|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11861956]Że jak? Że niby ja? O nie, lepiej nie xD Mam konto na n-k, ale nie umieściłam na nim zdjęcia. Musiałabym sobie jakieś ładne zrobić ;p[/quote]
To rob ladne zdjecie najlepiej z Ciachem i prosimy o prezentacje :P ![]() ![]() [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11864197]Z Ciachem? A w porządeczku ![]() ![]() Często spędzamy razem czas, moi znajomi bardzo go polubili ![]() ![]() ![]() ![]() ... Więc jesteśmy na dobrej drodze do stworzenia świetnego związku ![]() Powiem tyle: ciesze sie, ze chociaz jednej z grona sie udalo i zycze duzo duzo duuuuzo szczescia! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam odwyk od kupowania ciuchow, kosmetykow itp xD ostatnimi czasy za duzo kasy na to poszlo ![]() Wlasnie Kochana, jakas Twa fote prosimy ![]() ![]() Dziewczyny! Mialam sie uczyc, ale standardowo nie wyszlo. Przyszla kolezanaka, poszlysmy na spacer, uciekalysmy przed jakimis gnojkami z wiadrami, potem musialam do babci jechac, bo sie rozchorowalo i zlecial czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
A ja chyba właśnie siadam na godzinę do nauki, bo teraz to nie wyjdę, bo zabiję każdego kto się do mnie z wodą zbliży. Buziaki Wam wysyłam, wieczorkiem późniejszym, pogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Wtajemniczenie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;11864197]Z Ciachem? A w porządeczku
![]() ![]() Często spędzamy razem czas, moi znajomi bardzo go polubili ![]() ![]() ![]() ![]() ... Więc jesteśmy na dobrej drodze do stworzenia świetnego związku ![]() o rany, ale Ci zazdroszczę! mam nadzieję, że niedługo każda z nas będzie mogła tu pisać takie historie. a, i czekam niecierpliwie na jakieś Twoje zdjęcie, z Ciachem koniecznie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
ja przelotem dziewczyny:P bo sa goscie i spia w tym pokoju wiec wieczorem juz nie bede mogla wejsc:P
oczywiscie nicnierobilam caly dzien ![]() Taco pokaz sieee ![]() a co do polskiego to ja mam 'motyw wiosny' ![]() ![]() ja mam wszystkie pisemne przez 4 pierwsze dni - polski, angielski,wos,niemiecki. Nie wiem jak byc w pelni sil tak dlugo ![]()
Niezależność radość życia brak obsesji. Dobry kontakt zdrowy dystans garść perspektyw. Edytowane przez seclusion Czas edycji: 2009-04-13 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Rozeznanie
|
Miło to słyszeć
![]() Cytat:
![]() ![]() A fota... Hmm, parę dziewczyn już pewnie mnie widziało na nk, ale te, które nie widziały, wysyłajcie prywatne wiadomości to się wymienimy linkami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
a można Cię zobaczyć jeszcze gdzieś poza nk? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak tam nauka? ![]() Cytat:
![]() Noo to juz wiem kiedy kciuki trzymac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Link do mojej nk leci do Pani ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Jak tam dziewuchy, spicie? Ja mam troche wyrzuty bo przez Swieta nie zrobilam nic na uczelnie ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a smiali sie tam ze mnie na innym watku. Calkiem zapomnialam zyczen zlozyc wam ![]() Mialam zawieruche, 2 godzinne malowanie pisanek bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja wyznaje, ze nie mam ani nk, ani fejsbuka, majspejsa, nic kompletnie. Kiedys mialam, ale pousuwalam. A wy sie tu poogladalyscie (prawie) wszystkie... spicie wszystkie, tak w ogole? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() smiali sie bo sie nie znaja, nie to co ja ![]() ja podobnie jak Ty mialam święta jajakowo-slodyczowo-alkoholowe ![]() ![]() ![]() ja mam konto na nk takze jak cos to mogie powysylac ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tez mialam swieta tego rodzaju: stol zastawiony jedzeniem i podchodzimy co chwile, podchodzimy. Cale swieta go mialam na oku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
ja byłam dziś m.in. na obiedzie u babci. przez moje problemy zdrowotne moglam jesc tylko oliwki, ktorych niecierpię. wiec przegryzalam je chlebem,zeby nie czuc smaku.. : P
spac sie chyba zbieram. dobranoc, jesli ktoras nie spi jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Too wklej jakies ladne zdjecie na serwer typu speedyshare i na pw linki podeslij ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To ja mowie: Dzien Dobry moje Kochane Dziewoje! ![]() ![]() Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-14 o 09:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Cześć zajoncy wielkanocne
![]() Ja poproszę od wszystkich które mają możliwość wysłać na pw swoje giemby ![]() ![]() My wczoraj z dziewczynami sobie strzeliłyśmy winko (a nawet dwa) i do późna siedziałyśmy sobie w knajpie. Fajnie było, ale dzisiaj już siadam do nauki, bo wczoraj tak nie do końca mi się udało (co do Twojego pytania dziuniuu ![]() Pozdrawiam. Piszcie co u Was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziołchy : ) Ja dzis wstalam o 12, przegiecie. A zaraz ide sobie zrobic porzadek z wlosami (szampon koloryzujacy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Rozeznanie
|
Aktualnie to raczej nie. Dopiero się przymierzam, żeby wrzucić jakieś zdjęcia na facebooka chociaż... hmm... zastanawiam się które wybrać, bo na facebooku mam w znajomych swojego exa
![]() Cytat:
![]() Zakochałam się w Hydra Renew Rimmela (nr 300 'electric plum'), ale inne odcienie jakoś mi nie pasują. A chciałam coś delikatniejszego na codzień A błyszczyki to kiedyś lubiłam z H&M ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
heh,taak,znam to. naszą klasę usunęłam dlatego,że miałam eksa w znajomych. wiem,że to dziecinne,ale po prostu bolało. pomogło : ) na majspejsie i na lastfmie tez go mam w znajomych, ale juz mi to nie przeszkadza. w ogole zapominam o tym. wiec to chyba dobrze : P : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Ja spedzilam 3 godziny z ciotka na lumpeksie...
![]() kupilam sukienkę i mnostwo ciuchow dla malego brata ![]() obiecuje sie dzis pouczyc. ![]()
![]() |
#259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ach ta zemsta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
A mnie znowu chandra dopadła i nie wiem czemu mi się włączyło od kilku dni, ale... tęsknię za nim. Cholera przyśniło mi się w nocy, że do mnie zadzwonił i powiedział że mu mnie brakuje. Gdybym mogła kontrolować sny to dzisiaj nie myślałabym o nim tyle. Tęsknię, tęsknię, piekielnie tęsknię (mam nadzieję, że tylko dzisiaj)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak nie,to wezmę przykład z tego jak dziewczyny mnie sprowadziły do pionu- będzie bacik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Też mi się czasem tęskni za exem... Chociaż wiem, że nie mogłabym teraz być z nim. Nie mogę jednak zaprzeczyć, że byłam z nim szczęśliwa bardziej niż jestem teraz z tym 'aktualnym' (który właśnie olewa mnie na gg, choć mieliśmy pogadać. Mam napisać do niego pierwsza?)
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
to ten z którym byłaś po eksie i który Cię rzucił? i znowu jesteście, tak? ja nie wiem, ale przez ostatnie pol roku bardzo sie zmienilam w sprawach damsko-meskich. i teraz ja sie nie narzucam, puszczam wszystko wolno. dlatego chyba nie napisalabym pierwsza, ale to tylko moje zdanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech, w takich właśnie momentach ja też tęsknie... tyle, że za exem. Porąbane to wszystko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wcale potworem nie jestes! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze nauka wyszla? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny! Ja tak przelotem, jutro mnie nie bedzie, bo od samego rana jade do Czestochowej, wymodle jakis Ksieciow dla Nas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Trzymaj się kochana!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
a moje współlokatorki właśnie wyszły- zostałam sama. nie chciało mi się, zresztą mam trochę do zrobienia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Ja też mam trochę roboty, ale zaraz przychodzi kumpela na noc. Mam ochotę się wygadać, bo wczoraj jakoś nie było okazji...
(Boję się strasznie, że to depresja... Nigdy wcześniej się tak nie czułam, to okropne co się ze mną dzieje...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
rany, straszliwie zmuliłam. chce mi się ryczeć
![]() ![]() ![]() soulone, ale coś się stało konkretnego? wiesz jaki może być tego powód? czy tak po prostu, nagle nie wiadomo skąd, złapało Cię i trzyma? a w tym wszystkim chodzi o eksa, tak? ja się boję że przez tą zmułę nie zrobie tego co muszę na jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.