cinusowa mnie tez jeszcze nikt nie oblał ![]() edit: mi od trzech dni spoźnia się @, lepiej niech to nic nei znaczy ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-13 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Domi nieźle z tą @
![]() jakie pustki na necie przez te swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
To juz 33 dzien cyklu, a zawsze tak mam 28-30
![]() i brzuch mnie nie boli w ogóle, tylko piersi podczas chodzenia i dotyku ![]() Mam nadzieje, że to tylko tak przez świeta... A Ty Blondynko w domu dzis siedzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
chwilowo siedze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
A m wczoraj byliśmy u teściów, czyli u Tz
![]() siedzielismy z cała rodzina az do 22 ![]() spytalismy sie z Tz brata i siostry czemu maja waty do mnie. I tak jak myslalam, oni nawet nie wiedziali co powiedziec, czyli nie maja zadnych watów, tylko tacy poprostu są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
hihihi tacy są dobre
![]() ja juz odliczam dni chce aby byl maj i moj porodu juz mnie nudzi to chodzenie w ciazy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już chcę moją maleńką mieć koło siebie ![]() Poza tym ostatnie tygodnie ciąży wcale nie są takie przyjemne, bo każdy ruch dziecka już sprawia ból, bo ma mało miejsca w brzuszku u mamy, a to sprawia, że wściekam się na wszystkich w koło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa miesiące szybko zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
moj Tż sie wkurzyl wzial auto i gdzies pojechal
![]() ![]() Przynajmniej teraz mam spokoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Blondi to trzymam kciuki za kolejną wojnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
BAN stały
|
Wróciłam właśnie z kościoła, wcześniej odsypiałam impreze, wczesniej woziłam tate w jedno miejsce na kacu...i bez dokumentów
![]() A teraz bede pic miete. Wczoraj chyba zatrułam sie piwem, bo dzisiaj w dzien wymiotowałam, a jak wrcałam z dyskoteki to tak bolała mnie głowa, ze cos strasznego. Nie mam humoru....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, to nieciekawie, mam nadzieję, ze wkrótce lepiej się poczujesz
![]() właśnie teściowie i szwagrowie od nas wyjechali. Było bardzo miło i sympatycznie, następnym razem przyjada już na parapetówkę do mnie i męża ![]() ale jestem zmęczona, święta mnie zmęczyły, przydałby się jeszcze 1 dzień wolnego ![]()
#2114 |
BAN stały
|
U mnie w domu też spokojnie mimo że babcia z wujkiem są.
Nie mogę patrzeć na piwo. Zostałam na środę zaproszona na ognisko...i pewnie pojadę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ochote na piwo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
BAN stały
|
HEJ dziewczyneczki
![]() jak swieta minely...??? zapewne dobrze.... Bo u mnie okropnie.... ![]() ![]() ![]() ![]() A mianowice nie lubie ze zalic ale chyba musze..Kiedys chyba wam pislaam o moim dziadku co chory jest powaznie....No i wlasnie wczoraj okazalo sie ze to bardzo powazna sprawa...jest a co najgorsze ze on mieszka w Chicago...i nie latwo tak przyleciec do Polski no i maja przyleciec juz w srode...ale nic nie wiadomo pojechali teraz do szpital tam w USA Boje sie ze moze nie przezyc tych 10 h lotu ![]() ![]() ![]() No i tak wlasnie clay czasm jestem smutna i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mama placze,siostra tez wujek tez...ehh ![]() ![]() No a aj zeby nie byc w domu to wybralam sie dzis na odpust tu u nas w krakowie i kupilam sobie kolczyki ![]() ![]() No dobra juz wam nie mule... ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ja sie tak wam zale to dopisze...ze dzis tez spadlam ze schodow...4 schody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
