|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty kobietek
A ja może zacytuję moją przyjaciółkę, która jest specjalistką od podsumowywania przedstawicieli płci męskiej
![]() Kiedyś planowała spotkać się ze swoim lubym, ale to spotkanie nie doszło do skutku. No i E. wkurzona, idziemy razem i spotykamy kumpla z gimnazjum, a E. mu na powitanie: Ta Wasza głupia płeć! ![]() Albo wczoraj przyszła do mnie i oglądamy powtórki "Brzyduli". Leci tam jakaś scena gdy ten szef wykorzystuje swój urok osobisty. E [rozgoryczona]: Nienawidzę przystojnych mężczyzn. Kiedyś, gdy E. się spotkała z tym swoim lubym [to nie jest jej TŻ, tylko ona się w nim tak troszku podkochuje ;D], pisze smsa do kumpeli [oczywiście w żartach]: "Uprawialiśmy gorący seks. Właśnie wyszedł." Na co dostała odpowiedź: "Z domu czy z Ciebie?"
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak samo mi się skojarzyło ![]()
|
|
|
#603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-02-08 o 11:38 |
|||
|
|
|
|
#604 |
|
astro-loszka
|
Wracam do domu z kilkudniowego wyjazdu, zaczynam wypakowywać plecak, wykładam z niego rzeczy na łóżko mojej siostry. Jej reakcja:
- Ejj! Nie wypróżniaj się na moje łóżko! Moja mama wyłączając radio: - Muszę zamknąć tej pani tak zwaną twarz, bo za dużo gada. Moja siostra przed snem: - Mamooo, daj mi coś na sen - Mogę ci dać, ale w łeb! Inne teksty mojej mamy: - Zobacz, jaką artystyczną kupę zrobil mi ptaszek na szlafrok! - Ktos mnie osłabił o złotówkę - Zaplamiacz sobie kupiłam zielony. - Przynieś mi szklanke wody. Może być w butelce - Z głupim sie przez ścianę macałaś, czy co? - Kocie!!! Tak ci wleję, że ci ogon przez pysk wyleci! - Tak mi smakuje, że mogłabym się wykąpać w tym ryżu -(pokazując mi w telewizji konia w białych skarpetkach): Zobacz, jakie ten ksiądz ma ładne skarpetki - Tylko nie karmcie mięsa kotem! - Ale mnie nos swędzi. Zaraz go sobie urwę.
|
|
#605 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#606 |
|
... choć nie Westwood
|
macie coś takiego, ze usłyszycie jakąś piosenkę w radio, a potem to nucicie cały dzień? Bo ja tak mam
Ostatnio chodziła za mną piosenka katty pery i cały czas ją śpiewałam.JA: "I kissed girl, I liked it..." BRAT: Mamooo, Anka jest lesbijką! Ja i brat zamarliśmy w oczekiwaniu na reakcję mamy... MAMA: Cholera, ciasto mi nie wyszło... No i się dowiedzieliśmy
|
|
|
#607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Moja córka (w gimnazjum) kiepsko stoi z biologii. Postanowiłam ja przepytać...
- jak pozbywamy sie z organizmu szkodliwych produktów przemiany materii? - przez pot, mocz, kał i... wymiotujemy
|
|
#609 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#610 |
|
Wtajemniczenie
|
wanda164,w sumie dobrze powiedziane
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zadomowienie
|
Rozmowa dwóch dziewczyn. Koleżanka podchodzi i mówi do naszej znajomej :
- Que pasa senorita ?! Ona całkiem poważnie : - Sorry, ale nie rozumiem po francusku.
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa dwoch dziwczyn
- Boże jak ten koleś dostał w pier*** - za co ? - ... za żywota (po chwili zastanowienia) -co to jest żywot ?
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie do końca tekst ale trochę zabawna sytuacja.
Siedzimy sobie, impreza rodzinna - ja, mąż, moi rodzice i rodzice męża. Tata mój coś zaczyna głupio żartować, że najfajniejsze żony są do 20-stki (w ten sposób uraził wszystkie siedzące przy stole panie), na co moja mama mówi żartobliwie "ale ty jesteś durny, tylko wygląd i wygląd, a liczy się przecież przede wszystkim wnętrze. Ja mam piękne wnętrze, popatrz sam jakie mam śliczne migdałki" - i... otworzyła bardzo szeroko buzię w stronę taty... Wszyscy śmialiśmy się z tego chyba z 15 minut.
|
|
#615 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś znajomy z mamą poszedł na większe zakupy, matka już prawie wszystko kupiła i już na wychodnym pyta ekspedientkę: M: czy jest oranżada cytrynowa?? E: Nie niestety niema. M: to ja domestos poproszę. Kumpel myślał że mu wszystkie siatki wylecą z rak. ja wczoraj z Tż byłam na zakupach i szukamy jakiejś margaryny do smarowania. Ja: Może weźmiemy Delmę?? Tż: Nie bo ona się przecież z noża ześlizguje. Pani wykładajaca obok towar: To prosze smarować łyżką! Ach już mi łezki ze śmiechu podchodziły. Kumpelka i jej znajomy odwożą mnie do domu (dodam ze maja już tak około 46 lat) i tak sobie z Kumpelą zaczynamy żartować ze kobietka na górze to se może kontrolować co i jak (było to dość dwuznaczne i nie konkretnie nam o sex na początku chodziło ale z rozmowy to już zaczęło wynikać ze sex się nam wytworzył) i ja do tego już ładnie odważnie dodaje: Ja: Ale ja bardzo lubię być na górze Znajomy prowadzący samochód: Jeżeli ty myślisz o tym samym co ja to Ty zboczona jesteś. Myślałyśmy że padniemy tam.
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy problem u nas w domu z wodą, bo zimna nie leci i trzeba odkręcać takie coś do przekręcania - jakby zawór. I ja zapomniałam zakręcić go, i siostra mówi do mnie "Woda!" a ja żeby zmienić temat powiedziałam "Ogień! Kapitan planeta!"
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woda ! Ogień ! Ziemia ! Wiatr ! Serceeeee !
|
|
|
#618 |
|
Raczkowanie
|
Moja wspołlokatorka do mnie :
- przez ostatnie dni sie obijam i nic nie robie, ide zrobic wreszcie cos pozytecznego - gdzie idziesz? - do Wc
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
a ja opowiadalam przyszles tesciowej jak to przyblakal sie do nas takie maly piesek i rodzice sie zdecydowali go komus oddac.. padlo na brata dziadka ;
ja: no taki malenki fajny piesek ale oddamy go wujkowi bo on sam jest to bedzie mu milej P. T : a mlody? ja: staaary.. przeciez to brat dziadka ;D haha ale sie usmialysmy . ja zamyslona malowalam oczy wiec sie tak wczulam ze w ogole sie rozkojarzylam
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Och miło mi że nie tylko ja to pamiętam
|
|
#621 |
|
Przyczajenie
|
No to może ja coś od siebie dodam? Chociaż i tak was nie przebije xdd
Śpię u sióstr. Godzina koło 12 w nocy. Dawno już w pidżamach wszystkie... M: Idziemy chyba nie? JA: Gdzie? M: Nie wiem... JA: Dobra, idziemy! Sytuacja w domu wyżej wymienionych sióstr. A. i M. robią kanapki, a ja łaskawie czekam, a że byłyśmy trochę wypite, to język nam się już plątał xdd -A. ty będziesz z samymi ziemniakami jadła? (chodziło o śmietanę i ogórki i nie miało to nic wspólnego z ziemniakami) Sms do kolegi TEGO ważniejszego od innych kolegów. Po tym jak wyznałam mu, że chyba go kocham: -Ale nie stresuj się i nie przejmuj. Nie będę pisać więcej, wyznawać ci miłości, nie będę wystawać pod twoim domem i pisać wierszy. Aha i innych rzeczy wartych zamknięcia w domu bez klamek też nie będę robić. (Tak bardzo chciałabym zobaczyć wtedy jego minę xdd) Wymiana zdań między mną, a moją najlepszą przyjaciółką: JA: Ale ty głupia jesteś! A: Wybacz, ale ja to wiem i nie musisz mi o tym przypominać, bo mi przykro się zrobi... JA: I będzie po mnie... A: Po mnie też, ale nie przejmuj się. Schowamy się w stodole. Inne: -A. przekładaj tą trawę! (podczas snu. Do tej pory niestety nie wiem o jaką trawą mi chodziło) Czekam na więcej!!! |
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
To może ja
![]() Któregoś dnia jem sobie kolacyjkę i wcinam kawałek pysznej kiełbasy. Obok mnie na łóżku leży moja suczka i się myje. Dzwoni mój telefon, odbieram a kiełbasę kładę na czystej chusteczce higienicznej, która akurat leżała obok. Gadam przez tel, wchodzi moja mama i taka zbulwersowana: - Jak Ty jesz, kiełbasę z chusteczki, weź sobie chociaż talerz!! A ja na to: - A co za różnica! Wieczór jest, deszcz pada, pies sobie dupę liże a ja się kiełbasą z chusteczki będę przejmować! ------------------------------------------------------------------------- Koleżanka do mnie: - No bo ja przez niego to miałam amnestię jakąś, nie pamiętałam co chcę zrobić... Ja: Amnezję chyba... Ona: I teraz dopiero się trochę zorganizmowałam.. Ja: Zorganizowałam? ------------------------------------------------------------------------- Gadamy sobie z tą samą koleżanką o tym, z iloma facetami "byłyśmy" i który był najlepszy. Ona mi tłumaczy: Bo wiesz, Adam to to, a Konrad to tamto... itd (opowiada który jaki w łóżko był...) Ja w takim razie też zaczynam rozważać co i jak u mnie w tym temacie i zaczynam na głos: - A ja.... A ona na to, bez zastanowienia: - No Ty byłaś najlepsza!!!
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z kuzynką na zakupach min. potrzebowałam pendrive'a. W sklepie z odpowiednim sprzętem (btw dlaczego tam zawsze pracuja młodzi, przystojni faceci:P), proszę o co mi chodzi. Pan pokazał mi kilka standardowych (takie czarne lub białe kostki). Na co moja kuzynka z westchnieniem:
nie ma pan dziewczyńskich? ![]() w ten sposób stałam się właścicielką bajeranckiego, malutkiego pendrive'a ale pytanie kuzynki i mina panów bezcenne
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż zawsze się ze mnie śmieje jak śnią mi się głupoty
ostatnio np. śniło mi się że w kuchni pod zlewem leje się woda, a była to godzina 4 w nocy tż o 5 wstaje do pracy. Ja się zrywam i krzyczę do niego: "Darek wstawaj, wiem że to głupio brzmi i że mnie tam nei było ale w kuchni się woda pod zlewem leje, no wstawaj.."biedak się podniósł, ja poszłam do toalety i już wtedy wiedziałam że coś ze mną nie tak. A tż sprawdzał gdzie ta woda się leje
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama chyba żyje w innej strefie czasowej
Wczoraj do mojej siostry:-To ile ci dać pieniędzy do Drezna? 15 marek? |
|
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja ciotka do tej pory przelicza euro na marki, żeby mieć "poczucie pieniądza". Natomiast moja babcia przelicza "nowe" na "stare" ( z tego samego powodu).
|
|
|
#628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez khrrr Czas edycji: 2009-04-15 o 20:48 |
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umarlam ...
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
Mój dialog z mamą
Ja: Zastanwiam sie,co znaczy "org" na koncu adresu internetowego...np. www.popolsku.org, jakby nie można było "pl" dać Mama: No chyba nie "orgazm" ![]() Zabrakło mi kiedyś pieniędzy na lody,a chciałam z TŻtem isc sobie kupić. Tż czeka w przedpokoju,ide do mamy do kuchni Ja: Mamo,pożycz mi 2zł na loda Mama pyta : A jakiego loda? - z takim dziwnym uśmieszkiemJa: ,a TŻ wyje ze śmiechu w przedpokoju
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

, po czym obie: 

Ostatnio chodziła za mną piosenka katty pery i cały czas ją śpiewałam.

moje oczko

- z takim dziwnym uśmieszkiem