![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Jeju, przez tą szkołę na pewno będę miała dla was odrobinę mniej czasu. Jest taka piękna pogoda, że grzechem jest siedzenie w szkole i nauka, ale trzeba się sprężyć
![]() zaraz zmykam do wanny wziąć gorącą, relaksującą kąpiel ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo podglądających widzę, wielkimi krokami zbliża się 2 część wątku
![]() Wiecie co? Jestem przed okresem - a zawsze wtedy chodzę poddenerwowana. Dziś TŻ powiedział mi, że zmalały mi piersi, oczywiście zrobiło mi się strasznie smutno i poszłam. Widział, że jest coś nie tak - ja napisałam, że jest mi przykro, bo to nie moja wina, tylko genetyki. na to on odpisał : Kocham Cię ![]() twoje cycusie kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-04-15 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
oglądam Titanica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
ha rzeczywiście. juz ponad 4.500 postów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jutro sprobuje uzyc takiego zielonego zobaczymy jak bedzie wygladac u mnie ![]() w końcu mam wolne ![]() ![]() odarzu polece na zakupy ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Tequilko - chciałabym bardzo, żebyś założyła II część wątku, co Ty na to?
![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
messinka jaki słodki ten Twój Tż
![]() tez jestem przed okresem. pochłonęłam dzis prawie całą lodówkę łącznie z kabelkami ![]() ![]() TylkoKasia zapomniałam napisać makijaż śliczniutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez zaraz lece ![]() ![]() a ten smsik od TZta slodki uwielbiam takie dosatwac milutkie od mojego Tzta ![]() ale on w przeciwienstwie do mnie jest malo romantyczny ja bym mu mogla co 5 minut powtarzac jaki on jest sliczny i jak go kocham a on jak powie raz na tydzien to jest dobrze ![]() w sumie jak juz powie jakis komplement to nogi mi sie ugniaja ![]() raz a dobrze ...a nie co chwile i malo efektownie ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zakupiłam eyeliner i leży w szufladce i chyba czeka aż wyschnie, to chyba przyjemniejsze niż spłynięcie do szamba ![]()
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ![]() o rany jestem zaszczycona ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
Mess słodki ten twój tz az mi sie humor poprawil ze sa tacy faceci ;p
Kasia super makijaz jak zawsze ![]() Lece poczytac z bioli i do wanny miłego wieczorku ![]()
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się przypomniało jak kiedyś miałam taką ładowarkę do telefonu, w której trzeba było poustawiać takie blaszki żeby ładowała. Zawsze robiłam to zębami. I raz miałam takie dziwne uczucie na zębach i jak mnie kopło w język to zobaczyłam, że ładowarka jest podłączona do gniazdka ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- 19 podglądających ![]()
![]() |
#4545 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
edit. tutaj masz listę sklepów gdzie znajdziesz kosmetyki ArtDeco w Krk https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147782 Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
ja też kiedys uzywalam tylko i wylacznie kredki
bo eyelinerem nie potrafiłam ![]() w wprawe i szaleje ![]() i idealna kreseczka.. mhh.. a co do serum avonu to fakt ![]() wszystkim wydajne, za małe pieniązki.. messinka a tż słooodki ![]() takiego smsa ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- o cashmere Ty jesteś z Krakowa ![]() a w tej dużej galerii jest Douglas?? poszukałam przed chwilą na stronie galerii krakowskiej i jest podobno ![]() Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-04-15 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Słodki, bo zrozumiał, że sprawił mi przykrość, niby nie powiedział nic nowego, no bo wiem, że moje piersi nie są dużych rozmiarów, ale usłyszenie czegoś takiego od najbliższej osoby dla której chce się być niemal idealną jest bardzo raniące. Najważniejsze, że potrafi przeprosić w dodatku w taki miły sposób
![]() Właśnie wyrwałam brwi, wzięłam kąpiel, a niedługo muszę poczytać notatki z wosu ![]() tequilko - mam nadzieję, że inne dziewczyny się nie obrażą, będzie dużo części wątku (mam nadzieję) także na pewno każda z Nas założy ![]() Podałam Ciebie jako przykład, bo jesteś pomocna i Twoje rady się przydają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Rozeznanie
|
#4552 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak ja jestem za ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za Tequilą ![]()
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
nałoze tą naftę na włoski i ide poćwiczyć. 26 dzień a6w przede mna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
To cieszę się, że zgadzacie się z moim pomysłem
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do facetów to potrafią być nieświadomie tacy "brutalni" w wypowiedziach. ja kiedyś kupiłam białe krótkie spodenki i tak patrzę i patrzę i mówię kurde jaki mam wielki tyłek w tych spodenkach. a Tż spojrzał i mówi: no masz w nich wielki tyłek.... ![]() do dzis mu to wypominam chociaż teraz się bardziej śmiejemy z tego. ale faceci potrafia byc nieświadomie bardzo niedelikatni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
nie ma to jak ciekawość świata
![]() idę się przekonać jak łatwo zmyć olejek rycynowy z włosków Tequilko, jak tam nasze logo ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a przegapiłam Twoją odpowiedź czy nie odpowiedziałaś ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
moja siostra mówi ze sa
![]() w poniedziałek chyba bedzie juz 30 dzień o ile dobrze licze to wkleje zdjęcia dla porównania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.