Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-13, 17:37   #241
dziuniaa
Rozeznanie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11861956]Że jak? Że niby ja? O nie, lepiej nie xD Mam konto na n-k, ale nie umieściłam na nim zdjęcia. Musiałabym sobie jakieś ładne zrobić ;p[/quote]

To rob ladne zdjecie najlepiej z Ciachem i prosimy o prezentacje :P

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11864197]Z Ciachem? A w porządeczku Dzisiaj jedziemy na całonocną imprezę do jego znajomych
Często spędzamy razem czas, moi znajomi bardzo go polubili Lubimy razem wychodzić w różne miejsca i widzę, że jesteśmy do siebie naprawdę podobni. To samo, głupie poczucie humoru (czasem ledwo wytrzymujemy ze śmiechu, a reszta nawet nie wie o co nam chodzi) :P Nawet często chcemy powiedzieć to samo w tym samym momencie Nie kłócimy się, czuję się przy nim bardzo swobodnie W dodatku często mnie przytula, całuje i ciągle komplementuje. Bardzo mu na mnie zależy
... Więc jesteśmy na dobrej drodze do stworzenia świetnego związku [/quote]

Powiem tyle: ciesze sie, ze chociaz jednej z grona sie udalo i zycze duzo duzo duuuuzo szczescia! Aha, i zazdroszcze Wam Ja tez chceeee!

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość
Melduję odezwanie się
Dziewczyny, jak ja się za Wami stęskniłam Ale jakoś czasu nie mogłam znaleźć, żeby zajrzeć tu i poczytać co u Was.

Ten koleś co ze mną zrywał... wyznał mi ostatnio miłość A mnie jakoś to nie rusza... Kupno nowego kosmetyku wyzwala we mnie więcej emocji (wiem, okropna jestem, ale ostatnio kosmetyki stały się moją największą obsesją, a wszystko przez forum - dziewczyny kuszą wszędzie tymi kosmetykami i grzech nie spróbować).
Mam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu żeby tu zaglądać
No i tak ma byc! Cieszymy sie i witamy

Ja mam odwyk od kupowania ciuchow, kosmetykow itp xD ostatnimi czasy za duzo kasy na to poszlo

Wlasnie Kochana, jakas Twa fote prosimy

Dziewczyny! Mialam sie uczyc, ale standardowo nie wyszlo. Przyszla kolezanaka, poszlysmy na spacer, uciekalysmy przed jakimis gnojkami z wiadrami, potem musialam do babci jechac, bo sie rozchorowalo i zlecial czas A zaraz musze siostrze przy kapaniu siostrzenca pomoc..
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 17:52   #242
soulone
Wtajemniczenie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

A ja chyba właśnie siadam na godzinę do nauki, bo teraz to nie wyjdę, bo zabiję każdego kto się do mnie z wodą zbliży. Buziaki Wam wysyłam, wieczorkiem późniejszym, pogadamy
soulone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 19:37   #243
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11864197]Z Ciachem? A w porządeczku Dzisiaj jedziemy na całonocną imprezę do jego znajomych
Często spędzamy razem czas, moi znajomi bardzo go polubili Lubimy razem wychodzić w różne miejsca i widzę, że jesteśmy do siebie naprawdę podobni. To samo, głupie poczucie humoru (czasem ledwo wytrzymujemy ze śmiechu, a reszta nawet nie wie o co nam chodzi) :P Nawet często chcemy powiedzieć to samo w tym samym momencie Nie kłócimy się, czuję się przy nim bardzo swobodnie W dodatku często mnie przytula, całuje i ciągle komplementuje. Bardzo mu na mnie zależy
... Więc jesteśmy na dobrej drodze do stworzenia świetnego związku [/quote]
o rany, ale Ci zazdroszczę! mam nadzieję, że niedługo każda z nas będzie mogła tu pisać takie historie. a, i czekam niecierpliwie na jakieś Twoje zdjęcie, z Ciachem koniecznie
Cytat:
Melduję odezwanie się
Dziewczyny, jak ja się za Wami stęskniłam Ale jakoś czasu nie mogłam znaleźć, żeby zajrzeć tu i poczytać co u Was.

Ten koleś co ze mną zrywał... wyznał mi ostatnio miłość A mnie jakoś to nie rusza... Kupno nowego kosmetyku wyzwala we mnie więcej emocji (wiem, okropna jestem, ale ostatnio kosmetyki stały się moją największą obsesją, a wszystko przez forum - dziewczyny kuszą wszędzie tymi kosmetykami i grzech nie spróbować).
Mam nadzieję, że teraz będę miała więcej czasu żeby tu zaglądać
haha, znam to. u mnie też ostatnio wyzwalają więcej emocji kosmetyki i ciuchy niż jakieś tam wyznania adoratorów
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 19:45   #244
seclusion
Raczkowanie

ja przelotem dziewczyny:P bo sa goscie i spia w tym pokoju wiec wieczorem juz nie bede mogla wejsc:P

oczywiscie nicnierobilam caly dzien

Taco pokaz sieee!

a co do polskiego to ja mam 'motyw wiosny' ale zabiore sie za to w maju bo na sam koniec miesiaca mam

ja mam wszystkie pisemne przez 4 pierwsze dni - polski, angielski,wos,niemiecki.
Nie wiem jak byc w pelni sil tak dlugo potem za tydzien ustny ang., potem znow za tydzien ustny niemiecki, a potem znow za tydzien polski. :P
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.

Edytowane przez seclusion
Czas edycji: 2009-04-13 o 19:47
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 20:43   #245
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Gosiuch! Taco! Ale się stęskniłyśmy za Wami
Miło to słyszeć

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
No i tak ma byc! Cieszymy sie i witamy

Ja mam odwyk od kupowania ciuchow, kosmetykow itp xD ostatnimi czasy za duzo kasy na to poszlo

Wlasnie Kochana, jakas Twa fote prosimy
A ile ja kasy wydaję na to wszystko... Ale cóż... Skoro daje mi to szczęście Jutro się wybieram z mamą na małe zakupy. Zakochałam sie w szmince Hydra Renew Rimmela - kupionej właściwie dla mojej mamy (chociaż i tak mam wspólne kosmetyki z mamą) i zapragnęłam mieć własną, nieco jaśniejszą.

A fota... Hmm, parę dziewczyn już pewnie mnie widziało na nk, ale te, które nie widziały, wysyłajcie prywatne wiadomości to się wymienimy linkami
Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
haha, znam to. u mnie też ostatnio wyzwalają więcej emocji kosmetyki i ciuchy niż jakieś tam wyznania adoratorów
Myślałam, że to tylko ja mam jakieś dziwne "zboczenia"

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 20:48   #246
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:

A fota... Hmm, parę dziewczyn już pewnie mnie widziało na nk, ale te, które nie widziały, wysyłajcie prywatne wiadomości to się wymienimy linkami
a można Cię zobaczyć jeszcze gdzieś poza nk? : )
Stary 2009-04-13, 21:41   #247
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
A ja chyba właśnie siadam na godzinę do nauki, bo teraz to nie wyjdę, bo zabiję każdego kto się do mnie z wodą zbliży. Buziaki Wam wysyłam, wieczorkiem późniejszym, pogadamy
Taa mialam siasc tez do nauki, to znowu nic nie wyszlo, bo K. przyjechal Ale ja mam dzis dzien masakra. Dobrze, ze jeszcze jutro wolne, to moze w koncu cos zrobie, a w srode modle mature w Czestochowej xD

Jak tam nauka? Mam nadzieje, ze bardziej owocna jak moja xD

Cytat:
Napisane przez seclusion Pokaż wiadomość
ja przelotem dziewczyny:P bo sa goscie i spia w tym pokoju wiec wieczorem juz nie bede mogla wejsc:P

oczywiscie nicnierobilam caly dzien

Taco pokaz sieee!

a co do polskiego to ja mam 'motyw wiosny' ale zabiore sie za to w maju bo na sam koniec miesiaca mam

ja mam wszystkie pisemne przez 4 pierwsze dni - polski, angielski,wos,niemiecki.
Nie wiem jak byc w pelni sil tak dlugo potem za tydzien ustny ang., potem znow za tydzien ustny niemiecki, a potem znow za tydzien polski. :P
Jak to dobrze miec wlasny komp, szkoda tylko, ze stoi on w biurze taty, ale mama mi nie pozwalala miec komputera w pokoju xD Ale! Od konca maja bede miec osobistego prywatnego laptopa ah

Noo to juz wiem kiedy kciuki trzymac Ty koniecznie trzymaj za mnie xD 4, 5, 6, 12 i ustne: polski 15, ang 18 ; )

Cytat:
A ile ja kasy wydaję na to wszystko... Ale cóż... Skoro daje mi to szczęście Jutro się wybieram z mamą na małe zakupy. Zakochałam sie w szmince Hydra Renew Rimmela - kupionej właściwie dla mojej mamy (chociaż i tak mam wspólne kosmetyki z mamą) i zapragnęłam mieć własną, nieco jaśniejszą.

Myślałam, że to tylko ja mam jakieś dziwne "zboczenia"
Wlasnie, poszukuje dobrego blyszczyka vel szminki i jakis fajnych cieni do powiek Koniecznie mi cos polec

Link do mojej nk leci do Pani

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-13, 23:47   #248
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Jak tam dziewuchy, spicie? Ja mam troche wyrzuty bo przez Swieta nie zrobilam nic na uczelnie ; /
Stary 2009-04-13, 23:55   #249
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość
Witam w ten świąteczny poranek
Życze Wam Wesołych Świąt moje kochane babuszki
Tym, ktore obchodzą święta życzę smacznego jaja, a Staśkowi milego słuchania piosenek w kościele (też uwielbiam świąteczne piosenki i ten nastroj radości )
Ide na świateczne śniadanie
oooo
a smiali sie tam ze mnie na innym watku.

Calkiem zapomnialam zyczen zlozyc wam
Mialam zawieruche, 2 godzinne malowanie pisanek bylo normalnie czulam sie z powrotem jak 5latka, cala upackana kredkami i stol caly zasyfiony , ale jakie piekne powychodzily az sesje zdjeciowa im zrobilam. W ogole tyle jajek zjadlam przez te swieta i czekoladowych zajaczkow i tyle wina wypilam Bardzo fajne swieta mi wyszly w tym roku i w fajnym towarzystwie (tzn. zenskie samo, zeby nie bylo, ale fajnie bylo )

ja wyznaje, ze nie mam ani nk, ani fejsbuka, majspejsa, nic kompletnie. Kiedys mialam, ale pousuwalam. A wy sie tu poogladalyscie (prawie) wszystkie...

spicie wszystkie, tak w ogole?
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 00:20   #250
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
oooo

Mialam zawieruche, 2 godzinne malowanie pisanek bylo normalnie czulam sie z powrotem jak 5latka, cala upackana kredkami i stol caly zasyfiony , ale jakie piekne powychodzily az sesje zdjeciowa im zrobilam. W ogole tyle jajek zjadlam przez te swieta i czekoladowych zajaczkow i tyle wina wypilam Bardzo fajne swieta mi wyszly w tym roku i w fajnym towarzystwie (tzn. zenskie samo, zeby nie bylo, ale fajnie bylo )

ja wyznaje, ze nie mam ani nk, ani fejsbuka, majspejsa, nic kompletnie. Kiedys mialam, ale pousuwalam. A wy sie tu poogladalyscie (prawie) wszystkie...

jo ni spia z przeżarcia

smiali sie bo sie nie znaja, nie to co ja

ja podobnie jak Ty mialam święta jajakowo-slodyczowo-alkoholowe przed malowaniem jajec bylam tak ululalana, ze nie dosc ze zafarbowalam jajca na jakies nieokreslone kolory, to jeszcze siebie, krolika i pol kuchni

ja mam konto na nk takze jak cos to mogie powysylac
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 00:23   #251
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
jo ni spia z przeżarcia

smiali sie bo sie nie znaja, nie to co ja

ja podobnie jak Ty mialam święta jajakowo-slodyczowo-alkoholowe przed malowaniem jajec bylam tak ululalana, ze nie dosc ze zafarbowalam jajca na jakies nieokreslone kolory, to jeszcze siebie, krolika i pol kuchni

tez mialam swieta tego rodzaju: stol zastawiony jedzeniem i podchodzimy co chwile, podchodzimy. Cale swieta go mialam na oku
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 00:56   #252
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

ja byłam dziś m.in. na obiedzie u babci. przez moje problemy zdrowotne moglam jesc tylko oliwki, ktorych niecierpię. wiec przegryzalam je chlebem,zeby nie czuc smaku.. : P
spac sie chyba zbieram. dobranoc, jesli ktoras nie spi jeszcze
Stary 2009-04-14, 09:31   #253
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
oooo

Wklejaj te tworcze pisanki, z checia zobacze te Twoje arcydziela Ja raz w zyciu pisanki robilam <lol2>

Too wklej jakies ladne zdjecie na serwer typu speedyshare i na pw linki podeslij

Cytat:

Pieluch Pieluch jak Ty cos wymyslisz to normalnie.. xD Cos to za ciekawe trunki spozywala? Ja bardzo poprosze o Twe nk w zaman wysle swoje xDD

Cytat:

tez mialam swieta tego rodzaju: stol zastawiony jedzeniem i podchodzimy co chwile, podchodzimy. Cale swieta go mialam na oku
Az zazdroszcze Ja taka wyzere mialam w niedziele palmowac, bo byly chrzciny, a w swieta to mi sie pol familii rozlozylo na jakies cos grypopodobne i kaplica xD jedzenia brak hlip ;(

Cytat:
ja byłam dziś m.in. na obiedzie u babci. przez moje problemy zdrowotne moglam jesc tylko oliwki, ktorych niecierpię. wiec przegryzalam je chlebem,zeby nie czuc smaku.. : P
spac sie chyba zbieram. dobranoc, jesli ktoras nie spi jeszcze
Oliwki bleeee! Nienawidze, nawet z pizzy wybiore xD Ja wtedy jeszcze nie spalam, ale nie siedzialam juz przy kompie

To ja mowie: Dzien Dobry moje Kochane Dziewoje! Wstawac! Piekny dzien [przynajmniej w Mielcu], slonko swieci, trwaka sie zieleni, ptaszki spiewaja xD

Edytowane przez dziuniaa
Czas edycji: 2009-04-14 o 09:33
Stary 2009-04-14, 09:51   #254
soulone
Wtajemniczenie

Cześć zajoncy wielkanocne

Ja poproszę od wszystkich które mają możliwość wysłać na pw swoje giemby . Potem w rewanżu wyślę Wam strasznego potwora! ()

My wczoraj z dziewczynami sobie strzeliłyśmy winko (a nawet dwa) i do późna siedziałyśmy sobie w knajpie. Fajnie było, ale dzisiaj już siadam do nauki, bo wczoraj tak nie do końca mi się udało (co do Twojego pytania dziuniuu).
Pozdrawiam. Piszcie co u Was.
Stary 2009-04-14, 11:49   #255
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Czesc dziołchy : ) Ja dzis wstalam o 12, przegiecie. A zaraz ide sobie zrobic porzadek z wlosami (szampon koloryzujacy)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 12:15   #256
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
a można Cię zobaczyć jeszcze gdzieś poza nk? : )
Aktualnie to raczej nie. Dopiero się przymierzam, żeby wrzucić jakieś zdjęcia na facebooka chociaż... hmm... zastanawiam się które wybrać, bo na facebooku mam w znajomych swojego exa

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość

Wlasnie, poszukuje dobrego blyszczyka vel szminki i jakis fajnych cieni do powiek Koniecznie mi cos polec

Link do mojej nk leci do Pani
Cóż ja mogę polecić, kiedy sama szukam
Zakochałam się w Hydra Renew Rimmela (nr 300 'electric plum'), ale inne odcienie jakoś mi nie pasują. A chciałam coś delikatniejszego na codzień
A błyszczyki to kiedyś lubiłam z H&M

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2009-04-14, 12:28   #257
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Aktualnie to raczej nie. Dopiero się przymierzam, żeby wrzucić jakieś zdjęcia na facebooka chociaż... hmm... zastanawiam się które wybrać, bo na facebooku mam w znajomych swojego exa
heh,taak,znam to. naszą klasę usunęłam dlatego,że miałam eksa w znajomych. wiem,że to dziecinne,ale po prostu bolało. pomogło : ) na majspejsie i na lastfmie tez go mam w znajomych, ale juz mi to nie przeszkadza. w ogole zapominam o tym. wiec to chyba dobrze : P : )
Stary 2009-04-14, 12:59   #258
seclusion
Raczkowanie

Ja spedzilam 3 godziny z ciotka na lumpeksie... padam :P

kupilam sukienkę i mnostwo ciuchow dla malego brata
obiecuje sie dzis pouczyc.
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-14, 13:39   #259
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
heh,taak,znam to. naszą klasę usunęłam dlatego,że miałam eksa w znajomych. wiem,że to dziecinne,ale po prostu bolało. pomogło : ) na majspejsie i na lastfmie tez go mam w znajomych, ale juz mi to nie przeszkadza. w ogole zapominam o tym. wiec to chyba dobrze : P : )
A jak ja przeżywałam jak eks sobie status na 'wolny' zmienił. I to na dodatek w Walentynki, kiedy nawet całkiem sympatycznie gadaliśmy. Dobrze, że zobaczyłam to później, bo tak to jeszcze bym mu awanturę zrobiła Teraz mnie raczej nie rusza jego osoba. Ale jak już ma oglądać moje zdjęcia to niech sobie myśli 'o kurde, czemu ja ją zostawiłem' Zemsta jest słodka
Cytat:

Przyznaję się, że ja też wstąpiłam dzisiaj do jakiegoś lumpeksu, bo po drodze miałam, akurat była wyprzedaż -30%. I kupiłam sobie sukienkę na lato

Lalka Bolesława Prusa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 13:55   #260
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
A jak ja przeżywałam jak eks sobie status na 'wolny' zmienił. I to na dodatek w Walentynki, kiedy nawet całkiem sympatycznie gadaliśmy. Dobrze, że zobaczyłam to później, bo tak to jeszcze bym mu awanturę zrobiła Teraz mnie raczej nie rusza jego osoba. Ale jak już ma oglądać moje zdjęcia to niech sobie myśli 'o kurde, czemu ja ją zostawiłem' Zemsta jest słodka
hehe,mi też się jakoś dziwnie zrobiło,jak zobaczyłam,że Michał (czyli ten z którym byłam po eksie) ma na majspejsie status 'wolny'. a z tymi zdjęciami to masz rację, ja też czułam satysfakcję jak dodałam zdjęcie na którym wyglądałam... no, bardzo fajnie i sexy (jeszcze chyba nigdy tak o sobie nie powiedzialam :P) i zobaczylam, ze je ogladal
ach ta zemsta
Stary 2009-04-14, 14:38   #261
soulone
Wtajemniczenie

A mnie znowu chandra dopadła i nie wiem czemu mi się włączyło od kilku dni, ale... tęsknię za nim. Cholera przyśniło mi się w nocy, że do mnie zadzwonił i powiedział że mu mnie brakuje. Gdybym mogła kontrolować sny to dzisiaj nie myślałabym o nim tyle. Tęsknię, tęsknię, piekielnie tęsknię (mam nadzieję, że tylko dzisiaj)...
Stary 2009-04-14, 14:45   #262
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
A mnie znowu chandra dopadła i nie wiem czemu mi się włączyło od kilku dni, ale... tęsknię za nim. Cholera przyśniło mi się w nocy, że do mnie zadzwonił i powiedział że mu mnie brakuje. Gdybym mogła kontrolować sny to dzisiaj nie myślałabym o nim tyle. Tęsknię, tęsknię, piekielnie tęsknię (mam nadzieję, że tylko dzisiaj)...
znam to, też ostatnio tak mam. trzymaj się, to minie (mam taką nadzieję). tyle już wytrzymałyśmy, to teraz będzie już tylko lepiej... to chyba normalne, że czasem mamy takie dni, nie wiem, tak myślę.

a jak nie,to wezmę przykład z tego jak dziewczyny mnie sprowadziły do pionu- będzie bacik
Stary 2009-04-14, 15:23   #263
Gosiuch
Rozeznanie

Też mi się czasem tęskni za exem... Chociaż wiem, że nie mogłabym teraz być z nim. Nie mogę jednak zaprzeczyć, że byłam z nim szczęśliwa bardziej niż jestem teraz z tym 'aktualnym' (który właśnie olewa mnie na gg, choć mieliśmy pogadać. Mam napisać do niego pierwsza?)

Lalka Bolesława Prusa

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 15:41   #264
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Też mi się czasem tęskni za exem... Chociaż wiem, że nie mogłabym teraz być z nim. Nie mogę jednak zaprzeczyć, że byłam z nim szczęśliwa bardziej niż jestem teraz z tym 'aktualnym' (który właśnie olewa mnie na gg, choć mieliśmy pogadać. Mam napisać do niego pierwsza?)
to ten z którym byłaś po eksie i który Cię rzucił? i znowu jesteście, tak? ja nie wiem, ale przez ostatnie pol roku bardzo sie zmienilam w sprawach damsko-meskich. i teraz ja sie nie narzucam, puszczam wszystko wolno. dlatego chyba nie napisalabym pierwsza, ale to tylko moje zdanie...
Stary 2009-04-14, 18:48   #265
Gosiuch
Rozeznanie

Cytat:
to ten z którym byłaś po eksie i który Cię rzucił? i znowu jesteście, tak? ja nie wiem, ale przez ostatnie pol roku bardzo sie zmienilam w sprawach damsko-meskich. i teraz ja sie nie narzucam, puszczam wszystko wolno. dlatego chyba nie napisalabym pierwsza, ale to tylko moje zdanie...
Już zdążyłam się z nim pokłócić, ale przed chwilą napisał mi smsa, że tęskni i w ogóle...
Ech, w takich właśnie momentach ja też tęsknie... tyle, że za exem.
Porąbane to wszystko

Lalka Bolesława Prusa

Stary 2009-04-14, 19:47   #266
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Cześć zajoncy wielkanocne

Ja poproszę od wszystkich które mają możliwość wysłać na pw swoje giemby . Potem w rewanżu wyślę Wam strasznego potwora! ()

My wczoraj z dziewczynami sobie strzeliłyśmy winko (a nawet dwa) i do późna siedziałyśmy sobie w knajpie. Fajnie było, ale dzisiaj już siadam do nauki, bo wczoraj tak nie do końca mi się udało (co do Twojego pytania dziuniuu).
Pozdrawiam. Piszcie co u Was.
Oo Ty winka popijasz,a sie nie uczysz;D wstydaj sie! Wyszla nauka dzis?

Wcale potworem nie jestes!

Cytat:
Czesc dziołchy : ) Ja dzis wstalam o 12, przegiecie. A zaraz ide sobie zrobic porzadek z wlosami (szampon koloryzujacy)
Mnie zdarli z lozka wczesnie niestety, bo musialam do lekarza z siostrzencem jechac ble. Co z wlosami modzisz?

Cytat:

Cóż ja mogę polecić, kiedy sama szukam
Zakochałam się w Hydra Renew Rimmela (nr 300 'electric plum'), ale inne odcienie jakoś mi nie pasują. A chciałam coś delikatniejszego na codzień
A błyszczyki to kiedyś lubiłam z H&M
To przepatrze tego Rimmela, moze mi cos przypasuje H&M w Mielcu niestety nie mamy, a ciezko kupowac blyszczyk w ciemno przez internet

Cytat:

Osobiscie nie mam cierpliwosci do wszelkiego typu lumpeksow, bazarkow itd, szlag mnie trafia tam Za to moja mama to uwielbia i co sobote znosi mi duzo nowych ciuszkow

Mam nadzieje, ze nauka wyszla?

Cytat:
Ejj Kochana, nie wolno! Nie ma za czym tesknic.. Bedzie dobrze, to chwilowe jest Musi byc dobrze!

Cytat:
znam to, też ostatnio tak mam. trzymaj się, to minie (mam taką nadzieję). tyle już wytrzymałyśmy, to teraz będzie już tylko lepiej... to chyba normalne, że czasem mamy takie dni, nie wiem, tak myślę.

a jak nie,to wezmę przykład z tego jak dziewczyny mnie sprowadziły do pionu- będzie bacik
Wiesz, mamy takie dni, bo jestesmy kobietami, podobno plcia slabsza i mamy naturalna potrzebe kochac i byc kochanymi. Ii potrzebujemy takiej osoby przy sobie, ktora przytuli pocaluje, wyslucha. Tak to normalne

Cytat:
Dobra to sie dolaczam do grona, tez czasem tesknie chociaz nie powinnam.. Oj dziewczyny bedzie dobrze Ps bardzo ladna dziewczyna z Ciebie

Dziewczyny! Ja tak przelotem, jutro mnie nie bedzie, bo od samego rana jade do Czestochowej, wymodle jakis Ksieciow dla Nas I dla maturzystek zdania matury haha xD Trzymajcie sie i piszcie co u Was, zebym miala co czytac jak wroce Do czwartku!
Stary 2009-04-14, 20:00   #267
soulone
Wtajemniczenie

Trzymaj się kochana!

REKLAMA
Stary 2009-04-14, 20:25   #268
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

a moje współlokatorki właśnie wyszły- zostałam sama. nie chciało mi się, zresztą mam trochę do zrobienia...
Stary 2009-04-14, 20:28   #269
soulone
Wtajemniczenie

Ja też mam trochę roboty, ale zaraz przychodzi kumpela na noc. Mam ochotę się wygadać, bo wczoraj jakoś nie było okazji...

(Boję się strasznie, że to depresja... Nigdy wcześniej się tak nie czułam, to okropne co się ze mną dzieje...)
Stary 2009-04-14, 20:40   #270
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

rany, straszliwie zmuliłam. chce mi się ryczeć bacik dla siebie samej
soulone, ale coś się stało konkretnego? wiesz jaki może być tego powód? czy tak po prostu, nagle nie wiadomo skąd, złapało Cię i trzyma? a w tym wszystkim chodzi o eksa, tak?
ja się boję że przez tą zmułę nie zrobie tego co muszę na jutro
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości