![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
dla jednego x-ladner jest idealnym wózkiem a dla innego będzie beznadziejny. Trzeba właśnie zobaczyć na żywo, przetestować i podjąć decyzję.
#572 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobały, ale zwątpiłam, gdy poczytałam dużo opinii o wielkości gondoli i spacerówki. Rodzę w październiku, więc do kwietnia na pewno będę używać gondoli. Jej wielkość jest jednak znacząca.
#573 |
Rozeznanie
|
Mi sie dobrze uzywa wozka firmy jedo, model vedi. przednie kolka ma skretne, wiec sie swietnie manewruje, spokojnie prowadze jedna reka. krakowskie chodniki rozne bywaja, ale dobrze mi sie jezdzi. W terenie tez juz byl sprawdzony i pod gorke zdal egzamin. musze tylko uwazac na podjazdach dwutorowych, bo przednie kolka maja wezszy rozstaw i ledwo sie mieszcza.gondole mozna obrocic w przod i w tyl, raczka tez jest przekladana.
Minus jest taki, ze wozek swoje wazy (prawie 15kg), ja mam winde, wiec luz , ale codziennie na 4. pietro napewno by mi sie nie chcialo wnosic. w dodatku polska firma, wiec niedrogo. uzywam 2,5 tygodnia, wydaje sie byc solidny. Rozmiorwo i designowo tez ok. Polecam.
Antoś 4.03.2009 ![]() Grześ 22.10.2010 ![]() Czekamy na Córeczkę TP 4.07.2014 ![]() Edytowane przez memi Czas edycji: 2009-04-09 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Memi, ja równiez mam Jedo Vedi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze co do zjazdow.. to dla mnie zdecydowanie wiekszym problemem jest ich brak w niektórych miejscach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Przyczajenie
|
Ja mam ed-re-ma Quest i odradzam kontakt z tym producentem. Wózek już 2 razy był w naprawie gwarancyjnej i szybko sie zużywa ( mam go pół roku) - ściaga na jedna stronę, skrzypi, trzeszczy, zaczepy do przekładania raczki "ledwo zipia". Tandeta. Obsługa jest nieuprzejma i niesłowna. Żałuję, że nie kupilem czegos innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Czy ktoś z Was używa wózek MUTSY TRANSPORTER ? Interesują mnie wady i zalety.... jutro planuję zakup ![]() I jeszcze jedno czy ktoś orientuje się czy w Warszawie można gdzieś kupić BREVI OVO? Na stronie piszą że te wózki są dostępne w wielu sklepach, jednak praktycznie wszędzie na zamówienie i nigdzie nie można ich obejrzeć ![]() pierwsza fotka mutsy drugi wózek Brevi ovo Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() aha tyle że cena bez fotelika.... ale fotelik montowany w stelaż kupię chyba Maxi Cosi Cabrio Fix |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem posiadaczką mutsy transporter Więc tak: jest bardzo leciutki, zwrotny i świetnie się prowadzi, dość duzy kosz i gondola. Wszystko łatwo się montuje i demontuje (też mamy fotelik maxi cosi cabrio - do fotelika mutsy brakło nam pasa w samochodzie ![]() Ale niestety jesteśmy juz po wymianie stelaża, który się złamał ![]() Od dzisiaj zaczniemy jeździć spacerówką, ale jak ją zamontowaliśmy to zrobiła na mnie dobre wrażenie, tyle,że nie można jej odwrócić "do Mamy", więc zobaczymy Ja płaciłam 1400 za wózek razem z torbą, transporter to taki "mutsy" dla ubogich, jak ja to mówię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za opinię ![]() może faktycznie jakaś ukryta wada była w stelażu ![]() najważniejsze że firma dobrze potraktowała klienta i szybko zareagowali no i wózek dali zastępczy .... super ![]() właśnie wiem że nie można odwrócić spacerówki i sprzedawca powiedział że dlatego jest tańszy od innych modeli ![]() ale dla mnie to nie problem bo przy pierwszym dziecku też nie odwracałam spacerówki i córcia była bardzo zadowolona że ogląda cały świat a nie znowu mamę ![]() co do ceny i innych modeli mutsy to powiem szczerze że ten spodobał mi się od razu a inne mutsy nie za bardzo:/ a cena nawet jakby była trochę wyższa to bym się skusiła bo zakochałam się w nim ![]() ale taniutko go kupiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ja za samą torbę płacę 200 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też mam nadzieję że będę zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że tapicerka ze spacerówki też się ściąga do prania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja mam turkus dla dziewczynki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i jestem już szczęśliwą posiadaczką musty transportera ![]() ![]() pytałam w sklepie .... wszystko można ściągać i prać ![]() ale turkus dla dziewczynki też jest bardzo ładny tylko że ja od początku chorowałam na róż i dlatego tak zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jaką torbę w końcu kupiłaś. Ja po dzisiejszym spacerze w spacerówce jestem