|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
byłeś serca biciem
Zwariować właśnie z Tobą uśmiech Twój jak serca promyk Znów się uśmiechasz Chcę być razem z Tobą Mieć Ciebie przy sobie w łóżku CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA potrafie jesli chce rozswietlic mrok |
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
kocha się tylko to, od czego się cierpi
denerwować się, to mścić się za głupotę innych zachowaj spokój: za 100 lat będzie Ci wszystko jedno uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła chcesz być kochanym? bądź wart miłości miłość - najbardziej poetycka forma marnowania czasu (wszystkie w/w opisy są cytatami, nie są mojej twórczości )
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
`mamo co jest po śmierci?
`dzisiaj niewiedza to naprawdę piękny stan `żyjesz wokół ludzi a umierasz sam. `nie pytaj co za śmiercią się kryje `Jesteśmy źli,a walczymy ze złem
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
dagmaruffka i Marzeniatko , bardzo mi uprzednio pomogłyście a teraz potrzebny mi opis o chłopaku , który mimo że mnie nie zna to przed koleżankami które mnie oczerniały powiedział że mnie lubi i uważa za bardzo fajną . I cieszę się że na świecie są również takie osoby .
Opis ode mnie : * Czego Ci brak ? Przecież masz wszystko . A może poprostu poszukaj serca ? |
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Niewdzięczny! szukałeś wzroku mego teraz go unikasz.
Niewdzięczny! szukałeś rozmów ze mną dziś uszy zamykasz. czasem wystarczy tylko kroków pare... boję się o Ciebie, mój niekochany. znam twe nieudane sny i mroczne lasy Twej pamięci. zapomnę, po kolei nasze dni, zapomnę, jak Cię nie zapomniał nikt, zapomnę, że w życiu trafiłam na zdradę. a po mnie nie zastanie nawet ślad, ogromnie lubię zniknąć z Twoich akt, przytomnie zmieniłam fryzurę i adres. proszę pozwól mi znów zasnąć we włosach Twych, chcę słyszeć Twój sen i szept Twojej krwi. odejdę stąd po śladach Twych stóp. rozpuściłam Cię w rosie moich łez. proszę nie mów, muszę odejść.... Kochanie, tak rozpaczliwie potrzebuję powodu do życia...
|
|
#3306 |
|
Zadomowienie
|
Twirly - icagle prosisz i prosisz a co to koncert życzeń ; | ! wez wyluzuj!
' ja powoli też zanikam...
rozpadam się jak puzzle.`
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
Bananowalaska , oprocz tego dodaje także opisy.
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i może coś sobie wybierzesz: cieszę się, że w milionie fałszywych twarzy można dostrzec jedną sympatyczną takim ludziom jak Ty, powinno stawiać się pomniki powoli wymarły gatunek ludzi, którzy mają swoje zdanie powiedz mi, gdzieś Ty się uchował? niby taki zwykły czyn, a wywołuje miliony uśmiechów na mojej twarzy ![]() to miłe, gdy możemy słyszeć miłe słowa pomiędzy tysiącami kłamstw tylko tyle.. jak coś jeszcze wymyślę, to dopisze
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was prośbe kochane . Chciała bym opisy o tym , że nasza wspólna bajka się już skończyla , że już go nie kocham , że to koniec . Zeby mnie zostawił wspokoju i o mnie zapomniał . Mam nadzieje ze cos wymyślicie
|
|
|
|
#3310 |
|
Przyczajenie
|
a wiec. mam prosbe dziewczęta. ;]
cos o tym ze niby byliśmy razem para ale nie oficjalnie a teraz mu powiedziałam ze chce zebysmy zostali tylko przyjaciółmi bo wiem ze tak bedzie dla niego lepiej, ze on tego chce ale nie dla mnie bo bardzo mi na nim zalezy. wiem ze pomotane ale dacie rade. Marzeniatko , bananowalaska , Little Ballerina , chocapic , kamisha , powinnam , lilyblack , styrana , xDJakJaCieLubiexD , Paajkaa , papergirl i reszta. Wielbię ![]()
|
