rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ?? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Masaż

Notka

Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 17:32   #271
daga88
Raczkowanie

Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??

Cytat:
Napisane przez Alicat Pokaż wiadomość
Ja byłam pierwszy raz wczoraj, niedowierzam zbytnio obiecywanym efektom, ale co mi szkodzi spróbować Po jednym razie trudno mi opiniować, ale mam wrażenie, że mam dziś więcej energii.
daga88 - ja właśnie byłam na Mikołowskiej i jestem zadowolona.

to moze sie mijalysmy? ja bylam na 14:3o
daga88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 22:25   #272
Annie17
Przyczajenie

GG do Annie17 Send a message via Skype™ to Annie17
Smile Warto spróbować :)

No więc... Rolletic naprawdę pomaga!
W tym miesiącu mam zamiar kupić karnet wiązany: 10 godzin rolletic, 50 min pas wibrujący i 50 minut wibrująca platforma (z czego platforma jest naprawde zdumiewająca) i do tego jest wstęp na siłownię bez ograniczeń. A cena? Szok! Jedyne 125!
Powiem tylko tyle, że to naprawdę działa. W połączeniu z dietą (stosuję 1200 kcal) oraz aeroby (okolo 3 razy tygodniowo) przez 3 tygodnie schudlam 5 kilo. A masaże i to wszystko co wibruje nie odchudza, jednak pomaga poprawić wygląd skóry podczas odchudzania. Jest jędrniejsza, bez cellulitisu, sprężysta w dotyku. Wystarczy odrobina dobrych chęci ^^
Annie17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-05, 19:13   #273
Yukari
Przyczajenie

Czy ktos wie ile sie spala kalorii podczas 60 min. zestawu??
Yukari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-06, 20:48   #274
daga88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yukari Pokaż wiadomość
Czy ktos wie ile sie spala kalorii podczas 60 min. zestawu??
tez jestem ciekawa
Stary 2009-04-07, 09:06   #275
martyna2134
Przyczajenie

widze ze tylko ja uczeszczam na rollmastera zadna z was na to nie chodzi kazda tylko rolletic. minelo juz troszke czasu jak chodze i chcialabym sie podzielic z wami moimi dowiadczeniami..
a wiec...coraz bardziej jestem zadowolona z tej maszyny zaciagnelam juz kilka kolezanek i razem chodzimy...
ostatnio zrobilam sobie diete oczyszczajaca i bardzo lekko sie czuje. . zgubilam tez juz troszke brzuszka i celulit na posladkach zmniejsza sie...
martyna2134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 11:25   #276
Alicat
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez daga88 Pokaż wiadomość
to moze sie mijalysmy? ja bylam na 14:3o
Całkiem możliwe Ja byłam na 15:30
Dziś też idę, to będzie trzeci raz więc trudno dalej mówić o efektach. Ale wydaje mi się, że na drugi dzień po rolleticu jestem taka bardziej "zbita"
Alicat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-09, 09:36   #277
favola210
Przyczajenie

Smile Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??

Cytat:
Napisane przez martyna2134 Pokaż wiadomość
widze ze tylko ja uczeszczam na rollmastera zadna z was na to nie chodzi kazda tylko rolletic. minelo juz troszke czasu jak chodze i chcialabym sie podzielic z wami moimi dowiadczeniami..
a wiec...coraz bardziej jestem zadowolona z tej maszyny zaciagnelam juz kilka kolezanek i razem chodzimy...
ostatnio zrobilam sobie diete oczyszczajaca i bardzo lekko sie czuje. . zgubilam tez juz troszke brzuszka i celulit na posladkach zmniejsza sie...

a skad jestes martyna2134? ja tez chodze na rollmaster. mimo tego ze jestem młodą osobą ale po urodzeniu dziecka troszke zaczelam narzekac na wałki na brzuchu no i celulit. o dziwo nie na posladkach ale własnie na brzuszku.
Zaczelam chodzic na rollmaster ponieważ otworzyli salon koło mnie.Jestem dosyć zadowolona ponieważ powazne zmiany zauważyłam dość szybko.
a tobie szybko pomogl rollmasaż?
favola210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 13:22   #278
ainuzi23
Raczkowanie

GG do ainuzi23

czesc wam mam pytanko takie male. moja kolezanka chodzila na te "rolki" i dostala diete na 14 tygodni i schudla przez ten czas 22 kg. ja mam zamiar zaczac ta sama diete i chcialam sie zapytac czy ktoras z was tez stosowala ta diete i jakie sa rezultaty.dzieki
Waga obecna:
1o5,8

