|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz.3
Cytat:
ja zazwyczaj czytam dotąd, aż oczy mi się nie zaczną same zamykać ;p ale jak się uprę mogę nie spać całą noc.
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
Abunee wiataj w klubie
Nie jestem w stanie kontrolować moich snów. Są tak głupie, że aż chce mi się śmiać potem albo są tak genialne, że aż zaczynam żałować, że to tylko sny.I nic nie da kontrolowanie ich. Musiałabym chyba przestać myśleć jakąś godzinę przed pójściem spać. Bo tak jak chyba większość ludzi = jak się o czymś dużo myśli o tym się śni. A książki... mogę czytać godzinami. I zawsze "do końca rozdziału", ale już sama sobie nawet nie wierzę w takie gadanie
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2463 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ta, niszczą w szczególności cierpliwość i oje nerwy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 'Wiek luksusu'? a nie wiem, nie miałam jej w rękach. kee, mi też. a czasami to ddziękuję Bogu, że się obudziłam, bo mam takie schizy. mi się nie zawsze śni to, o czym myślę. czasami to wyobraźnia serwuje mi takie coś, że zaczynam wątpić w swój umysł ![]() ja już sobie też w to nie wierze czasami to potrafię cąłą noc nie spać przez te książki ;p
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-04-15 o 22:17 |
|||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie co to za książka z czerwoną okładką Cię kusi?
![]() Ja zaczęłam czytać "Merrick" Anne Rice, ale dzisiaj nie przeczytam ani jednego rozdziału, bo jutro sprawdzian z chemii i zaraz będę musiała iść się pouczyć ![]() Co do lodów to ja jestem wszystkożerna Nie toleruję tylko "smerfowych" czy innej niebieskiej chemii ![]() Mam też taki nawyk, że jak widzę jakiś smak, którego nigdy wcześniej nie próbowałam, to nic mnie nie powstrzyma przed tym, żeby go kupić Jakbym miała do wyboru jakiś nowy smak i moje ulubione truskawkowe, to bez wahania wzięłabym ten nowy ![]() abunee każdy sen da się okiełznać Nawet lepiej - można nim pokierować Czasami nawet udaje się zrobić tak, że śnisz o tym, o czym chcesz
|
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie koleżanka wcisnęła mi Terakowską i drugi raz już czytam "Tam gdzie spadają Anioły", bo już ledwo pamiętam. A co do snów, znowu Ja chyba nie umiem tak kierować ![]() Dosłownie, też zaczynam czasem samą w siebie wątpić po różnych snach ![]() Idę, pewnie już dzisiaj nie wejdę, nie wiem jak się wyrobię z lekcjami i całą resztą. Dobranoc ;*
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-04-15 o 22:20 |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja zazwyczaj jak chcę właśnie, aby coś (ktoś) mi się przyśnił, to tak właśnie się nie dzieje... powiedz co wiesz ![]() dobranoc kee
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
kee, 'Tam gdzie spadają anioły jest całkiem dobra. mnie trochę nudziła w pewnym momencie, ale doceniam wysiłek autorki i efekt, jeżeli chodzi o zawarte w niej przesłanie.
Mnie też zaintrygował ten tytuł. I ostatnie zdanie- zawsze muszę je znać, zanim zacznę czytać książkę ![]() Dobranoc ![]() Maggie, to ja tak nie umiem kierować snami i nie wiem, czy bym nawet chciała ![]() ooo, lubię panią Rice i jej twórczość.
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak ono mi nic nie powie to cofam się troszkę. Ja już tak mam, że lubię wiedzieć jak się skończy, chociaż tak troszeczkę ![]() Miałam tak samo np. z Potterem czy ze Zmierzchem. Może i zakończenie tandetne, ale kee lubi szczęśliwe zakończenia ![]() Tak, tak! Mówcie co wiecie, bo ja waszą wiedzę wykorzystam i będę śnić o czym zechcę To mogłoby być niezłe ![]() Dobranoc!
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Papa kee
![]() nydee tak do końca to nie wiem jak ja to robię Na początku jak majstrowałam ze snami, to starałam się intensywnie myśleć o czymś przed zaśnięciem, tak, że w końcu zasypiałam wciąż myśląc No i chyba potrzeba się zrelaksować przed snem, żeby inne myśli nie zakłucały tej jednej To chyba kwestia ćwiczeń Jak sobie będziesz tłumaczyć, że to tylko sen, to w końcu to do ciebie dociera podczas snu i w momencie kiedy jakaś baba jaga zieje w ciebie ogniem, ty sobie przypominasz, że to tylko sen i 'postanawiasz' zmienić scenerię Najłatwiej chyba tak kombinować jak się obudzisz rano, jesteś wypoczęta, ale jeszcze przed oczami masz to, co ci się przed chwilą śniło i jak się postarasz, to można do tego snu wrócić i ewentualnie pozmieniać to co ci się nie podobało Chociaż w sumie ja już "trenuję" to ze 2 lata, ale i tak nie zawsze się udaje.. ![]() Poczytaj sobie na necie o kontroli snów, tam na pewno lepiej jest to wytłumaczone
|
|
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
ah.. napisze note na fbl i idem spac ;*
branoc <3 ;*
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Maggie93 - kurde. fajnie by było umieć kontrolować sny. tak dla siebie i czasem korzystać.
muszę poczytać co o tym pisze w necie. i postaram się coś zdziałać ;pp tymczasem muszę już iść, rodzice krzyczą ![]() dobranoc
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam trzeba głupią chemie zakuć
estry, mydła, kwasy karboksylowe, tłuszcze, sole, alkohole.. ![]() Dobrej nocki i kolorowych senków ![]()
|
|
|
|
#2473 |
|
xoxo
|
idę spać
dobranoc
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm dzień dobry!
, jutro 4 lekcje, taki jakby luz.
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest łatwe ;d ale dopiero to masz ? uu ;P późno. Ja to miałam hmm w styczniu ?
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
eee.. jutro ciezki dzien w szkole ;|
geo bio chemia hista niemiec .. wr.!
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daasz radę ![]() ja pewnie odpowiadam z zaległego spr. :P i próbuje sobie przypomnieć kiedy były rekolekcje, na jutro musze zanieść usprawiedliwienia facetowi, a nie wiem :|
|
|
#2478 |
|
xoxo
|
Dzień dobry
![]() ja już po szkole ![]() dziś tylko 6 godzinek ![]() jutro też a potem jadę na zakupy
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprawiłam sprawdzian z tego na 3 ![]() wróciłam jestem wykończona, jak to zwykle po szkole. ![]() a jutro durna fizyka i chemia wieczorem Titanic, i jestem ciekawa kiedy się naucze
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-04-16 o 14:38 |
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to tak jak ja 6 godzinek :P brakuje mi koszuli na testy a zostało mi tylko 50 zł :P
|
|
#2481 | |
|
xoxo
|
Cytat:
ja za rok matura aż się boje co to będzie z matmą :/ a piszecie z języka obcego ? bo coś mówili że miało wejść
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
piszemy.
![]() ale to praktycznie się nie liczy, bo nie biorą tego pod uwage przy rekrutacji do liceum ![]() [więc bez sensu jest pisanie ale coż. ]i słyszałam, że za rok z języka obcego, ma być więcej zadań otwartych. i jakieś wypracowanie do napisania. ![]() POWODZENIA ! na szczęście mnie to ominie xd
|
#2483 |
|
BAN stały
|
Mnie nie jestety nie bo pisze dopiero za rok :/
A co to lodów to smietankowe zdecydowanie i wszystkie inne ale za czekoladowymi nie przepadam.A co do snów to ja nie kontroluje swoich xD i czasami tyle smiechu z nich jest. A czasami mam takie koszmary ze sie z krzykiem budze :P U sumie czesto przez sen gadam , ostatnio podobno mówiłam "Przytul mnie no, Misiek przytul" całkiem mozliwe :P zawsze tak mówie do R. to moze mi sie snił i tak mówiłam
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
piszemy z języka , ale nie wiem po co ;D chyba tylkjo po to, zeby moja skzola sie ośmeiszyła
ahahahha ![]() najlepsze będa zadania ze słuchania. Tego typa wcale nie można zrozumieć o_O
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam 28 punktów ze słuchania oczywiście nie zrozumiałam nic tylko całą lekcje się polewałam z tego, jak koleś gadał
|
|
#2486 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
a w dupie im się tam przewraca :/ podobno matmę na maturze pisze tylko rocznik 2010 :/ fajnie Cytat:
a jeszcze z kasety to już w ogóle
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() umarłabym jakbym miała z matmy pisać ![]() uciekam. pa
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;***
dzień spoko mimo,że wstałam o 5.20 ![]() na jeździe nawet dobrze mi szło.. choć mogło być lepiej... jutro też mam ehh w szkole lajtowo... zadnej 1 nie bylo xD aż dzwine xDD jutro też spoko bd ;D co do matury z matmy... hmm... na 10000000% jej nie zdam
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ;**
Jej wgl nie mam czasu ostatnio Na jutro fiza, angol, niemiec ![]() I jeszcze się zaczynam rozchorowywać .. Tak mnie boli gardło i nic nie pomaga, ani strepsils, ani cholinex, ani apap przeciwbólowy A przecież muszę być zdrowa na sobotę !
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
oj laksi, dacie radę
wierzę w was i trzymam kciuki ja jutro chyba luzy.. aczkolwiek ten spr. z geo.. nic nie umiem i boję się, ze bedzie 1 ale ok, jesczez kupa czasu, wiec ogarnę to trochę może ![]() muszę iść jutro na solarium, bo nic mnie nie zlapało:P w sumie nie dziwne, bo tylko na kilka minut byłam :P jutro pójdę na 8 moze jak myślicie ? byłam na 5 w piątek.. boje się, ze jak przesadzę to skóra zejdzie i nici z mojej pięknej opalenizny :P
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

'jeszcze z pięć stron i koniec, jeszcze trzy' i tak non stop
już mi się dzisiaj zapowiada noc przy lampce, bo leży mi na biurku jedna i kusi czerwoną okładką 

Jakbym miała do wyboru jakiś nowy smak i moje ulubione truskawkowe, to bez wahania wzięłabym ten nowy 

Na początku jak majstrowałam ze snami, to starałam się intensywnie myśleć o czymś przed zaśnięciem, tak, że w końcu zasypiałam wciąż myśląc