#3311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Prawdziwi przyjaciele. . . sprawiają, że czujesz się przy nich dobrze. . . bo nadają na tych samych, co ty, falach. Kotek,przepraszam,ale dzisiaj nic wiecej nie dodam.. ![]() Jutro postaram sie,przepraszam,ze nie pomoglam.. ( ( |
|
|
|
|
#3312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() _ miłość? nie, to coś bardziej specyficznego. pomimo braku serca potrafię kochać, tak. patrzę na Ciebie i zastanawiam się, po kim ja rozpaczałam. tak, to ja jestem ta, która śmieje się najgłośniej. ironiczny, pusty i obłudny. tyle zdołałam wyczytać z Twoich oczu. to chyba jasne kotku, że w tym towarzystwie to ja jestem ideałem. Paajkaa - słoneczko dziękuję za wyróżnienie jednak nie zdołam nic wymyślić : ( <3 Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-04-14 o 21:48 |
|
|
|
|
#3313 |
|
Raczkowanie
|
I nienawidzę słów: "Nic nas nie rozłączy" kręte ścieżki których muszę się strzec . mógłbyś w końcu zobaczyć, ile dla mnie znaczysz . nie chce wiedzieć, jak beze mnie tam mija Ci czas . robię zawsze to co zechce . lepiej mieć w sercu rany, niż kamień zamiast serca . zakończmy te grę w udawanie uczuć . ta miłość co prawdziwą być miała wydaje się tylko nieistotnym zauroczeniem . rozmieniasz serce na drobne . przestałam być już boginią i demonem ? serc magnetyzm . samotnieć nieprzytomnie . słów twoich echo ze mną jest . turbulencje sercowe . dodupizm, wku*winizm, kochaizm, smuteizm i inne takie nieistotne choroby ludzkości .
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
Twirly - od kiedy tutaj jesteś ciągle masz jakieś prośby,owszem od jakiegoś czasu dodajesz też opisy ale nie przesadzaj- troche umiaru.
uczę się Ciebie jak w szkole prymuska. jak Alicja zabiorę na drugą stronę lustra pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. boję się chłodnego cynizmu miłość jak najmocniejszy narkotyk podniebne loty - bilet to dotyk mam w oczach Ciebie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-15 o 15:35 |
|
|
|
#3315 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Zamazałam słowo miłość wielkim napisem PRZYJAŹŃ. 3. Nie miej mi za złe, że wybrałam za Ciebie. To dozwolone, gdy chce się dla drugiej osoby jak najlepiej... Nie wiem czy o to chodziło, bo strasznie pogmatwałaś ;] Ale mam nadzieję, że coś się przyda ![]() ______ 1. Bo Ty zamiast podać mi rękę i pomóc wyjść z dołka, podajesz mi łopatę... 2. Związek między Tobą, a mną jest jak miedzy tygrysem, a wiewiórką. Po prostu niemożliwy... 3. Zrobię sobie huśtawkę z obłoków. Poczuję się jak ptak. 4. Zrobię oczy jak pięciozłotówki. I powiedz mi oglądając się w nich, że nic do mnie nie czujesz. 5. Pachniesz mi pomarańczami <3 6. -Na twoim miejscu bałabym się wychodzić z domu. -Dlaczego.? -Wyglądasz jak suka. jeszcze jakiś bulterier sie na Ciebie rzuci. 7. Wykąpie się w winie. A potem sprawię, że zawiruje Ci w głowie. 8. Kupiłam dziś bitą śmietanę. Nie, nie do deseru ![]() 9. -Kocham Cię. -A kogo Ty masz kochać poza mną... -Mamę, siostrę, przyjaciół... -To było pytanie retoryczne -.- |
|||
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze co tu się porobiło.. 90% to same prośby.
i w dodatku połowa z nich się powtarza. ;/ no masakra po prostu. słuchaj, ktoś kto mnie pragnie musi mi mówić prawdę. zasnąć stroskaną, wstać zakochaną, poznać czerwień maków. nazywam się milion - bo za miliony kocham i cierpię katusze. bo gdy Ty jesteś to dni uciekają tak jak ziarenka maku. trzeba nauczyć się rozróżniania między moralnością a moralizatorstwem. ćwicząc możemy w końcu nauczyć się dość łatwo znosić przeciwności losu. Te, które godzą w innych, rzecz jasna. po co budować dom, w którym nie zamieszka miłość.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
TiS i papergirl najlepsze
![]() ![]() ![]() Naucze Cię kiedyś jak mnie znienawidzić... Ogien, niech płonie w nas, nie pozwól aby kiedyś zgasł..
