|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam slub na 17, a fryzjera na 9.30. bo wiadomo cos tam sie opóźni czy cos (przyjmuje juz od 7 rano) + moja fryzura wiec licze, ze na godzine 11 - 11.30 bede juz gotowa. pojade do domku i na 12 przyjedzie makijazystke (której ejszcze nie mam). zanim mnie umaluje, wczesniej przygotuje twarz to sie zejdzie z 1,5 godzinki wiec juz bedzie 13.30. cos sobie zjem, abym nie padła z godu wiec bedzie 14. Przyjedzie swiadkowa, zaczniemy sie powoli szykowac tak aby na 15 byc gotowe. przyjedzie TZ. błogosławienstwo, zdjęcia jakies , mini plener (bo własciwy plener mamy juz po slubie umiówiony), potem ok. 16.30 wyjedziemy do koscioła, zanim tam dojedziemyto, podpiszemy papiery do slubu konkordatowego, bo to przed slubem sie robi to juz bedzie nasza msza. ja tam wole wszytsko na spokojnie i miec mase czasu. nie chce miec nic zapieetego na ostatni guzik, bo potem zawsze cos wypadnie. nie chce sie spieszyc tego dnia. ps. wkurzył mnie TZ i mam na niego focha. od dawna sie zbiera aby zadzwonic do swojego swiadka (bardzo mi i TZ zalezy aby to wąłsnie on był swiadkiem)a on codziennie mówi'"jutro" . "potem" i dupa ja juz swiadkową z pół roku temu zaprosiłam. a nasz przyszły wiadek, nie wie kiedy mamy nawet dokąłdnie slub, a on jest facetem co nie siedzi w domu, tylko non stop podrózuje ech....edit: beami jak dla mnie nr 1. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-14 o 21:52 |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez obstawiam 1 i 3 w 1 podoba mi sie ten motyw kwiatowy, po rozlozeniu zaproszenia, a 3 propozycja jest baaardzo elegancka i ma to cos w sobie, co przemawia za nia.
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
kwiatuszekk88,Madzialenka 12344321 dziękuje za opinię.
Zamówiłam próbki z tych zaproszeń zobacze je na żywo to może łatwiej mi będzie podjąc decyzję. Madzialenka12344321 miałam podomny problem z moim TZ też zwlekał z poroszeniam świadka, ale ostanio nadażyła sie okazja na imprezce i namówiłam go by sie zapytała. Mój TZ lubi wszytko robic na ostanią chwile i w przypadku przygotownia do ślubu tez tak jest. On uważa, ze na wszytko jeszcze mamy czas. |
|
|
|
#3755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wyjatkowe![]() Cytat:
|
|
|
#3759 |
|
Wtajemniczenie
|
Świadkiem mojego TŻ będzie jego brat więc z tym akurat nie było u nas problemów, bo już dawno go o to poprosił
I to ja się ociągam z poproszeniem mojej świadkowej hehe ale najprawdopodobniej będzie to moja siostra.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-14 o 22:12 |
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jak swojego zdązy zaprosić do wesela to chyba się cud stanie...
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
To daj mu tel. w łapę i bez gadania ma wykręcić numer w tej chwili...
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
a ogolnie to co sie dzieje z jaga i popscene, bo ze rybulka i samba zapacowane to wiem... i kliwa coraz rzadziej zagada... oraz mniej nas starych bywalcow
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo zawsze cos jest.. teraz leci mecz, wczesniej nie bo cos tam, jutro tez nie, bo napewno tez bedzie coś ciekawszego
![]() No tak i to przeciez nie byłby on jakby nie powiedział przy tym słowa "potem" albo "jutro" powoli mam juz dość tez sie się zastanawiałam nad tym ostatnio |
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
a strippi i malej to juz tu ho ho niewidzialam...
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy dziewczyny takie zajete, czy poprostu na nasz wątek nie mają czasu??
![]() edit: zbieram sie powoli spac. jutro mam na 5 do pracy . choc jakos senna nawet nie jestem, ale musze sie zmusic. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-14 o 22:31 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. ale pewno praca je pochlania i przygotowania... oo i wspomniala mi sie jeszze Magialena tez jej dawno tu nie bylo...
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a my prezentow to nasi znajomi i rodzina wiedza ze my juz mamy wszystko---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- kOCHANIUTKIE DOSTALAM DZIS OD TZ PSIAKA ZEBYM JUZ NIEPLAKALA MALEGO LABRADORKA MASCI CZARNEJ SLODKI ALE BOL ZA MOIM YORCZKIEM JEST NADAL |
|
|
|
|
#3768 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pomocy!!!
Czy to normalne, że jak zrobi się makijaż ślubny i wypsika tym "fixatorem" to później każdy jeden włosek na twarzy widać jakby na nim się makijaż zebrał?? Bo jak normalnie się pudruję, to nie mam czegoś takiego...Pomocy!!!
