![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Skins
poczekaj az obejrzysz caly II sezon : P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam, i kawalek 3... 3 to dla mnie porażka :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
luckygirl
|
Hm, ale to było zapowiedziane, że w 3 sezonie będzie nowa ekipa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
może i było, ale ja nic nie wiedziałam. Nie czytałam nic na ten temat, bo i po co? chciałam mieć niespodziankę. No i miałam.. :/
Ale i tak ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona że obejrzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
luckygirl
|
Jakbyś czekała na kolejny sezon (tak jak teraz:/) rok to też byś czytała dużo na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
to Ci musze przyznać rację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
luckygirl
|
Otóż to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
popieram : D ja bardzo duzo siedzialam i szukałam na temat kolejnego sezonu : D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
a dopiero za rok nastepny sezon?
heh ja się zawiodłam tym 3 sezonem, moze w 4 pojawią sie bohaterowie z 1 i 2 ? ![]() a wracając do 3 to troche bez sensu była ta miłść Freddiego i Effy skoro praktycznie nie spędzali ze soba czasu przez cały sezon... jakiś był mało przemyslany ten watek moim zdaniem...
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja też się stęskniłam ![]() ![]()
Co może przynieść związek Polki z Kurdem? Lepszy syn czy córka? Z jakimi problemami borykają się kobiety? Dlaczego płaczą i co doprowadza je do śmiechu? Co skrywam pod uśmiechem ja? -----> http://usmiechpolskosyryjski.blogspot.com Salma <3 26/40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
luckygirl
|
Z tego co mówili producenci, to bohaterowie dwóch pierwszych sezonów nie wrócą. Chyba,że gościnnie i to tylko epizodycznie. Ponoc w 3 sezonie miało wystąpic Tony, ale jakos go nie zauważyłam:/
Ja bym chciała Maxxie'ego zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a polecicie dzewczyny jakiś serial w podobnym klimacie, który na razie zastępuje wam "Skins" w czasie oczekiwania na kolejny sezon ? ;>
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
najwyżej trzeba oglądać aktorkę grająca Cassie w innych produkcjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
racja.. tylko jest problem. Ja w jej filmografii widzę tylko tytuł serialu "skins"... Chyba, że filmweb nie nadąża. A co widziałaś ją w jakiejś innej produkcji?
Co może przynieść związek Polki z Kurdem? Lepszy syn czy córka? Z jakimi problemami borykają się kobiety? Dlaczego płaczą i co doprowadza je do śmiechu? Co skrywam pod uśmiechem ja? -----> http://usmiechpolskosyryjski.blogspot.com Salma <3 26/40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
ja tez bym chętnie obejżała postacie z 1 i 2 czesci Skins w innych produkcjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
3 sezon potwornie mnie rozczarował. Większość odcinków była dla mnie po prostu... nudna! A najgorszy był finał sezonu, myślałam, że zrobię przyspieszenie albo ominę połowę, normalnie flaki z olejem, nudy, brak pomysłu na realizację serialu i tyle! Nawet nie miałam ochoty tego oglądać.
Sezon 1 i 2 były świetne, ja właściwie traktuję je bardziej jako jeden, może to dlatego, że pochłonęłam je od razu bez przerwy w dwa dni, ale była w nich jakaś spójność. Poza tym stara ekipa wrzucała do serialu dużo śmiechu i mnóstwo gagów. Nie przypominam sobie, żebym się choć zaśmiała przy oglądaniu 3 sezonu. Z początku moim ulubionym charakterem w 3 był Freddie (a thing for skateboarders <3), ale muszę powiedzieć, że zupełnie przestałam rozumieć, co jest takiego w Effy, że oni wszyscy za nią latają. Laska nie reprezentuje sobą niczego, szmaci się na każdym rogu, a kręci się wokół niej stado obślinionych facetów. Zupełnie nierzeczywista sprawa dla mnie, specjalnie skoro Freddie był jednak kreowany na w miarę porządnego kolesia z uczuciami. Powinien zrozumieć, jakiego rodzaju dziewczyną jest Effy i znaleźć sobie inną (tym bardziej nie w stylu Katie), która w miarę się szanuje. Grr, tyle tam niedociągnięć i niedorzeczności, że aż się prosi o zmianę scenarzystów. No i nie mogę znieść widoku Effy. Porażka na całej linii. A Emily? Kurde, musieli dać dla równowagi lesbijkę, bo w 1 i 2 sezonie był gej? To pewnie w 5 i 6 będzie jakiś Azjata, skoro teraz jest Afrykanin. Niestety, Skins to typowy przykład serialu, który powinien się skończyć, kiedy jeszcze było na co popatrzeć. I kiedy miało to jeszcze jakąś wartość. Cytat:
![]() ![]() A tak serio, to świetną miał rolę w "Skins". Świetne wyzwanie dla aktora, chciałabym kiedyś przed czymś podobnym stanąć.