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3 - wielkie mrauuu również skierowane do Ciebie Bejbe <3
dobrze, że już jesteś ! ;*chocapic - tak jak i Ty Słonko ;* Schizofreniczna - dziękuję za wyrożnienie, coś spróbuję pomóc w żyłach coraz więcej radości a uśmiech na mej twarzy już nie pod metalową osłonąrozdaję uśmiech za darmo, mam go aż nadto ! spójrz. A ja pokażę Ci cały świat Paajkaa - co do Twojej prośby kochanie <3 Moja pasja. Moja inspiracja. Mój świat. Moja miłość - fotofrafowanie Fotografowanie jest jedynym zajęciem, podczas którego całkowicie zapominam o świecie i tworzę niewyobrażalne rzeczy Jedno małe pstryk, wspaniałe ujęcie, niesamowite zdjęcie i tyle nieziemskiej przyjemności emoticonsxlife - miło mi. postaram się coś wymyślic może ten poziom jest dla nas najlepszy zrozum, to jest jedyne wyjście – przyjaźń i tak będziemy spędzać razem mnóstwo czasu, jeszcze przeżyjemy wspólne chwile przyjacielu ~~~~~~~~~~ W moim spisie ulubionych rzeczy, jesteś na pierwszym miejscu Dosyć czekania Może pobiegnę do Ciebie deszczem? Tego tu po prostu się nie wyrazi Lubię, gdy niby przypadkowo dotykasz moich kolan, a potem robisz się czerwony i głośno kaszlesz Proszę spójrz mi w oczy i powiedz, tak jak wcześniej, że jestem szmata. No spójrz do cholery! Że co ? że niby Cię już nie ma? Odruchowo wpadam na Ciebie na szkolnym korytarzu, mrucząc pod nosem: sory przystojniaku __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3319 |
|
BAN stały
|
tak się zastanawiam , dlaczego najwięcej opisów proszą dziewczyny mało udzielające się , dodające opisy ze stronek bez własnego wkładu ? dziewczyny wyluzujcie ! jest wątek do próśb dajcie soobie siana !
bez off: dajesz mi wiare , kochanie . chcę poczuć tą ekspresję . nie jestem aż taka silna . Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-14 o 23:08 |
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
_dziewczyny, opanujcie się. co drugi post to prośba. i jeszcze te off topy. no proszę.
to nie jest jakiś koncert życzeń. w skrajnych przypadkach można poprosić, ale wyszukiwarka nie gryzie, zapewniam. mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam. przepraszam, musiałam to napisać. ____ Paajkaa - dziękuję bardzo Skarbek za wyróżnienie ;* postaram Ci się jakoś pomóc : - aparat i klisze. świat uwietrzniony na fotografiach. - bo to pasja. to spełnianie siebie. swoich marzeń. - każda chwila, każda sekunda mojego zycia. obrazy istnienia. przepraszam, nic innego nie przychodzi mi do głowy ;* 3martyna3 - ![]() Little Ballerina - też Cię kocham Kotek <3. z postu na post coraz doskonalsza ;* xinnaodciebiex - dziękuję za wyróżnienie, to miłe, ale nie jestem w stanie sklecić nic optymistycznego ;( wybacz ;* spirito - kurde, nie posiadam nic innego niż dodały dziewczyny. przepraszam ;* zakichanakrolewna - zapewniam Cię Kotek, że kocham Cię za ten dłuższy tekst. <3 ;* _____ śniło mi się, że nie żyjesz.
"Piłam, bo chciałam utopić swoje smutki, ale teraz te cholerstwa nauczyły się pływać. Nie chciałabym się karmić choćby najmniejszą nadzieją, wszystko poruszą się w rytm tego, co kryje się w brzuchu. Nigdy nie malowałam snów. Malowałam swoją rzeczywistość." -Frida Kahlo- - potem trzeba sie zabrac do pracy. - no tak, ale lepiej robi sie nic. cholera jasna, kocham Cie idioto ! ileś milionów lat wstecz. ile razy dziennie mnie kochasz ? wyzwij mnie. bo nie wiadomo kiedy zawieje wiatr. 'gdybym zadała Wam pytanie - wymień 5 najważniejszych dla Ciebie słów. co byście odpowiedzieli ?' gdzie podział się chłopak, którego poznawałam nocami ? daj sobie spokój chłopaszku. odpier.dalasz komedie. wstęp wzbroniony, nie kumasz ? żywię się Tobą. brzydzę się Tobą. pokolorowana neonami miasta. zabraniasz mi oddychać.
|
#3321 |
|
BAN stały
|
3martyna3 miło że się spodobało
![]() - Kocham Cie - powiedziała i zarzuciła na siebie swoją kurtkę. - A ty gdzie? - Niedługo wrócę i pamiętaj, kocham Cię. I poszedł, pie**olić wszystkie sąsiadki. Życie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie a tu ch** |
|
|
|
#3322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a listy mi się nie chce robić byście se o mnie przypomniały ;d a teraz do rzeczy. Niby macie rację, ale być może ta dziewczyna nie wie o co biega w tym wątku. Rzucacie się na Nią jakby Bóg wie co zrobiła..tak, tak Wy nie chcecie nikogo obrażać.. Ale (bez obrazy..) jak coś nie pasuje to wyjdźcie. Droga wolna, nikt nie zabrania. Ale bez niektórych ten wątek zamieni się w największą katastrofę. Nie pamiętacie o wątku z prośbami? Każda może podać link..Tyle ode mnie bo muszę się iść ubierać..Opis jeden-później więcej dodam. Niemand hört dich, niemand sieht dich! /nikt cię nie słyszy, nikt cię nie widzi
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez boxia Czas edycji: 2009-04-15 o 09:55 |
|
|
|
#3324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Większość opisów dodawanych przeze mnie jest mojej twórczości także prosiłabym o dokładniejsze przeczytanie moich postów . I już się nie angażuję , nie będę zaśmiecać waszego wątku. Opis : *Nie zwracaj uwagi i rób co musisz , przecież nikt cię nigdy nie zmusi. *Złość i gniew są na nic , nie pomogą w przekroczeniu granic. Edytowane przez Twirly Czas edycji: 2009-04-15 o 10:40 |
|
|
|
|
#3325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki - jesteś wielka Nie myśl, że nie kocham Lub, że tylko trochę Ze mną można tylko W dali zniknąć cicho Czasem nagle smutniejesz To jakby dnia ubywa I nie wiem jak ci pomóc Więc tylko proszę wybacz. |
|
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
1. -Ale żyć trzeba, Wiem to banał. Ale trzeba. Życie mija, wstaje nowy dzień, przynosi coś nowego, świat się zmienia, Pojawiają się nowe problemy, ale tez nowe rozwiązania. Co o tym sądzisz?
-Myślę podobnie. Ale czasem po prostu brak mi sił, by żyć. 2. Miłość bez wzajemności to przecież nie najgorsza rzecz jaka mogła mnie spotkać. 3. Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pie..olnie się nim w łeb 4.– A czym jest Miłość? – spytała pustynia. – Miłość jest jak sokół, który krąży nad twoimi piaskami. Dla niego jesteś najbujniejszą zielenią, do której zawsze powraca ze zdobyczą. On zna twoje skalne urwiska, twoje wydmy i twoje góry, a i ty jesteś dla niego najbardziej szczodra. 5. Muszę już wiedzieć,że w życiu mam wpływ na bardzo mało rzeczy. 6. Istnieje tylko jedna miłość i tysiąc jej rozmaitych kopii. _____________ honey91 - oo proszę Piękna sprawa, cio? Dziękuję za opisy ![]() Tis- dziękuję słoneczko zabrałam wszystkie trzy!![]() dagmaruffka-dziękuję ślicznie, przydadzą się ![]() ![]() Drift- Jesteś wielka! ![]() fakt, że nie o to chodziło, ale zabieram, bo jest pięękny !Calineczka777-już nie bądź skromna taka kochana, zabieram opisyy,bo megaa są, szczególnie ten drugi dziękuję!![]() papergirl- aa bierz,bierz ;] Ty jeden,a ja wszystkie, haa,dziękuję ![]() ![]() dontlookdown- tylko? Ojj myyszoo, to dużo, dziękuję,dziękuję! ![]() ![]() chocapic- ahh, moja ulubiona,wiedziałam,że nie zawiedziesz! ![]() ![]() Marzeniatko- jak to się nie spodziewałaś? Jesteś tu jedną z najlepszych ! dziękuję za opisy, jejkuu, świetne..![]() Littleballerina- kochana moja! Cudowna, noo! dziękuję! ![]() nydee- nic innego nie musi Ci kochanie do głowy przychodzić, bo to co przyszło jest fenomenalne ![]() ![]() moje cudowne <3
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-04-15 o 12:06 |
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
(...) - Chciałbym Cię pocałować, a potem zaparzyć cherbatę licząc na to, że pocałunek się powtórzy..