bardzo zadowolona. Młoda chyba też bo wyjątkowo mało jak na nią kwękała. Na razie jeździ na płasko, więc jets ładnie osłonięta od wiatru, no i leciutko się to prowadzi że aż miło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie że córci się podoba ![]() zaproszę Cię do znajomych i w prywatnym albumie możesz zobaczyć jak super w spacerówce mieści się moja córcia (ma 2 latka i 2 miesiące) ![]() a prowadzenie wózka super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam wózek Verso, może nazwa wydaje się trochę nieznana, ale jest to dokładnie tan sam wózek co jumper x firmy Tako. Jest produkowany na tym samym stelażu, gondola, spacerówka, fotelik również takie same. To co odróżnia go od jumpera x to większy wybór kolorów, (nie ma tego czarnego materiału), szycia są troszkę inne no i cena jest niższa o prawie 350 zł (ja za verso dałam 1050zł wraz ze wszystkimi dodatkami, a jak chciałam zamówić jumpera x to bez zniżki kosztował 1390zł), z tego względu, że firma która go produkuje nie jest jeszcze dobrze znana. I na wózek czekałam tylko jeden dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko mam trzy obawy na ktore licze ze cos napiszecie jako uzytkowniczki: *brak podnoszonego podnozka w spacerowce (jak dzidzia chce spac to nozki zwisaja...) * mala gondola... dzidzia ma sie urodzic w sierpniu wiec przez zime chcialabym ja w gondoli i boje sie ze szybko bedzie za mala... * spacerowka na paskach... jakos takos mi sie malo wytrzymale wydaja ![]() patrzalam tez slidera... tez prowadzi sie super... u mnie centa transportera (podwozie, gondola, spacerowka,fotelik, pokrowce przeciwdeszczowe, torba) ponad 2600... ![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam spacerówkę Coneco Flash i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Lekki, wygodny i przyjemny ( no tylko kolory tych wózków mi się nie podobały, ale w końcu wybrałam najładniejszy z najbrzydszych
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
a co powiecie n atemat wozka Leviroo albo ABC Condor ??? czy ma z was ktos te wozki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do twoich obaw: - podnóżek - mnie się wydaje, że to żadna tragedia jak dziecku zwisają nóżki, są w naturalnej pozycji, podparte od tyłu - w każdym bądź razie mnie się tak wydaje - gondola wcale nie jest taka mała, mnie się wręcz wydaje, że większa niż np. w x-landerze, długość ma standardową - dłuższe są chyba tylko boldery (przynajmniej jak ja kupowałam to tak było) - z tymi paskami ja tez miałam obawy, ale o dziwo to jest bardzo fajne rozwiązanie, olparcie możesz ustawć w najlepszej dla dziecka pozycji cicho i delikatnie Jak byś kupowała to koniecznie przymierz do swojego samochodu fotelik mutsy, bo nam np. brakło na niego pasa w samochodzie - te foteliki są dość duże. No i nie kupuj oryginalnych folii czy parasolek bo szkoda kasy - za 20-30 złotych masz takie uniwersalne też dobre. No chyba, że Ci zależy żeby wszystko było jednakowe ![]()
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
do skończenia 4 miesiąca, czyli do przedwczoraj
![]()
#599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szamanka pomogła mi podjąć decyzję więc odwdzięczam się innym ![]() - mam córcię która ma 2 latka z kawałkiem i z doświadczenia wiem że podnoszony podnóżek nie jest konieczny ![]() ![]() ![]() ![]() -gondola nie jest mała....przed chwilką mierzyłam dł 76/ szer 33 więc ok ![]() ![]() -spacerówkę super się montuje ![]() ![]() ![]() obejrzałam dokładnie torbę w sklepie i też szczerze polecam tą torbę ![]() ale folie i moskitiery tak jak szamanka kupuję uniwersalne za około 10 zł ![]() ![]() powiem Ci że ja wybierając wózek kierowałam się zupełnie innymi kryteriami....chciałam malutkie kółka, jak najmniejszą gondolę itppp ale jak zobaczyłam i POPROWADZIŁAM transportera to byłam pewna że go kupię ![]() ![]() co prawda mam go od wczoraj i jeździłam nim tylko po ogródku ![]() ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() balam sie tego podnoszonego podnozka, jak dzidzia jest mala a koniecznie juz chce spacerowke to nozki zwisaja... w koncu wozki nie sa do spania tylko na spacerki ![]() gondole patrzalam w sklepie bo akurat byla zamontowana i wydawala mi sie nie tyle mala co bardzo waska w porownaniu z innymi... moze akurat poszewka byla tak lipnie przyczepiona ![]() a z tymi pokrowacami dzieki za podpowiedz ![]() ps. jak mozecie to wklejcie foteczke gondoli w srodku bedzie dźwięczna ![]()
Nasz ślub: ![]() ![]() Maja: ![]() ![]() Zębuszka: ![]() ![]() Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2009-04-16 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.