-10,2 kg

...Was wir alleine nicht schaffen

Das schaffen wir dann zusammen...
ainuzi23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 15:03   #279
ktotam
Przyczajenie

Cytat:

Witam, jest to moj pierwszy watek, ale to forum juz od jakiegos czasu obserwuje... szukalam cos o rolleticu i tu jest najwiecej informacji. bardzo za to dziewczyny wam dziekuje, bo mnie te posty zachecily i dodaly odwagi. chodze i jestem bardzo zadowolona, widze duza poprawe.
chcialam zwrocic jednak uwage, ze jak przeczytalo sie cale to forum, to od razu widac, ze niektorzy to tylko posty-czysto-reklamowe.
i prosze wybaczyc mi te uwage, ale jesli zrobilo sie zla inwestycje w rollmastera i interes zle idzie, to moze czas wyciagnac wnioski, a nie wciskac haslo rollmaster na kazdy sposob. bo ja tu zagladam, zeby poczytac prawdziwe spostrzezenia a nie KRYPTOREKLAME uprawiana przez pania.
ktotam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 08:43   #280
martyna2134
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: rolletic , czy masaż na tym naprawdę pomaga ??

Cytat:
Napisane przez ktotam Pokaż wiadomość
Witam, jest to moj pierwszy watek, ale to forum juz od jakiegos czasu obserwuje... szukalam cos o rolleticu i tu jest najwiecej informacji. bardzo za to dziewczyny wam dziekuje, bo mnie te posty zachecily i dodaly odwagi. chodze i jestem bardzo zadowolona, widze duza poprawe.
chcialam zwrocic jednak uwage, ze jak przeczytalo sie cale to forum, to od razu widac, ze niektorzy to tylko posty-czysto-reklamowe.
i prosze wybaczyc mi te uwage, ale jesli zrobilo sie zla inwestycje w rollmastera i interes zle idzie, to moze czas wyciagnac wnioski, a nie wciskac haslo rollmaster na kazdy sposob. bo ja tu zagladam, zeby poczytac prawdziwe spostrzezenia a nie KRYPTOREKLAME uprawiana przez pania.

jestem oburzona faktem ze uwaza pani ze robie jakas kryptoreklame. tak samo mogłabym powiedziec o wiekszosci pań które tu piszą ze robia kryptoreklame na rolletica.
Jakas inna pani moglaby napisac o rolling star ze jest dobre. To, że ja chodzę na inną maszynę niż ROLLETIC nie oznacza ze robie jakaś reklame.
Uważam, że należą mi się przeprosiny. nie jestem wieku młodego by można bylo mnie obrażać w ten sposób.
martyna2134 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-17, 19:10   #281
daga88
Raczkowanie

Cytat:
jestem oburzona faktem ze uwaza pani ze robie jakas kryptoreklame. tak samo mogłabym powiedziec o wiekszosci pań które tu piszą ze robia kryptoreklame na rolletica.
Jakas inna pani moglaby napisac o rolling star ze jest dobre. To, że ja chodzę na inną maszynę niż ROLLETIC nie oznacza ze robie jakaś reklame.
Uważam, że należą mi się przeprosiny. nie jestem wieku młodego by można bylo mnie obrażać w ten sposób.
racja! gdyby to byla reklama to podalabys adres

Edytowane przez daga88
Czas edycji: 2009-04-17 o 21:42

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-06, 18:18   #282
violetta sc
Przyczajenie

Hej dziewczyny. Chodze na rolletic od niedawna. Jestem juz po czterech masazach. Stosuje tez diete oczyszczajaca 14-tygodniową, z tym ze zaczelam od 3 tygodnia poniewaz nie mam nadwagi. Chcialam jedynie zeby troche spadla mi waga a dokladnie 4kg bo wszystkie spodnie robily mi sie przyciasne, a dzieki masazaowi chce sie pozbyc malych boczkow ktore dostalam przez slodycze. Wlasnie zaczynam 4 tydzien. Wczoraj bylam na wazeniu i schudlam przez tydzien 1,8kg. Przy stosowaniu diety wazne jest zeby nie dopuszczac do uczucia glodu...mozna jesc i jesc ale okreslone produkty. Moja mama, ciocia i kuzynka takze stosują ta diete i chodzą na masaze. Ale diete zaczely od pierwszego tygodnia. Mama po tym tygodniu schudla az 5kg, ciocia 3kg . Zobaczymy jakie beda efekty pozniej.
Pozdrawiam
violetta sc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-07, 07:55   #283
daga88
Raczkowanie

ja mam 4kg mniej w 5 tygodnie a na rolletic chodze dwa razy w tygodniu wiec jestem mega zadowolona
Stary 2009-05-13, 13:24   #284
lotka1985
Przyczajenie