- ehh.. cześć! - ej ! co się stało? coś źle powiedziałem? przepraszam... - napisałeś herbata przez ch ... :/ ;DD - dlaczego wmawiałeś mi, że Cię okłamywałam?! - żeby mówić sobie potem, że to Ty byłaś wszytkiemu winna... jak wiosenny żonkil zakwitasz w moim salonie. ..bo najlepiej zwalić winę na Pana Boga ![]() w rękach trzymać przeznaczenie... ...moze bysmy tak kiedys, moze dzisiaj powiedzial Tak, zrobmy to tak by nikt nie widzial Moze w parku, pod lasem, na torach, przy garazach Tam gdzie zawsze jest ciemno i gdzie prawie nikt nie chodzi ... czasami to czego szukasz, jest tym od czego uciekasz.. Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie Kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie Kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię, a Ty o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem. Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie Mogę wymyślać co i jak mi powiesz Kiedy mogę zmienić każdą złą odpowiedź Bo jeszcze o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem. Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie, kiedy się domyślasz, że zaraz coś zrobię nie zdradziłam się jeszcze żadnym czułym słowem Bo jeszcze o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem... sory za cały tekst, ale może sobie któraś coś wybierze
|
#3328 |
|
Rozeznanie
|
tak przelotem. przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, alee nauka. ;/ taka młoda i piękna jak księżniczka która zrezygnowała z tronu. "do końca ręka w rękę.." odczytane listy leżą podarte na dnie koszyka otulone parą jej oddechu. Często zimne wspomnienia o tych, których już nie ma... ze wszystkiego, co poznała, miłość była najtrudniejsza.. Truskawki z bitą śmietaną. Wewnętrznie rozbita. i napiszę sobie inny scenariusz. gdzie mogę znaleźć przycisk OFF do paru irytujących mnie okoliczności? Myślisz o nim .. </3
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-04-15 o 13:56 |
|
|
|
#3329 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie napisałam akurat tego o tobie , lecz ogólnie . bo nie ukrywajmy są takie osoby , które dają opisy ' żeby były ' i przy okazji proszą o opisy . jeśli nie chcesz - nie pisz . bez off : stój , poczekaj na mnie , chce być przy Tobie . możesz mi obiecać lepsze życie ? Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-15 o 14:07 |
|
|
|
|
#3330 |
|
Marudziara
|
W końcu zabrakło i słów,które bardzo pragnęłam Tobie poświęcić...
Ty wiesz gdzie znaleźć mnie kiedy bardziej zatęsknię... Nie znajdę tej samej drogi ulotnego dnia w którym pomalowałeś mi serce na czerwono. I żaden ogień nie zapłonie,jeśli nie splotą się nasze dłonie Mam wrażenie, że most zwodzony naszym ciężarem wije się już od przeszło godziny... W szeptanej ciszy Twój głos we mnie Tak wiele słów we mnie milczy słów uwięzionych w boleśnie słodkim pragnieniu dźwięku. Nieprzenikniona ciemność,mentalna samotnia, cisza. Nie naszkicuję ci dzisiaj kolejnego plagiatu,wszystko już zostało powiedziane.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

)
wystarczy Marzena