![]() Jagoda nio... mojemu Małżowi napewno byś się spodobała, więc może na wszelki wielki do polski lecieć będę przez Prage ![]() A ja też mam straszne kompleksy przez cyce. Już do komunii szłam w staniku, w gimnazjum się śmiali ![]() Po za tym,,, dobór ubtrań to tragedia. Jak coś w cycu dobre to niżej lużne, a jak nzej dopasowane to w cycu za małe, A ja już niechce chodzić w workach. ![]() Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego Dziadka. ![]()
#2119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dzis sie dowiedzilam z rana ze moj dziadek ma Raka pluc ![]() ![]() ![]() No i sie zapowiada do dupy dzien ![]() dobra ale ja i tak wam zycze milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Czesc Lejdis
![]() Motylko, nie wiem co mam ci poradzić ![]() Piwusia opowiesz nam, gdzie byłaś z mężem...bo napisałaś, że zrobiliscie romantyczny wypad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
BAN stały
|
Dziewczyny ale jaja, jakis czas temu na fotce.pl patrze o jakiś fajny koleś...hmm myślę sobie niezłe ciacho, to on ogl mój profil to ja jego
![]() i mojej mamie skojarzyło się nazwisko że to może być rodzina...no i napisałam do niego wiadomość na nk...i jest to mój kuzyn ![]() Popisałam sobie z nim na gg i mamy się zapoznać w nast tygodniu... no niezle... piszę do niego że aż szkoda że kuzyn ![]() ![]() rok starszy ode mnie, spiewa w róznych zespołach, ma b.ładny głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ale ten kuzyn jest bardzo daleki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że z mama masz taki kontakt, przynajmniej Ci co nieco na temat kawalerów może powiedziec ![]() ![]() A u mnie @ dalej brak ![]() w zwiazku z tym, nie ma co dłużej czekac, jutro rano robie test. A Was prosze o tryzmanie kciuków, aby wyszedł...negatywny, a jak mam bć w ciąży to ciąże oddaje Ali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
BAN stały
|
Ja wiem czy az taki daleki
![]() ale fajnie że go poznam...moze ma jakis fajnych kolegów ![]() Domi nie mów że jak test wyjdzie pozytywny to nie będziesz się cieszyć? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Jagodko - trzymaj sie tam dzielnie!!! Zycze zdrowia twojemu dziadkowi i sil na podroz. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze...i na siebie tez uwazaj - bo te wyskakujace znikad schody-to chyba tylko w Krakowie sa ![]() Ala - widze, ze swieta huczne i dobrze, bedziesz miec co wspominac przez kilka tyg. Blondi - ty sie z mezem nie wyklocaj...wiem, ze oni bywaja wkurzajacy...ale moze daj mu ponosic swoj brzuch przez chwile, co? zobaczymy co powie ![]() Domi - ja wiem, ze test okaze sie negatywny- bo jak wiadomo sama mysl o jego zrobieniu potrafi odnalezc zgubiona @. ![]() Zuzia - uwielbiam takie historyje rodzinne....jak juz zapoznasz tego kuzyna relacje poprosimy...w sumie z tego co rozumiem to jest pokrewienstwo w 5 pokoleniu - wiec jakby co zenic sie juz mozna... Piwusia - a jak tam swieta u was? Jane, Syla - jeszcze imprezujecie?
#2125 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zjadłam obiadek, posprzatała trochę,poprasowałam... mam chęć na rower tyłek wsadzić i się spocić porządnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia13 no własnie mam nadzieje, ze to bedzie typowy wywoływacz @ ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-14 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
BAN stały
|
Domi jak juz będzie jeśli to ta chwila...to znaczy że tak musi być.
Lepiej iść w 6 miesiącu niz np kilka lat się starać. Sama wiesz jak to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu masz racje ![]() mój Tz chce, żeby teraz było. Ewentulanie akby sie dało mozna byłoby pprzełozyc zm iesiac wczesniej impreze, moze akurat w sali sie zwolniłoby miejsce i rokiestra miałaby wolne nie wiem może jeszcze bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
BAN stały
|
No właśnie sytuacja sama się rozwiąże i gdybanie nic nie da...
byłabym ciotką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszysz sie?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.