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie pisałam, że psiknęłyśmy z kuzynką z dalszej odl. to bylo ok. a jak z bliższej, to każdy włosek na buzi mi się podniósł i osiadło to na nich i były białe
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a mając ślub o 15 o której należałoby zrobić fryz i mejkap
![]() p.s. Lustereczko - miejscowość wypoczynkowa, nie powiem żeby nie zapeszać
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec moze faktycznie za blisko![]() A jednak sama bedziesz sie malowac?Co z ta wizazystka ktora Ci polecila ta "nasza"? |
|
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad 2 sama sie zastanawialam przez jakis czas Cytat:
![]() mialam dostac e-maila od tego kolesia z allegro ... sprawdzam i dalej cisza ... zaczynam sie wkurzac
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
heh...była rozmowa o wierszykach dołaczanych do zaproszeń.... wcale nie uważam tego za niegrzeczne... i nie wymuszam tym od gosci zeby dawali nie wiadomo ile pieniędzy, każdy daje wg swoich możliwosci, ale przynajmniej wiem ze bardziej sie bede cieszyc dostajac nawet 100 zl niz kolejne zelazko czy obraz, ktorego nigdy nie powiesze.... ktory bedzie stal na strychu u rodzicow, lub ktorego sprzedam na all
my juz zaczelismy zapraszanie gosci na razie bylismy u mojej rodzinki oj, wesoło bylo.... przypomnialam sobie jak kto wyglada a dzis jedziemy do rodzinki TZ-ta no i zapraszam swoich szefow... jakas lekka treme mam ![]() miłego dnia kobitki
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
diya i żabcia
Ja mam ślub na 16. Do fryzjera umówiłam się na 9.30, a makijaż wizażystka zaproponowała na 12, żeby w razie co została chwila zapasu na poprawę itp. Więc zdaję się na nią, sam rok temu brała ślub to już chyba wie co i jak
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście nie spotkałam się żeby ktoś włożył do koperty 100 zł. Jeśli miałabym dać taką kwotę wolałabym jednak dać prezent o tej wartości. Tylko jak tu się pokazać z prezentem skoro się dostało w zaproszeniu wytyczne, że mają być pieniążki. |
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
klion kazdy daje na ile go stać. Nie wydaje mi się, że gdybym nie miala to stawalabym na rzesach by dac tyle, zeby ladnie ywgladalo. To nie o to chodzi.
A co do prezentow. I tak mimo karteczek daja ludzie prezenty. ![]() My też piszemy, że chcemy kasę. Nam w sytuacji gdy mamy okreslony cel do zrealizowania, kasa się przyda jak nie wiem. Mieszkając razem dorabiamy się pewnych przedmiotów. Także kolejne nowe żelazko mi by przeszkadzało hehe. Gdy ktoś jednak będzie chciał coś kupić mam nadzieję że się skontaktuje z nami i uzgodni niektóre kwestie. Jak nie to pozostanie allegro albo po znajomych odsprzedaż.
|
|
|
|
#3777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moj świadka w ogóle nie poprosił, bo dla niego oczywiste jest, że świadkiem bedzie jego brat (nota bene, brat jak prosił 2 miesiące przed slubem na własny slub, to dał nam zaproszenie, a jak wychodizlismy to powiedział, "aha, no i tym, no świadkiem będziesz" ). Ja osobiście nie mam nic do brata TŻ, natomiast jego żona mnie irytuje i jej nie lubię, więc chciałam delikatnie zasugerować TŻtowi, że moze by tak kogoś innego na świadka wziął (bo sam z bratem w relacjach średnich jest własnie przez te jego żonę), ale TŻ mówi, ze to nie wypada, żeby ktoś inny był świadkiem...no ja nie wiem...zobaczymy...najwyz ej ucieknę z wlasnego wesela ![]() Cytat:
kupiłam sobie na allegro za małą sukienkę...nie dopinam się w pasie ani w piersiach...juuupi tak więc od dziś....dieta 1000-1200 kcal, dzien pierwszy przede mną, prosze o kciuki
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ślub na 15:30.
Fryzjerkę mam na 8.00 (ale najpierw mama, potem ja, więc pewnie o 9.00 zacznie dopiero). Kuzynkę poprosiłam, żeby przyjechała na 13.00 na makijaż, ale może powiem jej żeby była wcześniej w razie gdyby coś nie wyszło...
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam fryzjerke umówioną na 8;00 rano, malijaż na 9:00/9:30 a o 11;00 mamy jechać na zdjęcia plenerowe. troche dziwnie że te zdjęcia o 11 ale fotograf tak chciał bo będzie światlo lepsze, a koło 13;30 powinniśmy wrucić do domu i troche odpocząć i koło 14;00 mają goście przyjechać i błogosławieństwo i na 15;00 do kościoła.
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

ja juz swiadkową z pół roku temu zaprosiłam. a nasz przyszły wiadek, nie wie kiedy mamy nawet dokąłdnie slub, a on jest facetem co nie siedzi w domu, tylko non stop podrózuje ech....

a dzis jedziemy do rodzinki TZ-ta