A ja chodze na rolletic od 3 tygodni i stosuje ich dietke. Schudlam juz 5 kg, moze byloby i lepiej, aczkolwiek kilka razy uchylilam sie od tej diety i w 3 tygodniu nie bylam ani razu na masazu. W kazdym badz razie polecam osobom zainteresowanym schudnieciem, naprawde warto zainwestowac.
lotka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 10:54   #285
Burbery
Zadomowienie

Ja już jestem od tygodnia na ścisłej niskokalorycznej diecie, schudłam już 3 kilogramy co mnie trochę zszokowało . Od przyszłego tygodnia postanowiłam chodzić na rolletic 2x w tygodniu, do tego na uczelnie TYLKO rowerem, bieganie i A6W. Jestem bardzo zmobilizowana i myślę że jeśli tak będę dalej trzymać to za miesiąc będę o 7 kilo lżejsza . Zdam relacje. Moim celem jest przede wszytskim redukcja tkanki tłuszczowej na brzuchu i cellulitu na boczkach i pośladkach. Przed każdym rolletikiem postanowiłam wcierać serum antycellulitowe i tonik garniera.

U mnie w 3mieście rolletic 260 zł/ 20 wejść przy czym karnet biorę z koleżanką (odchudzamy się razem) na spółkę więc wychodzi 130 zł za 10 wejść.

Edytowane przez Burbery
Czas edycji: 2009-05-17 o 11:03
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 14:56   #286
lotka1985
Przyczajenie

Ja juz jestem na polmetku 5 tyogodni dietki i rolletica udalo mi sie juz schudnac prawie 8 kg, jestem zadowolona. Burbery trzymam kciuki zeby sie udalo, mi sie udaje jak narazie .
lotka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-22, 18:05   #287
Burbery
Zadomowienie

dziewczyny mam do Was pytanie jak wrażenia po zastosowaniu diety rolletic?
Ja sobie kupiłam książeczkę na pierwszy tydzień i mi szczęka opadła! Nie można stosować nawet przypraw : (...

Jakie miałyście odczucia? powiem szczerze że od jedzenia samych zielonych rzeczy mogłoby mnie mdlić, ale jestem w stanie przecierpieć przez tydzień na twarożku, jogurcie i jajku.... Pytanie tylko jak wygląda drugi tydzień, czy można np. jeść chociażby pomidory albo oliwę z oliwek.. No i przyprawy!
Stary 2009-05-23, 16:06   #288
nietoperek22
Rozeznanie

A ile kosztuje taka ksiażeczka z dietą?
nietoperek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-24, 08:00   #289
Burbery
Zadomowienie

5 złotych
Stary 2009-05-26, 11:12   #290
Faktor7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Jula202 Pokaż wiadomość
Przez cala godzinę, obecna tam Pani, obsługiwała maszynę. Pokazywała ustawienie ciała, prędkość itd. Generalnie ja sama nic nie robiłam. Nie mogę powiedzieć, jak zasłabłam od razu zareagowała, podała mi wodę, kazała sie położyć, wachlowała itd. Byłam z koleżanką, która czuje sie świetnie i będzie chodzić dalej. Jestem tylko ciekawa jaka może być tego przyczyna.

Bardzo czestym powodem zaslabniec jest zwykle niedotlenie organizmu. Podczas masazu zuzywamy wiecej tlenu niz normalnie. Mimo iz nie czujemy zmeczenia, nasz organizm potrzebuje go wiecej. Krew jest takim srodkiem transportu, ktory go nam dostarcza za posrednictwem pluc. Objawy niedotlenienia mózgu mogą wystąpić nagle jako zawroty lub bóle głowy, zaburzenia widzenia, omdlenia i utrata przytomności. Polecam wpisanie hasla "niedotlenie" w wyszukiwarce, napewno zajdzienie tam wiecej ciekawych rzeczy.

Co do rolleticu to napisze, ze jest on przeznaczony dla osob, ktore nie lubia zmeczenia fizycznego, a mimo wszystko chca ladnie wygladac. Ale trzeba na niego chodzic zeby byly widoczne efekty. Wiele osob napisalo, ze oczekuje wiecej, zalozmy po dwudziestej wizycie. Dwadziescia wizyt to okolo 7 tygodni pracy na maszynach i zdrowy program zywnosciowy. Siedem tygodni to tak dlugo? Nalezaloby sie zastanowic ile tygodni poswiecilismy na zgromadzenie naszego tluszczu, ile czasu tracilismy na "wspaniala" pulchna sylwetke? "stajemy sie tym czym sie odzywiamy"
Rolletic jest swietnym rozwiazaniem, mozna chodzic dla relaksu, mozna schudnac i poprawic sylwetke, wszystko zalezy od naszych potrzeb.
Takie jest moje osobiste zdanie.
Pozdrawiam,
Grzegorz.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Rollen Pokaż wiadomość
Wpełni sie zgadzam z tym ze tutaj trzeba byc wyszkolonym aby klient był bezpieczny lecz niektóre studia powstały bez szkolen, zupełna samowolka. Ale konkurencja niestety tak robi.
A jezeli chodzi o przypadek zasłabniecia to wyjasnie ze zasłabniecie moze wystapić w chwili masowania brzuszka poniewaz odpływa nam wtedy krew aby ukrwiuc brzuch. I dlatego w studiach w którym sa przeszkolone profesjionalnie osoby zwraca sie na wolny delikatny masaż tych partii ciała
Chcecie promowac swoje urzadzenia i salony masazu? To otworzcie nowy topik "made in rollen" albo podobnie, wklejcie atesty maszyn, miejsce szkolen, pomoc techniczna i wszystkie inne informacje na ten temat. Ten topic dotyczy masazu rolletic, jesli nie zauwazyliscie to przeczytajcie dokladnie temat.
Faktor7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 21:34   #291
Anecik123
Przyczajenie

GG do Anecik123

Witajcie dziewczyny ,ja jutro koncze pierwszy tydzien dietki i wazenie jestem ciekawa jakie beda efekty mam prosbe napiszcie mi czy duzo jadlyscie podczas stosowania tej diety pozdrawiam
Anecik123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 21:38   #292
Burbery
Zadomowienie

koniecznie napisz. Mnie by zemdliło do jednym dniu takiego jedzenia. Już wolę chyba pić samą maślankę ;/
Stary 2009-05-26, 22:11   #293
Anecik123
Przyczajenie

GG do Anecik123

Burbery ja osobiscie nie przepadam za maslanka ale trzymalam sie scisle dietki i bylam w ciagu tygodnia 3 razt na rolletingu ale wydaje mi sie ze duzo nie schudlam moze 1 kg wiecej nie .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 13:17   #294
Anecik123
Przyczajenie

GG do Anecik123

A wiedz przez tydzien stosowania dietki i masazy na rolletingu schudlam 1,5 kg mysle ze to niezle .Jutro zaczynam drugi tydzien pozdrawiam .
Stary 2009-05-29, 13:28   #295
karlajn87
Przyczajenie

hej. mam prośbę - chodziłam na rolletic kiedyś, mam zamiar zacząć teraz od nowa. mam książeczki wszystkie poza pierwszym tygodniem (zgubiłam...) - mógłby któs mi przesłac krotki opis lub skany tej książeczki - chciałabym zacząć dietę przed pójściem na pierwszy masaż

Edytowane przez karlajn87
Czas edycji: 2009-05-29 o 13:39
karlajn87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 15:55   #296
Burbery
Zadomowienie

Wyśle skany pierwszej za skany drugiej
Stary 2009-05-29, 21:29   #297
karlajn87
Przyczajenie

z drugiej mam tylko napisana jedna strone co dodatkowo można jeść jeśli Ci pasuje - wyślę na maila.
karlajn87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 21:23   #298
lilootek
Przyczajenie

Hej Chciałabym zapytac czy któraś z Was może polecić jakiś konkretny salon z rolletic'iem w Poznaniu..? Czy po kilku (np 7) wejściach można stwierdzić czy to działa, bo nie wiem czy warto wykupić od razu karnet na kilkanaście zabiegów.. W sumie to pewnie sprawa indywidualna i każdy inaczej zareaguje..
Z góry dzięki za odpowiedź
lilootek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-15, 10:11   #299
ela2225
Raczkowanie

Ja chodzę od tygodnia.
CZy przed masazem wcieracie jakieś kremy i tym podobne?
ela2225 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-15, 19:09   #300
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Cytat:
Napisane przez ela2225 Pokaż wiadomość
Ja chodzę od tygodnia.
CZy przed masazem wcieracie jakieś kremy i tym podobne?
Tak
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Masaż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości