Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"czesc 3 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 20:20   #3871
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

zazdroszcze tej kapieli
ja poki maly spac nie pojdzie nie mam czasu dla siebie

jaaak ja chce sie juz przeprowadzic do swojego domku ahhh
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:41   #3872
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2009 - "dziewiec miesiecy stwarzania malego swiata"c

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
witam,
mam takie pytanie czy z mam lipcowo- sierpniowych jest tu na forum taka która jest może ze świdnika?

Niewiem czemu, może dlatego ze mało Was odwiedzam ale nie ma mnie na liscie więc prosze o umieszczenie

viki_22_83 (Ania, 25l,Świdnik) ............ t.p 16.08.2009 Gabriel - o ile sie nie odmieni

z góry dziekuje i pozdrawiam was wszystkie
chyba nie ma ze swidnika, ale z lubelskiego jest nas kilka
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:54   #3873
skierka1981
BAN stały

ok ja uciekam do łóżeczka - titanic leci i Amelka jakaś ożywiona dziś mocno cały dzień buszuje, a przed chwilką zjadłam czekaladę - całą i jakoś mi za słodko nawet nie jest... a pewnie Amelka sobie jeszcze pobryka...

dobranoc
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:54   #3874
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

witam.
posprzeczalam sie dzisiaj lekko z moim tzem. 2 tyg temu umowilam nas do szkoly rodzenia i nic nie protestowal, rozmawialismy wczeniej z reszta o tym, byl nawet za. pierwsze zajecia jutro o godzinie 17. on dzis stwierdzil, ze to nam jednak nie potrzebne i szkoda pieniedzy i w ogole ze nie ma w co sie tam ubrac itd. (rozne dziwne argumenty zeby tylko tam nie isc)... no myslalam ze mnie rozniesie normalnie! juz nie chodzi o to ze zmienil zdanie, ale czemu akurat dzis? ehh... powiedzcie mi... bo powiedzial mi dzis ze taka szkola przydaje sie ludzia ktorym nie ma kto pomoc, mieszkaja sami i nikt im nie wytlumaczy jak kapac dziecko np. to prawda? mi sie wydaje ze nie... ale zostawiam to wam do skomentowania
miniusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:00   #3875
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość

Ale plamki z czego

nada się na plamy po odmrożeniach
.
nie mam pojecia czy na tego typu plamki sie nadaje.Ja mam chyba hormonalne przebarwienia, typowe dla ciazy bo nigdy wczesniej nie mialam i na to mi pomaga.

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość

Cassandra kusicielko Ty jedna, super zakupki, oj jutro się wybiorę te ceny przyciągają
Ja ostatnio jak byłam w Pepco oglądałam śpiochy i spotkałam koleżankę, a ona na mnie taki wzrok dziwny zrobiła i powiedziała, że ona dla siostrzenicy tu ubranek nie kupuje bo są marnej jakości i dla takiego maleństwa to nie wskazane. Poczułam się jak bym grzebała co najmniej w koszu na śmieci
ale wariatka z twojej kolezanki .Ja uwazam ze nawet jesli jest cos kiepskiej jakosci to noworodek nie jest i tak w stanie tego znosic.
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
czy to ten???
http://www.apteka.gda.pl/tanno-hermal-lotio-p-2726.html

a na brunatne przebarwienia posloneczne sie nada?

a czy na sloneczne to nie wiem, nie pomoge, nie chce was w blad wprowadzic
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:11   #3876
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miniusia91 Pokaż wiadomość
witam.
posprzeczalam sie dzisiaj lekko z moim tzem. 2 tyg temu umowilam nas do szkoly rodzenia i nic nie protestowal, rozmawialismy wczeniej z reszta o tym, byl nawet za. pierwsze zajecia jutro o godzinie 17. on dzis stwierdzil, ze to nam jednak nie potrzebne i szkoda pieniedzy i w ogole ze nie ma w co sie tam ubrac itd. (rozne dziwne argumenty zeby tylko tam nie isc)... no myslalam ze mnie rozniesie normalnie! juz nie chodzi o to ze zmienil zdanie, ale czemu akurat dzis? ehh... powiedzcie mi... bo powiedzial mi dzis ze taka szkola przydaje sie ludzia ktorym nie ma kto pomoc, mieszkaja sami i nikt im nie wytlumaczy jak kapac dziecko np. to prawda? mi sie wydaje ze nie... ale zostawiam to wam do skomentowania
Też bym sie bardzo wkurzyła jakby mój małż dzień wcześniej zmienił zdanie Oj nie wiem jak by sie to skończyło....chyba źle dla niego

Porozmawiaj z nim na spokojnie , że to dla Ciebie ważne.
I nie wierzę, że nie ma sportowej koszulki i dresów ah Ci faceci... coraz gorzej z nimi

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:16   #3877
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Też bym sie bardzo wkurzyła jakby mój małż dzień wcześniej zmienił zdanie Oj nie wiem jak by sie to skończyło....chyba źle dla niego

Porozmawiaj z nim na spokojnie , że to dla Ciebie ważne.
I nie wierzę, że nie ma sportowej koszulki i dresów ah Ci faceci... coraz gorzej z nimi
no rozmawialam rozmawialam i oczywiscie pojdziemy w koncu jutro, ale tyle co nerwow stracilam to mi nikt tego nie odda
Stary 2009-04-15, 21:30   #3878
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ciekawe jak tam wizyta miriki

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

nie wiem czy ogladacie film na jedynce ale jest straszny na bialo: kobieta lekarka w oswiecimiu musiala dokonywac aborcji zeby nie zabili matek i bylo pokazane przed chwila jak wyciaga golymi rekami maluszka z kobiety, idzie za rog i go zabija straszne
Stary 2009-04-15, 21:31   #3879
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
eleeri, skierka współczuję takich teściowych jak to mówią wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma Nie dajcie się dziewczyny, a te babska to

Ja ostatnio jak byłam w Pepco oglądałam śpiochy i spotkałam koleżankę, a ona na mnie taki wzrok dziwny zrobiła i powiedziała, że ona dla siostrzenicy tu ubranek nie kupuje bo są marnej jakości i dla takiego maleństwa to nie wskazane. Poczułam się jak bym grzebała co najmniej w koszu na śmieci

Miramej dzielna z Ciebie kobitka
Megi dzięki

Tobie Miramej też buziak za pocieszenie no i fakt dzielna jesteś, że dałaś radę

Megi to gdzie ta Twoja koleżanka robi zakupy w Paryżu?

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
oj z kremow na cellulit radzilabym zrezygnowac w ciazy - one maja wlasciwosci napinajace i sciagajace skore a to przy wzroscie wagi zwiazanym z ciaza jest nie wskazane gdyz moze to przyczynic sie bardziej do zrobienia sie rozstepow na skorze
Muszę przyznać Ci rację, znalazłam w siebie rozstępy na pośladkach
byłam uparta i smarowałam sobie doopkę balsamem na cellulit, no i teraz mam rozstępy

dobrze, że tylko na pośladkach i to pod majtkami

Cytat:
Ja jestem po 2 lekcji i powiem, że jesteśmy z małżem zadowoleni
robiłam ćwiczenia, uczyli nas jak oddychać, tłumaczą wszystko jak wygląda każda z faz porodu, jak rozpoznać kiedy zaczął się poród, kiedy jechać do szpitala itp.

Uważam, że naprawdę warto iść do takiej szkoły, oprócz tego, że są zajęcia praktyczne to zwiedza się na przykład oddział, kładzie na łóżku do porodu

jest się dużo spokojniejszym niż jak się idzie "na pałę" i nic nie wie

takie jest moje zdanie.

no i dodatkowym plusem jest to że już dwie położne znam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:33   #3880
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Ja własnie od nich wróciłam, ale bez zakupów...gadalam z babą od paczki...i co?
Nie znalazły paczki, nie mają pojęcia gdzie jest i Pani bardzo przykro...tylko co mi z tego Nie wiem czy rzeczywiście szukaly...aaaaa oszaleć można Jeszcze stwierdziła że zapyta sprzątaczek czy nie widziały rzeczy...już nie byłam taka miła tylko z nią nie dało się dyskutować nawet...nie i koniec...
...ale wiecie co zauważyłam...Pani powiedziała że dostają dziesiątki paczek tygodniowo...różne próbki ciuchow do akceptacji itp...a jak jej powiedziałam że w paczce byly ciuchy ciążowe i rózne rzeczy dla dziecka to jej się dziwnie oczy zaświeciły... Nie mam już nerwów na to wszystko...próbuję też się dodzwonić do kuriera co dalej...ale ma wyłączony tel
nieeeee no to już przegięcie!!!
Współczuje Ci tej sytuacji!

Miramej zuch dziewczynka z Ciebie!

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Uprzedzam ta część wypowiedzi nie jest do czytania dla dziewczyn o słabych nerwach, które łatwo się denerwują. Napisałam na biało.

Miałam koleżankę. 2 lata temu była w ciąży bliźniaczej, do porodu został miesiąc. Dziewczyna przeszczęśliwa, wszystko przygotowane dla dzieciaczków. Któregoś dnia odwoziła męża do pracy, bo dzień wcześniej mąż zapił u jej brata na imprezie (bratu urodziła się wtedy córeczka). Jechała z niezapiętymi pasami (była doświadczonym kierowcą). Ułamek sekundy wystarczył. Nie ma jej, dzieci też. Przeżył tylko mąż, był zapięty. Podczas wypadku wyleciała przez przednią szybę, ratowano dzieci. Niestety - nic nie dało się zrobić. Tragedia rodziców, męża, całej rodziny - nie do opisania. Marta miała 28 lat Jej ojciec popadł w depresję, z której leczy się do dziś. Mąż wydobrzał, ale to już nie ten sam człowiek
straszna tragedia!!!

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
EDIT: ide chyba smazyc nalesniki, jakos mnie naszlo z bita smietana, nutella, bananam, bądz dżemem... do wyboru
ale mi smaka narobiłaś!!! Niedobra Ty!
Cytat:
szczera do bólu ta Twoja koleżanka!

mirika jak tam po wizycie???

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
witam,
mam takie pytanie czy z mam lipcowo- sierpniowych jest tu na forum taka która jest może ze świdnika?

Niewiem czemu, może dlatego ze mało Was odwiedzam ale nie ma mnie na liscie więc prosze o umieszczenie

viki_22_83 (Ania, 25l,Świdnik) ............ t.p 16.08.2009 Gabriel - o ile sie nie odmieni

z góry dziekuje i pozdrawiam was wszystkie
witaj! Faktycznie troche mało się udzielałaś! Teraz prosimy o relację na bierząco!
Cytat:
witam.
nooo ma szczęście Twój Tz bo juz go chciałam z bacika ... chociaż takie głupie gadanie ze nie ma się w co ubrać to nie jest fajne i tylko nam podnosi cisnienie!

Tak się zastanawiam ... moze my idziemy razem do tej szkoły rodzenia ja tez mam jutro spotkanie organizacyjne - na godz. 17.00
Niestety sama idę bo małż będzie w pracy ... no ale ten jeden raz mudaruję i ... wybaczę

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-04-15 o 21:35
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:34   #3881
eleeri
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy ogladacie film na jedynce ale jest straszny na bialo: kobieta lekarka w oswiecimiu musiala dokonywac aborcji zeby nie zabili matek i bylo pokazane przed chwila jak wyciaga golymi rekami maluszka z kobiety, idzie za rog i go zabija straszne

Eee no nie oglądaj takich syfów

Miniusia faceci w szkole rodzenia faceci mogą być w jeansach i podkoszulku, bo przecież nic nie robią

Stary 2009-04-15, 21:38   #3882
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Eee no nie oglądaj takich syfów
ale ogolnie to bardzo dobry film jest
i straszny zarazem

co do rozstepow - ja mam je wszedzie i przestalam sie nimi przejmowac
nawet sie nie smaruje zbytnio
i tak je usune
Stary 2009-04-15, 21:41   #3883
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość

Tak się zastanawiam ... moze my idziemy razem do tej szkoły rodzenia ja tez mam jutro spotkanie organizacyjne - na godz. 17.00
Niestety sama idę bo małż będzie w pracy ... no ale ten jeden raz mudaruję i ... wybaczę

hmmm a skad jestes?
Stary 2009-04-15, 21:43   #3884
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm a skad jestes?
z podkarpacia

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

ale to jednak zbieg okoliczności ... bo widze ze Ty z Łodzi

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-04-15, 21:44   #3885
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

nom... z lodzi z lodzi heh... ale mozemy sie poczuc tak jak bysmy szly razem:P

a moj jeszcze sie tlumaczyl tym ze to za wczesnie na szkole rodzenia:P hehehe
Stary 2009-04-15, 21:50   #3886
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
nom... z lodzi z lodzi heh... ale mozemy sie poczuc tak jak bysmy szly razem:P

a moj jeszcze sie tlumaczyl tym ze to za wczesnie na szkole rodzenia:P hehehe
tak tak ... będziemy razem telepatycznie

hmmm za wcześnie to raczej nie jest ... mi pani powiedziała, że mam idealny termin, żeby się zpisać do tej grupy

Uciekam do łózka bo małż już marudzi, że Was lubię bardziej niż jego

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-04-15, 22:21   #3887
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hehe czyli musimy zakupic gumki.......
o nie przecież cała zabawa w tym, że nie trzeba się niczym martwić i można brykać bez żadnych "kubraków"

Cytat:
mi sie tez zrobil cellulit no ale narazie z nim nie walcze
i tak bym w krotkich spodenkach czy spodniczce nie wyszla w ciazy
wiec bede z nim walczyc po porodze

ohh mamo to juz tak blisko

a ja dalej mam dylemat wozkowy
a ja myślałam, że tylko moja pupa się jakoś dziwnie zmieniła - na szczęście TZ i tak ją lubi więc się nie martwię

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

Ide zaraz wziąść relaksującą kąpiel Zrobie sobie porządny peeling nóg. Ostatnio zrobiłam taki i dodatkowo użyłam rękawicy to skóra wyrażnie mabrała kolorytu i była niesamowici gładziutka. Wymasowałam też stopy to opuchlizna nieco zeszła.
Musiałam sie troszkę nagimnastykować ale warto było

A jutro idę do fryzjera potrzeba mi odmiany. Już nie mogę na siebie patrzeć. Włosy w ciąży bardzo szybko mi rosną i mam teraz takie nijakie. I pewnie poproszę mame to nałoży mi farbę
ja się właśnie zastanawiam jak rozplanować farbowanie włosów - teraz powinnam się wybrać, ale jak pójdę teraz to będę miała odrosty w czasie porodu, a obawiam się, ze już nie dam rady iść tuz przed porodem

i mam dylemat czy przestrzymać teraz i iść za ok 3-4 tyg, czy zaryzykować i iść teraz , a potem ok 2-3 tyg przed porodem, bo obawiam się, ze tuż po urodzeniu nie będę miała ani głowy ani siły do tego - ale mam problemy

Cytat:
zazdroszcze tej kapieli
ja poki maly spac nie pojdzie nie mam czasu dla siebie

jaaak ja chce sie juz przeprowadzic do swojego domku ahhh
już niedługo będziesz się cieszyć z nowości - nowy domek i nowy dzidziuś

Cytat:
ale ogolnie to bardzo dobry film jest
i straszny zarazem

co do rozstepow - ja mam je wszedzie i przestalam sie nimi przejmowac
nawet sie nie smaruje zbytnio
i tak je usune
a jak - leserem ? masz jakieś doświadczenie praktyczne w tej kwestii?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

i zapomniałam dodać - przyszedł nasz wózek - jest cudny
podaliśmy adres teściów, bo oni mają miejsce na przechowanie go do porodu

teściowi aż się oczy świeciły jak sprawdzał wszystkie funkcje
dobrze, ze TZ w delegacji bo pewnie by sobie wyrywali tą zabawkę

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:26   #3888
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ja się właśnie zastanawiam jak rozplanować farbowanie włosów - teraz powinnam się wybrać, ale jak pójdę teraz to będę miała odrosty w czasie porodu, a obawiam się, ze już nie dam rady iść tuz przed porodem

i mam dylemat czy przestrzymać teraz i iść za ok 3-4 tyg, czy zaryzykować i iść teraz , a potem ok 2-3 tyg przed porodem, bo obawiam się, ze tuż po urodzeniu nie będę miała ani głowy ani siły do tego - ale mam problemy

już niedługo będziesz się cieszyć z nowości - nowy domek i nowy dzidziuś

a jak - leserem ? masz jakieś doświadczenie praktyczne w tej kwestii?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

i zapomniałam dodać - przyszedł nasz wózek - jest cudny
podaliśmy adres teściów, bo oni mają miejsce na przechowanie go do porodu

teściowi aż się oczy świeciły jak sprawdzał wszystkie funkcje
dobrze, ze TZ w delegacji bo pewnie by sobie wyrywali tą zabawkę
no masz dylemat ja sie o to nie martwie, farbuje jak mam odrost i tyle - porod, szpital i dojscie do siebie to jest kwestia dwoch tygodni, no gora miesiac wiec napewno nie wyjdzie mi tak, ze bede miec odrosty jakies zapuszczone bo zafarbuje sobie wlosy przed porodem i po porodzie rowniez
a jak nie dam rady isc do fryzjera to fryzjer przyjedzie do mnie

to teraz jazda do tesciow i fotki robic wozka

co do usuwania rozstepow - tak laserem, doswiadczenia wlasnego nie mam ale sporo widzialam i czytalam
zreszta to i tak jedyne wyjscie bo inaczej nie znikna
Stary 2009-04-15, 22:32   #3889
eleeri
Zakorzenienie

Ania, Miniusia te szkoły to się chyba zaczynają o 17 w całej Polsce, bo u mnie też na 17

idę już spać dziewczynki, bo padam.

Dobrej nocy, do jutra, pa.

Stary 2009-04-15, 22:45   #3890
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja jutro ide na walke z gluzkoza nie wiem jak przezyje

dziewczyny a wode moge pic?
Stary 2009-04-15, 22:58   #3891
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz jazda do tesciow i fotki robic wozka

co do usuwania rozstepow - tak laserem, doswiadczenia wlasnego nie mam ale sporo widzialam i czytalam
zreszta to i tak jedyne wyjscie bo inaczej nie znikna
do teściów pojechałam od razu po pracy, ale zdjęć nie mam - w weekend będziemy u nich , bo muszę posegregować rozmiarami i powybierać ciuszki, które maja na strychu - duża część nowiutka - teściowa kupowała chyba od 10 lat jakieś pojedyncze rzeczy po kryjomu - nikt nie wiedział, ze tyle tego ma dopiero niedawno się ujawniła ze swoim nałogiem
więc w weekend będą foty

ja tez się jakby co szykuję na leser
żona kolegi małża ma klinikę dermatologii estetycznej i okazało się, że zanim zaczęłam pracować w tym gabinecie co teraz, to ta sama lekarka dzierżawiła u mojego szefa pomieszczenie na gabinet (ten sam, w którym ja teraz pracuję) zanim dorobiła się swojego - jak myślicie - czy takie "powiązania" wystarczą, zeby dostac jakiś rabacik

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
a ja jutro ide na walke z gluzkoza nie wiem jak przezyje

dziewczyny a wode moge pic?

można wodę niegazowaną

łączę się z Tobą w bólach picia tego paskudztwa - mam nadzieje, ze zniesiesz to lepiej niż ja

3220g 54 cm

------------------

Stary 2009-04-15, 23:03   #3892
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hehe nie wiem

ja chce robic w laser studio bo widzialam efekty i sa super

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

dzieki
oj boje sie wlasnie, ze zle to zniose
i to 75g

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

p4w a Ty tez kupowalas limitowana wersje xlandera? czy ta brazowa mure?
bo jakos mi sie kojarzy, ze jeden z tych dwoch ale juz pomieszalo mi sie ktory
Stary 2009-04-15, 23:10   #3893
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hehe nie wiem

ja chce robic w laser studio bo widzialam efekty i sa super

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

dzieki
oj boje sie wlasnie, ze zle to zniose
i to 75g

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

p4w a Ty tez kupowalas limitowana wersje xlandera? czy ta brazowa mure?
bo jakos mi sie kojarzy, ze jeden z tych dwoch ale juz pomieszalo mi sie ktory
ja w razie konieczności ( na razie takich brak) pójdę do Laser Medica

ja tez piłam 75g - koszmar

kupowałam Mutsy Urban Rider z ramą typu "next"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek.jpg (85,7 KB, 28 załadowań)

3220g 54 cm

------------------

Stary 2009-04-15, 23:12   #3894
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
ja w razie konieczności ( na razie takich brak) pójdę do Laser Medica

ja tez piłam 75g - koszmar

kupowałam Mutsy Urban Rider z ramą typu "next"
nie doluj mnie

no tak przeciez wrzucalas fotke ostatnio
pokickalo mi sie cos
Stary 2009-04-15, 23:15   #3895
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
nie doluj mnie

no tak przeciez wrzucalas fotke ostatnio
pokickalo mi sie cos
ok - jak się uprę to znajdę dwa rozstępy na prawej piersi

3220g 54 cm

------------------

Stary 2009-04-15, 23:26   #3896
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wlasnie TZ przywiozl mi glukoze
to sie zdolowalam
ze niby to wszystko co w tym pojemniku jest beda mi rozpuszczac w szklance wody?? aaaaaaaaaaa
Stary 2009-04-15, 23:32   #3897
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie TZ przywiozl mi glukoze
to sie zdolowalam
ze niby to wszystko co w tym pojemniku jest beda mi rozpuszczac w szklance wody?? aaaaaaaaaaa
to Ty musisz mieć swoją glukozę

pamiętasz o cytrynie? ja stwierdziłam, ze nie będę cudować, bo przecież nie jestem histeryczką i dam radę wypić i ... oczywiście wypiłam, przez dwie godziny przeleżałam na kozetce, bo miałam mdłości i okropne zawroty głowy

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

idę już spać - choć nie wiem jak zasnę bez małża
tak często wyjeżdża, a ja się nie moge przyzwyczaić

współczuję żonom marynarzy i innych będących w permanentnej delegacji

3220g 54 cm

------------------

Stary 2009-04-15, 23:35   #3898
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
to Ty musisz mieć swoją glukozę

pamiętasz o cytrynie? ja stwierdziłam, ze nie będę cudować, bo przecież nie jestem histeryczką i dam radę wypić i ... oczywiście wypiłam, przez dwie godziny przeleżałam na kozetce, bo miałam mdłości i okropne zawroty głowy
noooo nie wiem - dziewczyny tu na watku pisaly, ze sie kupuje glukoze i z nia idzie wiec kupilam

no ja chyba ta cytryne wezme

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

ja tez ide spac - jutro ciezki dzien
w sumie to juz dawno powinnam spac, nie wiem jak ja wstane

dobranoc
Stary 2009-04-16, 07:27   #3899
frida110
Zakorzenienie

Dzień dobry

Svinecko powodzenia na glukozie.

Wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla dzidzi Kaftanik na troczki rozm. 56.

Mirika jak tam wizyta?

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-04-16 o 07:37
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 08:04   #3900
Miramej
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
I bardzo dobrze

Cytat:
Tobie Miramej też buziak za pocieszenie no i fakt dzielna jesteś, że dałaś radę
(...)
Muszę przyznać Ci rację, znalazłam w siebie rozstępy na pośladkach
byłam uparta i smarowałam sobie doopkę balsamem na cellulit, no i teraz mam rozstępy

dobrze, że tylko na pośladkach i to pod majtkami
i dziękuję .

A ja przezornie nie oglądam zbyt dokładnie, czy mam jakieś rozstępy - po co się dołować . Chyba, że znajdzie się taki, którego nie trzeba szukać

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
Miramej zuch dziewczynka z Ciebie!
, to dzięki pomocy i wsparciu TŻ-a.

Cytat:
noooo nie wiem - dziewczyny tu na watku pisaly, ze sie kupuje glukoze i z nia idzie wiec kupilam

no ja chyba ta cytryne wezme

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

ja tez ide spac - jutro ciezki dzien
w sumie to juz dawno powinnam spac, nie wiem jak ja wstane

dobranoc
za Twoją glukozę.

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
(...)
Wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla dzidzi Kaftanik na troczki rozm. 56.

Mirika jak tam wizyta?
Teraz już poleci .

Też czekam na wiadomości od miriki

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości