|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Ja tylko na minutkę zajrzałam żeby złożyć wam życzenia zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka, żurku i mazurka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie
![]()
#4652 |
Rozeznanie
|
Kochane i ode mnie najlepsze zyczenia swiateczne! pieknej wiosny w serduchach (pomimo ze dzis nieszczegolnie jakos) i w ogole wszystkiego naj najlepszego!
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam wszystkich ciepło
![]() Wpadłam tylko na chwilę żeby złożyć wam życzenia. Przyznaję się bez bicia że podczytuję was co jakich czas ale nie mam jakoś większych chęci na pisanie, może to rzeczywiście kwestia przesilenia wiosennego i mnie dopadła... bo widzę że niektóre z was również nie tryskają humorem. Mam nadzieję że szybko to się zmieni i nasze samopoczucia będą coraz lepsze ![]() Z okazji Wielkanocy życzę Wam wiosny, wiosny, wiosny! Pękających pąków, krokusów i przebiśniegów. Topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć, słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie także grzeje. Wiosny w przyrodzie i w życiu rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym i gdzie tam jeszcze komu zimno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Rozeznanie
|
Dzięki wszystkim za gratulacje
![]() Martuko - miło, że przekazałaś info o nas, nie wiem jak można mieć coś przeciwko ogłaszaniu wieści, które chciałoby się z radości wykrzyczeć całemu światu ![]() Od piątku jesteśmy w domu, powoli się organizujemy. Nawet gości już przyjmujemy, ale kondycja jeszcze nie bardzo. Emil bywa marudny i czasem chce jesc co chwile, ale na szczescie w nocy daje nam sie wyspac - dwa, trzy razy karmienie, a poza tym raczej spi. Pozdrawiam wszystkich i miłego spedzenia reszty Swiat zycze. ![]()
#4655 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
#4656 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
#4658 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe jak Wam mijają święta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a po porodzie życzę Ci małego aniołeczka, przy którym znajdziesz czas przede wszystkim dla siebie - żebyś mogła troche pospać ![]() Cytat:
![]() ![]() czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na koniec Ania w przebraniu ![]()
![]() |
#4659 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki wielkie dzięki za kciuki i gratulacje, dzisiaj wróciliśmy z Krzysiem do domu jestem wykończona .... jak maluch mi pozwoli to jutro się odezwę pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Słodki tygrysek z tej Ani ![]() My wczoraj wróciliśmy z objazdowych świąt i przywieźliśmy ze sobą moja i męża mamę żeby sobie poplotkowały i szczerze mówiąc miałam dość dziś tego ![]() ![]() I tak zrobię po swojemu ![]() ![]()
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
A u mnie od wczoraj samopoczucie do bani. Bez szczególnego powodu jestem zła na wszystkich i wszystko. Lepiej omijać mnie z daleka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
u mnie na szczęście święta dość bezboleśnie minęły - chociaż bez większego entuzjazmu... być może to kwestia pogody, bo jakoś nas nie nastroiła radośnie, ale najważniejsze, że odpoczęliśmy porządnie - ja po uroczystych śniadankach przysypiałam z książką na kanapie, małż pogrywał na gitarze, znalazł sie też czas na kilka fotek, troche komputera - czyli kontrolowana nuda... ale według mnie, tak powinno być w święta...
no a jutro do pracy ![]()
#4663 | ||
Rozeznanie
|
ale ona już poważnie wygląda
![]() Cytat:
czasu na net trudno znaleźć, teraz też mam małego na kolanach ![]() Cytat:
![]() To jeszcze tylko mojego maluszka pokażę i zmykam. Miłego dnia, zwłaszcza tym, co już dziś do pracy muszą iść.
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2009-04-22 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Anadun - słodki bobas.
Sija - Ania jak zwykle śliczna. Ja po świętach jestem przeziębiona, z gigantycznym katarzyskiem - nawet nie wiem gdzie się tego nabawiłam.
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
u mnie oboje teściowie przeziębieni, mam nadzieję, że wczoraj nic nie podłapaliśmy od nich...
#4666 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() mówie wam jak sie wczoraj uśmiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ale ślicznotka i jak już duża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tola śniłaś mi się dzisiaj ty i twój mąż ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4667 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
![]() |
#4668 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sija Ania wygląda na dużą dziewczynkę - słodka jest ![]() A ja dziś wybieram się na nieplanowaną wizytę do gina i pewnie na zwolnienie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie po Swiętach.
U mnie w tym roku inaczej niz zwykle bo zwykle po Świetach jestem objedzona a w tym roku nawet śniadania nie zjadłam - chyba dopadł mnie jakiś wirus albo nie wiem co bo całe swiata było mi niedobrze więc nic nie jadłam i do tego miałam temperaturę, ale przynajmniej nie przybyło mi kilkogamów ![]() Anadum, rudalbn - jeszcze raz gratylacje i czekamy jeszcze na zdjecia małego Krzysia. Zresztą na zdjęcia "dużego" Krzysia też - najlepiej urodzinowe z tortem bo ciekawa jestem jak wyszedł. Bandola przekaż Krzysiowi urodzinowe życzonka odemnie i od Szymona. SELKA, Miss-hot - bidene jesteście z tymi dolegliwościami ciażowymi - buziaki ![]() Sija - oczywiście że tęskimy, super że Ania jest znowu aniołkiem ![]() Ostrowczanka, Malpka - zdrówka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bandola ode mnie też sto lat dla Krzysia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4672 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ależ szybko zleciały te Święta. Ale przynajmniej było przyjemnie. Tylko pogoda się nie popisała, a mieliśmy ochotę na jakąś małą wycieczkę. Dziś za to jest pięknie ![]() Jeszcze raz gratulacje dla "nowych" mamuś ![]() Dla Krzysia Bandoli najlepszego z okazji 1 urodzinek!!! Niech rośnie zdrowo!!! Sija - Dzięki!!! Mam nadzieję, że po porodzie niunio rzeczywiście stanie się aniołeczkiem, bo od paru dni nie daje mi w nocy pospać. Całą noc leżę tylko na lewym boku, jak tylko się przekręcę kopie pod żebra. No i wierci sie strasznie. A tak btw, powoli czuję, że to już niedługo. Jakoś tak przestałam kontrolować tygodnie ciąży, zajrzałam dzis w kalendarz i okazało się, że to juz 34 ![]() Zdrówka życzę wszystkim przeziębionym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
No tak, dziś urodzinki Krzysia
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja też wpadłam złożyć życzenia dla Krzysia! Moc buziaczków i uścisków! ![]() ![]() ![]() Anadun! Rudalbn! Opowiedzcie coś więcej, fajnie, że już jesteście w domu. Pozdrawiam!
#4675 | |
Zadomowienie
|
Witam!
Położyłam szanownego Jubilata spać i mam chwilkę czasu. Dziękujemy za życzonka i uściski od ciotek i kolegów i koleżanek ![]() ![]() Sonia zdjęcia z urodzinowej imprezy po niedzieli, bo 19-stego spraszamy gości. Ostatnio nowe słowo w repertuarze Krzysia "khi", z marszczeniem nosa, które oznacza np "matka nie zabieraj mnie od tej szuflady, bo mam tam najlepszą zabawę" Sija ale ja pisałam co u nas, może tylko po jednym zdaniu ![]() Ania fajnie wygląda w tym tygrysku, pamiętam to ubranko jak ogladałyśmy u Ciebie. A na wizytę, najchętniej spacerkową jak najbardziej się pisze, ustal tylko termin. Cytat:
Rudalbn, dla Ciebie gratulacje, koniecznie zamieść zdjęcia Krzysia. Dla ciężarówek szczególne uściski aby nic nie bolało a ciąża była znośna ![]() W święta niespecjalnie się objadłam , bo trzeba ganiać za małą torpeda, ale teraz nadrabiam zaległości i wcinam ciasteczko
![]() |
#4676 |
Wtajemniczenie
|
A co tu tak cicho?
A ja się zastresowałam bo własnie zadzwonił do mnie kolega z działu, który dziś jest w biurze głównym w Warszwie i dowiedziła się że jest niecikawie - calkiem możliwe że niedługo dołącze do osób poszukujących pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Rozeznanie
|
Hej hej
anadun dokładnie mamy ten sam etap, chociaż póki małż w domu to mnie dużo odciąża - no poza karmieniem bo w tym mnie niestety nie zastąpi ![]() ![]() Małpka wiem że umowa była na 14 ale jakoś tak wyszło ![]() Bandola serdeczne życzenia urodzinowe dla Krzysia ![]() No i oficjalnie informuje że mój dzidziol od dzisiaj oficjalnie nazywa się Krzysztof i ma już akt urodzenia, nie będą już wpisywać w rubrykę "imię": "syn" ![]() Jutro jeszcze zdjęcie szwów po cc i git ![]() No i małż się ciągle drze że powinnam leżeć a nie po domu łazić, ale jakoś potrzebuje ruchu ![]() Zaraz zedytuje i dodam fotki brzdąca tylko niech się do aparatu dorwę ![]() Edytowane przez rudalbn Czas edycji: 2009-04-14 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
No to mamy na wątku kolejnego Krzysia
![]() Ja mam w czwartek rozmowę, a właśnie mam sikawę z nosa, 38.5 (chyba sobie wezmę jakiś Fervex). Ale śliczna pogoda (a ja akurat muszę prątkować ![]()
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA KRZYSIA
![]() ![]() Anadum i Rudalbn cudowne maleństwa ![]() Miss.hot mam nadzieję,że u Ciebie lepiej i ból znika, trzymam kciuki. Ostrowczanka ![]() Dziewczyny, boję się,że u mnie zbliża się poród. Od 23:00 do 13:00 miałam dziś co 30-40 minut strasznie bolesne skurcze ![]() Wreszcie mam coś konstruktywnego do roboty- zaczynam pisać bratu wniosek do projektu unijnego. Cieszę się jak małe dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
No, no niezły przystojniaczek
![]() Gratulacje ![]() A tak się spytam jeszcze - wiedziałaś, że będzie cc ? Udało mi się wbić do ginki i tak: Z okruszkiem wszystko ok ![]() ![]() ![]() Dostałam zwolnienie na dwa tygodnie ![]() No i przynajmniej jestem już spokojniejsza ![]() A za tydzień USG genetyczne ![]() Cytat:
![]() Selka trzymamy kciuki z Okruszkiem za Was ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.