|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Cytat:
![]() no i tak Cie tu zobaczylam i wogole ;* Cytat:
Cytat:
![]() a jak bedzie to wybieramy jeden oboz i jedziemy na niego wszystkie ! ahh, fajnie by bylo spotkac Was i wogole <3.i nie smuć się skonczylam ogladac film. "numer 23" . podobal mi sie w sumie ![]() w miedzy czasie uczylam sie fizyki.. umiem normalnie wszystko :// moja mama chyba zauwazyla, ze swieta sie skonczyly, gdyz wrocila z pracy i od razu zaczela sie o wszystko czepiac. NIENAWIDZE ŚWIĄT ! nienawidze tej sztucznej milej atmosfery i tego co jest po niej. !
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
Mua. Kaś na chwilę wpadła ^^
Jak wy lecicie mz tym wątkiem, olaboga ![]() Nie nadążam ![]() Szanownie uprasza się o nie używanie nazwy na Sz. kiedy jeszcze jest dzień od niej wolny ![]() Jak sobie pomyślę, że jutro mam wstać o 6... A co do frytek to tylko z solą :P |
|
|
|
#2343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'Orgazmus Kilometrus' <33 ! wszyscy chca dzisiaj umierac no ! to ja tez !
|
|
#2344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciepłe uśmiechy, nieszczere komplementy i sztuczna radość. A po świętach... obrabianie tyłka za plecami o_O Nie ma to jak rodzinka. |
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szszszkoda, ze nikt wczesniej o tym nie pomslal no ;pp temto temo i rytmika ! (mam w czwartek klasowke z muzykii )
|
|
#2346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2347 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie jeszcze wszystko na siłe upiększać. i być miłym tylko w specjalnych okolicznościach. taaak. rodzina prawdę Ci powie. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
ja moge Mu najwyzej podziekowac za to, ze babke mam spoko
|
|
#2348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja staram sie to olewać i tylko śmieję się z nich pod nosem ;] Zwłaszcza, że jestem 'czarną owcą' rodziny i rozśmiesza mnie jak wszyscy skaczą koło mojej kuzynki. Niewierząca.? Bardziej wątpia ;] A jeśli już wierzę w Boga, to nie w takiego jakiego go przedstawia Kosciół Katolicki :P Ale niestety pokarało mnie chłopakiem strasznie katolickim :P A babkę to ja mam... Ehm... Powiedziała mi kiedyś, że wyglądam jak dzi.wka, bo mam kolczyk w nosie. Więcej chyba na jej temat dodawać nie muszę :P |
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa lubię ten tekst xD od razu wiadomo o co cho ;Dto co jakieś zbiorowe samobójstwo?;D kto jeszcze? bedziemy miały wspólną mogiłe i wogole... będzie fajnie xDDteż nie lubie świat.,.. w tym roku tylko obiad był wspolny.. tak to każdy w swoim kącie siedział.. jak zawsze ehh
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem zła, bo wole słuchać punka, rocka niż jakiej Lady Gagi. taa a nawet dlatego, że mam za dużo bransoletek na ręce. ![]() no, to ja też tak średniawo wierze. co do powstania świata to raczej jestem za tym, co mówi geografia. w jezusa wierzę. że był i wszystko co z tym związane. tiaa z pewnoscia pokarano drugi dom mojej babci to kościól ;d a nawet pierwszy ;p wiec tez duzo mowic nie trzeba ;p
|
|
#2351 |
|
BAN stały
|
No moja mama siedzi ciagle w kosciele xD prawa reka ksiedza proboszcza . Ehh ale co tam. A moj R. jest ewangelikiem
i mama sie o to wkurza :P
|
|
|
|
#2352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie uznaję go za Mesjasza ;] To co osiągnął dla ludzkości jest naprawdę wielkie. Ale cuda jakie dokonywał.? Nie bardzo w nie wierze ;] O, to widze Twoja tak jak i moja - koczuje pod kościołem ![]() A najśmieszniejsze jest to, że klnie jak szewc, a po komunie wyrywa się pierwsza :P |
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taak. i wywolamy skandal. będziemy sławne ![]() tylko ma być szybko, przyjamnie i bezboleśnie ;d ktos sie jeszcze na to pisze ? swieta to wogole sztucznosc. :\ ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
byl inny niz wszyscy ludzie, byl wielki. to wiadome. ale cuda ? no moze cos z tym bylo... i najbardziej cenionym czlowiekiem i jak dla mnie swietym był (jest) papiez. JP II . i jakoś nie interesuje mnie to co ma na ten temat do powiedzenia kosciol. tak a moja jeszcze obgaduje ostro wszystkie sasiadki, grzeszy na prawo i lewo a potem siedzi w kosciele (nóżki bola xd) i sie modli. komunia oczywiscie obowiazek, jak codzienne mycie zebow. ;p
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-04-14 o 22:42 |
||
|
|
|
#2354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale nie wyrywam sie i nie biegam codzinnie. A swieta lubie. Bo lubie moja rodzine <3 wszyscy ze strony mamy sie zjezrzamy
|
|
|
|
|
#2355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokonał w historii naprawdę wiele. I co najważniejsze - był dla ludzi, nie przeciw nim. Ale mówiąc szczerze, jak patrze na te wszystkie starsze babcie, to aż sie boję mysleć jaka ja będę na starość :P Może się okaże, że będziemy takie same, będziemy stały razem pod kościołem i z naszych ust będą leciały epitety na temat 'tej niewychowanej młodzieży' :P ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
W mojej to tylko kasa, kasa, kasa... I kto więcej w danym miesiącu zarobił ![]() Dobra dziewczynki, ja lecę ;* Muszę porozmawiać z moim Romeo przez telefon. W końcu mamy na to czas. Ach, te związki na odległość... Buźka ;* |
||
|
|
|
#2356 |
|
BAN stały
|
kolorowych ;*
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybki bezbolesny sposob.... hmm... rzucimy się pod interCity jak bd jechał z Gdańska do Zakopanego... i każdą z nas po drodze zahaczy xD wiem okropna jestem xDco do religii to się nie udzielam... bo aktualnie się odnajduję w wierze ;] uciekam spac.. dobranoc skarby
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
ja tez ide spać
![]() ciężarna musi sie wyspać
|
#2359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale obecnie jestesmy ta 'niewychowana mlodzieza' . jeszcze ![]() to seksiastych rozmow tam zycze paaa Cytat:
![]() słodkich snow ;** neee - dobranoc ![]() jest ktos jeszcze ? ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- nastepna mnie tu sama zostawia ![]() no ale dobraa, Ty masz pozwolenie. za to jutro Cię pomęczymy paaa ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- i zostawilyscie mnie na pastwe losu ![]() dobra. to ide sie uczyc nie chcee ![]() kocham Was, nie wiem czy juz to kiedyś mówiłam ;pp dobranoc
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() STOO LAT BABCiU NASZA KOCHANA ![]() ![]() ![]() Uciekam robic z angola i sruu do sql ;] choc sama nie wiem po co..
|
#2361 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry ;*
mandragona dziś świętujee ![]() wszystkiego najlepszego ![]() a ja wybieram się do szkoły. podobnie jak Dorota, nie wiem po co ;d ale idee xd do zobaczenia i miłego dnia ;**
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam pierwszy dzień po świętach? <przewraca oczami>
Zwariować mi przyjdzie w tej szkole
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2363 |
|
BAN stały
|
ja już po szkole
nawet fajnie było zwolnili nas z ostatniej lekcji xD ale kurde nie mogę wysiedzieć w tej szkole taka ładna pogoda a my musimy się meczyć . grr
|
|
|
|
#2364 |
|
Marudziara
|
Witajcie Kochane moje
![]() Dzisiaj są moje urodzinki już 23 latka ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję wam kochane za życzenia ![]() ![]()
|
#2365 |
|
BAN stały
|
Mandragona -> wszystkiego naj naj naj naj .. naj nej lepszego ! ;* 100 Lat !
![]() Papergirl -> u nas w rodzinie raczej nie rozmawia sie tak o kasie. Moja mama ma dwie siostry tylko. I w sumie zadna z nich ani my nie jestemy biedni. Kazdemu dosc dobrze idzie no a dziadkom to przewaznie kazda z nich troche pomaga. U nas raczej nie rozmawia sie o kasie. I lubie sie tak spotykac z nimi w swieta i rozne takie uroczystosci bo tak fajnie wtedy jest. Zawsze bardzo wesoło, taka ciepła rodzinna atmosfera.
|
|
|
|
#2366 |
|
BAN stały
|
MANDRAGONA wszystkiego naj ;-*** STO LAT I jeszcze więcej ;****
|
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego Olu
wróciłam ze szkoły. nie poszłam na chór, jakbym miała siedzieć do 15 w szkole to bym chyba padła ![]() z niemca poprawiłam na 5 i mam z głowy ![]() jutro spr z wosu. a w piątek fizyka i chemia co do wiary - katoliczką nie jestem. w Boga wierze. ale długo by tu pisać na ten temat ![]() mam nadzieje, że nikt mnie tu od satanistów nie zjedzie. edit : dzisiaj obowiązkowo Titanic w tv !
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-04-15 o 15:05 |
|
|
|
#2368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego moja najukochańsza baabciuuuu * a gdzie mieszkasz ?
|
|
#2369 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
Zapraszam ![]() Wiecie co miałam nadzieję taką cichą że pan M może coś wykombinuje mi na te moje urodzinki i mnie gdzieś zabierze jednak nic i siedze w domu i się nudzę
|
|
#2370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! jestem jestem ;D ale nie meczcie mnie az tak ;Dmandragona - http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 Najlepszego xdd ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
moze zrobi Ci niespodzianke
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

spotkac Was i wogole <3.

)

lubię ten tekst xD od razu wiadomo o co cho ;D