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2009-08-17 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
tak, to dopiero shocker ;] taki skromny Anwar, a taki Slumdog Millionaire!
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
był sobie chłopiec - kiedy to bylo ;p
I kolejne pytanie do fanek Skinsów - co teraz oglądacie?? jakiś serial godny polecenia?
2 nowe ekoskórki Atmosphere, nowy staniczek Calvin Klein, kostium Leg Avenue -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13913003 zestaw givenchy mariage nowy -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post14777088 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez treeth Czas edycji: 2010-05-07 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Dołączam i przy okazji podbijam
![]() Praktycznie kończe już 3 sezon, ale uzależniłam się straaaasznie ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez treeth Czas edycji: 2010-05-07 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
no freddie jest beznadziejny, tez mnie zawsze wkurzał
![]() może ktoś co ju ż o nowym sezonie slyszał? ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
luckygirl
|
a ja tam lubiłam freddie'go
![]() a nowy sezon w przyszłym roku dopiero. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez treeth Czas edycji: 2010-05-07 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że 3 sezon to już nie to samo co 1 i 2 sezon niestety...Dawano już na wizaż nie zaglądałem, czas nadrobić zaległości ![]() Edytowane przez Kylexy Czas edycji: 2009-10-17 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
to ja też dołączam do grona skinsomaniaczek
![]() co do 3 sezonu to prawda, ogląda się go już inaczej, niż pierwszy czy drugi, ale te nowe postacie i tak mnie mocno wciągnęły w fabułę ; ) no i ogromny plus dla twórców, że wzięli pod lupę Effy, fascynowała mnie już od jej początków w serialu. a tak w ogóle, dziwię się wam: to Freddiego można nie kochać?! ![]() ![]() i małe pytanie, ja wiem, że może za bardzo wybiegam w przyszłość, ale wiadomo już, czy po 4 sezonie Skins będzie kontynuowane?; >
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Czeesc;D
Skinsy to moja milosc ![]() Nigdy nie uwierzylabym ze po "Friends"(ktorych ogladalam nałogowo), i po "Rozowych latach 70-tych"(ktorych ogladalam JESZCZE BARDZIEJ nalogowo) -znajde serial ktory sie z tymi poprzednimi sie rowna a nawet chwilami je wyprzedza w swojej genialnosci;D Lubie wszystkich bohaterow-oprocz oczywiscie sketch, i anwara;p Sid spiewa fenomenalnie i w ogole jest slodki -jednak stracil na "wartosci" jak olał Toniego i Cass;/ Tony-mmm ma cos w sobie,nawet lubilam go kiedy byl frajerem-no a po wypadku jest coraz lepiej ![]() Cass- kocham to " oooooł łał lowli" ![]() ![]() ![]() Jal-w sumie jest mi obojetna Chris-jest bardzo spoko ![]() ![]() Maxie-chociaz to zdecydowanie nie moj typ, to i tak ma cos w sobie co przyciaga ![]() ![]() Mischelle-czasami mnie niezle wkurza;p W ogole nie rozumiem dlaczego ona w tym serialu uchodzi za HOT CHICK -lepsza juz jest Effy NO i Effy-jest gnialna. Taka tajemnicza i ogolnie fajna ![]() jestem zla ze 3 sezon nie jest o starych bohaterach;/ lipa bede jak najduzej ogladac druga;p AVE SKINS! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.