|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
ja już dzisiaj zaliczyłam 2 wizyty u lekarza i wizyte w szpitalu na badaniach;]
teraz chwilą przerwy i nauka do koła z matmy;/ a wieczorkiem spotkanie z przyjaciółką
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-04-14 o 12:33 |
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na ekonomii nie jest tak źle. na drugim mikro, więc oni mówią, że luzik bo na 2sem już można mieć warunki itd. dałabyś sobie radę na pewno! ![]() a może na msg przyjdziesz?^^ ![]() i też niedługo ruszę do ogrodu z książkami bo taka śliczna pogoda
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała. Ale teraz mam tak dziwną sytuację ze swoją koleżanką, że lepiej nie. Ech, co za życie
![]() Ej, dziewczęta. Nie zastanawiałyście się kiedyś nad jakimś większym "zlotem"? Wiem, że to trudne i pewnie by nic z tego nie wyszło, ale chciałabym się z Wami spotkać. Wiem, że już się znacie, bo spotykacie się mniejszymi grupkami, ale im więcej was zobaczyć, tym lepiej
|
|
|
|
#1444 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Ja byłam już na ogólnopolskich zlotach dwóch społecznościowych wątków.
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jednak wiem, że trudno organizować takie rzeczy, niektórym nie pasuje lokalizacja albo termin, a byłoby dobrze, żeby było jak najwięcej dziewczyn. Jeśli chodzi o miasto - to Łódź, bo na środku Polski
![]() Albo Kraków, bo wiele dziewczyn albo tam studiuje albo ma blisko, tylko gorzej z dziewczynami z północy, ale to może by się jakieś łódki załatwiło, żeby Wisłą przypłynęły? Zawsze to jakaś dodatkowa atrakcja
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i z rachunkowoscia, finansami publicznymi, biznesem miedzynarodowym, nauka o organizacji i egzaminem z matmy ![]() ville, raczej dziewczynom trudno byloby przyplynac wisla pod prad ![]() w ogole mam praktyki po 2 roku [pewnie jak wszyscy ;p] i maja trwac min miesiac.. fajnie tak
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2009-04-14 o 12:49 |
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem bardzo chetna na taki zlot ![]() ![]() dziewczyny z Trójmiasta która ma ochote przygarnąć 3 osoby na czas Open'era ?ville będziesz wynajmować mieszkanie w Kielcach na 2rok studiów? |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
O cholera, rzeczywiście
Tak, będę Co do zlotu: jak będę kiedyś w Krakowie, to dam Wam znać i która akurat będzie miała wolny czas, to wymuszę na niej spotkanie
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty nie ma co sie bacc
![]() Zetko uda sie! mi wypada o wiele mniej wlosow niz kiedys, wiec jest to do wykonania. Ville trzymam kciuki a teraz pakowanie, bo za godzinke wracam do torunia |
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mną to w Kielcach byś się mogła spotkać będziesz mieszkać u tego wuja co teraz mieszkałaś? bo wiesz może będzie kawalerka do wynajęcia mojej babci jak coś
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie nie mam pojęcia, dlaczego nam się nie udało spotkać!
![]() Nie u wujka, nigdy w życiu. Zobaczę się z nim dopiero na moim ewentualnym ślubie, o ile go zaproszę. Relacje się popsuły. Co do wynajmu kawalerki: dzięki za sygnał, nawet jak ja bym nie mogła albo coś, to wiesz, taką informację mogłabym puścić w przestrzeń między sobą, może ktoś byłby zainteresowany. |
|
|
|
#1452 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem za! ![]() Cytat:
![]() fajnie tak. Cytat:
![]() Cytat:
.ekonomia ma 3tyg a my 4 tyg ostatnio pan Filar (z rady polityki pieniężnej) zapraszał na 2tyg na praktyki do wawy do nbp ![]() Cytat:
? ![]() damy radę! będziemy płynąć! ^^ Cytat:
fajnie, że jeszcze nie muszę dzisiaj wracać na studia ;P
|
|
#1453 | |
|
|
Cytat:
Nałogowe Kosmetykoholiczki - Kraków fajnie, fajnie
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahhh, chcę lato i wakacje!! ![]() zrobiłam sobie sok ze świeżych pomarańczy, siedzę sobie w fotelu w ogródku, słońce świeci i jest pięknie
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem zaaaaaaaaaaaaaa!! ![]() i boski avek ......................... ........ nigdy nie moge sie przestawic na życie w krakowie, po dluzszej przerwie w domu.. zawsze jakies 2 dni mi potrzeba na to;/ tez tak macie? ![]() teskni się, teskni.. mimo,że TŻ jest ze mna.. no, moze nie teskni, ale jakos tak dziwnie mi po prostu..
|
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też się cieszę dopiero jutro jadę![]() a co do włosów to ja bym chciałą mieć taki efekt jak niektóre dziewczyny piszą, że maja wiele nowych odrastających włosów! |
||
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem ZAAAAAA spotkaniem
Do Gdyni jade w czwartek choc moglabym w niedziele dopiero, no ale musze sie pouczyc na zerowke i zaliczenie we wtorek, a jakos w domu nie moge sie zebrac do nauki, ciagla chce robic cos innego, byle nie nauka ![]() No a w Gdyni sie zbiore i poucze ![]() A do fryzjera ide na 16, a pozniej spotkanie z kumpela z liceum
|
|
|
|
#1458 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wyjelam swoj stary zeszycik od rosyjskiego.. i ja nawet piatki dostawalam i umialam a teraz nawet nie wiem o co chodzi
a zaraz przyjdzie moja przyjaciolka i bedziemy sie uczyc - znaczy ja ja, bo ma mature za 3 tyg ;p
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
ja też...
w ogóle adamczyk tak sztucznie gra. ![]() ![]() ![]() zabiłaś mnie ![]() ja już w gdansku jestem. rodzinka u mnie byla, ale juz pojechala.pokazałam im troche gdanska morza,starowki itp ![]() a teraz bede wesele oglądać mojego brata
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na avie Vivien, kocham i uwielbiam
![]() Ważne, że chęć na spotkanie jest. Super, południowe dziewczyny przyjadą pociągami/autobusami, a północne łódkami Wisłą ![]() ASO spadło! Jest w normie! * Pierwszy raz od trzech lat! Ach, ach, ach! ![]() * pamiętacie, która dziewczyna była kim? Zetka - ty byłaś tym poległym?
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
no może nie gra jakoś super. ale i tak go lubię ;P
Cytat:
![]() Dobrze, że spadło i oby utrzymało się w normie Ja byłam poległym, a Leluśka tym drugim
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak myślałam, że lele ci towarzyszyła
![]() Ej, wygońcie mnie do łaciny, ja mam jutro kolokwium :| Muszę zrobić znowu czystkę w szafie i oddać te ubrania, bo szafka mi się nie domyka, o szafie nie mówię, a chodzę w góra 20 ubraniach w kółko. I but! Gdzie jest ten mój cholerny but?! Moim rodzicom przyszedł już zwrot podatku, więc mój będzie za kilka dni
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
WYYYPaDDDD stad !!!! ![]() ![]()
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w solarium i spaliłam buźkę
![]() Załatwiłam sobie okularki 'po znajomości' i mam za 200 zł i zrobione w ciągu 2 h i już wszytko widzę ładnie ![]() A jutro jadę nadziałkę z przyjaciółką uczyć się opalając ja ekonomii a ona łaciny haha :PNie mogę przyzwyczaić sę do okularków ![]() Co do spotkania w Łodzi mnie jak najbardziej pasuje haha :P np do Krakowa natomiast bardozbym chciała jechać ale bilet z Łodzi jest bardzo drogi, droższy niż nad morze z teg co pamiętam - paranoja.
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
tamia - dziękuję bardzo za wygonienie, oczywiście jeszcze nic nie umiem (no i nie wiem, czy będę), ale coś się rozjaśniło w mojej łepetynie.
Myszko, jestem ciekawa, jak wyglądasz w okularach. Pewnie olśniewająco ![]() A co do biletu: złożymy się na bilet, gdyby zlot był w Krk To zależy, z jakiego "punktu" są autobusy. Wiem, że np. linia sandomierska jest tania. Mam do Sandomierza 30 km i autobus kosztuje około 3 zł (może teraz wzrosło, ale to pewnie tak do 4 zł), a do Ostrowca, do którego mam 17 km, płacę około 6 zł. Paranoja. To do Kielc, gdzie mam 60 km, płacę 8! |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy olśniewająco ale całkiem fajnie chyba, może się kiedyś pokarzę
póki co mam czerwoną twarz ![]() Dziewczyny z trójmiasta - która z Was spędza wakacje nad morzem ?
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się wydaje, że masz ten sam interes do dziewczyn co ja
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
nie no na openera sie nie wybieram ;P
nigdy nie btłam ale pomyślę nad tym ;P Ogólnie się zastanawiam, bo może w wakacje udałoby się którąś spotkać
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
ja zostaje tylko jeszcze nie wiem czy na całe wakacje
![]() a co wbierasz się?? ![]() hyhy, Ty diable ;p niestety ja Ci nie pomoge w tym, bo sie wyprowadzam z tego mieszkania pod koniec czerwca a potem bede jakos pomieszkiwać w klitce u kumpeli ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Ja byłam już na ogólnopolskich zlotach dwóch społecznościowych wątków.

? 

* Pierwszy raz od trzech lat! Ach, ach, ach!